- 3 Ekim 2007
- 3.622
- 973
- 688
Olur canım . Çok güzel olur. Hakkıyla deri alınırsa ve lipo yapılırsa çok mutlu olursun. Karın germe mucize yaratıyor. Bence yaptır.Herkese selam :) forumda eski ama aranızda yeniyim.ben de abdominoplasti yaptırma heveslisiyim.ama çoğunuz gibi karın sarkması sebebinin yanısıra son doğumumda karın kesisinin boyuna olması ve dikişlerimin yamuk yumuk olması sebebi ile bu ameliyatı istediğime karar verdim.çatlak olmasın diye pahalı jeller sürdüm aylarca,çatlak olmadı evet,ama nurtopu gibi boyuna kesikli,göbek deliği sağa kaykılmış,absürd bi göbüşüm oldu.ve 5 senedir ben bu göbüşle yaşıyorum :/ ilk zamanlar hiç takmadım çünkü çok zor bir hamilelik ve doğum geçirmiştim,kendimin ve bebrğimin ölüm riskimiz büyüktü(doğumda planlı bi şekilde rahmim de alındı,boyuna kesiğin sebebi bu)ama zamanla takmaya başladım.karnımın bu hali anormal ve ben utanıyorum bu görüntüden.işte bu yüzden arsştırmaya başladım.abdomioplasti ayrılan karın kaslarını dikerek bir araya getirmek oluyor sanırım öylemi?karın germe ve tummy tuck aynı şey mi?ben liposuctionla beraber abdominoplasty yaptırmak istiyorum.karnım eskisi gibi dümdüz olsa..ayy..oluyo mu cidden kızlar???
Pzt muayeneye gidicem bakalım..inşallah görüşme olumlu geçerse,dr bana güven verirse kararım kesinleşecek.sürecimi de burada paylaşıcam..sizden öğrenmek istediğim çok tüyo varOlur canım . Çok güzel olur. Hakkıyla deri alınırsa ve lipo yapılırsa çok mutlu olursun. Karın germe mucize yaratıyor. Bence yaptır.
Muhakkak süreci paylaş. Tecrübelerimi severek paylaşırım canım.Pzt muayeneye gidicem bakalım..inşallah görüşme olumlu geçerse,dr bana güven verirse kararım kesinleşecek.sürecimi de burada paylaşıcam..sizden öğrenmek istediğim çok tüyo var
Çok teşekkür ederim :) doktorum devlet hastanesinde olduğu için muhtemelen muayene ve görüşme çok uzun sürmeyecek.bu yüzden unutmamak için dra soracaklarımı yazayım diyorum.aklımda bazı sorular var ama sana göre ne sormalıyım?Muhakkak süreci paylaş. Tecrübelerimi severek paylaşırım canım.
Öncelikle muhakkak mide kısmıyla birlikte gerilmesini iste. Ayrıca iyice yağ alınsın. Göbek deliğinin estetik olmasını söyle. Yapay durmasın. Karın germede en önemli şeyler bunlar. İz tabiki olacak. Bikini bölgesinin içinde kalacak.Çok teşekkür ederim :) doktorum devlet hastanesinde olduğu için muhtemelen muayene ve görüşme çok uzun sürmeyecek.bu yüzden unutmamak için dra soracaklarımı yazayım diyorum.aklımda bazı sorular var ama sana göre ne sormalıyım?
Merhaba beni izler misiniz?Hastanede kalmak icin canta hazirlayacam acaba neler lazim olur cantama neler koymaliyim
Merhaba beni izler misiniz?herkese günaydın, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Çok işimize yarayacak. Bu arada ameliyat tarihi geldi çattı bile. Salı günü hayırlısıyla bir gelse... Beklemek karar vermekten daha zormuş.
