Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hoşgeldin kusura bakma yoğunluktan yazamadım soramadım seni iyi olmana sevindim
ben bu yazını akşam okudum ece06 özelden yazışıyorken bildirimin geldi ve baktım sesle güldüm neye sandalye olayı ahhahahha ya o dönem burada ne geyik olmuştu kalcandaki silikon
Bizler şanslı büyük kitleyiz çok şükür bin şükür allah herkesin gönlüne göre versin ha seni yatırır canım bir ev parası baydın artı indirim de isteme huyun yok merakla sonucunu bekliyorum

ha vip anladım para var huzur var sende ev parası verdin normal

buraya ortaya koyarsın hata yaparsın dikkat et

buraya ortaya koyarsın hata yaparsın dikkat et
Bacım eğit yeniden beni en son ameliyattan bu yana 4 yıl geçmiş unutmam normal.ne günlerdi buralar sabaha kadar susmazdı hiç.mesajlaşır gibi yazardı insanlar hoş o zaman ameliyatlar bu kadarnyaygın değildi ister istemez meraktaydık.iyiki katılmışım iyiki okumuşum iyiki tercihlerim buraya göre olmuş.yoksa ne olurdu o bozul karınla sonum

Ya eskisi gibi değil zaten burası eskiden bir günde 20 sayfa atardı ankara grubu vardı ne keyifliydi:)))
aynen canım iyiki k.k var öptüm yazarım özelden iyi geceler

Günaydın, doktoruma ulaşılamıyor. Yurtdışına çıktığına dair rivayet var. Hatta adıyla şikayet varmı diye bile baktım. Hastane soeumluluk alacakmı bilmiyorum. Bugün için bana dönmelerini bekliyorum ama hukuki yoldan birşeyler yapmam gerekirse de yapacağım. Davanın kazanılma ihtimali yüksek gibi görünüyor bana

Ben hastanenin dönüşüne göre huhuki açıdan şansımı deneyeceğim. Fotograf sana özelden akşama atarım, madem kader arkadaşıyız

Merhaba doktooruna hepmi ulaşamıyordun yoksa sorun oluştu sonramı arazi oldu ? garip durum ben ulaşılabilir dr den yanayım ; sorun ne bilmiyorum belki aranız bozulmuştur ileri geri yazılar attınmı doktoruna yada buralarda yerdinmi ? Dava acın ben sorun yaşıyorsam o sorunda büyükse acarım ben para verdim tekrar başka dr ye revizyon oldum dava işinde önüme tırı vırı işler çıkardılar drlerden imza heyete gir uğraşmadım

Bu kadar kıssa sürede nasıl yag oluşabilir? Ayrıca ayakta değilde oturunca belli olmasıda tuhaf. Lipo yapılmışmıydı sana?
Tam karın germede mide kısmındaki kaslarda dikiliyor,başka birşey olmasın?
bende de aynı sorun arzum lipo düşünüyorum o yüzden altı ay tamamlandıgında.

Merhaba nolac çok geçmiş olsun.Ben de uzun zaman burada okuduklarımdan ve Ercan beyin hastalarından iki kişinin sonuçlarını da gördükten sonra Ercan Bey'e muayene oldum ve karın germe için ameliyat günü aldım.Karın germe için ameliyat olalı 4 yıl olmuş sanırım.Sürecin nasıldı ameliyat sonrası nasıl geçti.Gerçi üzerinden baya geçmiş ama süreçle ilgili deneyimlerini benimle paylaşırsan çok sevinirim.

şahsen ben simitlerimide biraz gerebilir misiniz demiştim karın germe olurken yamuk kestiği yetmezmiş gibi bir tarafım az ountulu bir tarafım tam oyuntulu mide bölgem biraz çıkık iğrenççççç

mide bölgeme lipo düşünüyorum bir kaç aya arzum77 ismini verdiğin doktoru araştırıyorum buraya geldiğinde bir muaayene olayım bakalım mide bölgem ufacık bir lipo istiyor kıyamet gibi bir fiyat tutmaz inş.

İnşallah canım,ama ne diyecek ne önerecek onu merak ediyorum ben .. Bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…