Jelesec yorumların için sağol.
Peki dirensiz ameliyat hakkında ne düşünüosun. En son görüştüğüm dr dirensiz yapıyormuş. Bildiğin var mı bu tip ameliyat olan?
akrabama sordurdumda sadece karin germeye 12000 demisler
Ben özelde 10200 lipo ve karin germe oldum akrabanız tugba hanımla görüşsün levent şubesinde asistan tugba var onla konuşun yurt dışında olduğunuzu soylemeyin sadece karin germe diyin bizim bir tanıdık lipo ve karin germeye 10200 vermiş diyinözelde ise genelde bu fiyatlar evet devlette ucuz yaptıran arkadaşlar vardı forumda okursanız faydası olur süreç için
.... tuğba hanimin nosu fiyat isteyin bakalim nediyecekakrabama sordurdumda sadece karin germeye 12000 demisler
Ben özelde 10200 lipo ve karin germe oldum akrabanız tugba hanımla görüşsün levent şubesinde asistan tugba var onla konuşun yurt dışında olduğunuzu soylemeyin sadece karin germe diyin bizim bir tanıdık lipo ve karin germeye 10200 vermiş diyin
zaten yurt disi denince fiyat niyeyse hep yukseliyor.
.... tuğba hanimin nosu fiyat isteyin bakalim nediyecek
merhaba az önce üye oldum arkadaslar hepınıze sağlıklı bır yasam dılıyorum sıgarayı kesın bırakmak zorundamıyız amelıyat olanlar hepsı bırakıyormu yakında bende olacağım tam karın germe ve korkuyorumİnşallah sorunsuz iyileşip sende önce sonra paylaşırsın bizimle
merhaba az önce üye oldum arkadaslar hepınıze sağlıklı bır yasam dılıyorum sıgarayı kesın bırakmak zorundamıyız amelıyat olanlar hepsı bırakıyormu yakında bende olacağım tam karın germe ve korkuyorum
Bende 16 gun once liposakşın ve karin gerdirme ameliyati oldum.ameliyatin ilk gunu odama ciktiktan bir saat sonra yurumek yurumek istedim ve kalktim ve uzanmak bile istemedim uzanip kalkmak iskenceydi koltukda oturdum aksama kadar.agrim olmadi gece 3de biraz bir agri hissettim ondada agri kesici yapildi.ertesi gun tapurcu oldum cok agrim olmadi ama uyumak oturup lalkmak cok zordu ben neden oldum diye kendime kizdim.3 gunde cok agrim olmadi ama hep eyik yürümek insani sikan bide oturur vaziyette uyumak.suan gayet iyim tam anlamiyla duzelmesemde
Sağol canım teşekkür ederim..valla herşey gönlüme göre oldu..hatta beklentiminde üstünde oldu..Allah herkese nasip etsin..sen yüzü naptın yarih bellimi..inşallah çok ama çok güzel sonuçların oldun..benden çok çok daha güzel ol inşallah
Slm canm epeydir giremiyordum kosturmadan dolayi. Beni izlemeden cikardin mi resimlerini goremiyorum daSezeryanda mı sikine bir iz yapıldı ? Anlayamadım kusura bakma. Belki yazmışsınız ama hatırlayamadım.
Selam canım,yok tatlım olurmu öyle şey. İzliyorum seni tabiki. Albümlerimi bir süreliğine kapattım,ondan görmüyorsunSlm canm epeydir giremiyordum kosturmadan dolayi. Beni izlemeden cikardin mi resimlerini goremiyorum da
Himm anladim canm neden kapattin ki bisorun mu oldu.Selam canım,yok tatlım olurmu öyle şey. İzliyorum seni tabiki. Albümlerimi bir süreliğine kapattım,ondan görmüyorsunBenim profilime girersen zaten sağ üst köşede seni izlediğimi görürsün,yazar orda
Bu kadar kıssa sürede nasıl yag oluşabilir? Ayrıca ayakta değilde oturunca belli olmasıda tuhaf. Lipo yapılmışmıydı sana?Himm anladim canm neden kapattin ki bisorun mu oldu.
bu arada ven ameloyat olali 4 ay oldu fakat midemin oldugu yerde cikinti var dr yag olusmus dedi o beni coook uzuyor. Ayakta cok sorun yok ta oturunca belli oluyor sinir oluyorum
Geçmiş olsun,ameliyattan Sonra doktorunuz korse takmadımı? Aldığınız korse ameliyat sonrası kullanıma uygun korsemi acaba? Çünkü genelde doktor ameliyattan Sonra uygun olan korseyi kullanıyor. Yada Medikal ürün satan yerlerde bu ameliyattan sonra uygun olan korseler tercih ediliyor ondan sordumBen 13 gün önce karın germe ve lipo yağ aldırma ameliyatı oldum doktorum çok tatlıştı hiç canım acımadı çok rahat geçirdim birde doktorumun tatlı dilli asistanı var herşeyi o organize ediyor süper bir insan hasta için tüm konfor sağlanıyor beni tek zorlayan korse oldu onuda internetten bulduğum ve kesinlikle önereceğim vedette marka korse var kızlar öneriyorum bence araştırın ben kullandığımdan beri çok rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?