Merhaba geçmiş olsun..ben daha önce karın germe oldum fakat karnıma lipo yapılmadı alttan parça çıkartıldı germe yapıldı sadece yanlara yapılmış lipo şimdi kilo aldım ve karnım hamile gibi üst miğde özellikle.aşağı parça çıkarılan bölgede yağlanma yok ama hafif bir deride yumuşaklık var oranında mini germe olması gerekmiş karın ve mide bölgesinede hafif bir lipo gerekli dd.Dr ama tabi bunu bana revizyon olarak ancak memeleri yaparsa kabul edeceğini yapabileceğini söyledi.
O zaman bence güzel başarılı bir sonuç alırsın. Kesinlikle izlerin daha ince olur ve güzel iyileşir. Çünkü ilk ameliyatta gerginlik çok daha fazla oldıgundan iz bazen geniş ve sorunlu iyileşiyor. Bunda iz daha güzel olacaktırarzum77 hayır canm deri fazlalığı yok gergin karnım bombeli diyim göbek deliği üstüde gergin gevşeklik olan yer göbek deliği altı dikiş izinin hemen üstü Dr orayı kesip fazla deriyi alıp yeniden dikiş yapacağını dikişleriminde daha ince olacağını söyledi mide ve karnımada hafif bir lipoyla gayet başarılı olur dd.ama bilmiyorum ne olur korkuyorum başıma iş açmıyım birde ayrıca teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Anladim canim en azindan doktorun duzeltme islemi yapacak ne guzel bi benim doktor yapmiyor heraldeben daha önce karın germe oldum fakat karnıma lipo yapılmadı alttan parça çıkartıldı germe yapıldı sadece yanlara yapılmış lipo şimdi kilo aldım ve karnım hamile gibi üst miğde özellikle.aşağı parça çıkarılan bölgede yağlanma yok ama hafif bir deride yumuşaklık var oranında mini germe olması gerekmiş karın ve mide bölgesinede hafif bir lipo gerekli dd.Dr ama tabi bunu bana revizyon olarak ancak memeleri yaparsa kabul edeceğini yapabileceğini söyledi.
Sagol canim umarim ikimizde sonuclarimizdan mutlu oluruz bu sefer .. zor tabi maddi manevi benim de uc cocuk basimda ve yurt disindan geliyorum gecen sene en az 3 kere gelip gittim otel ucak vs.. baya tuzlu oldu benim icin bi yandan cocuklar benden uzak bide o zoruma gitti baya ama anlayan kimC ChAneL81 canım benm sana da çok geçmiş olsun kararın her ne olursa olsun sonunda mutlu olmanı temenni ederim. ben 1 hafta oldu Dr görüştüm düzeltirim diyor ama bunun için hem göğüsü yaptırmam gerektiğini hemde karnıma yapacağı işleminde ameliyathane ücretini ödememi istiyor. bu da bana açıkçası. şuanda zor ben çalışmıyorum.evde 2 küçük çocuk .artı okula gidende var.eşimle.konuştum.tabiki. bu konudan.bahsettim Dr görüştüğümü. bana bu şekilde.yapabileceğini.söyledi.ddm. eşim şöyle dd ben göğüsler için bir kısmına yardımcı olurum.ama diğer.kalanı.senin.biriktirip eklemen lazım dd bu şekilde yaptırabilirsem.nasip kısmet diyim.buda şimdilik zor gibi beklicemde eşim versin biriktiriyim
canm amin inşallah.geç olsun güç olmasın güzel olsun.Sagol canim umarim ikimizde sonuclarimizdan mutlu oluruz bu sefer .. zor tabi maddi manevi benim de uc cocuk basimda ve yurt disindan geliyorum gecen sene en az 3 kere gelip gittim otel ucak vs.. baya tuzlu oldu benim icin bi yandan cocuklar benden uzak bide o zoruma gitti baya ama anlayan kim
Ben calisiyorum artik allaha sukur maasim cok iyi bir kac ay da baya birikim yapabilecegim kendim
Allah sana da yardim etsin canim g ec olsun guc olmasin
Gobek deligine hic benzemiyor igreniyorum artikEki Görüntüle 2055558 Eki Görüntüle 2055559 Iki sene olacak bunlar sadece gorununen izler yani hic bir sekilde saklanmiyor ..gobek deligi ve dikey iz arti benim eski piercing izi de duruyor ! lutfen doktorunuzu iyi secin
Benim dr ercan karacaoglu
Ay canım ya çok üzüldüm bu ne böyle.Eki Görüntüle 2055558 Eki Görüntüle 2055559 Iki sene olacak bunlar sadece gorununen izler yani hic bir sekilde saklanmiyor ..gobek deligi ve dikey iz arti benim eski piercing izi de duruyor ! lutfen doktorunuzu iyi secin
Hayir canim duzeltmek istemiyorAy canım ya çok üzüldüm bu ne böyle.Drunuz ne diyor düzeltmeye yanaşmıyor mu? Revizyon yapmak zorunda benim bildiğim
Hayır bu dikey iz neden nasıl orada?Valla canım diyecek şey bulamadım...
