CerenaBendeeeee yazın tekrar ameliyat olacağım.tekrar aynı acılar aynı sıkıntılar... Işi bilmeyen yapmasın bu ameliyatı aklıma geldikçe delireceğim.koskoca karın duruyor.birde bir yıl geçmesine rağmen hala acı var karnımda
Aynen dogum yapmis kadinlarda mutlaka kas sorunlari oluyor onlari onarmak en dogrusuEvet,çok yağlı ve deri fazlalığı çok olan karın ameliyat sonrası çok daha büyük değişime uğradığı için değişim büyük oluyor. Ama yinede misal benimki gibi incecik bir görüntüye ulaşamıyor.! Bence deri fazlalığı ve yağlanma varsa amaann ben çoğuna göre iyiyim diyip yemeye hatta kilo almaya devam edip ilerde ameliyat olmak daha kötü. Erken davranmak daha iyi. Kilo alınca bölgesel kilo almak daha kolay ama vermek maalesef öyle kolay degil. İstenmeyen yerlerden kilo vermek en zoru. Ve deri fazlalıkları gitmiyor sonuçtaBende önce yüz bölgemden veririm ve birçok kişi ne oldu kilomu verdin der :))
Senin öncende zaten iyiymiş,sonrası o yüzden iyi olmuş zaten doğru bir düşünce degil evet. O durumda bile en kötüsü mini karın germe yapılır,onda bile bu kadar güzel bir sonuç alınmaz. Kasa müdahale bizim gibi hamile kalmış bayanlara en doğru müdahalekaslar dikilip onarılmalı ve fazla deri alınmalı.
Ben inanıyorum sen ameliyat olduğunda çok iyi bir sonuç alacaksın Allah’ın izni ile. Çünkü deri fazlalıgın var . Şans seninle olsun tatlım. Seninde çok mutlu haberlerini okuruz inşallah
Belki küçük bir et kalmıştır
Küçülür zamanla
Ya da sezon itibariyle alerjiden et büyümüştür
En kötü keser alırlar etse eğer lokal anesteziyle
Cocuk burunlari cok komplike
Ben ve abim de fenaydik
Bize büyüyünce geçecek dediler
Kemik büyüdükçe sorunu çıkaran eğrilik ya da et parçası küçük kalıyor
O sebeple geçiyor zamanla
Senin oglunun da oyle olucak gibi hiseettim bir an
Aman canım,burunda çok önemli. Biliyorsun benim iki ameliyatım cahillik dönemine denk gelmişti. Doktor araştırmasını tam yapamadan oldum. İlki olmadı,revizyon oldum ikinci kez aynı doktora ama iyice mahvolmuştu. Üçüncü kez kendi doktoruma oldum,hiçbir doktor yapmayı ellemeyi istememesede. Olabildiğince onarıldı düzeltilmeye çalışıldı. İki Kulaktanda kıkırdak alınıp yağ dolgusu ile beslenerek. Çok şükür çoğu sıkıntıdan kurtuldum artık. Evet hayal ettiğim sonuç degil belki ama sıkıntılardan kurtulup olabilecek şekillendirme yapıldığına emin olduğum için içim artık rahat. Misal kızım doğru ellerde ilk seferinde çok iyi sonuç aldı. Burunda zamanla çok değişen şekillenen bir yer. İlk elde doğru işlemin yaoılmasıda çok önemli.Aynen dogum yapmis kadinlarda mutlaka kas sorunlari oluyor onlari onarmak en dogrusu
Cogu kadinlarda hamile gibi bir goruntu kaliyor iste o kaslarin ayrilmasi hatta o kaslar cok onemli eger onarilmassa ilerde bel agrisi bile yapiyor ..
Insallah tatlim sagol guzel dileklerin icinbakalim hem burun hem karnimi yaptiracagim
Benim karnım çok özel öyle herkes göremez..dermişimTsk ederim canim evet olmayan bir iz sonradan olunca ki estetik yaptiriyosun sozde super estetik goruntu bekliyosun haliyle .. senin resimlerin yokmu goremedim karnini ?
Sezeryanda mı sikine bir iz yapıldı ? Anlayamadım kusura bakma. Belki yazmışsınız ama hatırlayamadım.Benim karnım çok özel öyle herkes göremez..dermişim(( açıkçası kamuoyunun buna hazır olduğunu düşünmüyorum.5 senedir ben bile alışamadım görmek istemiyorum.yakınlarıma bile göstermeye utanıyorum.göbek deliği sağa kaymış,kocaman dikine dikiş izi.gayet çirkin bir görüntü işte.5 yaşındaki oğlum karnıma bakıp anne popoya benziyo deyip gülüyo.ulen senin sayende oldu diyorum kerataya.ama üzülüyorum artık..
Evet cok onemli oldugu icin hep erteledim ama aklimda iki doktor var bakalim bir bucuk senedir izliyorum takipteyimAman canım,burunda çok önemli. Biliyorsun benim iki ameliyatım cahillik dönemine denk gelmişti. Doktor araştırmasını tam yapamadan oldum. İlki olmadı,revizyon oldum ikinci kez aynı doktora ama iyice mahvolmuştu. Üçüncü kez kendi doktoruma oldum,hiçbir doktor yapmayı ellemeyi istememesede. Olabildiğince onarıldı düzeltilmeye çalışıldı. İki Kulaktanda kıkırdak alınıp yağ dolgusu ile beslenerek. Çok şükür çoğu sıkıntıdan kurtuldum artık. Evet hayal ettiğim sonuç degil belki ama sıkıntılardan kurtulup olabilecek şekillendirme yapıldığına emin olduğum için içim artık rahat. Misal kızım doğru ellerde ilk seferinde çok iyi sonuç aldı. Burunda zamanla çok değişen şekillenen bir yer. İlk elde doğru işlemin yaoılmasıda çok önemli.
