- 2 Şubat 2017
- 3.402
- 3.520
- 133
Merhaba...Arzum selam
Senin mesajlarini cok okudum forumda
ameliyat konusunda bayagi tecrubelisin
Bana tavsiye verir misin
Kombin ameliyat
Doktor tavsiyesi
Kilo durumum
Cok tesekkur ederim, Ben de bugun gorustum, aklima yattim aslinda tek sorunum butce bu durumda, cocuklardan beri issizim, ise baslamadan bu sene ameliyat olayim dedim, ama para konusu zorlayacakMerhaba...
Fotolarımıza baktım,göğüslerinizin kesinlikle toparlanmasına ihtiyaç var. Tam karın germe ve beraberinde Lipo yapılırsa Harika sonuç alırsınız .
Benim doktorum Hasan Fındık. Sonuçtan çok memnunum. Gidip görüşüm fikir alın. Muayene ücretsiz . Doktordan ve önerilerinden memnun kalırsanız karar verirsiniz zaten
Hayılrı kararlarınız olsun
Ben de Hasan Findik la gorustum bugun, oglan yatmadi mi, yazsana sen kiminle gorustun me dedi?Aldım canım..şu an dr görüşmesi aşamasındayım..
ol sans canimkızlar selam ameliyatım çarşambaya alındı kaldı 2 gün.. Hala ok korksamda sonucu mutlu edecek diye giriyorum bu yolasıkıntısız atlatırsam allahın izniyle öncesi sonrası ve iyileşme sürecini yazıcam hatta kendi blogumda ayrıntılı yer vericem tam anlamıyla olup bitene inş sorunsuz sıkıntısız çıkarım
Hayırlısı olsun,geç olsun güç olmasın..Cok tesekkur ederim, Ben de bugun gorustum, aklima yattim aslinda tek sorunum butce bu durumda, cocuklardan beri issizim, ise baslamadan bu sene ameliyat olayim dedim, ama para konusu zorlayacak
medicalpark gaziosmanpaşa hastanesinde dr ebru yörük yarın sabah saat 08:30 da kısmetse alınıcam ameliyata çıkış 16:30 maksimum dediler ortalama 6-7 saat sürmesi bekleniyorB
ol sans canim
Nerede kime olacaksin ameliyatini?
Ben nurettin uzerle görüştüm.devlet hastanesinde.adı buralarda pek duyulmamış.ama iyi bir cerrah.ben de bütçe problemi olduğu için özellere gitmeyi hiç düşünmedim.dr bayağı ilgilendi.karnımda dikine dikiş izi de olduğu için iz giderme de olması gerektiğini söyledi.karın germe ve iz giderme aynı anda yapıldığında iyileşmeme ihtimali oluyormuş.ben de iki ameliyat olamam,abdo..istediğimi söyledim.dikine olan dikişimin bir kısmının kaybolmayacağını söyledi.olsun dedim.karnım eskisi gibi düz olsun da azıcık iz kalsın razıyım.sorun şu ki drun boş günü hiç yok ameliyat için.ancak biri vazgeçerse.neticede devlet hastanesi,herkes aylar önceden op randevusu alıp bekliyor.ama op rakamları çok düşük.abdo.. 3000tl mesela.özelde ne kadar bilmiyorum siz söyleyin kızlar,ama 10binden aşağı değildir diye düşünüyorum.karın germe ve lipo beraber yapacak.kendi göbek deliğini yerleştiriyormuş.şubatta gel dediBen de Hasan Findik la gorustum bugun, oglan yatmadi mi, yazsana sen kiminle gorustun me dedi?
Umarim iyi gecmistir canim ameliyatinmedicalpark gaziosmanpaşa hastanesinde dr ebru yörük yarın sabah saat 08:30 da kısmetse alınıcam ameliyata çıkış 16:30 maksimum dediler ortalama 6-7 saat sürmesi bekleniyor
Canım çok teşekkür ederim ameliyat 8 saat sürdü bel ve sırt lipo karın germe popo kaldırma memem dikleştirme ve protez konuldu 4 ekşm Çarşamba günü oldum ilk gün hiç ağrı çekmedim ertesi gün baya zorlandım göğsümdeki direnler çıkartıldı sonda çıkartıldı Ve ayağa kalktım şuan kaşık bölgemdeki direnlerin çıkartılmasını bekliyorum göğüs çok iyi duruyor karnım da öyle xs korse giydirilmiş bakalım hala hastanedeyimUmarim iyi gecmistir canim ameliyatin
.
Nasil oldun?
