Selamlar
Beni izler misin
Foto gormek istiyorum deli gibi
Evet canim birlikteMeme karın birlikte bu fiyat degilmi?
Acaba ameliyat taze mi daha, zamanla etler çekilir rahatlar belki? Hay Allah cok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim oğlunaZ zest4 uzun zamandır girmiyor denk gelirse yazar
A aycaela 21 bin iyi rakam aşa yukarı özeller böyle gerçi güncel rakamlar nedir bilmiyorum ama 1,2 ye bakma devlet hastaneleri uygun ama onlarda da sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum, ben oğlumda kendi doktorumla fiyat konusun da anlaşamadım burun da aracı olan akrabamız kbb doktoruna yaptırdı ama şimdi keşke 3 bin farkı verseydim diyorum nefes sıkıntısı yaşıyor gerçi şans birazda
Arzumcum senin önceki halini ben ömrümde görmedim desem Sen zaten süpermişsin sonra fevkalade olmuşsun. Kesinlikle aynı kulvarda değiliz Ben soyle 80-90 kiloluk kadinlarin gerilmiş göbeklerini görmek istiyorum, benim gibilerin yaneBenim öncesi halim sizinki gibi değildi ama sonuçtan çok memnunum tabi
İzlemeye alıyorum,bakın tabi değişime ve sonucuma
Çok tatlısın canım,inşallah dediğin gibi olur.valla başladım ufaktan dikkat etmeye.şu ünlü hatun jillian michaels'in 30 günlük serisine de başlıcam kararlıyım.acaip kilo verdirip sıkılaştırıyomuş.sen hala dr arayışında mısın?Gelir insallah
Sen yine kendini hatirlatsan aralik ayinda ise yarar mi acaba
3 kilo versen
5 de ameliyatta gider
2,de karnin sikilasacagindan ameliyat sonrasi gider
Oldun mu 53
Bir kilo fazlan kaldi
Sen 3 kiloyu veirrsin bence, Ben bile verdiysem Sen de verirsin- benim kadar pis bogaz, twmbel ve metabolik hastalikli olamazsin diye dusunuyorum
Fotolarına bakınca anladım canım,senin izin minicik benimkinin yanında.kafaya takılacak gibi değil ama haklısın,ameliyattan sonra olunca insanın asabı bozulur yani.bence gayet iyisin maşallah :)Canim benim dikey izini doktor yapti karin germede guya derim yetismemis de oyle yapmak zorunda kalmis
Senin sorunun baska sanirsam ama kafana takma onu estetik dikisle yeniden temizleyip dikerler ama el becerisi cok onemli dikiste doktordan doktora fark oluyor .. mesela benim meme izlerim incecik kil gibi ama karnimi ve gobek etrafimin dikis izleri kalin ve bazi yerlerde kizarlik var sanki oralarda kil donmesi olmus gibi bilmem anlatabildimmi ..
izleme olayi şöyle anlatim , beni izlemek icin istek gonderiyosun bende seni izledigim zaman birbirimizin ozel resimlerini gorebiliyoruzsimdi ben seni izliyorum resimlerime bakabilirsin
Acaba ameliyat taze mi daha, zamanla etler çekilir rahatlar belki? Hay Allah cok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim oğluna
Çok tatlısın canım,inşallah dediğin gibi olur.valla başladım ufaktan dikkat etmeye.şu ünlü hatun jillian michaels'in 30 günlük serisine de başlıcam kararlıyım.acaip kilo verdirip sıkılaştırıyomuş.sen hala dr arayışında mısın?
