Canım dr nin iletişim adresini bulsan??yaa böyle kesip bırakan,takip yapmayan sonrada herşeyden sıyrılan kasaplardan nefret ediyorum..hani derler adama öncelikle sen insan mısın,,sonrasında doktor musun?çok üzüldüm..geçmiş olsunDikiş yağıştığı için hem altta hem üstte bombe oldu. Doktor anlaşmalı yapmadık ameliyatı, hastane çalışanı aracı olduğu için hastaneye gittim doğrudan. Enfeksiyon kaptı dikişlerim zaten. Ameliyat sonrası süreç çok sancılı geçti. Şuan ev dışında olduğumdan foto koyamıyorum ama eve dönünce koyarım. Anlatmak zor görüntüyü
Kesin ücret alırlar,kendinizi ona göre ayarlayın lütfen..Bu
yapılacak işlem dikiş yenilenmesi ve artı lipo olarak belirledi doktor. Dikiş komple kesilip yenilenecek ki yapışıklık giderilip daha ince bir iz ile toparlansın. Artık mucize bekleme dedi doktor. Anestesi de genel olmaz lokal ile halledilir dedi
Teşekkür ederimCanım dr nin iletişim adresini bulsan??yaa böyle kesip bırakan,takip yapmayan sonrada herşeyden sıyrılan kasaplardan nefret ediyorum..hani derler adama öncelikle sen insan mısın,,sonrasında doktor musun?çok üzüldüm..geçmiş olsun
Üzüldüm..rica ederim..herşey gönlünüzce olsun inşallahTeşekkür ederimDoktor amerikaya gitmiş, öyle bilgi verdi hastane
Herkese selam tam 6 ay oldu ameliyat olalı. Ha düzelir ha düzelir. Hastaneden ne arayan var ne soran. En sonunda ben aradım, doktorum hastaneden ayrılmış. Muhatap yok yani artık karşımda. Neyse şikayet maili attım başhekim döndü. Randevu ayarlandı. Bugün yeni doktora gösterdim. Bir dizi düzeltme işlemi sıraladı ama bunlar nasıl bir ücret karşılığı yapılacak görüşmeler sonucu cevap vereceklermiş! Ben çok bilgili değilim ama revizyonda kusur benden kaynaklı olmadığına göre ücret talep etmemeleri gerekmezmi sizce?
Teşekkür ederimDoktor amerikaya gitmiş, öyle bilgi verdi hastane
Merhaba gecmis olsun , benimde hemen hemen ayni sorunum var kesilen bolge cukur kaldi yapisik gibi kesinin uzeri bombe ve alti genital bolge bombe durumda iki sene gecti duzelmedi bana resim gonderebilirmisin bu arada benim doktor ayni yerde ayni hastanede ama neye yarar ki ne kendisi ne asistani cevap vermediler sorunlar cikinca .. benden tekrar ameliyat ucreti istediler !Bu
yapılacak işlem dikiş yenilenmesi ve artı lipo olarak belirledi doktor. Dikiş komple kesilip yenilenecek ki yapışıklık giderilip daha ince bir iz ile toparlansın. Artık mucize bekleme dedi doktor. Anestesi de genel olmaz lokal ile halledilir dedi
Merhaba gecmis olsun , benimde hemen hemen ayni sorunum var kesilen bolge cukur kaldi yapisik gibi kesinin uzeri bombe ve alti genital bolge bombe durumda iki sene gecti duzelmedi bana resim gonderebilirmisin bu arada benim doktor ayni yerde ayni hastanede ama neye yarar ki ne kendisi ne asistani cevap vermediler sorunlar cikinca .. benden tekrar ameliyat ucreti istediler !
