Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Lipo dan öldügünü nerden okudunuz?
Akciğerlere kan taşıyan büyük bir damar pıhtı ile tıkanmış haberi var. Lipo falan yazmıyor ?
Slm gercekten yazıyor emboli atmış lipo dan sonra...hatta kendi doktoruma bile gecenın 23:30 msj attım morelim bozuldu falan diye kı doktora o saate msj hayatta atmam...ya kızlar ben sizi korkutmak için bunu yazmadım ben kendim korkuyorum sız kormayın ama bilin riski...ben ogrendim

Canım haklısın ama bu tehlike her ameliyatda var. Geçen benim tanıdığım biri gözünden ameliyat oldu gayet iyiydi eve çıktı 15 gün sonra beyine pıhtı attı vefat etti.

Yani bu sadece karın germe ve ya lipo da değil cerrahi işlemler sonrası olabilen bir risk...

Daha önce hacettepe'de bir prof bana, ben seni ameliyat ederim ama kesin pıhtı atar senin gibi birini ameliyat ettim (karın germe) bir ay sonra pıhtı attı demişti. Tabi kadının genetiği varmış benim gibi sonra hastaneye yatırıp tedavi etmişler vs...

Ben oldum şükür öyle bir şey olmadı ama olacaksa oluyor Allah dilememiş olsun.

Ayrıca önlem alıyorlar..

Bu emboli olaylarında en ölümcül olan akciğere değil beyne pıhtı atması...

Allah kimseyi sağlıkla sınamasın böyle şeyler aklınıza getirmeyin düşünmeyin vesselâm

Ben o riski biliyorum tabi,ama hani gerçekten ameliyattan sonramı olmuş diye şüpheye düşmüştüm.
Kötü olmuş,bildigimiz bir risk ama korkutucu tabi. Allah göstermesin..

Ölüm haberi doğru ama estetik ameliyat yada Lipo yazmıyor. Ondan şüphede kaldım.
Lipodan ölmüş canım. Biliyorsun maalesef bu risk var. Damara pıhtı kaçıyor. Hemen olmuyor. Bir kaç gün sonra ortaya çıkıyor. Emboliden ölmüş. Çok güzel bir mankendi 70 lerin sonunda... Hala da güzel bir kadınmış. Aslında güzellik için hep risk alıyoruz.

arzum77 sabah haberlerde bende izledim..doğruymuş haber..detaylı anlatmadılar ama..Allah rahmet eylesin..ölüm riski hayatımızın her anında var malesef..

Bende baktım arama motorundan lipo demiyor ama karından yağ aldırmış sonraki zamanda olmuş ama lipodan açıklaması bulamadım kaldıki lipo da emboli riski var , kadına da üzüldüm ya aslında kilosu da yok ,yaşı var ama yaşa göre gayet güzel fiziği,hayatında kendinden yaşça çok küçük sevgilisi var ona güzel görünmek adına yanında genç durum adına girmiştir ameliyata yoksa o karında bişey yokmuş üzüldüm allah rahmet eylesin, allahın taktiri buymuş

hayirlisi olsun, OZAN Bey cok dogru karar ! Ben 3. Ayimi doldurdum, cook memunum ! Harika is cikariyor. dikislerim dümdüz, tertemiz bir ameliyat gecirdim cok sükür ! Doktor tercihi cok önemli. Ozan bey cok titiz ve cok özene bözene ameliyat ediyor !

Canim sen Ozan Bitik e ameliyat oldum Yazıyorsun memnunum yazıyorsun 3 aydır ama su ana kadar hıc foto falan atmadın acaba benmi gereksiz yere şüpheleniyorum senden

Yanı o kadar memnunsun bu ameliyatı olmuş biri olarak en azından bir foto atabilirsin eski ve yenı olarak bende senin yazdıklarından dolayıbu Dr a olmayı düşünüyorum ama sadece söze ne kadar guvenılebilinır bilemiyorum sonuçta zor bir ameliyat canımızı teslim ediyoruz

Canim sen Ozan Bitik e ameliyat oldum Yazıyorsun memnunum yazıyorsun 3 aydır ama su ana kadar hıc foto falan atmadın acaba benmi gereksiz yere şüpheleniyorum senden

Canim kimse ozan beye ameliyat olmak zorunda degil, ben cok memnun kaldigim icin sadece tevsiye edebilirim. gerisi size kalmis birsey ! ben bana soruldugu icin yazmisimdir yada ozan beyin adi gectiginde onayladigim icin yazmisimdir. Ozan bey onun haricinde babamin oglu degil anlata biliyormuyum ?
En cok sen bana ameliyatimdan sonra soru sordun, cevablayarak yardimci olmaya calismakla yanlis anlasildim sanirim !

Çok geçmiş olsun öncesi sonrası resim görebilirmiyiz varsa

Çok geçmiş olsun öncesi sonrası resim görebilirmiyiz varsa
Öncesi resim birtek ozan beyde var. Sonrasi en kisa zamanda paylasirim. Haftanin 7 günü caliyorum kendi pastanemi isletiyorum. Fazla vaktim olmuyor üstelik telefonumun kamerasi acilmiyor. Baskasinin teliyle cekmek istemiyorum. Ins. En kisa zamanda paylasirim.

Tamam ne zaman uygun olursan kolay gelsin iyi çalışmalar.

Merhaba
Karın germe için araştırma yapıp kararsızlığın dibine vurmuş birine daha yardım edin lütfen Yorumları okudukça hiçbir sonucada ulaşamıyorum Tamer Şakrak 'a karın germe olan var mı ?

Merhaba
Karın germe için araştırma yapıp kararsızlığın dibine vurmuş birine daha yardım edin lütfen Yorumları okudukça hiçbir sonucada ulaşamıyorum Tamer Şakrak 'a karın germe olan var mı ?
Ben Tamer beyle gorustum, isinde iyi oldugu kanaatine vardim, sanirim el becerisi cok yuksek. Klinik buyuk burunlu arap doluydu. Sanirim burun konusunda cok cok iyi. O kocaman burunlar nolmus dedim, sargili hali bile iyiydi. Bir arap kiz onceki fotosunu gosterdi bir de kiza baktim, vay arkadas dedim. Bir de burnu daha sisti yani. Benimle gorustu muayene vs 16 bin fiyat Verdi. Karin ve meme kucultme. Sacma sapan espriler yapmayaydi kesin ona olacaktim, bir an sogudum adamdan, Boyle lakayit biraz edepsiz geldi. Ben haz etmem, mesafe ve saygi severim dostum degilse sayet fazla samimiyetten ve rukus esprilerden hoslanmiyorum. Belki sacma ama icime sinmedi iste. Velhasil vazgectim kendinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…