Hoşgeldin başarı ile atlat sınavını inş roman gibi bende su gibi okurdum süreçleri bazen online olmadan dışarıdan ,:) yardımlaşma arkadaşlık hatta dostluklar bile oluştu forumdaheyecan normal sağlıkla atlat güzel sonuçlar diliyorum.
Mrb siz ameliyat oldunuz mu doktorunuz kim beni izlemeye alırmısınhoşgeldin canım kilo alıp vermeler hep var sinir bozucu ama yapacak bişey yok al ver ver al :))))
Karin germe ameliyatinizin mesajlarda cok iyi oldugunu söylemissiniz mümkünse lüften bende görebilirmiyim bende Uzun zamandir dusunuyorum ama gercekten guzel olmus diycegim Bir Foto görmedim Yada bana iyi olmayanlar denk geldi Yada iyi diyenler Foto atmadi gercekten Seneye tr gelince kesinlikle düsünüyorum ama artik gercektende iyi yapilmis bir karin germe görmek istiyorum
Mrb siz ameliyat oldunuz mu doktorunuz kim beni izlemeye alırmısın
Peki doktor ve fiyat bilgisi alabilirmiyim?ben oldum ama tanımadıklarımı alamıyorum izlemeye yani yeni üyeleri
Peki doktor ve fiyat bilgisi alabilirmiyim?
Ankaradamı doktorunuz ?Doktorumun güncel fiyatını bilmiyorum ama yeni olanlar var ameliyatını ve gün alan 3 arkadaş onlar bilir biri yazmıştı özelden ona bakım rakam ne aklımda değil buda değişir fiyat karına göre veriliyor sanırım
Tesekkur ederim....Hoşgeldin başarı ile atlat sınavını inş roman gibi bende su gibi okurdum süreçleri bazen online olmadan dışarıdan ,:) yardımlaşma arkadaşlık hatta dostluklar bile oluştu forumdaheyecan normal sağlıkla atlat güzel sonuçlar diliyorum.
Teşeklürler peki karın germe ücreti ne kadar?Ankara'da Gözde Erten Kilic benim doktorum.eşi de Oğuz Kiliç..ikisi de plastik cerrah ve harikalar..yillardir bizim ailedeki tum hatunlarin botox, dolgu,lipo, burun gibi islemlerimiz bu doktorlarda zaten..ikisi de trt de programlara ciktilar..youtube da falan aratip izleyebilirsiniz...
Benim dr dicle hanımdı ama şimdi mrjburi göreve gitmiş galiba benimki 2 hafta içinde yapıldı şuanda onun yerine hakan uzun bakıyor oda 1_2 ay atıyor onada muayene olmuştum daha önceTeşekkür ederim peki doktor ismi verebiliyormusunuz birde şimdi gitsek ne zaman ameliyat günü verirler?
Hoşbuldum tatlım aynen ya verip almak sorun diğilde 3 verip 5 alamak koyuyor insanahoşgeldin canım kilo alıp vermeler hep var sinir bozucu ama yapacak bişey yok al ver ver al :))))
TeşekkürlerBenim dr dicle hanımdı ama şimdi mrjburi göreve gitmiş galiba benimki 2 hafta içinde yapıldı şuanda onun yerine hakan uzun bakıyor oda 1_2 ay atıyor onada muayene olmuştum daha önce
Merhaba mahsuru yoksa acaba hangi Dojtira karin germe yaptirdiniz fiyat neydi acaba resimlerinuzi gorebilirmiyim mahsuru yoksa Bende karın germe dusunuyirum fakat hangi Doktor basarili sonuć çıkarır bilemiyorum fakat bir an önce karar vermem gerek yardimci olursaniz cok sevinirim. Sevgiler :):) heyecan normal canım ilk milli olacaksın bu ilk estetik:)))) attım ben sana forumdan özele bak son hallimi istiyorsun unutmuştum görünce şiipşak yaptım sana :))) oku üfle nazara gelmeyeyim :))))
Hoşbuldum tatlım aynen ya verip almak sorun diğilde 3 verip 5 alamak koyuyor insana
Merhaba güncel rakamlar uçmuş:) yani dolar euro fırlayınca herşey gibi:) yeni olan arkadaşlar ve gün alanlardan duyduğum 14. 18 arası karın germe fiyatları ama net kendiniz doktorlarla görüşüp fiyat almanızla olur. Başlığı okudunuz mu çok doktora olan sürecini yazan iyi kötü diye yorumlayan üye var. En zoru doktor seçimi allah kolaylık versin bizler gibi mutlu olursunuz inş. İzlemeye almışsınız aldım bende albümüm var dr adı öncesi sonrası.Merhaba mahsuru yoksa acaba hangi Dojtira karin germe yaptirdiniz fiyat neydi acaba resimlerinuzi gorebilirmiyim mahsuru yoksa Bende karın germe dusunuyirum fakat hangi Doktor basarili sonuć çıkarır bilemiyorum fakat bir an önce karar vermem gerek yardimci olursaniz cok sevinirim. Sevgiler :)
Çok tak ederim canım saolasın takip edemiyorum iş yogunlugundan suz istanbulda ameliyat olmamistiniz dimi istanbulda doktorunuz kim di acaba Yada Karın germede hangi doktor iyi acaba mutlu sonuc alacagımMerhaba güncel rakamlar uçmuş:) yani dolar euro fırlayınca herşey gibi:) yeni olan arkadaşlar ve gün alanlardan duyduğum 14. 18 arası karın germe fiyatları ama net kendiniz doktorlarla görüşüp fiyat almanızla olur. Başlığı okudunuz mu çok doktora olan sürecini yazan iyi kötü diye yorumlayan üye var. En zoru doktor seçimi allah kolaylık versin bizler gibi mutlu olursunuz inş. İzlemeye almışsınız aldım bende albümüm var dr adı öncesi sonrası.
Evet İst da albümde yazıyor adı sanı canım, ben doktor tavsiye etmem kendim memnunum karın germe en memnun kaldığım ameliyatım şimdi olsa yine yatar olurum doktorumun burda memnun hastası çok fazla okursan vakit buldukça başka dr hastalarını da görür analiz eder fikir sahibi olursun ...kolay gelsin. iş mesleğinizden dolayı sezonu yoğunluk normal size iyi çalışmalar ucundan mesleklerimiz uyuyor :)Çok tak ederim canım saolasın takip edemiyorum iş yogunlugundan suz istanbulda ameliyat olmamistiniz dimi istanbulda doktorunuz kim di acaba Yada Karın germede hangi doktor iyi acaba mutlu sonuc alacagım
Zaten bizi korkutan kış kuzum o sebepten yaz çabuk gelsin dimial işte ben :)))) bi dönem bende yaşadım bunu 3 verip 5 aldım neyse şimdi sıkı bir diyet programım var yaza heryer incelir
Canim bulamadım Albumlerinuze baktim tikladim acilmiyor Doktorunuz kimdi acaba bana msj atabilirmisiniz cok sevinirimEvet İst da albümde yazıyor adı sanı canım, ben doktor tavsiye etmem kendim memnunum karın germe en memnun kaldığım ameliyatım şimdi olsa yine yatar olurum doktorumun burda memnun hastası çok fazla okursan vakit buldukça başka dr hastalarını da görür analiz eder fikir sahibi olursun ...kolay gelsin. iş mesleğinizden dolayı sezonu yoğunluk normal size iyi çalışmalar ucundan mesleklerimiz uyuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?