Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba, ben de bu ameliyati olmaya karar verdim. Suan yurtdisinda yasadigim icin internetten doktor arayisi icindeyim. Kuzenim gecen sene Dr Eser Aydogdu`ya gogus estetigi yaptirdi,cok memnun kaldi, beni de ona yonlendirdi. Bu arada diger klinikleri de arastiriyorum ancak onlarin verdigi fiyatlar cok ucuk. Sizlerden Dr tavsiyesi bekliyorum.

Merhaba Eser hnm olanlar vardı ama menunlarmıydı değillermiydi aklımda kalmamış hayırlısı olsun kuzeniniz olmuş memnun en azından referans size dr tavsiyesi zor buradan vaktiniz varsa başlığı okuyun çok doktor var hastası var yazan

merhabalar ,
en sonunda ameliyat günüm geldi 12 ocakta ameliyat olacağım ama hala deli gibi okuyorum sonuçları yaşananları
anladığım kadarıyla ameliyat gününü ilk günü çok ağır sonra yavaş yavaş toparlanmaya başlıyor vucut ve herkes sonrasında çok memnun kalıyor tabi okuduğum bazı istisnalar var ama her insanın vucudu farklı reaksiyon verdiğindendir diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :)
hem ameliyat olmayı çok istiyorum hemde zaman yaklaştıkça az biraz korku da sarıyor
umarım benim ameliyatımda burda güzel yorum yapan arkadaşlar gibi gelip geçer

sağ Salim ol çık İnşaAllah, kısmet olursa bende 24 Ocak’ta olacağım çok heyecanlıyım,hem çok korkuyorum hem de istiyorum

Al bendende okur resmen içimi yazmışsın

Doktora ne sormalıyım görülmeye gidince siz neler sordunuz
Doktora soru sormama gerek kalamdı artıları eksleri hepsini anlattı sağolsun
zayıflamamı söyledi ki zayıfladım bende :)
göbek altında bazen dikine küçük bir dikiş olabileceğini de söyledi
sigarayı azaltmamı mümkünse bırakmamı da söyledi
ortalama 3 saat bir ameliyat dedi ve 2 gün hatanede kalmamı istedi
yeni görüntü hakkındada resim örnek verdi
kafam rahatladı ama işte ameliyat psikolojisi işte biraz kasıyor ama olacakmıyım tabi ki olacam :)

Ne güzel anlatmış dojtorun devlet hastanesi çok kalabalık doktor yogun bu kadar ilğili olamıyor bende kilo verdim iyice inş sonuç iyi olur senin lipo olacak mı

Ne güzel anlatmış dojtorun devlet hastanesi çok kalabalık doktor yogun bu kadar ilğili olamıyor bende kilo verdim iyice inş sonuç iyi olur senin lipo olacak mı
devlet hastanesindeki doktorlar daha yoğun olduğundan birebir bu kadar detay anlatmayabilir ama tecrübeleri özel hastanelerden kat kat fazladır sen gene de içini rahat tut herşey güzel olacak
hem lipo hem karın germe olacak bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…