Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba tekrar çok geçmiş olsun.Şimdi iyisinizdir umarım.Yeni olduğum için pek bilmiyorum siteyi.Değerli dönüşünüz için çok teşekkür ederim.içime su serptiniz vakit yaklaştıkça daha da heyecan basıyor ister istemez.
Resim atıyorum size özelden siz de bana atabilir misiniz?

:) heyecan normal canım ilk milli olacaksın bu ilk estetik:)))) attım ben sana forumdan özele bak son hallimi istiyorsun unutmuştum görünce şiipşak yaptım sana :))) oku üfle nazara gelmeyeyim :))))

:) heyecan normal canım ilk milli olacaksın bu ilk estetik:)))) attım ben sana forumdan özele bak son hallimi istiyorsun unutmuştum görünce şiipşak yaptım sana :))) oku üfle nazara gelmeyeyim :))))

Evet baktım harika görünüyor karnınız, maşallah çektim zaten.Çok teşekkür ederim desteklerinizden ötürü.Fotoğraf görmek benim için çok kıymetli.İnşallah ben de sonucumdan çok mutlu olurum.Tekrar tekrar teşekkür ederim yardımcı olan herkese

tşkler daha güzeli senin olsun rahatla ne kadar rahat girersen o kadar iyi uyanırsın narkozdan şanslısın iyi bir dr iyi bir ekip iyi bir hastanedesin bizlerde senin koca göbeğini gördük sende sağol

Herkeze merhaba uzun zaman oldu girmeyeli umarım hepiniz iyisinizdir çalışma hayatı biz kadınların dunyayla bağını resmen koparıyor valla zaman bulamıyorum girmeye.. Benim kombine ameliyatın üstünden 1yıl 3 ay geçti dikişlerim iyice silikleşti bu süreçte kilo kontrolü beni oldukça zorladı bi alış bi veriş hala da devam ediyor en sonunda bütün yağlarımı aldırıp kurtulacam

Siz nerede oldunuz ameliyatı fiyat konusunda bilği verirmisiniz ben karın germe düşünüyorum.

Ben ankara hacettepede oldum fiyat vermem pek etik olmaz 1 yıl oldu hastanenin şuanki fiyatlarını bilmiyorum tek söyliyeceğim özelin yarısı kadar :)
Teşekkür ederim peki doktor ismi verebiliyormusunuz birde şimdi gitsek ne zaman ameliyat günü verirler?

Karin germe ameliyatinizin mesajlarda cok iyi oldugunu söylemissiniz mümkünse lüften bende görebilirmiyim bende Uzun zamandir dusunuyorum ama gercekten guzel olmus diycegim Bir Foto görmedim Yada bana iyi olmayanlar denk geldi Yada iyi diyenler Foto atmadi gercekten Seneye tr gelince kesinlikle düsünüyorum ama artik gercektende iyi yapilmis bir karin germe görmek istiyorum

Herkese selam..19 ocakta karneler verilirkeeeen ben de kendi sinavima girecegim..karin germe ve meme buyutme...ennn basindan beri roman okur gibi okuyup geldim son sayfaya..cok guzel moraller verilmis..taktikler verilmis..acilar cekilirken destekler yapilmis..hadi bakalim..ben de basladim bu ise..heyecandan var yaaa ölecegim resmen..opuyorum sizi...

Meraba bende 30 ocakta olacagım senin doktorun kim fiyat nedir?

Ben ank esabil ekerden gün aldım mali olarak bütçe ayıramıyorum inş iyi olur.

Hoşgeldin başarı ile atlat sınavını inş roman gibi bende su gibi okurdum süreçleri bazen online olmadan dışarıdan ,:) yardımlaşma arkadaşlık hatta dostluklar bile oluştu forumda heyecan normal sağlıkla atlat güzel sonuçlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…