Slm gercekten yazıyor emboli atmış lipo dan sonra...hatta kendi doktoruma bile gecenın 23:30 msj attım morelim bozuldu falan diye kı doktora o saate msj hayatta atmam...ya kızlar ben sizi korkutmak için bunu yazmadım ben kendim korkuyorum sız kormayın ama bilin riski...ben ogrendimLipo dan öldügünü nerden okudunuz?
Akciğerlere kan taşıyan büyük bir damar pıhtı ile tıkanmış haberi var. Lipo falan yazmıyor ?
Canım haklısın ama bu tehlike her ameliyatda var. Geçen benim tanıdığım biri gözünden ameliyat oldu gayet iyiydi eve çıktı 15 gün sonra beyine pıhtı attı vefat etti.Slm gercekten yazıyor emboli atmış lipo dan sonra...hatta kendi doktoruma bile gecenın 23:30 msj attım morelim bozuldu falan diye kı doktora o saate msj hayatta atmam...ya kızlar ben sizi korkutmak için bunu yazmadım ben kendim korkuyorum sız kormayın ama bilin riski...ben ogrendim
Ben o riski biliyorum tabi,ama hani gerçekten ameliyattan sonramı olmuş diye şüpheye düşmüştüm.Slm gercekten yazıyor emboli atmış lipo dan sonra...hatta kendi doktoruma bile gecenın 23:30 msj attım morelim bozuldu falan diye kı doktora o saate msj hayatta atmam...ya kızlar ben sizi korkutmak için bunu yazmadım ben kendim korkuyorum sız kormayın ama bilin riski...ben ogrendim
Lipodan ölmüş canım. Biliyorsun maalesef bu risk var. Damara pıhtı kaçıyor. Hemen olmuyor. Bir kaç gün sonra ortaya çıkıyor. Emboliden ölmüş. Çok güzel bir mankendi 70 lerin sonunda... Hala da güzel bir kadınmış. Aslında güzellik için hep risk alıyoruz.Ölüm haberi doğru ama estetik ameliyat yada Lipo yazmıyor. Ondan şüphede kaldım.
Lipodan ölmüş canım. Biliyorsun maalesef bu risk var. Damara pıhtı kaçıyor. Hemen olmuyor. Bir kaç gün sonra ortaya çıkıyor. Emboliden ölmüş. Çok güzel bir mankendi 70 lerin sonunda... Hala da güzel bir kadınmış. Aslında güzellik için hep risk alıyoruz.
arzum77 sabah haberlerde bende izledim..doğruymuş haber..detaylı anlatmadılar ama..Allah rahmet eylesin..ölüm riski hayatımızın her anında var malesef..
Slm kızlar,Bende aylarca doktor aradım birsuru doktor gezdim ekimde ameliyat olacaktım ki sonra ideal kiloma ulaşmadım diye erteledim benim amacım zayıf gozukmekti yani 10-12 bin para vereceksem artık zayıf olmalıydım sonucunda.Birde doktor mevzusu 2 doktor arasında kaldım bence ikiside cok iyi doktor Haldun Kamburoğlu ve ozan bitik zaten arkadaslar ikiside eski hacettepe docenti...simdi ozel muayene leri var inanın ikisi arasında cok kaldım.Sureklı ıkı doktor arasında fıkır degıstırdım taki haldun bey martın sonuna ameliyat gunu verdi kı bu bana uymadıgını ıse baslamak zorunda oldugumu mayıs basında verdigi tarihi degıstırmek ıstedim ameliyatımı şubatta olmak istedigimi soylesemde o mart sonu uygunum dedi...birde haldun hoca cok bilgili cok unlu ama cok zor ulasmak evet kendisi instagram ve cep telf hemen cevap veriyor ama tekrar gorusmek icin sekretere yalvarmadıgım kaldı resmen yoruldum doktorla tekrar gorusme cabasından eee onca cabadan sonra gorustum bu sefer seni bu kiloda yapamam zayıfla dedi tamam haklısın yapma ben eylul de 2.gorusmemı yaptım mart da yaparım anca 65 olursun diyor ki su anda 69 kilo oldum yani subata kadar zaten olurumo kiloda yani bu kadar sart bu kadar benim uygunlugum bu demek 6 ay onceden yordu beni...sonra ozan hocanın sekreterini aradım ozan hoca ile tekrar gorustum tamam yaparım o tarıhte dedi...yani yorulmadım sagolsun hemen benide dinledi uygunlugu verdi bende zaten ozan hocayıda cok begenmıstım ilk basta o yuzden ozan bitikte karar verdim...Subatta ameliyatım istedigim tarihte umarım kararım sonucundan pısman olmam.Gene tekrar ediyorum haldun bey cok bilgili cok etkileyici donanımlı ama nasip boyleymıs bence bazen cok zorlamamak lazım ıllaha o olsun diye nasıp kısmet demek lazım ben hep oyle dua ettım kım hayırlı ıse benım ıcın o olsun dedim olaylat boyle gelıstı yanı...
