Slm nasılsın özelden mesaj attım ozan bitik e subatta ameliyatım var memnun musun gorusmek isterim senle fıto atar mısın?Daha önce hasan findiktan aldim fiyat almanyadan oldugumu söyledim bana 11.000 EURO demisti. Yani 44000 tl nerdeyse. Baya bi kabartiyorlar fiyatlari. Söylemiceksin avrupadan ol
Canim benim yaEvet yeniden merhaba ercan karacaogluna ameliyat olali iki sene olacak yakinda durum nedir ? Cok kotu !! Revizyon bile yapmak istemedi neyseki iyiki yaptirmadim .. yeniden ameliyat ucreti biriktirdim ve zamanim olunca artik yeniden ameliyat olacagim .. su an calisiyorum kafam meskul en azindan unutuyorum .. bu karnima yazik oldu gercekten cok kotu bir karnim yokken ayni duruyor hala katlanti sarkmalar mevcut ve iz hala guzel iyilesmedi
Dikey izim cukur yazin gelen giden sordu noldu diye bende sorana soyledim tabi ne oldugunu kimin yaptigini .. resimleri olanlari izlerim benim de resimlerimi gorup karar verirsiniz en azindan ..
Merhaba beni izler misiniz?
Kac kilo ve boy ile ameliyat oldunuz acaba?
Benim fotograflarima bakip yorum yapabilir misin?
Karin germe ve meme kucultme istiyorum.
5 kilo verdim ama daha Kilo vermem gerekir mi? 170 boy, 76 kiloyum.
Hangi doktor a gitsem bilemiyorum.
Bir de demir eksikligi ve biraz kansizlik var acaba kombin ameliyatta zorlanir miyim?
Benim 12 Ekim'de 5 ay bitecek ağıstos başı gibi diyetisyenimle yolları ayırdık geldi bir rahatlama sonrası pat diye tartıda 6 kilo fazlayım şu an bugün detox başladım çoğu gaz tuz biliyorum ama ameliyata girdiğim kiloda olmama rağmen karnım bombelendi, ameliyattan çıktığımda da bu kilodaydım neredeyse ama daha bir sıkıydı iyiydi yani sanırım bunda uzun zamandır korse takmıyor olmamın etkiside var bu iş kilo almaya gelmiyor biraz daha verip 85 c olan göğüsleri 80 b yapmak için eşime baskıya devam ediyorum
coddi misin ama ben senin fotonu gordum ameliyat oncesi cok kilolu degildiA aycaela merhaba kusura bakma yaz yoğunluğu arkasından iş güç bakamadım buraya ,ben sizden kiloluydum karın germe olduğumda çok kişi de kilolu girdi ama mutlaka doktorlara atın resminizi onlar size net bilgi veriri ne kadar kilo verip girerseniz o kadar iyi, ben olmak zorundaydım çünkü psikolojim kilo ve göbekten bozulmuştu iyicearkasından zayıfladım, kombine daha iyi ama buna da dr karar verecek ikisini de tek narkozda bitirmek benim tercihimde :) doktor önerisinde burada bulunamam bana iyi gelen size gördüğünüzde iyi gelmez yada beklentinizle orantılı durumlar o yüzden iyice araştırıp görüşüp karar verin.
Demir eksikliği için ben bir kür kullandım bitirdim 4 ay sonrada ameliyat olmuştum bunları dersiniz görüştüğünüz dr lere, izlemeye alıyorum var ameliyat öncesi sonrası bakabilirsin, sizi de izliyorum.. hakkınız da hayırlısı olsun.
