Merhaba ben devlette ameliyat oldum daha 1 ay oldu çok yeni o yüzden net bişey diyemem ama görüntü olarak eski halime göre cok iyi yeni göbek deliğim olsun dikişlerim olsun çok beğendim beğenmediğim tek şey midemdeki çıkıntı onuda doktorla konuşup napilabilinir bakıcazdevlette ameliyat olan var mı peki, sonuçlar nasil ne kadar fark ediyor fiyat olarak
Merhaba ben devlette ameliyat oldum daha 1 ay oldu çok yeni o yüzden net bişey diyemem ama görüntü olarak eski halime göre cok iyi yeni göbek deliğim olsun dikişlerim olsun çok beğendim beğenmediğim tek şey midemdeki çıkıntı onuda doktorla konuşup napilabilinir bakıcaz
Merhaba,öncelikle hayırlı olsun,ilk bir ay sıkıntılı sonrası unutuyorsunuz bile:)acı,ağrı vs düşünmeden sonuca odaklanın..:)sevgiler.Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım diyeyim yıllardır uzaktan takipçiydim 3 yıldan fazla süren uzun Araştırma ve isteklerimden sonra Allah kısmet ederse 24 ocakta karın germe ve göğüs estetiği ameliyatlarını kombin olarak doktorum yardımcı doçent Bülent tekerekoğluna yaptıracağım, işini bilen güler yüzlü iyi bir doktor, tabi heyecan ve korkularım var , ameliyat sonrasını düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum. Kombine ameliyat olan arkadaşlar var mı çok ağrınız oldu mu?
Merhaba nolac çok geçmiş olsun.Ben de uzun zaman burada okuduklarımdan ve Ercan beyin hastalarından iki kişinin sonuçlarını da gördükten sonra Ercan Bey'e muayene oldum ve karın germe için ameliyat günü aldım.Karın germe için ameliyat olalı 4 yıl olmuş sanırım.Sürecin nasıldı ameliyat sonrası nasıl geçti.Gerçi üzerinden baya geçmiş ama süreçle ilgili deneyimlerini benimle paylaşırsan çok sevinirim.
devlette ameliyat olan var mı peki, sonuçlar nasil ne kadar fark ediyor fiyat olarak
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım diyeyim yıllardır uzaktan takipçiydim 3 yıldan fazla süren uzun Araştırma ve isteklerimden sonra Allah kısmet ederse 24 ocakta karın germe ve göğüs estetiği ameliyatlarını kombin olarak doktorum yardımcı doçent Bülent tekerekoğluna yaptıracağım, işini bilen güler yüzlü iyi bir doktor, tabi heyecan ve korkularım var , ameliyat sonrasını düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum. Kombine ameliyat olan arkadaşlar var mı çok ağrınız oldu mu?
slm arkadaslar,bende siteyi uzun yıllardır takip etmekteydim üye oldum fakat herahngi bir paylasımda bulunmadım.Artık zamanı geldi sanırım karın ve göğüsten ameliyat olmak olmak isteyen arkadaslar icin yazıyorum.Gecen ayın 27 sinde yalova'da özel bir hastanede karın geme ve gögüs kücültme ameliyatı oldum ve şükürler olsun çok güzel gecti hersey. suan 10 günlük ameliyatlıyım.3 gün hastanede yattım inanın hicte zor degilmiş ve neden bunca yıldır korkarak erteledim diye kendime kızıyorum.2gün direnlerim gögsümden cıkarıldı ilk gece bile kendim yatagımdan inebiliyordum.agrı mutlaka var ama cok degil zaten sürekli serum ve agrı kesici uyguluyorlar ilk 3 gün atlattıktan sonra hersey daha rahat tüm direnleriniz cıkmıs oluyor daha rahat hareket edebiliyosunuz ..şunu söylemek istiyorum 10 gün ve 7 günde arac kullnarak kendi pansumanımı yaptırmaya hastaneye gittim .10 gün ve yan yatabiliyorum sakın korkmayın dr.unuza güvenin ne derse uygulayın sonuc eminolun mükemmel
Merhaba ben devlette ameliyat oldum daha 1 ay oldu çok yeni o yüzden net bişey diyemem ama görüntü olarak eski halime göre cok iyi yeni göbek deliğim olsun dikişlerim olsun çok beğendim beğenmediğim tek şey midemdeki çıkıntı onuda doktorla konuşup napilabilinir bakıcaz
cok tesekkürler canım gercektende mucize gibi, cok kiloluydum 40 kg verdim ve heryerim sarktı özelliklede gögüsler,hem büyük hem sarkık ,karnımda yag cok az ama ici bos deriydi,dr 3 kg sadece deri cıktı diyebilirim dedi,suan hem karnım hem gögüslerim cok şükür yarabbi diyorum ,ne güzel oldu ,izler falan hikaye bence olursa olsun sarkmıs göğüslerden izli gögüsler daha güzeldir eminim :)
Merhaba geçmiş sayfalarda devletten olan vardı baya daha uygun rakamlar memnun olanlarda vardı bir başlık aç istersen ayrı gören yazar daha kolay bilgi alırsın belki
:) evet kilo vermek hayattaki en zor sey bende 3 senede ancak verebildim ,yazın o sıcagında terleme esofmanlarıyla yaptıgım yürüyüsler inip cıktıgım merdivenlerin dili olsa keskecok sükür insallah bir daha o kilolara gelmem ameliyatlardan sonra genelde alınıyor kilo ya ondan cok korkuyorum.Rabbim dileyen herkese hem kilo vermeyi kilolardan kurtulmayı hemde ameliyat olarak fıstık gibi olmayı :) İNŞALLLAH kızlar
Sana da alkış 30 kilo valla 10 kilo vermek için 5 veriyorum 2 alıyorum:))) git gel :))) süpersinçok teşekkürler doğru söylüyorsun ben de 30 kilo verdim haliyle heryer sarktı bi 10 kilo daha verebilirsem öyle kalkışiyim diyorum
Merhaba nolac çok geçmiş olsun.Ben de uzun zaman burada okuduklarımdan ve Ercan beyin hastalarından iki kişinin sonuçlarını da gördükten sonra Ercan Bey'e muayene oldum ve karın germe için ameliyat günü aldım.Karın germe için ameliyat olalı 4 yıl olmuş sanırım.Sürecin nasıldı ameliyat sonrası nasıl geçti.Gerçi üzerinden baya geçmiş ama süreçle ilgili deneyimlerini benimle paylaşırsan çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?