Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

devlette ameliyat olan var mı peki, sonuçlar nasil ne kadar fark ediyor fiyat olarak
Merhaba ben devlette ameliyat oldum daha 1 ay oldu çok yeni o yüzden net bişey diyemem ama görüntü olarak eski halime göre cok iyi yeni göbek deliğim olsun dikişlerim olsun çok beğendim beğenmediğim tek şey midemdeki çıkıntı onuda doktorla konuşup napilabilinir bakıcaz

çok geçmiş olsun. o da odemdir bence cok yeniymis sisler inince düzelir peki ne kadar ücret ödediniz

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım diyeyim yıllardır uzaktan takipçiydim 3 yıldan fazla süren uzun Araştırma ve isteklerimden sonra Allah kısmet ederse 24 ocakta karın germe ve göğüs estetiği ameliyatlarını kombin olarak doktorum yardımcı doçent Bülent tekerekoğluna yaptıracağım, işini bilen güler yüzlü iyi bir doktor, tabi heyecan ve korkularım var , ameliyat sonrasını düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum. Kombine ameliyat olan arkadaşlar var mı çok ağrınız oldu mu?

Merhaba,öncelikle hayırlı olsun,ilk bir ay sıkıntılı sonrası unutuyorsunuz bile:)acı,ağrı vs düşünmeden sonuca odaklanın..:)sevgiler.

slm arkadaslar,bende siteyi uzun yıllardır takip etmekteydim üye oldum fakat herahngi bir paylasımda bulunmadım.Artık zamanı geldi sanırım karın ve göğüsten ameliyat olmak olmak isteyen arkadaslar icin yazıyorum.Gecen ayın 27 sinde yalova'da özel bir hastanede karın geme ve gögüs kücültme ameliyatı oldum ve şükürler olsun çok güzel gecti hersey. suan 10 günlük ameliyatlıyım.3 gün hastanede yattım inanın hicte zor degilmiş ve neden bunca yıldır korkarak erteledim diye kendime kızıyorum.2gün direnlerim gögsümden cıkarıldı ilk gece bile kendim yatagımdan inebiliyordum.agrı mutlaka var ama cok degil zaten sürekli serum ve agrı kesici uyguluyorlar ilk 3 gün atlattıktan sonra hersey daha rahat tüm direnleriniz cıkmıs oluyor daha rahat hareket edebiliyosunuz ..şunu söylemek istiyorum 10 gün ve 7 günde arac kullnarak kendi pansumanımı yaptırmaya hastaneye gittim .10 gün ve yan yatabiliyorum sakın korkmayın dr.unuza güvenin ne derse uygulayın sonuc eminolun mükemmel

nolac bu mesaj sana beni alıntılamış pek bilmiyor forumu arkadaş:))))

Hoşgeldiniz hayırlısı olsun güzel sonuçlar dilerim...kombine ameliyat iyidir hasta uygunsa doktor ok lediyse ağrılar 1. hafta 10 güne geçiyor korkmayın

Hoşgeldiniz çok geçmiş olsun sevindim adınıza mucize gibi bu ameliaytlar sorun büyükse sonuç daha mutlu ediyor

Ufak tefek sorunlar olabiliyor bazen sıkma canını düzelir o kısım

cok tesekkürler canım gercektende mucize gibi, cok kiloluydum 40 kg verdim ve heryerim sarktı özelliklede gögüsler,hem büyük hem sarkık ,karnımda yag cok az ama ici bos deriydi,dr 3 kg sadece deri cıktı diyebilirim dedi,suan hem karnım hem gögüslerim cok şükür yarabbi diyorum ,ne güzel oldu ,izler falan hikaye bence olursa olsun sarkmıs göğüslerden izli gögüsler daha güzeldir eminim :)

Maşallah 40 kiloyu vermek her kişinin harcı değil tebrikler... çok iyi sonuç alırsınız böyle sizin gibi çok kilo verip tüm ameliaytalarını olan arkadaşlarım var çok memnunlar

:) evet kilo vermek hayattaki en zor sey bende 3 senede ancak verebildim ,yazın o sıcagında terleme esofmanlarıyla yaptıgım yürüyüsler inip cıktıgım merdivenlerin dili olsa keske cok sükür insallah bir daha o kilolara gelmem ameliyatlardan sonra genelde alınıyor kilo ya ondan cok korkuyorum.Rabbim dileyen herkese hem kilo vermeyi kilolardan kurtulmayı hemde ameliyat olarak fıstık gibi olmayı :) İNŞALLLAH kızlar

Merhaba geçmiş sayfalarda devletten olan vardı baya daha uygun rakamlar memnun olanlarda vardı bir başlık aç istersen ayrı gören yazar daha kolay bilgi alırsın belki

çok teşekkürler doğru söylüyorsun ben de 30 kilo verdim haliyle heryer sarktı bi 10 kilo daha verebilirsem öyle kalkışiyim diyorum

Valla en zorunu başarmışsın burada senin gibi büyük oranda kilo veren arkadaşlarımız var irade azim helal olsun.
Ameliyat sonrası bir rahatlama oluyor dopru :))) yani almam sanıyorsun ama bir bakmışsın 2 ,5 almışsın dikkat şart fıstık gibi ol inşallah; sürecini bekliyoruz

çok teşekkürler doğru söylüyorsun ben de 30 kilo verdim haliyle heryer sarktı bi 10 kilo daha verebilirsem öyle kalkışiyim diyorum
Sana da alkış 30 kilo valla 10 kilo vermek için 5 veriyorum 2 alıyorum:))) git gel :))) süpersin hayırlısı olsun acele etme ver ne vereceksen öyle ol

Merhaba kusura bakmayın geç cevap veriyorum ama ameliyat sonrası malum Zor bir dönem ve ben en zor estetiğimi oldum sanırım.bacak germe kasıkta toplama sadece bu nedenle yürümek yasak denilecek kadar kısıtlı.şimdi bunların yanında karın germeyi düşünüyormda en kolayı İnanın.çok fazla doğrulamayacaksınız ilk dönem hafif kas ağrısı olacak karın kaslarınızda yatarken kalkarken gülerken öksürürken hissedeceksiniz ama en fazla 1 hafta belirgin bir şekilde oluyor onun dışında İnan'ın bir zorluğu Yok.siz sadece sonucunuzu düşünün çok iyi bir doktorun hastanenin ve ekibin içinde olacaksınız.önce Allah'a sonra onlara emanet diğer olay ise yapılacak işin düzgün olması bu durumda Konya'da dudak dolgusu yaptırdığım plastik cerrahım karnımı görmek istedi ve nasıl düzgün bir iş çıkarmışlar doktorunuz kim dedi..bu ve benzeri şeylerin mutluluğunu yaşamaya düşün ve hiç gerilme çok güzel olacak herşey emin ol

Ne zaman ameliyatınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…