Aa
coddi misin ama ben senin fotonu gordum ameliyat oncesi cok kilolu degildi
Ben 170cm- 77 kiloyum. Son 6 ayda 5-6 kilo verdim. Yaz girdi diyet arazi oldu. Ameliyat olacam diye ugrastim, yine ugrasicam
Senin ameliyat oncesi boy kilon kacti canim
Valla o dukan diyetlerini yapmayin arkadaslar, 3 gidip 5 geliyor. Diyetisyen de 3 gunluk kur diye veriyor onu ama o kadar 3 gun. Sonra normal klasik Diyete donduruyor. Ayda 1 kilo olsun peynirli, ekmekli, kontrollu olsun. Ben 2 aydir yapamiyorum ona ragmen verdigim kilo geri gelmedi. 83-77. Iki yil once dukanla 78 den 74 e indim, birakimca 83 oldum. Bir daha asla yapmam o diyetiCanım 6 kiloyu sdm yi bırakıncamı aldın yoksa yedin dikkat etmedin mi niye soruyorum dukan diyetinde de ben dukanı bırakınca hop 7 kiloyu geri almıştım al ver ver al bıktım valla:)))) memelere acele etme olursun B cup candır yahu benimde 85 b memnunum boyutundan
:)) ha işte bizler burdan bi kaç arkadaş yaptık hepsini geri hop aldık yok bende daha yapmıyorum zaten onu kesinlikle katılıyorum sana ayda 1 kğ olsun ama geri gelmesin :)Valla o dukan diyetlerini yapmayin arkadaslar, 3 gidip 5 geliyor. Diyetisyen de 3 gunluk kur diye veriyor onu ama o kadar 3 gun. Sonra normal klasik Diyete donduruyor. Ayda 1 kilo olsun peynirli, ekmekli, kontrollu olsun. Ben 2 aydir yapamiyorum ona ragmen verdigim kilo geri gelmedi. 83-77. Iki yil once dukanla 78 den 74 e indim, birakimca 83 oldum. Bir daha asla yapmam o diyeti
83 kiloyla girdim ben ameliyata boyunda benden uzun kilonda daha az ama memelerin büyük benden baktım resimlerini görüş dediğim gibi doktorlar sana fikir verecek ikisini bir yaparlarmı kan demir eksikliğine ne diyecekler ameliayat olana kadar da verirsin kilo daha iyi olur[/QUOT
83 kiloyla girdim ben ameliyata boyunda benden uzun kilonda daha az ama memelerin büyük benden baktım resimlerini görüş dediğim gibi doktorlar sana fikir verecek ikisini bir yaparlarmı kan demir eksikliğine ne diyecekler ameliayat olana kadar da verirsin kilo daha iyi olur
83 kiloyla girdim ben ameliyata boyunda benden uzun kilonda daha az ama memelerin büyük benden baktım resimlerini görüş dediğim gibi doktorlar sana fikir verecek ikisini bir yaparlarmı kan demir eksikliğine ne diyecekler ameliayat olana kadar da verirsin kilo daha iyi olur
Bende nasil bir Karin varsa gecen sene gordugum butun doktorlar kilo ver oyle gel dedi. Hepsi anlasmis gibi 75kilo dediler. Medipol, elif eren, tamer sakrak. Ben de buktum boynumu bu kisa kaldim. Zaten kilo veremeyen bir tipim. Hafta 0-300-500 gramlarlarla 5 kiloyu gordum ancak
Ocak selametli de bana sıra geleceği müphem..ocak sonunda gel tekrar konuşalım dedi.yer açılacak mı diye..Merhaba canim
Fiyat cok makul, ozelde 8 binden basliyor.
Kilo ve boyun kac? Bence Ocak cok iyi bir donem ameliyat icin. Yaza kadar tam toparlanmis olursun. Bahar aylarinda grip vs hastalik cok oluyor , Ocak daha selametli bence
Merhaba,benim karnımda da dikey iz var.sezaryen ve histerektomi aynı anda oldum.çok kötü dikmişler.biraz da kilo alınca karnım tam bi popoya benzedi.sizin neden dikine dikişiniz var acaba? İz giderme mi yoksa karın germe mi oldunuz merak ettim,bir de fotoları nasıl görebilirim(görebilir miyim yani :) ) ne zamandır kulübe girmiyorum yeni şeyler icat olmuş izleme falan..Evet yeniden merhaba ercan karacaogluna ameliyat olali iki sene olacak yakinda durum nedir ? Cok kotu !! Revizyon bile yapmak istemedi neyseki iyiki yaptirmadim .. yeniden ameliyat ucreti biriktirdim ve zamanim olunca artik yeniden ameliyat olacagim .. su an calisiyorum kafam meskul en azindan unutuyorum .. bu karnima yazik oldu gercekten cok kotu bir karnim yokken ayni duruyor hala katlanti sarkmalar mevcut ve iz hala guzel iyilesmedi
Dikey izim cukur yazin gelen giden sordu noldu diye bende sorana soyledim tabi ne oldugunu kimin yaptigini .. resimleri olanlari izlerim benim de resimlerimi gorup karar verirsiniz en azindan ..
