Iste paranla rezil oldun tam beni anlatiyor canim hani tam duz bur karnim olsaydi ufak detaylara takilmazdim sanirim ama yok eskisi gibi karnimcanım benm çok üzüldüm gerçekten hem para ver hemde heran baktıkça pişmanlık duy çok kötü bir duygu benm böyle diil benim.de keşke şurası böyle olsaydı dediğim oluyor ama genel anlamda memnunum eskiye bakarsam sadece ben daha önce size bahsettim şikayetlerimi onlarıda başkası bakınca göze batan birşey yok sadecee ben rahatsızım eşimde memnun. neyse uzattım heralde. senin için diliyorum inşallah bundan sonraki ameliyatın çok başarılı geçsin sonuçuda senin bile tahmininden istediğinden güzel ve mükemmel olsun inşallah. canım.
Insallah canim o gunler de gelecek yakinda insallahhhhhİnşallah tüm sorunlarından kurtulup sende memnuniyetini yazacaksın canım. Şana seninle olsun
As canım bayındır derken nerede bu hastane ne kadar verdin ben izmitte bi doktorun sekreteriyle görüştüm bayabi pahalı dediler kollar lipo karın germe 17 bin dedi bide yanlar lipoSelam canım ben Bayındır Hastanesinde oldum drum Doçent Doktor Ozan Bitik
İzlemeye alıyorum
Ankara'da...As canım bayındır derken nerede bu hastane ne kadar verdin ben izmitte bi doktorun sekreteriyle görüştüm bayabi pahalı dediler kollar lipo karın germe 17 bin dedi bide yanlar lipo
Canım ne kadar verdinAnkara'da...
Benim lipo yağ alma vs yapılmadı. Sadece karında fazla deri alındı ve kaslar onarıldı.
Fiatı özelden yazdımCanım ne kadar verdin
Ağrın çok olduğu kaçgünde kendi işini ihtiyacını yapabildin hastanede kaçgün kaldım canımCanım ne kadar verdin
Ağrın çok olduğu kaçgünde kendi işini ihtiyacını yapabildin hastanede kaçgün kaldım canım
Bel ameliyatı derken?? Bel fıtığı falanmı?O kadar ağır bir ameliyat değil yani bana öyle geldi. Daha önce bel ameliyatı da olmuştum onunla kiyaslanamaz... her geçen gün biraz daha iyi oluyorsun sadace dikkat ve sabır gerekiyor.
Canım benim belime altı vida koyuldu ağır bir ameliyattı. Fıtık, dar kanal, kireçlenme bir de üç yerinden kırılmış platin koyuldu...Bel ameliyatı derken?? Bel fıtığı falanmı?
Çok çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın peki? Ameliyat başarılı oldumu,sorunlar birimi? Kayınvalidemede aynı şeyleri demişler,ağrısı var,ameliyat şart demişler ama endişe ediyor iyi olmaz diye..Canım benim belime altı vida koyuldu ağır bir ameliyattı. Fıtık, dar kanal, kireçlenme bir de üç yerinden kırılmış platin koyuldu...
Çok zordu...
Anladım canım,tekrar geçmiş olsunCanım sağolasın şimdi iyiyim ağrım yok. Ben bu ameliyatı sekiz sene evvel oldum ve drum çok başarılı biri eğer çok genç olmasan bu ameliyatı atlatamazdın genç olduğun için çabuk toparladın demişti. Belli bir yaştan sonra bu ameliyatı yapmıyorum dedi riskli imiş...
Tabii yine de kendinizi kollamak durumundasınız yere eğilemiyorum namazı bile sandalyede kılıyorum. Çok fazla ayakta kalmamanız gerek vs...
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Hakkında hayırlısı olsun Kayinvalidenizin inşallahAnladım canım,tekrar geçmiş olsunKayınvalidemede riskli demişler,artık konuşup uyarmayı düşünüyoruz. Allah sağlık versin herkese,sağlık önemli
Slm canım haklısın kişiden kişiueede değişir bakımda önemli ama bana bakabilcek biri yok var ama işi var mecburi ve benim torunların var kızımın 2 küçük bebeği var biri 1buçuk yasında diğeri 2 aylık biz kaynanasıyla sırayla bakmak zorundayız ben ameliyat olsam tahminin 1 veya 1buçuk ayda toparlarmıyım yoksa erteliyeyimmiKarın germe ameliyatı çok ağrılı değil lipo daha ağrılı ondan hiç korkmayın sadece dikişleri korumak adına 15 ,20 gün dikkat ediyorsunuz
Slm canım haklısın kişiden kişiueede değişir bakımda önemli ama bana bakabilcek biri yok var ama işi var mecburi ve benim torunların var kızımın 2 küçük bebeği var biri 1buçuk yasında diğeri 2 aylık biz kaynanasıyla sırayla bakmak zorundayız ben ameliyat olsam tahminin 1 veya 1buçuk ayda toparlarmıyım yoksa erteliyeyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?