Teşekkür ederim öncelikle :)Arzumcum senin önceki halini ben ömrümde görmedim desem Sen zaten süpermişsin sonra fevkalade olmuşsun. Kesinlikle aynı kulvarda değiliz Ben soyle 80-90 kiloluk kadinlarin gerilmiş göbeklerini görmek istiyorum, benim gibilerin yane
AynenTeşekkür ederim öncelikle :)
Eski hâlim süper değildi :) Yağlanmış ve kaslarım ayrılmıştı . Fit bir görüntü olmuyordu,spor ve diyet hiçbir işe yaramıyordu. Oturduğumda ve eğildiğimde yanlardan ve önden fışkıran yağlar vardı. Ama tabi birçoğuna göre iyiydim :) Önemli olan kişinin nasıl hissettiği tabi. Birçok kişi kendine göre kıyaslıyor,benim böyle olsaydı yaptırmazdım diyor ama sonuçta iyinin iyisini görünce ve mutlu olmayınca çözümüde olunca,imkanında varsa çözüyorsun
Ben şu an kendimi çok çok iyi hissediyorum ve mutluyum
Darısı tüm bayanların başına
Benzer durumda olup iyi sonuçlar görmek tabi daha motive edici olur,ama bu iyi hali bile yapamayan doktorlarda varsonuç görmek iyi oluyor
Tsk ederim canim evet olmayan bir iz sonradan olunca ki estetik yaptiriyosun sozde super estetik goruntu bekliyosun haliyle .. senin resimlerin yokmu goremedim karnini ?Fotolarına bakınca anladım canım,senin izin minicik benimkinin yanında.kafaya takılacak gibi değil ama haklısın,ameliyattan sonra olunca insanın asabı bozulur yani.bence gayet iyisin maşallah :)
Söylediklerinize katılıyorum. Istediginiz kadar kilo verin yine o karın gitmiyor hatta daha kötü bir görüntü oluyor; sarkık bir deri...Aynendiyosun ki karnim cok kotu degil ve beklentin daha iyisi olacak diye umutlaniyosun emin oluyosun haliyle ama bak benim gibi amzliyat olmus ama eski karni ve extra izler olanlarda var yani karnin oncesinin iyisi kotusu diye bisey yok aslinda hatta diyorum ki ne kadar kotu karnin varsa o kadar iyi oluyor sanki piskolojik olarak bir degisim olunca mutlu oluyor insan bosuna olmadim diyor ... bana da zamaninda diyet yap spor yap gider diyen cok oldu ama mesela doktor alper tuncel le gorusmustum doktorun ne diyor bu konuda diye sormustu bende kilo vermemi istedi demistim oda guldu bu karnin gitmesi icin en az 15 kilo vermen gerek cunki sadece bir bolgedenn kilo vermiyosun malesef ve 15 kilo da verirsen cok cirkin bir vucudun olur demisti sadece karnina islemler gerek demusti ve hakli da buldum onu .. ben cok kilo verince zaten kimse yakistirmiyor omuzlarim bacaklarim incecik kaliyor benim sorunum sadece karin bolgesi ...
Evet,çok yağlı ve deri fazlalığı çok olan karın ameliyat sonrası çok daha büyük değişime uğradığı için değişim büyük oluyor. Ama yinede misal benimki gibi incecik bir görüntüye ulaşamıyor.! Bence deri fazlalığı ve yağlanma varsa amaann ben çoğuna göre iyiyim diyip yemeye hatta kilo almaya devam edip ilerde ameliyat olmak daha kötü. Erken davranmak daha iyi. Kilo alınca bölgesel kilo almak daha kolay ama vermek maalesef öyle kolay degil. İstenmeyen yerlerden kilo vermek en zoru. Ve deri fazlalıkları gitmiyor sonuçtaAynendiyosun ki karnim cok kotu degil ve beklentin daha iyisi olacak diye umutlaniyosun emin oluyosun haliyle ama bak benim gibi amzliyat olmus ama eski karni ve extra izler olanlarda var yani karnin oncesinin iyisi kotusu diye bisey yok aslinda hatta diyorum ki ne kadar kotu karnin varsa o kadar iyi oluyor sanki piskolojik olarak bir degisim olunca mutlu oluyor insan bosuna olmadim diyor ... bana da zamaninda diyet yap spor yap gider diyen cok oldu ama mesela doktor alper tuncel le gorusmustum doktorun ne diyor bu konuda diye sormustu bende kilo vermemi istedi demistim oda guldu bu karnin gitmesi icin en az 15 kilo vermen gerek cunki sadece bir bolgedenn kilo vermiyosun malesef ve 15 kilo da verirsen cok cirkin bir vucudun olur demisti sadece karnina islemler gerek demusti ve hakli da buldum onu .. ben cok kilo verince zaten kimse yakistirmiyor omuzlarim bacaklarim incecik kaliyor benim sorunum sadece karin bolgesi ...
Kesinlikle öyleSöylediklerinize katılıyorum. Istediginiz kadar kilo verin yine o karın gitmiyor hatta daha kötü bir görüntü oluyor; sarkık bir deri...
Ben 25 kilo verdim yüzüm sarktı çöktü heryerim zayıf oldu ama halen karnım duruyordu daha doğrusu derisi kaldı.... ve beklenen istenen yerden değil istenmeyen yerden veriyorsunuz...
Velhasıl müdahale şart...
hadi bakalım dene bize de haber verÇok tatlısın canım,inşallah dediğin gibi olur.valla başladım ufaktan dikkat etmeye.şu ünlü hatun jillian michaels'in 30 günlük serisine de başlıcam kararlıyım.acaip kilo verdirip sıkılaştırıyomuş.sen hala dr arayışında mısın?
Belki küçük bir et kalmıştırvalla dr aslında çok iyi başarılı sonuçları var Yusuf Orhan Ucan kendisi biraz beklememizi söyledi bekliyoruz yeni zaten 3 ay gibi bir süre oldu tek tarafında nefes sıkıntısı horluyor:) bakalım zaman geçsin tekrar bi bakacağız
Sardumyam merhabaHatta bulunduğunuz şehirdeki plastik cerrahların listesini yapın..bir çok dr ücretsiz muayene ediyor..hepsinden fikir alın..sonuçlarını görün..aklınıza yatan,içinize sinen dr.a karar verirsiniz..hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?