Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsun. Popo kaldırma yöntemi nasıl oldu? Deri fazlalığımı vardı,yani üstten kesi olarak deri fazlalığımı alındı? Başka işlem oldumu,yağ dolgusu yada protez gibi? Sadece popo için soruyorum :)

Yok benim popodan birşey alınmadı dolgu yapıldı yağ enjeksiyonu birde sarkmış deri yukarı kaldırılıp dikildi

Merhaba kizlar
Ben artik fotograf dilenme kismini nihayet bitiriyorum
Su ana kadar fotoğraflarını görmeme izin veren bütün göbekli arkadaslarıma teşekkür ederim
Bundan öte hic göbeğiniz yağınız olmasın inşallah

Doktoruma karar verdim, Allah utandırmasın ikimizi de.

Bu kış ameliyat olucam, biraz para eksiğim var onu tamamliyim, iki üç aya insallah. Simdi bir kaç kilo daha vermeye calisicam ameliyata kadar. Sonra Allah'ın izniyle buraya güzel fotoğraflarımı yükleyip , hafta hafta paylaşacağım inşallah.

Bir de realself hesabindan da ayni Amerikalılar gibi hikayemi oluşturmayı planlıyorum. Oradan da beni takip edersiniz

Slm kızlar,Bende aylarca doktor aradım birsuru doktor gezdim ekimde ameliyat olacaktım ki sonra ideal kiloma ulaşmadım diye erteledim benim amacım zayıf gozukmekti yani 10-12 bin para vereceksem artık zayıf olmalıydım sonucunda.Birde doktor mevzusu 2 doktor arasında kaldım bence ikiside cok iyi doktor Haldun Kamburoğlu ve ozan bitik zaten arkadaslar ikiside eski hacettepe docenti...simdi ozel muayene leri var inanın ikisi arasında cok kaldım.Sureklı ıkı doktor arasında fıkır degıstırdım taki haldun bey martın sonuna ameliyat gunu verdi kı bu bana uymadıgını ıse baslamak zorunda oldugumu mayıs basında verdigi tarihi degıstırmek ıstedim ameliyatımı şubatta olmak istedigimi soylesemde o mart sonu uygunum dedi...birde haldun hoca cok bilgili cok unlu ama cok zor ulasmak evet kendisi instagram ve cep telf hemen cevap veriyor ama tekrar gorusmek icin sekretere yalvarmadıgım kaldı resmen yoruldum doktorla tekrar gorusme cabasından eee onca cabadan sonra gorustum bu sefer seni bu kiloda yapamam zayıfla dedi tamam haklısın yapma ben eylul de 2.gorusmemı yaptım mart da yaparım anca 65 olursun diyor ki su anda 69 kilo oldum yani subata kadar zaten olurumo kiloda yani bu kadar sart bu kadar benim uygunlugum bu demek 6 ay onceden yordu beni...sonra ozan hocanın sekreterini aradım ozan hoca ile tekrar gorustum tamam yaparım o tarıhte dedi...yani yorulmadım sagolsun hemen benide dinledi uygunlugu verdi bende zaten ozan hocayıda cok begenmıstım ilk basta o yuzden ozan bitikte karar verdim...Subatta ameliyatım istedigim tarihte umarım kararım sonucundan pısman olmam.Gene tekrar ediyorum haldun bey cok bilgili cok etkileyici donanımlı ama nasip boyleymıs bence bazen cok zorlamamak lazım ıllaha o olsun diye nasıp kısmet demek lazım ben hep oyle dua ettım kım hayırlı ıse benım ıcın o olsun dedim olaylat boyle gelıstı yanı...

Hayırlı kararların olsun bizler gibi mutlu göbüşsüz ol inş:)))

Kilo vermenimi söyledi doktor doktorun kim? Amerikalılar gibi derken ayyy ben özürlü nerde paylaşacaksın yazarsın takip ederiz :)))

Hayırlısı olsun içine hangi dr sindiyse ona olman en iyisi , ulaşılabilir doktor olması çok önemli sağlıkla atlat inş.

Kızlar slm,Turkıye guzeli Manolya onur lipo dan ölmüş haber beni cok kotu etkiledi korkuyorum ameliyattan

Kızlar slm,Turkıye guzeli Manolya onur lipo dan ölmüş haber beni cok kotu etkiledi korkuyorum ameliyattan
her ameliyatın riski var ama forumda lipodan ölen okumadım allah rahmet eylesin öleni de , dün arkadaşım forumdan lipo karın germe oldu okumuş yazınızı kokarak girdi ama şükür sağlıklı

Emboli liponun en feci sonucudur allah korusun ama bilip girmek lazım kolay bi ameliyat degil.arkadasınız kime oldu?birde lazer lipo mu klasik lipo mu hangisi daha iyi yaptıran var mı?

Emboli liponun en feci sonucudur allah korusun ama bilip girmek lazım kolay bi ameliyat degil.arkadasınız kime oldu?birde lazer lipo mu klasik lipo mu hangisi daha iyi yaptıran var mı?

Valla ben iki lipoyu da deneyimledim klasik lipo riskli bana göre lazer lipo da risk daha az, zaten şimdi genelde lazer lipo yapılıyor sizde ne gerekiyor doktorlarla görüşün belirlerler ihtiyacınız varsa olun zaten spor diyetle gidebilirse ameliyata girmeyin doktorun ismini yazmayayım kendisi yazar reklam olmasın

Lipo dan öldügünü nerden okudunuz?
Akciğerlere kan taşıyan büyük bir damar pıhtı ile tıkanmış haberi var. Lipo falan yazmıyor ?

Ölüm haberi doğru ama estetik ameliyat yada Lipo yazmıyor. Ondan şüphede kaldım.
Yok doğrudur...karnından yağ aldırdığı yazdı özel bir klinik de lakin ölüm den sonra pek bahsedilmedi basın tarafından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…