Canım sagol karnımı bende koydum sonrasını da ameliyat olduktan sonra koyacagım.Ozan bitik ameliyat olmuş arkadaslar lütfen beni ekleyim.Tesekkur ederimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/telefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/
1 Ekim 2014 tarihli yazıma bak
Haklısın iletişimde çok önemli.Ben Tamer beyle gorustum, isinde iyi oldugu kanaatine vardim, sanirim el becerisi cok yuksek. Klinik buyuk burunlu arap doluydu. Sanirim burun konusunda cok cok iyi. O kocaman burunlar nolmus dedim, sargili hali bile iyiydi. Bir arap kiz onceki fotosunu gosterdi bir de kiza baktim, vay arkadas dedim. Bir de burnu daha sisti yani. Benimle gorustu muayene vs 16 bin fiyat Verdi. Karin ve meme kucultme. Sacma sapan espriler yapmayaydi kesin ona olacaktim, bir an sogudum adamdan, Boyle lakayit biraz edepsiz geldi. Ben haz etmem, mesafe ve saygi severim dostum degilse sayet fazla samimiyetten ve rukus esprilerden hoslanmiyorum. Belki sacma ama icime sinmedi iste. Velhasil vazgectim kendinden
Hadi bakalım hayırlı kararların ve sonuçların olsun A aycaela ..Allah utandırmasın..daha zamanın varmış..kilonu verebildiğin kadar verki sonuç daha güzel olsun..bendende güzel olsun inşallah göbüşünOcak ayinda olucam canim hayirlisiyla
Biraz para biriktirmem ve kilo vermem gerek
Ercan Karacaoglu na karar verdim ben
Sen ne alemdesin
Haklısın iletişimde çok önemli.
Off karar vermek çok zor hiçbir zaman emin olamıcam gibi geliyor. Karın germe yaptırdın mı peki ? Kime karar verdin ?
Ocak ayinda olucam canim hayirlisiyla
Biraz para biriktirmem ve kilo vermem gerek
Ercan Karacaoglu na karar verdim ben
Sen ne alemdesin
Sağol canım teşekkür ederim..valla herşey gönlüme göre oldu..hatta beklentiminde üstünde oldu..Allah herkese nasip etsin..sen yüzü naptın yarih bellimi..inşallah çok ama çok güzel sonuçların oldun..benden çok çok daha güzel ol inşallahsenin son halin beni sollamış bacım benden güzel olmuş herşeyin ,yüzüm seni geçer umarım :)))))))))))))))))
Sağol canım teşekkür ederim..valla herşey gönlüme göre oldu..hatta beklentiminde üstünde oldu..Allah herkese nasip etsin..sen yüzü naptın yarih bellimi..inşallah çok ama çok güzel sonuçların oldun..benden çok çok daha güzel ol inşallah
Beni ekler misin bende sonucunu görebilir miyim?Sağol canım teşekkür ederim..valla herşey gönlüme göre oldu..hatta beklentiminde üstünde oldu..Allah herkese nasip etsin..sen yüzü naptın yarih bellimi..inşallah çok ama çok güzel sonuçların oldun..benden çok çok daha güzel ol inşallah
Slm canım inan 8-9 yıldır burdayım bu ikinci estetigim ilk yıllar önce burun oldum ozan bey dahıl 8 doktora gittim senden rica etsem lütfen sonucunu özelden öncesi sonrası atar mısın inan kafam çok allak bullak sadece nur un resmini gördüm burda sen insallah 2.olacaksın yardım lütfenÖncesi resim birtek ozan beyde var. Sonrasi en kisa zamanda paylasirim. Haftanin 7 günü caliyorum kendi pastanemi isletiyorum. Fazla vaktim olmuyor üstelik telefonumun kamerasi acilmiyor. Baskasinin teliyle cekmek istemiyorum. Ins. En kisa zamanda paylasirim.
Hoşgeldin, Aledaxsla yazıştık evet biliyorum ama o başka doktora oldu yanlışlık olmasın altını cizimde sadece reelde karar verdigin dr nin sonuclarını gormüştü ondan belki tavsiye etmiştir sanada hayırlısı olsun ben izlemeye aliyorum seniMerhabalar, ben uzun zamandır forumu dışardan takip ediyorum ancak karın germe olmaya karar verdiğimde üye oldum.Bülent Tekerekoğlu ve Zekeriya Kul a muayne oldum. Özelden bazı arkadaşlarla da görüştüm .Ercan beyin adını duymuş ancak ona muayne olmamıştım.Aledax aracılığıyla jelesece ulaştım.onların sayesinde Ercan Beyi tanıdım.Ercan beye muayene olduktan sonra ona ameliyat olmaya karar verdim.Ercan beye ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görmem mümkün mü yardımcı olabilir misiniz bana?
Mesaj tekarariMerhabalar, ben uzun zamandır forumu dışardan takip ediyorum ancak karın germe olmaya karar verdiğimde üye oldum.Bülent Tekerekoğlu ve Zekeriya Kul a muayne oldum. Özelden bazı arkadaşlarla da görüştüm .Ercan beyin adını duymuş ancak ona muayne olmamıştım.Aledax aracılığıyla jelesece ulaştım.onların sayesinde Ercan Beyi tanıdım.Ercan beye muayene olduktan sonra ona ameliyat olmaya karar verdim.Ercan beye ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görmem mümkün mü yardımcı olabilir misiniz bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?