Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Aledaxa eser hnm için yazdım o memorilade iyi bir dr var adini hatirlayamadim dedi jelesec e yaz onun doktoru dedi ordan size ulaştım.Görüştüm hastane ve dr içime sindi.
Anladım evet Eser hnm oldu o benim karın germe partime gelmişti eşiyle severiz birbirimizi aldımm takibe öncesi sonrası var resimler bakabilirsin hakkında en hayırlısı olsun.

Hoşgeldiniz.hayırlı kararlarınız olsun.ben oldum ameliyat.özelden atıyorum.

Selam herkese; Hala para toplayamadım. İşe girdim. Çalışıp karnımı gerdiricem bunun yatıp bununla kalkıyorum emeline ulaşmış herkes adına mutluyum bir gün buraya bende ameliyat oldum şöyle uyandım böyle oldu demek istiyorum
Yazın bikinimi özgürce giymek istiyorum. Umarım herşey istediğim gibi olur.

Çalış çalış birikir at kenara valla eskiden uygundu ya son yıllarda artı bu estetik fiyatları gerci herşeye zam geldi hayırlısı olsun o günlerde gelir kafaya koymuşsun valla en güzeli o zaten göbeksiz bikini giymek

Şuana kadar 3 dr la görüştüm. Dahada görüşürümde içinden çıkamıcam bu sefer. Ercan karacaoğlu da aklımda ama ona gitmedim. Senin dr unda omu? Memnunmusun şimdiki durumundan ?

Ben ikinci estetik doktorumu ararken 10,11 doktorla görüştüm kafamda çok karıştı aslında biri başka bir başka konuştu kafamın karışıklığı vardı dahada çok karıştım:))))) en zoru ondan dr seçimi diyorum:)) evet doktorum memnunum şükür aynı doktora olduğumuz çok arkadaş var burada aktif değiller ama özelden resim atıyoruz artık eski üyelere :)))dr ismide yazmıyoruz mümkün oldukça reklamı olmasın diye :)) fiyatlar tavan yapıyor sonra:))))liste yap görüş valla ben muayene ücreti alan dr lerlede görüştüm kafama yatan doktoru bulana kadar gezdim takibe alım seni resimlerim var öncesi sonrası izliyormuşsun beniii şimdi gördüm

Son düzenleme:
Cansınız yaa Ne güzel geldi bu mesaj Allah razı olsun inşalllaaahhh

Bende 16 gun once liposakşın ve karin gerdirme ameliyati oldum.ameliyatin ilk gunu odama ciktiktan bir saat sonra yurumek yurumek istedim ve kalktim ve uzanmak bile istemedim uzanip kalkmak iskenceydi koltukda oturdum aksama kadar.agrim olmadi gece 3de biraz bir agri hissettim ondada agri kesici yapildi.ertesi gun tapurcu oldum cok agrim olmadi ama uyumak oturup lalkmak cok zordu ben neden oldum diye kendime kizdim.3 gunde cok agrim olmadi ama hep eyik yürümek insani sikan bide oturur vaziyette uyumak.suan gayet iyim tam anlamiyla duzelmesemde

merhaba ben karın germe ve liposuction ameliyatı olmak istiyorum Muharrem demiroğullarında bu ameliyatı olan varmı Ankarada yaşıyorum yardımcı olurmusunuz?

Uzun zamandır yorumları okuyorum anca yorum yapabilme fırsatım oldu bende 18 gün önce karın germe oldum devlette hem deri fazlalığım vardı hemde çatlaklar şimdi düz bi karnım var gibi ama catlaklarimdan tamamen kurtulamadım. Acaba bu ameliyatı olupta çatlakları kalan varmı yoksa sorun benim doktorumdami. Bide gogsumun altındaki bölümde sanki bi fazlalik var hala

peki onersiginiz dr varmi istanbulda bilgi verebilirmi biri karin gerdirme yaptiranlar varsa yorumlarin hepsini okuyamadim mosf cok fazla var

peki onersiginiz dr varmi istanbulda bilgi verebilirmi biri karin gerdirme yaptiranlar varsa yorumlarin hepsini okuyamadim mosf cok fazla var
Merhaba ben estethica hastanesinde kivanc demire oldum iyi bir doktor ilgili ve her konuda aydınlatıyor

peki ameliyat randevusu hemen aliniyomu bende sorun yurt disindayim gidip onden muane olamiyom onden gun belirpenmesi falan lazimki ona gore gidim ama nasipbolucak bilemiyorum

peki ameliyat randevusu hemen aliniyomu bende sorun yurt disindayim gidip onden muane olamiyom onden gun belirpenmesi falan lazimki ona gore gidim ama nasipbolucak bilemiyorum
Hastaneyi aradiginizda bilgilenďirirseniz sizi yonlendirirler cunku yurt disindan gelen cok hasta vardi yarisi yabancıydı

Geçmiş olsun çatlaklarınız göbek deliğinizin üstünde ise hepsi gitmemiştir altta iner hepsi yok olmaz daha 18 gün çok erken 2 ay 3 ay ödemli şiş gezenler oldu

Doktorları liste yapın resimlerinizle e posta atıp bilgi alın aşa yukarı fiyat bilgisi de veriyorlar,uzakta olunca görüşme yapmak bire bir zor tabi

Jelesec yorumların için sağol.
Peki dirensiz ameliyat hakkında ne düşünüosun. En son görüştüğüm dr dirensiz yapıyormuş. Bildiğin var mı bu tip ameliyat olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…