Merhaba beni izler misiniz?Kızlar bu arada 18 nisan da diyete başladım 91 kilo ile şu an 83 oldum ketojenik diyetteyim dua edin 1 haftada o 3 kilo da gitsin dr söyledim tebrik etti
Merhaba beni izler misiniz?Darısı başına olsun çok sağol valla kiloda alsam karnım hep düz allaha şükür :)))
Merhaba beni izler misiniz?Öncelikle muhakkak mide kısmıyla birlikte gerilmesini iste. Ayrıca iyice yağ alınsın. Göbek deliğinin estetik olmasını söyle. Yapay durmasın. Karın germede en önemli şeyler bunlar. İz tabiki olacak. Bikini bölgesinin içinde kalacak.
Beni izlemeye alir misinHerkese selam :) forumda eski ama aranızda yeniyim.ben de abdominoplasti yaptırma heveslisiyim.ama çoğunuz gibi karın sarkması sebebinin yanısıra son doğumumda karın kesisinin boyuna olması ve dikişlerimin yamuk yumuk olması sebebi ile bu ameliyatı istediğime karar verdim.çatlak olmasın diye pahalı jeller sürdüm aylarca,çatlak olmadı evet,ama nurtopu gibi boyuna kesikli,göbek deliği sağa kaykılmış,absürd bi göbüşüm oldu.ve 5 senedir ben bu göbüşle yaşıyorum :/ ilk zamanlar hiç takmadım çünkü çok zor bir hamilelik ve doğum geçirmiştim,kendimin ve bebrğimin ölüm riskimiz büyüktü(doğumda planlı bi şekilde rahmim de alındı,boyuna kesiğin sebebi bu)ama zamanla takmaya başladım.karnımın bu hali anormal ve ben utanıyorum bu görüntüden.işte bu yüzden arsştırmaya başladım.abdomioplasti ayrılan karın kaslarını dikerek bir araya getirmek oluyor sanırım öylemi?karın germe ve tummy tuck aynı şey mi?ben liposuctionla beraber abdominoplasty yaptırmak istiyorum.karnım eskisi gibi dümdüz olsa..ayy..oluyo mu cidden kızlar???
Nur nasilsinBana mı söylediniz? Ben ankarada olacağım ankarada yaşıyorum. Bugün gün almayı düşünüyorum inşallah. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Arzum selamGögüs ve karın birlikte olması seni biraz daha zorlar. Gögüs yukarıdan çekecek karın aşşagıdan. Çok gerginlik hissedeceksin. Eve çıktığındada sana bakacak,ilgilenecek birileri olursa,kendini zorlamazsan süreci kolay atlatırsın. Bol istirahat,evde yürüyüş o kadar. Ev işleri yemek yapmak falan düşünme. İkinci üçüncü haftadan sonra rahatlarsındren den korkma :) ilk başta dikişler gözüne kötü gelir,şakın kafaya takma. Dümdüz yatma hiçbir zaman,diz altlarına yastık koy,sırtını biraz Yüksek tutacaksın. Yatıp kalkarkende biri sırtından destek verip hep yardım etsin. Çok dikkatli ol,dikiş yerlerinde gerginlik olup açılma olmasın .
Merhaba canım, evet ameliyat oldum yaklaşık 6 ay oldu...Nur nasilsin
Oldun mu ameliyat
Kilo ve boyun kacti
Beni de izler misin
62 kg ile girdim ameliyata şu an (hala dikkat ediyor ve spor yapıyorum) 59 kiloyum.Nur nasilsin
Oldun mu ameliyat
Kilo ve boyun kacti
Beni de izler misin
Hem germe hem lipo yapılabilir sonuç daha güzel olur
Tamam,ben de bunları soracaktım,lipo yapmazsa pek anlamlı olmaz op sonucu bence de..şu an yoldayım çikolatamı aldım gidiyorum doktorcuğuma :)Öncelikle muhakkak mide kısmıyla birlikte gerilmesini iste. Ayrıca iyice yağ alınsın. Göbek deliğinin estetik olmasını söyle. Yapay durmasın. Karın germede en önemli şeyler bunlar. İz tabiki olacak. Bikini bölgesinin içinde kalacak.
Aldım canım..şu an dr görüşmesi aşamasındayım..Beni izlemeye alir misin
Su an ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?