Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Iste paranla rezil oldun tam beni anlatiyor canim hani tam duz bur karnim olsaydi ufak detaylara takilmazdim sanirim ama yok eskisi gibi karnim
Zaten karnimdan rahatsizdim yani kendim icin yaptim bunu
Esim de mahf ettin karnini diyip duruyor iste
Guzel dualarin icin cok tsk ederim umarim bir an once yeniden ameliyat olup mutlu olurum..

Selam canım ben Bayındır Hastanesinde oldum drum Doçent Doktor Ozan Bitik
İzlemeye alıyorum
As canım bayındır derken nerede bu hastane ne kadar verdin ben izmitte bi doktorun sekreteriyle görüştüm bayabi pahalı dediler kollar lipo karın germe 17 bin dedi bide yanlar lipo

As canım bayındır derken nerede bu hastane ne kadar verdin ben izmitte bi doktorun sekreteriyle görüştüm bayabi pahalı dediler kollar lipo karın germe 17 bin dedi bide yanlar lipo
Ankara'da...

Benim lipo yağ alma vs yapılmadı. Sadece karında fazla deri alındı ve kaslar onarıldı.

Canım ben hastanede bir gece kaldım bir haftada ayaklandım evdekiler baktı

O kadar ağır bir ameliyat değil yani bana öyle geldi. Daha önce bel ameliyatı da olmuştum onunla kiyaslanamaz... her geçen gün biraz daha iyi oluyorsun sadace dikkat ve sabır gerekiyor.

O kadar ağır bir ameliyat değil yani bana öyle geldi. Daha önce bel ameliyatı da olmuştum onunla kiyaslanamaz... her geçen gün biraz daha iyi oluyorsun sadace dikkat ve sabır gerekiyor.
Bel ameliyatı derken?? Bel fıtığı falanmı?

Canım benim belime altı vida koyuldu ağır bir ameliyattı. Fıtık, dar kanal, kireçlenme bir de üç yerinden kırılmış platin koyuldu...

Çok zordu...
Çok çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın peki? Ameliyat başarılı oldumu,sorunlar birimi? Kayınvalidemede aynı şeyleri demişler,ağrısı var,ameliyat şart demişler ama endişe ediyor iyi olmaz diye..

Canım sağolasın şimdi iyiyim ağrım yok. Ben bu ameliyatı sekiz sene evvel oldum ve drum çok başarılı biri eğer çok genç olmasan bu ameliyatı atlatamazdın genç olduğun için çabuk toparladın demişti. Belli bir yaştan sonra bu ameliyatı yapmıyorum dedi riskli imiş...

Tabii yine de kendinizi kollamak durumundasınız yere eğilemiyorum namazı bile sandalyede kılıyorum. Çok fazla ayakta kalmamanız gerek vs...

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Anladım canım,tekrar geçmiş olsun Kayınvalidemede riskli demişler,artık konuşup uyarmayı düşünüyoruz. Allah sağlık versin herkese,sağlık önemli

Slm kızlar 16 şubat ozan beye ameliyat oluyorum şu anda kilo veriyorum boy 170 kilom şu anda 72 hedef 65 de ameliyat olmak diyetisyene başladım

Karın germe ameliyatı çok ağrılı değil lipo daha ağrılı ondan hiç korkmayın sadece dikişleri korumak adına 15 ,20 gün dikkat ediyorsunuz
Slm canım haklısın kişiden kişiueede değişir bakımda önemli ama bana bakabilcek biri yok var ama işi var mecburi ve benim torunların var kızımın 2 küçük bebeği var biri 1buçuk yasında diğeri 2 aylık biz kaynanasıyla sırayla bakmak zorundayız ben ameliyat olsam tahminin 1 veya 1buçuk ayda toparlarmıyım yoksa erteliyeyimmi

Tabi bu ayaklanma ,günlük hayata dönme, ağrı olayları kişiden kişiye farklılık gösterir ama ben karın germede ayaklandım hemen dik yürüdüm ilk haftadan itibaren, ayaklanırsınız 1 ay uzun bir süre sadece ağır kaldırmamak dikişler açısından önemli yok ertelemeyin iyileşmeye ayırdığınız süre size yeter bence tabi doktorunuza da sorun .

kızlar tekrar merhaba
bugün ameliyatın 16.günü karın germe meme dikleştirme protez lipo ve popo kaldırma
göğüslerden şuanda bile aşırı memnunum popo yu henüz almadım karın bölgem ödemli olmasına rağmen dümdüz lipo belime yapıldı hiç böyle inceldiğimi bilmem anlayacağınız ben sonuçtan memnunum :) şuan tek sıkıntı 3 hafta kadar daha ağırlık kaldırmamam gerektiğinden çocuklarımı kucağıma alamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…