Bir iki kelime yazabilirsen yaz, dinlemene bak , cok gecmis olsun
Ooow masallah, yeniden dogmus gibi olucaksin bu vucutla. 8 saate cok iyi cikmissin, bayagi islem olmus, artik en zor kismini atlatmissin cok sukur, bundan sonrasi moral. Kendine iyi bak, cabucak iyiles insallahCanım çok teşekkür ederim ameliyat 8 saat sürdü bel ve sırt lipo karın germe popo kaldırma memem dikleştirme ve protez konuldu 4 ekşm Çarşamba günü oldum ilk gün hiç ağrı çekmedim ertesi gün baya zorlandım göğsümdeki direnler çıkartıldı sonda çıkartıldı Ve ayağa kalktım şuan kaşık bölgemdeki direnlerin çıkartılmasını bekliyorum göğüs çok iyi duruyor karnım da öyle xs korse giydirilmiş bakalım hala hastanedeyim
Çok teşekkür ederim inşallah 3 oğlum var 2 is bebek en büyüğü 6 yaşında çok özledim 1 ay kucak yasak ama ne yapalım dayanacağızOoow masallah, yeniden dogmus gibi olucaksin bu vucutla. 8 saate cok iyi cikmissin, bayagi islem olmus, artik en zor kismini atlatmissin cok sukur, bundan sonrasi moral. Kendine iyi bak, cabucak iyiles insallah
Of hem de nasil ozlenir, cansuyu onlar. Benim de iki kizim var 2 ve 6 Yasinda. Ama sakin ayakta kucaklama. Icerdeki dikisler atabiliyormus galiba, biri in midesinde bombe mi olmus diye okudum. Neysr korkutmayim ama yine de yatar poyisyobdayken saril bebelerineÇok teşekkür ederim inşallah 3 oğlum var 2 is bebek en büyüğü 6 yaşında çok özledim 1 ay kucak yasak ama ne yapalım dayanacağız
Merhaba canimBen nurettin uzerle görüştüm.devlet hastanesinde.adı buralarda pek duyulmamış.ama iyi bir cerrah.ben de bütçe problemi olduğu için özellere gitmeyi hiç düşünmedim.dr bayağı ilgilendi.karnımda dikine dikiş izi de olduğu için iz giderme de olması gerektiğini söyledi.karın germe ve iz giderme aynı anda yapıldığında iyileşmeme ihtimali oluyormuş.ben de iki ameliyat olamam,abdo..istediğimi söyledim.dikine olan dikişimin bir kısmının kaybolmayacağını söyledi.olsun dedim.karnım eskisi gibi düz olsun da azıcık iz kalsın razıyım.sorun şu ki drun boş günü hiç yok ameliyat için.ancak biri vazgeçerse.neticede devlet hastanesi,herkes aylar önceden op randevusu alıp bekliyor.ama op rakamları çok düşük.abdo.. 3000tl mesela.özelde ne kadar bilmiyorum siz söyleyin kızlar,ama 10binden aşağı değildir diye düşünüyorum.karın germe ve lipo beraber yapacak.kendi göbek deliğini yerleştiriyormuş.şubatta gel dedibakalım,ocak sonu tekrar gidicem,çok acelem de yok.5 sene bu göbikle yaşadım bikaç ay daha yaşayabilirim
Bu arada da biraz spor ve diyetle 5-10 kg vermek istiyorum.belki kg verirsem göbeğim gözüme batmaz ve vazgeçerim.3 sezaryen geçirdim,ilki çok hafif geçti ama 2. Ve 3.sünde bayağı çektim.karın germe de okuduklarıma göre korkunçlu ağrılı bi op.biraz da tırsıyorum.2 çocuk,3 kedi,dağınık bi koca,tüm işler bana bakıyo öte yandan..haftalarca iş güç yapamamak benim için lüks..ama çok istersem tabi gözüm çocuk,kedi görmez olurum abdominoplastiğimi :) benden şimdilik bu kadar kızlar,sizi takip ediyor olacağım :)
MerhabaUzun bir aradan sonra herkese merhabaa :))
Bakıyorum eski arkadaşlarım hala burada. Herkezi kocaman öpüyorum. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Diğer ameliyat olan herkese geçmişler olsun. Olmak için bekleyenlerede şimdiden hayırlı olsun.
Ben bugün karnımda pansumanımla buraya koştum tahmin edeceğiniz gibi tam 1,5 sene aradan sonra minik bir rezivyon operasyonu yaptırdım bugün. Revizyonu merak edenler ve olmak için bekleyenlere bir model olurum yardımım dokunur umudu ile geldim hemen. Bu konunun başından beri buraya yazan herkese vefa borcum var ödemek isterim. Çünkü sizlerin sayesinde cesaret alarak yaptırdım bu ameliyatı. Ayrıntıları paylaşacağım. Öpüyorum herkesi
(Bu arada özelim aylardır mesajlarla dolmuş. Herkese tek tek cvp yazmam imkansız. Yazamadıklarım lütfen kırılmasın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?