Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet ameliyat sonrası uygun korsen kontrolde doktoruma gösterdim ve doktorum çok beğendi hatta bununla iyileşme sürecimin daha kısa olacağını söyledi

Ayrıca bu ameliyatı olan arkadaşlarım Sizler ne kadar sürede iyileştiniz şişleriniz ve ödemleriniz indi acaba

Meraba uzun süredir ameliyat olmayı istiyorum bebeklerimin biraz daha buyumesini bekledim ve drdan gün almaya gidicem cesaretimi toplayıp.Yalnız ameliyat olan arkadaslar aklıma takılan bir konu var benim yan simitlerime kadar deri fazlalıgım var kesi o kısımlarıda kapsar değil mi bu şekilde ameliyat olan varsa beni bilgilendirirse cok sevinirim.Belin de incelmesi için lipo da gerekir değil mi

Merhaba,yan Kasım’larda deri fazlalığı barsa bel germede gerekebilir. Yani bu kesinin neredeyse arka kısıma kadar uzaması demek. Arkada da yığılmalar,deri fazlalığı varsa tam kesi ile tüm ön,yan arka kısımdaki deri fazlalıkları alınıp germede yapılabilir. Doktorunuz gerekli gördüğü şeyleri önerecektir muhakkak. Siz şikayetçi olduğunuz bölgeleri söyleyin ama. Belki sadece Lipo ilede durum halledilebilir. Ne durumda olduğunuzu bilmediğim için bu şekilde yorum yapıyorum. Karın germe ike birlikte Lipo da olmanız sonucun daha şahane olmasını sağlar

Cok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için peki meme küçültmeyle birlikte karın germe artı lipo birlikte yapılırmı cok mu agır olur

Cok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için peki meme küçültmeyle birlikte karın germe artı lipo birlikte yapılırmı cok mu agır olur
Merhaba karın germe ve meme küçültme kombin yapıyor hocalar ama lipo da yaparlar mı bilmiyorum..zira anestezi de çok bırakmak istemiyorlar diye biliyorum ben..karın germe zaten ağır bir ameliyat ben 1 ay dik yürüyememiştim mesela

Yapılıyor tabi,ama üstten meme gerginlik yapar alttan karın,biraz zor olur tabi.. Çok deri çıkması gerekirse ayrı yapılması daha iyi olur tabi. Durumunuza göre doktor değerlendirir merak etmeyin

Doğrudur sitede bulamayabilirsin Yen'i model sitede yok ben önce aradım bana watsaptan model attılar ben bu Yen'i modeli istedim çok konforlu hem zayıflama özelliğide var
Benim normalde haftaya korseyi doktorum çıkaracak ama ben çıkarmayı düşünmüyorum

Bunları bir arada olan çok arkadaşımız var ama en son bir arkadaşımızın karnı ve memeleri çok büyüktü böldü doktoru mutlaka uygunsa kombine ameliayata vucudunuz bir arada yaparlar.

Bunları bir arada olan çok arkadaşımız var ama en son bir arkadaşımızın karnı ve memeleri çok büyüktü böldü doktoru mutlaka uygunsa kombine ameliayata vucudunuz bir arada yaparlar.
Merhaba evet biliyorum,hatta kombin çok daha uygun fiyatlı oluyor Jelesec ,,fakat arkadaşımız karın germe+meme dikleştirme+liposakşın sormuş..hepsi bir arada ,ağır ve ameliyat süresi olarak uzun olabilir ve tercih etmeyebilir hocalar dedim..ben 7 hafta önce olacak meme dikleştirme +aşk tutamaçlarına da liposakşın yaptırdım bacak içleri,basenler ve ön bacaklara da istedim yapmadı..o kadar uzun ameliyat da tutmak istemiyorum dedi..bundan 11 ay önce de karın germe ,kol germe oldum ,,memeleri de aynı op. da yaptırmak istedim..yapmadı..bu tabii ki hoca ile karar verikecek şeyler.

İşte büyüklüğe bakıyorlar lipoda ufak bölümse ekliyorlar yoksa meme ile karını ayrı yaptı doktor arkadaşımıza narkozda uzun bırakmak istemiyorlar kol germede zaten meme zorlar kolu kullanamıyorsun iyi yapmış doktorun... aynen doktor mutlaka en iyisini bilir yönlendirir

Herkese selam tam 6 ay oldu ameliyat olalı. Ha düzelir ha düzelir. Hastaneden ne arayan var ne soran. En sonunda ben aradım, doktorum hastaneden ayrılmış. Muhatap yok yani artık karşımda. Neyse şikayet maili attım başhekim döndü. Randevu ayarlandı. Bugün yeni doktora gösterdim. Bir dizi düzeltme işlemi sıraladı ama bunlar nasıl bir ücret karşılığı yapılacak görüşmeler sonucu cevap vereceklermiş! Ben çok bilgili değilim ama revizyonda kusur benden kaynaklı olmadığına göre ücret talep etmemeleri gerekmezmi sizce?

Merhaba,ne gibi sorun yaşadınız acaba??normalde herhangi bir ücret talep etmemeleri lazım,fakat dr oradan ayrılmış illa ki revizyon için ücret talep ederler en azından ameliyathane,,ekipman ve anestezi için..ama inşallah etmezler

Dikiş yağıştığı için hem altta hem üstte bombe oldu. Doktor anlaşmalı yapmadık ameliyatı, hastane çalışanı aracı olduğu için hastaneye gittim doğrudan. Enfeksiyon kaptı dikişlerim zaten. Ameliyat sonrası süreç çok sancılı geçti. Şuan ev dışında olduğumdan foto koyamıyorum ama eve dönünce koyarım. Anlatmak zor görüntüyü

Bu
yapılacak işlem dikiş yenilenmesi ve artı lipo olarak belirledi doktor. Dikiş komple kesilip yenilenecek ki yapışıklık giderilip daha ince bir iz ile toparlansın. Artık mucize bekleme dedi doktor. Anestesi de genel olmaz lokal ile halledilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…