Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

hoşgeldin canım kilo alıp vermeler hep var sinir bozucu ama yapacak bişey yok al ver ver al :))))
Mrb siz ameliyat oldunuz mu doktorunuz kim beni izlemeye alırmısın

Merhaba; iyi yapılmış karın neye göre kime göre değişiyor işte sizin beklentinize cevap verecek dr yi bulmanız önemli görüşün vakit buldukça doktorlarla meil atın resim isteyin, birde şuda var burada gördüğünüz sonuçlarında sizde çıkacağının garantisi yok aynı doktora olup değişik sonuçlar alan arkadaşlarımız var kiminde iz sıfır kaldı kiminde göbek deliği daha küçük yada daha büyük değişiyor, size de hayırlı seçimler olsun inş.

Peki doktor ve fiyat bilgisi alabilirmiyim?

Doktorumun güncel fiyatını bilmiyorum ama yeni olanlar var ameliyatını ve gün alan 3 arkadaş onlar bilir biri yazmıştı özelden ona bakım rakam ne aklımda değil buda değişir fiyat karına göre veriliyor sanırım

Ankara'da Gözde Erten Kilic benim doktorum.eşi de Oğuz Kiliç..ikisi de plastik cerrah ve harikalar..yillardir bizim ailedeki tum hatunlarin botox, dolgu,lipo, burun gibi islemlerimiz bu doktorlarda zaten..ikisi de trt de programlara ciktilar..youtube da falan aratip izleyebilirsiniz...

Tesekkur ederim....

Teşeklürler peki karın germe ücreti ne kadar?

Bizim hukukumuz farkli biraz..o yuzden fiyat konusunda fikir vermem dogru olmaz...ankarada iseniz bi ugrayin derim..cok guvenilirdir her ikisi de..

Teşekkür ederim peki doktor ismi verebiliyormusunuz birde şimdi gitsek ne zaman ameliyat günü verirler?
Benim dr dicle hanımdı ama şimdi mrjburi göreve gitmiş galiba benimki 2 hafta içinde yapıldı şuanda onun yerine hakan uzun bakıyor oda 1_2 ay atıyor onada muayene olmuştum daha önce

:) heyecan normal canım ilk milli olacaksın bu ilk estetik:)))) attım ben sana forumdan özele bak son hallimi istiyorsun unutmuştum görünce şiipşak yaptım sana :))) oku üfle nazara gelmeyeyim :))))
Merhaba mahsuru yoksa acaba hangi Dojtira karin germe yaptirdiniz fiyat neydi acaba resimlerinuzi gorebilirmiyim mahsuru yoksa Bende karın germe dusunuyirum fakat hangi Doktor basarili sonuć çıkarır bilemiyorum fakat bir an önce karar vermem gerek yardimci olursaniz cok sevinirim. Sevgiler :)

Merhaba güncel rakamlar uçmuş:) yani dolar euro fırlayınca herşey gibi:) yeni olan arkadaşlar ve gün alanlardan duyduğum 14. 18 arası karın germe fiyatları ama net kendiniz doktorlarla görüşüp fiyat almanızla olur. Başlığı okudunuz mu çok doktora olan sürecini yazan iyi kötü diye yorumlayan üye var. En zoru doktor seçimi allah kolaylık versin bizler gibi mutlu olursunuz inş. İzlemeye almışsınız aldım bende albümüm var dr adı öncesi sonrası.

Çok tak ederim canım saolasın takip edemiyorum iş yogunlugundan suz istanbulda ameliyat olmamistiniz dimi istanbulda doktorunuz kim di acaba Yada Karın germede hangi doktor iyi acaba mutlu sonuc alacagım

Çok tak ederim canım saolasın takip edemiyorum iş yogunlugundan suz istanbulda ameliyat olmamistiniz dimi istanbulda doktorunuz kim di acaba Yada Karın germede hangi doktor iyi acaba mutlu sonuc alacagım
Evet İst da albümde yazıyor adı sanı canım, ben doktor tavsiye etmem kendim memnunum karın germe en memnun kaldığım ameliyatım şimdi olsa yine yatar olurum doktorumun burda memnun hastası çok fazla okursan vakit buldukça başka dr hastalarını da görür analiz eder fikir sahibi olursun ...kolay gelsin. iş mesleğinizden dolayı sezonu yoğunluk normal size iyi çalışmalar ucundan mesleklerimiz uyuyor :)

Canim bulamadım Albumlerinuze baktim tikladim acilmiyor Doktorunuz kimdi acaba bana msj atabilirmisiniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…