Tekrar geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda düzelir tatlım
Canım en kısa zamanda inşallah istediğinizden daha iyi olurHayir canim duzeltmek istemiyor
Bir ara duzeltecegim dedi sonra ne olduysa cevap vermemeye basladi sonra asistani tekrar ameliyat parasi istedi
Dikey izi gectim benim eski piercing izi orda olacagini soylemedi bile bana supriz oldu gorunce gececek silinir dedim iki sene yok ayni kaldisagol canim calisip birikim yapiyorum baska doktora ameliyat olmak icin
Gercekten harika yapmis doktorun ellerine saglikCanım en kısa zamanda inşallah istediğinizden daha iyi olur
Böyle görünce druma tekrar tekrar teşekkür edesim geliyor cidden
Sağolasın daha iyisi senin olsun. canımGercekten harika yapmis doktorun ellerine saglikmasallah
Sagol canimSağolasın daha iyisi senin olsun. canım
Canım slm nerde kime ameliyat oldun özelden yazabikirmisin izlemeye alırmısın beni bende bu karın germe ameliyatı olmak istiyorumSağolasın daha iyisi senin olsun. canım
canım benm çok üzüldüm gerçekten hem para ver hemde heran baktıkça pişmanlık duy çok kötü bir duygu benm böyle diil benim.de keşke şurası böyle olsaydı dediğim oluyor ama genel anlamda memnunum eskiye bakarsam sadece ben daha önce size bahsettim şikayetlerimi onlarıda başkası bakınca göze batan birşey yok sadecee ben rahatsızım eşimde memnun. neyse uzattım heralde. senin için diliyorum inşallah bundan sonraki ameliyatın çok başarılı geçsin sonuçuda senin bile tahmininden istediğinden güzel ve mükemmel olsun inşallah. canım.Eki Görüntüle 2055558 Eki Görüntüle 2055559 Iki sene olacak bunlar sadece gorununen izler yani hic bir sekilde saklanmiyor ..gobek deligi ve dikey iz arti benim eski piercing izi de duruyor ! lutfen doktorunuzu iyi secin
İnşallah tüm sorunlarından kurtulup sende memnuniyetini yazacaksın canım. Şana seninle olsunHayir canim duzeltmek istemiyor
Bir ara duzeltecegim dedi sonra ne olduysa cevap vermemeye basladi sonra asistani tekrar ameliyat parasi istedi
Dikey izi gectim benim eski piercing izi orda olacagini soylemedi bile bana supriz oldu gorunce gececek silinir dedim iki sene yok ayni kaldisagol canim calisip birikim yapiyorum baska doktora ameliyat olmak icin
Selam canım ben Bayındır Hastanesinde oldum drum Doçent Doktor Ozan BitikCanım slm nerde kime ameliyat oldun özelden yazabikirmisin izlemeye alırmısın beni bende bu karın germe ameliyatı olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?