Uzulme bak hepimizin karni deforme oldu anneyiz sonucta allaha sukur allah herkese nasip etsin anne olmayi varsin karnimiz memelerimiz bozulsun yeniden yaptirriz artikBenim karnım çok özel öyle herkes göremez..dermişim(( açıkçası kamuoyunun buna hazır olduğunu düşünmüyorum.5 senedir ben bile alışamadım görmek istemiyorum.yakınlarıma bile göstermeye utanıyorum.göbek deliği sağa kaymış,kocaman dikine dikiş izi.gayet çirkin bir görüntü işte.5 yaşındaki oğlum karnıma bakıp anne popoya benziyo deyip gülüyo.ulen senin sayende oldu diyorum kerataya.ama üzülüyorum artık..
Çok çok geçmiş olsun. Göbek deliği altında bir izse zaten o parça tam karın germede çıkartılıp atılıyor. O izden kurtulursun canım. Yeniden göbek deliği yeri belirleniyor,Yen’i göbek deliği yapılıyor. Bence tüm kötü şeylerden kurtulabilirsin bu ameliyatla,inşallah..EVet canım sezaryen dikişim.doğumda planlı olarak rahmim de alındı.plasenta rahme yapışmıştı ve çıkarmak mümkün değildi.mesaneme bile yapışmış.dr dikine keseceğini önceden söyledi.bebeğimin ve benim yaşam riskimiz büyüktü.(önceki hamileliğimde de aynı şey yüzünden erkrn doğum yapıp bebeğimi kaybetmiştim)
Dr bebeği ve rahmi (ve mesanemin bir kısmını)almış,karnımı dikmiş,derken kanamam başlamış tekrar açmış kanamayı durdurmuş.herhalde çok yorulmuş adamcağız,2.kez kapatması için asistanına devretmiş dikişi.o da acemice dikmiş.tabi bu benim senaryom.o zamanlar hayatım kurtulduğu ve bebeğimi kucağıma aldığım için hiçbişey umurumda değildi.şimdilerde kötü dikildiğini düşünüp bu işte bi yanlışlık var diyip takmaya başladım.aslında doktoruma minnettarım onu hep dualarla anıyorum ve suçlamıyorum.olacağı varmış diyelim..
Tabi ya,o kadar da takmıyorum şekerim bakma sen,ti'ye alıyorum biraz da.bu sene biraz kilo aldım o yüzden daha çok gözüme batmaya başladı.Allah beterinden korusun.kötü hastalıklar vermesin,bunlar ne ki.Uzulme bak hepimizin karni deforme oldu anneyiz sonucta allaha sukur allah herkese nasip etsin anne olmayi varsin karnimiz memelerimiz bozulsun yeniden yaptirriz artikhem hayati bir riskin vardi allah daha beterinden korudu canim bide boyle dusun
Tabii ki başta sağlık canım,gerisi teferruat,hallolur bi şekilde.Çok çok geçmiş olsun. Göbek deliği altında bir izse zaten o parça tam karın germede çıkartılıp atılıyor. O izden kurtulursun canım. Yeniden göbek deliği yeri belirleniyor,Yen’i göbek deliği yapılıyor. Bence tüm kötü şeylerden kurtulabilirsin bu ameliyatla,inşallah..
Tabiki başta sağlık.. Şans seninle olsun canım,çok iyi kararlar vermen dileği ile
Çok geçmiş olsun.. Doğru ellerde çok iyi sonuçlar almanız dileği ileTabii ki başta sağlık canım,gerisi teferruat,hallolur bi şekilde.
Malesef iz göbek deliğimin bayağı üzerinden başlıyo.dr.karın germeyle tüm izin kaybolamayacağını söyledi.önce iz giderme yapalım daha sonra germe yaparız istersen dedi.çünkü iki ameliyat bir arada yara iyileşmeme ihtimali varmış.doğumda dikerken muhtemelen iç kısma da zarar vermişler,göbek deliğimin altında damarlarda akış sorunu da olabilir dedi.yani sadece dıştan bir deformasyon değil,içte de görünmeyen bir sorun var.ama ben iki ameliyat olmak istemedim.bikini bölgesine doğru biraz iz varsın kalsın.kas onarımıyla beraber,yağ alımı ve karın germeyi tercih ettim.ameliyatıma daha çok var,yaklaştıkça başınızı daha çok ağrıtıcam gibime geliyo,iyi ki varsınız :)
Ayni anda iki amzliyati olmak mumkun olanlar var ama ben ikisini ayri ayri yaptirdim cunki karin germe basta aklimda yoktuarkadaşlar ben birşey sormak istiyorum aynı anda hem göğüs dikleştirme hemde karın revizyon lipo ve mini germe yaptıran varmı varsa bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler
ben daha önce karın germe oldum fakat karnıma lipo yapılmadı alttan parça çıkartıldı germe yapıldı sadece yanlara yapılmış lipo şimdi kilo aldım ve karnım hamile gibi üst miğde özellikle.aşağı parça çıkarılan bölgede yağlanma yok ama hafif bir deride yumuşaklık var oranında mini germe olması gerekmiş karın ve mide bölgesinede hafif bir lipo gerekli dd.Dr ama tabi bunu bana revizyon olarak ancak memeleri yaparsa kabul edeceğini yapabileceğini söyledi.Ayni anda iki amzliyati olmak mumkun olanlar var ama ben ikisini ayri ayri yaptirdim cunki karin germe basta aklimda yoktuneden karin revizyonu olacaksiniz ? Bende karnimda bir daha olmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?