Bişey değil; valla ben drensiz karın germeye meme küçültmeye karşıyım ama bazı doktorlar yapıyormuş pis kanın dışarı akması lazım içerde birikmemesini sağlayan dren; doktorların tekniği değişiyor canım drensiz olan bir yada iki kişi denk geldi karın germede, bugünnolac arkadaşımla konuştum 22 sinde bacak germe meme ameliyatı vardı bacak germede bazı dr ler dren koyuyorlar diye okumuştum ama memede tek dren varmış bacakta yok. Araştır bakalım
Meraba uzun süredir ameliyat olmayı istiyorum bebeklerimin biraz daha buyumesini bekledim ve drdan gün almaya gidicem cesaretimi toplayıp.Yalnız ameliyat olan arkadaslar aklıma takılan bir konu var benim yan simitlerime kadar deri fazlalıgım var kesi o kısımlarıda kapsar değil mi bu şekilde ameliyat olan varsa beni bilgilendirirse cok sevinirim.Belin de incelmesi için lipo da gerekir değil mi
Merhaba çok geçmiş olsun..dr.umuz aynıymış..bende yaptığı sürpriz vip odada dört gün çok rahat etmiştim..benimde ameliyat olalı on ay oldu..çok şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı..diyet ve sporuma hala devam ediyorum..mekik çekmeye daha yeni başlayabildim..karnım dahada güzelleşti..kilo almaya çok müsait bir yapım var..bırakırsam eski haline dönmesede şekil bozukluğu olucak eminim..umarım şu anki durumumu koruyabilirim..Merhabalar..yaklaşık 4 yıldır pasif bir üye olan ben Yen'i ameliyatımla geri döndümBu seferki hafif inmiş olan göğüslerimi silikonla yeniden toparlamak ve kasık kısmına hafif gevşemiş olan bacaklarımı toplamaktı..doktorum bacaklarım İçin aslında ihtiyacım olmadığını bi süre daha beklemem gerektiğini söyledi ve yapmayacaktı..ama benim ameliyata 1 hafta kala telefonla baskılarıma dayanamayıp kabul etti..doktorum ercan karacaoğlu..daha önceki revizyon karın germemde çok memnun kalmıştım kalça silikonum enfekte oldu ama tamamen benim sandalyeye çıkıp sonra dikişlerimi unutup atlamam nedeniyle..her ne kadar silikonlarım kalçadan çıkarılmış olmada alt yapıda kalça şekillendirmede yaptığı İçin daha önceki kalçalarımla hiç alakası olmayan yuvarlak kalçalarım oldu..ben doktorumu ve hastanemi çok seviyorum..ercan beyin sürprizi olan vıp oda sebebiyle kendimi 5 yıldızlı bir otelde hissettim 5 gece o odayı kullandım ama hiç ekstra para ödemedim..ayrıca her daim mesajlarıma telefonlarıma geri dönüp bazen panik olduğum durumlarda ilgisini esirgememeside doktor seçimimde ne kadar şanslı olduğumu gösteriyor..şimdi iyileşme döneminde şu an bile sonuçlar belli ama sahada şekillenip davada düzgün olucak inşallah..daha önceki yıllarda doktor seçiminde hata ettipim için çok zor bir ameliyat olan karın germeyi o kadar emeğe rağmen olumsuz sonuçlamıştum..bu nedenle doktor çok önemli..birde eskisinden daha güzel olacağını düşünüyorsanız ameliyat olun..zira hiç bir doktordan mucize beklemeyin..
Lipo ile yağlanman gider canım devlette olup memnun olan var aöma bu memnuniyet işi göreceli bence lipo ile eger sadece yaglanman varsa sorun çözülürJelesec ece06 nolac verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Aslına bakarsanız fazla bir deri yok simitlerde yaglanma var gibi umarım lipoyla hallolur.Devlet hastanesi dryla görüştüm daha dogrusu eğitim arastırma meme ucretsiz olacagını söyledi karın için verebildiğin kadar kilo ver dedi daha nasıl verebilirim bilmiyorum.Dogumdan sonra 25 kilo verdim.Devlette olup memnun olan varmı içime sinmeyen bişeyler var cok kalabalık yeterince zaman ayrılmıyor.
Merhaba çok geçmiş olsun..dr.umuz aynıymış..bende yaptığı sürpriz vip odada dört gün çok rahat etmiştim..benimde ameliyat olalı on ay oldu..çok şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı..diyet ve sporuma hala devam ediyorum..mekik çekmeye daha yeni başlayabildim..karnım dahada güzelleşti..kilo almaya çok müsait bir yapım var..bırakırsam eski haline dönmesede şekil bozukluğu olucak eminim..umarım şu anki durumumu koruyabilirim..
Tam anlayamadım siz ikinci karın germemi oldunuz..mümkünse özelden karın fotonuzu atabilirmisiniz..bende yollarım size..
Merhaba çok geçmiş olsun..dr.umuz aynıymış..bende yaptığı sürpriz vip odada dört gün çok rahat etmiştim..benimde ameliyat olalı on ay oldu..çok şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı..diyet ve sporuma hala devam ediyorum..mekik çekmeye daha yeni başlayabildim..karnım dahada güzelleşti..kilo almaya çok müsait bir yapım var..bırakırsam eski haline dönmesede şekil bozukluğu olucak eminim..umarım şu anki durumumu koruyabilirim..
Tam anlayamadım siz ikinci karın germemi oldunuz..mümkünse özelden karın fotonuzu atabilirmisiniz..bende yollarım size..
Yanlarımda yağlanma var evet ama karnım catlak dolu ve oturdugumda pörtlüyo deri
Eşim annemler olma komplikasyonları düşün diyolar ama ben ikiz gebelik sonrası eski halimi özluyorum bi taraftan da korkuyorum ayy ne zormuş umarım ben de memnun olurum sonuctan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?