Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Olur canım . Çok güzel olur. Hakkıyla deri alınırsa ve lipo yapılırsa çok mutlu olursun. Karın germe mucize yaratıyor. Bence yaptır.

Olur canım . Çok güzel olur. Hakkıyla deri alınırsa ve lipo yapılırsa çok mutlu olursun. Karın germe mucize yaratıyor. Bence yaptır.
Pzt muayeneye gidicem bakalım..inşallah görüşme olumlu geçerse,dr bana güven verirse kararım kesinleşecek.sürecimi de burada paylaşıcam..sizden öğrenmek istediğim çok tüyo var

Muhakkak süreci paylaş. Tecrübelerimi severek paylaşırım canım.
Çok teşekkür ederim :) doktorum devlet hastanesinde olduğu için muhtemelen muayene ve görüşme çok uzun sürmeyecek.bu yüzden unutmamak için dra soracaklarımı yazayım diyorum.aklımda bazı sorular var ama sana göre ne sormalıyım?

Öncelikle muhakkak mide kısmıyla birlikte gerilmesini iste. Ayrıca iyice yağ alınsın. Göbek deliğinin estetik olmasını söyle. Yapay durmasın. Karın germede en önemli şeyler bunlar. İz tabiki olacak. Bikini bölgesinin içinde kalacak.

Hastanede kalmak icin canta hazirlayacam acaba neler lazim olur cantama neler koymaliyim
Merhaba beni izler misiniz?

Kac kilo ve boy ile ameliyat oldunuz acaba?

Benim fotograflarima bakip yorum yapabilir misin?

Karin germe ve meme kucultme istiyorum.

5 kilo verdim ama daha Kilo vermem gerekir mi? 170 boy, 76 kiloyum.

Hangi doktor a gitsem bilemiyorum.

Bir de demir eksikligi ve biraz kansizlik var acaba kombin ameliyatta zorlanir miyim?

herkese günaydın, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Çok işimize yarayacak. Bu arada ameliyat tarihi geldi çattı bile. Salı günü hayırlısıyla bir gelse... Beklemek karar vermekten daha zormuş.

Bir de demir eksikligi ve biraz kansizlik var acaba kombin ameliyatta zorlanir miyim?

Kızlar bu arada 18 nisan da diyete başladım 91 kilo ile şu an 83 oldum ketojenik diyetteyim dua edin 1 haftada o 3 kilo da gitsin dr söyledim tebrik etti

Darısı başına olsun çok sağol valla kiloda alsam karnım hep düz allaha şükür :)))

Beni izlemeye alir misin

Su an ne durumdasin

Bana mı söylediniz? Ben ankarada olacağım ankarada yaşıyorum. Bugün gün almayı düşünüyorum inşallah. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Nur nasilsin
Oldun mu ameliyat

Kilo ve boyun kacti

Beni de izler misin

Arzum selam

Senin mesajlarini cok okudum forumda
ameliyat konusunda bayagi tecrubelisin
Bana tavsiye verir misin
Kombin ameliyat
Doktor tavsiyesi
Kilo durumum

Nur nasilsin
Oldun mu ameliyat

Kilo ve boyun kacti

Beni de izler misin
Merhaba canım, evet ameliyat oldum yaklaşık 6 ay oldu...

Gayet memnunum tabii lipo yapılmadı ve yağ alınmadı benden. (Sağlık problemimden dolayı emboli atmıştı daha önce) lipo olsaydı daha iyi olurdu gerçi yağ yoktu ben de. 25 kg verdim karın derim sarkmıştı. Fazla deri alındı ve kaslar onarıldı.

Sizi izlemeye alıyorum. Yeni resimlerim yok ameliyattan sonraki resimler...

N Nur 1971 masallah fotograflarin harika
Ben de aynen boyle istiyorum
Ama bu karin icin seninki gibi sadece germe yapilmasi lazim anladigim kadariyla
Bu da benim 10 kilo vermem demek
Ve Ben kilo veremiyorum
Bu gunlerde bu kis da ameliyat olamicam diye dusunup dusunup daha better yer oldum

Hem germe hem lipo yapılabilir sonuç daha güzel olur benim mecburiyetten yapılmadı çünkü iki yıl önce emboli atmıştı akciğere ve genetik çıktı o yüzden drum riske atmsmak açısından yapmadı...

Sizin sağlık problemi yoksa uygunsaniz dr değerlendirecektir

Tamam,ben de bunları soracaktım,lipo yapmazsa pek anlamlı olmaz op sonucu bence de..şu an yoldayım çikolatamı aldım gidiyorum doktorcuğuma :)

Drla görüştüm..yaklaşımı güzeldi..önce iz düzeltme istediğimi sandı.karnım göbek deliğimin yanından itibaren aşağı kadar dikişli.3.doğumumda çok rezalet dikmiş dr sağolsun.doğumum çok riskliydi.kapatıp tekrar açmak zorunda kalmışlar kanama yüzünden,neyse oralar uzun hikaye.sonuçta düzeltilmesi zor bi karnım var.kendinizinkini öpüp başınıza koyun kızlar

Gerisini birazdan yazıcam,oğlan durmuyo kızlar,okula götürp gelicem.gerçi burda naptın diye soran yok ama belki birine süreciyle ilgili örnek olurum diye yazmak istiyorum.bir de yazarak rahatlıyorum sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…