Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Jelesec yorumların için sağol.
Peki dirensiz ameliyat hakkında ne düşünüosun. En son görüştüğüm dr dirensiz yapıyormuş. Bildiğin var mı bu tip ameliyat olan?

Bişey değil; valla ben drensiz karın germeye meme küçültmeye karşıyım ama bazı doktorlar yapıyormuş pis kanın dışarı akması lazım içerde birikmemesini sağlayan dren; doktorların tekniği değişiyor canım drensiz olan bir yada iki kişi denk geldi karın germede, bugün nolac arkadaşımla konuştum 22 sinde bacak germe meme ameliyatı vardı bacak germede bazı dr ler dren koyuyorlar diye okumuştum ama memede tek dren varmış bacakta yok. Araştır bakalım

özelde ise genelde bu fiyatlar evet devlette ucuz yaptıran arkadaşlar vardı forumda okursanız faydası olur süreç için
Ben özelde 10200 lipo ve karin germe oldum akrabanız tugba hanımla görüşsün levent şubesinde asistan tugba var onla konuşun yurt dışında olduğunuzu soylemeyin sadece karin germe diyin bizim bir tanıdık lipo ve karin germeye 10200 vermiş diyin

bazı özelde hastaneden de fark oluyor canım pahalı hastanelerde fiyat farkı var doktor farkı da

İnşallah sorunsuz iyileşip sende önce sonra paylaşırsın bizimle
merhaba az önce üye oldum arkadaslar hepınıze sağlıklı bır yasam dılıyorum sıgarayı kesın bırakmak zorundamıyız amelıyat olanlar hepsı bırakıyormu yakında bende olacağım tam karın germe ve korkuyorum

ameliyattan bi hafta once birakmalisin bence iyi degil diolar dogruda cunku sigara icinlerin yaralari iyi hizli kapanmiyo

Tekrardan merhaba hanımlar oldum olucam derken ocak ayında karın germe ve göğüs büyütme ameliyatı için gün aldım. Adana'da ameliyatını geçirmiş yada geçirecek olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Ben Cemil Dalay'la görüştüm aksi bir durum olmazsa ameliyatı o gerçekleştirecek ama öncesi ve sonrası hasta görüntüleri olmadığı için biraz kaygılıyım Adana'da farklı bir doktorda operasyon geçirmiş ve memnun kalan yada aksini yaşayan kimse varmı lütfen cevap bekliyorummm

merhabalar ne durumdasınız, devlette nereye oldunuz ve kaça oldunuz acaba

Merhaba
Aralık'ta karın germe yaptırmak istiyorum İstanbul'da.
Dr,umu seçemedim hâlâ
Sizin dr.unuz kimdir, özelden yazar mısınız?
Sonucunuzdan gayet memnunsunuz sanırım , ne güzel , darısı başımıza

Slm canm epeydir giremiyordum kosturmadan dolayi. Beni izlemeden cikardin mi resimlerini goremiyorum da
Selam canım,yok tatlım olurmu öyle şey. İzliyorum seni tabiki. Albümlerimi bir süreliğine kapattım,ondan görmüyorsun Benim profilime girersen zaten sağ üst köşede seni izlediğimi görürsün,yazar orda

Himm anladim canm neden kapattin ki bisorun mu oldu.
bu arada ven ameloyat olali 4 ay oldu fakat midemin oldugu yerde cikinti var dr yag olusmus dedi o beni coook uzuyor. Ayakta cok sorun yok ta oturunca belli oluyor sinir oluyorum

Himm anladim canm neden kapattin ki bisorun mu oldu.
bu arada ven ameloyat olali 4 ay oldu fakat midemin oldugu yerde cikinti var dr yag olusmus dedi o beni coook uzuyor. Ayakta cok sorun yok ta oturunca belli oluyor sinir oluyorum
Bu kadar kıssa sürede nasıl yag oluşabilir? Ayrıca ayakta değilde oturunca belli olmasıda tuhaf. Lipo yapılmışmıydı sana?
Tam karın germede mide kısmındaki kaslarda dikiliyor,başka birşey olmasın?

Ben 13 gün önce karın germe ve lipo yağ aldırma ameliyatı oldum doktorum çok tatlıştı hiç canım acımadı çok rahat geçirdim birde doktorumun tatlı dilli asistanı var herşeyi o organize ediyor süper bir insan hasta için tüm konfor sağlanıyor beni tek zorlayan korse oldu onuda internetten bulduğum ve kesinlikle önereceğim vedette marka korse var kızlar öneriyorum bence araştırın ben kullandığımdan beri çok rahatım

Geçmiş olsun,ameliyattan Sonra doktorunuz korse takmadımı? Aldığınız korse ameliyat sonrası kullanıma uygun korsemi acaba? Çünkü genelde doktor ameliyattan Sonra uygun olan korseyi kullanıyor. Yada Medikal ürün satan yerlerde bu ameliyattan sonra uygun olan korseler tercih ediliyor ondan sordum
Bahsettiğiniz markaya Baktımda fiyatlar çok uçuk :)) Siz hangi modeli aldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…