Canım geçmiş olsun. umarım herşey istediğiniz gibi olurCanım çok teşekkür ederim ameliyat 8 saat sürdü bel ve sırt lipo karın germe popo kaldırma memem dikleştirme ve protez konuldu 4 ekşm Çarşamba günü oldum ilk gün hiç ağrı çekmedim ertesi gün baya zorlandım göğsümdeki direnler çıkartıldı sonda çıkartıldı Ve ayağa kalktım şuan kaşık bölgemdeki direnlerin çıkartılmasını bekliyorum göğüs çok iyi duruyor karnım da öyle xs korse giydirilmiş bakalım hala hastanedeyim
Gelir insallahOcak selametli de bana sıra geleceği müphem..ocak sonunda gel tekrar konuşalım dedi.yer açılacak mı diye..
Canım boyum 1.50 kilom bayadır ölçülmüyorum ama 63 vardır.bu boya 52 falan olmam lazım ama tabi artık genç kız diilimki yaş oldu 403 te sezaryen..işim zor yani :)
Canim iyi arastirirsan konularda evet iyi bahsediyorlar bi o kadarda bir kac kisi burda sorunlarini anlatmis ve tekrar tekrar ameliyat olmuslardir ..Canim benim ya
Ben senin sikayetini hafife almisim
Simdi anladim derdini
Kiyamam
Ama saskinim deli gibi
Ercan beyden herkes nasil iyi bahsediyor
Biraz da sans midir nedir anlamadim
Hasan bey de oyle
Cok kisi memnun ama birkac kisi mahvetmis
Yani ercan bey bunu duzeltemiyor mu
Yukaridaki kaslarini dikmis mi?
Ben pek anlamiyorum bu islerden amaJelesec filan daha usta bu islerde
Birileei yorum yapsa da insallah hemen duzeltilsin gobegin
Canim benim dikey izini doktor yapti karin germede guya derim yetismemis de oyle yapmak zorunda kalmisMerhaba,benim karnımda da dikey iz var.sezaryen ve histerektomi aynı anda oldum.çok kötü dikmişler.biraz da kilo alınca karnım tam bi popoya benzedi.sizin neden dikine dikişiniz var acaba? İz giderme mi yoksa karın germe mi oldunuz merak ettim,bir de fotoları nasıl görebilirim(görebilir miyim yani :) ) ne zamandır kulübe girmiyorum yeni şeyler icat olmuş izleme falan..
Ya benCanim iyi arastirirsan konularda evet iyi bahsediyorlar bi o kadarda bir kac kisi burda sorunlarini anlatmis ve tekrar tekrar ameliyat olmuslardir ..
kaslarimi kontrol ettirdim fransada zaten ameliyattan oncede cok sorunlu degildi yani kaslarda sorun yok .
Ama o uzun dikis de bile sorun varmi resmen cokuk o dikis bolgesi neden boyle diye sordugumda o bolge yapismis derinin alt tabakasina dogru dedi doktor
Burdaki yorumlara takilmiyorum en iyisini doktorlar biliyor cunki burda Yok kilo aldin yok cildin kotu vs.. gibi kirici yorumlardan baska bisey degil
Gittigim estetik cerrahlari zaten diyor ust taraftan deri iyi gerilmemis eger iyi gerilseydi bu sorunlar olmazdi
Gobek etrafimdaki dikisler koca koca dikis izleri ki bunu yapan doktor bile EVET onlarida duzeltirim demisti bunlari kabullenen doktor sonradan basindan savdi . Ama hakkimi helal etmiyorum maddi manevi yipranmama sebep oldu HASAN beyin oyle mahf etmis kelimisini dogru bulmuyorum oyle dediler le olmaz bu isler canli kanli yada resimli ornekler gormem lazim ki benim gordugum bir kac ornekleri cok guzeldi meselafitifit arzum77 ve bi kac kisi daha hem karin hem memede hem popo estetiginde memmunlardi
Simdi tabiki her doktorun memmun olmayan hastalari vardir tabiki ama onemli olan o doktorlarin islerinin arkasinda durmasi ve revizyon etmesi .. oyle amzliyat ettimm bitti degil bu isler ..
benim meme ameliyatimda da sorunlar oldu ama helal olsun o doktoruma nerdeyse uc sene olacak hala arayip soruyo durumumu oyle doktorlari allah basimizdan eksik etmesin islerini sadece para icin yapmiyorlar ...
Fitifit coktandir girmiyor siteye arzum da seni izlemeyi kabul ederse anca resimlerini gorursun
SelamlarErcan Karacaoğlu .Ataşehir memorial da olacağım aml.siz nerde olacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?