Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım dr nin iletişim adresini bulsan??yaa böyle kesip bırakan,takip yapmayan sonrada herşeyden sıyrılan kasaplardan nefret ediyorum..hani derler adama öncelikle sen insan mısın,,sonrasında doktor musun?çok üzüldüm..geçmiş olsun

Kesin ücret alırlar,kendinizi ona göre ayarlayın lütfen..

Teşekkür ederim Doktor amerikaya gitmiş, öyle bilgi verdi hastane

Nasıl hiç doktoruna ulaşamadın mı cebi yokmu yada asistanı nereye gitmiş ona ulaş adını yaz arama motoruna belki yeni yeri çıkar hangi dr hangi hastane bu revizyonda sadece ameliyathane parası alıyorlar diye biliyorum bazı dr ler tekrar ameliyat parasını almazlar sanmam revizyonda ama işte kendi doktorun değil karışık durum biraz

Teşekkür ederim Doktor amerikaya gitmiş, öyle bilgi verdi hastane

ha ulaşman zor yeni okudum neyse hayırlısı olsun düzelsin de kendi doktorun olsaydı anestezi parası ile hallerdi benim doktorum sağolsun 2 sene sonra kolumun izini sadece anestezi parası alıp düzeltti

Merhaba gecmis olsun , benimde hemen hemen ayni sorunum var kesilen bolge cukur kaldi yapisik gibi kesinin uzeri bombe ve alti genital bolge bombe durumda iki sene gecti duzelmedi bana resim gonderebilirmisin bu arada benim doktor ayni yerde ayni hastanede ama neye yarar ki ne kendisi ne asistani cevap vermediler sorunlar cikinca .. benden tekrar ameliyat ucreti istediler !

Merhabalar..yaklaşık 4 yıldır pasif bir üye olan ben Yen'i ameliyatımla geri döndümBu seferki hafif inmiş olan göğüslerimi silikonla yeniden toparlamak ve kasık kısmına hafif gevşemiş olan bacaklarımı toplamaktı..doktorum bacaklarım İçin aslında ihtiyacım olmadığını bi süre daha beklemem gerektiğini söyledi ve yapmayacaktı..ama benim ameliyata 1 hafta kala telefonla baskılarıma dayanamayıp kabul etti..doktorum ercan karacaoğlu..daha önceki revizyon karın germemde çok memnun kalmıştım kalça silikonum enfekte oldu ama tamamen benim sandalyeye çıkıp sonra dikişlerimi unutup atlamam nedeniyle..her ne kadar silikonlarım kalçadan çıkarılmış olmada alt yapıda kalça şekillendirmede yaptığı İçin daha önceki kalçalarımla hiç alakası olmayan yuvarlak kalçalarım oldu..ben doktorumu ve hastanemi çok seviyorum..ercan beyin sürprizi olan vıp oda sebebiyle kendimi 5 yıldızlı bir otelde hissettim 5 gece o odayı kullandım ama hiç ekstra para ödemedim..ayrıca her daim mesajlarıma telefonlarıma geri dönüp bazen panik olduğum durumlarda ilgisini esirgememeside doktor seçimimde ne kadar şanslı olduğumu gösteriyor..şimdi iyileşme döneminde şu an bile sonuçlar belli ama sahada şekillenip davada düzgün olucak inşallah..daha önceki yıllarda doktor seçiminde hata ettipim için çok zor bir ameliyat olan karın germeyi o kadar emeğe rağmen olumsuz sonuçlamıştum..bu nedenle doktor çok önemli..birde eskisinden daha güzel olacağını düşünüyorsanız ameliyat olun..zira hiç bir doktordan mucize beklemeyin..

Doktorunuz kim acaba?

Evet canım dren sadece göğüsteydi.bacaklarımda yoktu.ve göğsümden çekilirkende hiç rahatsızlık vermedi

Merhaba..bel kısmında fazlalıklarınızın olduğundan bahsetmişsiniz..yabancı bir sitede bu tarz 360 derece dikiş izleri olan ameliyat resimleri görmüştüm.ama doktorum bu tarz ameliyatların bir anda değil ayrı zamanlarda yapılması gerektiğini söylemişti.çünkü ön taraf karında germe yaptığında oranın iyileşmesi için beslenmesi için kanın düzgün bir şekilde gelmesi gerekiyormuş ama arkalar yada yanlarda kesilirse az bir bölümden devri daim edeceği için yetersiz beslenmekten doku kayıpları oluşabilirmiş..bendenyan kısımlarda hafif kaldırmalar istedim ama erteledim bu nedenle

Merhaba çok geçmiş olsun..dr.umuz aynıymış..bende yaptığı sürpriz vip odada dört gün çok rahat etmiştim..benimde ameliyat olalı on ay oldu..çok şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı..diyet ve sporuma hala devam ediyorum..mekik çekmeye daha yeni başlayabildim..karnım dahada güzelleşti..kilo almaya çok müsait bir yapım var..bırakırsam eski haline dönmesede şekil bozukluğu olucak eminim..umarım şu anki durumumu koruyabilirim..
Tam anlayamadım siz ikinci karın germemi oldunuz..mümkünse özelden karın fotonuzu atabilirmisiniz..bende yollarım size..

Jelesec ece06 nolac verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Aslına bakarsanız fazla bir deri yok simitlerde yaglanma var gibi umarım lipoyla hallolur.Devlet hastanesi dryla görüştüm daha dogrusu eğitim arastırma meme ucretsiz olacagını söyledi karın için verebildiğin kadar kilo ver dedi daha nasıl verebilirim bilmiyorum.Dogumdan sonra 25 kilo verdim.Devlette olup memnun olan varmı içime sinmeyen bişeyler var cok kalabalık yeterince zaman ayrılmıyor.

Lipo ile yağlanman gider canım devlette olup memnun olan var aöma bu memnuniyet işi göreceli bence lipo ile eger sadece yaglanman varsa sorun çözülür

Benim 5 yıl önce ilk karın germemi konyada bir doktor yaptı.çamaşırımdam yaklaşık 2 parmak yularda ve sezeryan göbeği misali katlı bir karnım olmuştu.1 yıl bekledim düzelmeyince ercan beye gittim..çok sakin bir şekilde anlattı rahatlattı aml günü aldım ve tekrar aml oldum.ve çok memnunum.resim atmayı burdan bilmiyorum ama deneyim bi

Yanlarımda yağlanma var evet ama karnım catlak dolu ve oturdugumda pörtlüyo deri
Eşim annemler olma komplikasyonları düşün diyolar ama ben ikiz gebelik sonrası eski halimi özluyorum bi taraftan da korkuyorum ayy ne zormuş umarım ben de memnun olurum sonuctan

Yok canım korkma bunu hep yazdım çok yazdım yazdık karın germe ameliyatı mucize gibi sorunun büyükse ol tabi çatlak var diyorsun sarkan deride kilo versende gitmez ufak tefek olduki sorun çıktı doktorun tekrar düzeltir , inşallah çoğunluk memnun iyi dr seç sonuçları gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…