Canim sen Ozan Bitik e ameliyat oldum Yazıyorsun memnunum yazıyorsun 3 aydır ama su ana kadar hıc foto falan atmadın acaba benmi gereksiz yere şüpheleniyorum senden
Canim kimse ozan beye ameliyat olmak zorunda degil, ben cok memnun kaldigim icin sadece tevsiye edebilirim. gerisi size kalmis birsey ! ben bana soruldugu icin yazmisimdir yada ozan beyin adi gectiginde onayladigim icin yazmisimdir. Ozan bey onun haricinde babamin oglu degil anlata biliyormuyum ?
En cok sen bana ameliyatimdan sonra soru sordun, cevablayarak yardimci olmaya calismakla yanlis anlasildim sanirim !
Öncesi resim birtek ozan beyde var. Sonrasi en kisa zamanda paylasirim. Haftanin 7 günü caliyorum kendi pastanemi isletiyorum. Fazla vaktim olmuyor üstelik telefonumun kamerasi acilmiyor. Baskasinin teliyle cekmek istemiyorum. Ins. En kisa zamanda paylasirim.Çok geçmiş olsun öncesi sonrası resim görebilirmiyiz varsa
Öncesi resim birtek ozan beyde var. Sonrasi en kisa zamanda paylasirim. Haftanin 7 günü caliyorum kendi pastanemi isletiyorum. Fazla vaktim olmuyor üstelik telefonumun kamerasi acilmiyor. Baskasinin teliyle cekmek istemiyorum. Ins. En kisa zamanda paylasirim.
Ben Tamer beyle gorustum, isinde iyi oldugu kanaatine vardim, sanirim el becerisi cok yuksek. Klinik buyuk burunlu arap doluydu. Sanirim burun konusunda cok cok iyi. O kocaman burunlar nolmus dedim, sargili hali bile iyiydi. Bir arap kiz onceki fotosunu gosterdi bir de kiza baktim, vay arkadas dedim. Bir de burnu daha sisti yani. Benimle gorustu muayene vs 16 bin fiyat Verdi. Karin ve meme kucultme. Sacma sapan espriler yapmayaydi kesin ona olacaktim, bir an sogudum adamdan, Boyle lakayit biraz edepsiz geldi. Ben haz etmem, mesafe ve saygi severim dostum degilse sayet fazla samimiyetten ve rukus esprilerden hoslanmiyorum. Belki sacma ama icime sinmedi iste. Velhasil vazgectim kendindenMerhaba
Karın germe için araştırma yapıp kararsızlığın dibine vurmuş birine daha yardım edin lütfen Yorumları okudukça hiçbir sonucada ulaşamıyorum Tamer Şakrak 'a karın germe olan var mı ?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/telefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/Resim nasil yükleniyor? Yardimci olun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?