Canim bulamadım Albumlerinuze baktim tikladim acilmiyor Doktorunuz kimdi acaba bana msj atabilirmisiniz cok sevinirim
Zaten bizi korkutan kış kuzum o sebepten yaz çabuk gelsin dimi
Cnm bende görebilirmiyim fotolsrıGüzeliz ya az minnak yağımız var olsun o kadar :)))) evet evet ben yazı oldum olası çok severim kışın kapalı kalıyoruzyaz gelsin
Cnm bende görebilirmiyim fotolsrı
Yinede foto merak ettim izlemeye alırmısınAnkarada değil doktorum ist da canım
Yinede foto merak ettim izlemeye alırmısın
Merhaba, ben de bu ameliyati olmaya karar verdim. Suan yurtdisinda yasadigim icin internetten doktor arayisi icindeyim. Kuzenim gecen sene Dr Eser Aydogdu`ya gogus estetigi yaptirdi,cok memnun kaldi, beni de ona yonlendirdi. Bu arada diger klinikleri de arastiriyorum ancak onlarin verdigi fiyatlar cok ucuk. Sizlerden Dr tavsiyesi bekliyorum.
Al bendende okur resmen içimi yazmışsınmerhabalar ,
en sonunda ameliyat günüm geldi 12 ocakta ameliyat olacağım ama hala deli gibi vucut ve herkes sonrasında çok memnun kalıyor tabi okuduğum bazı istisnalar var ama her insanın vucudu farklı reaksiyon verdiğindendir diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :)
hem ameliyat olmayı çok istiyorum hemde zaman yaklaştıkça az biraz korku da sarıyor
umarım benim ameliyatımda burda güzel yorum yapan arkadaşlar gibi gelip geçer
teşekkür ederim inşallah sizde öyle güzel bir operasyon geçirmiş olursunuzsağ Salim ol çık İnşaAllah, kısmet olursa bende 24 Ocak’ta olacağım çok heyecanlıyım,hem çok korkuyorum hem de istiyorum
Doktora ne sormalıyım görülmeye gidince siz neler sordunuzyüz tane senaryo geçiyor kafamdan ama sanırım herkes aynı duyguları hissediyor :)
Doktora soru sormama gerek kalamdı artıları eksleri hepsini anlattı sağolsunDoktora ne sormalıyım görülmeye gidince siz neler sordunuz
Ne güzel anlatmış dojtorun devlet hastanesi çok kalabalık doktor yogun bu kadar ilğili olamıyor bende kilo verdim iyice inş sonuç iyi olur senin lipo olacak mıDoktora soru sormama gerek kalamdı artıları eksleri hepsini anlattı sağolsun
zayıflamamı söyledi ki zayıfladım bende :)
göbek altında bazen dikine küçük bir dikiş olabileceğini de söyledi
sigarayı azaltmamı mümkünse bırakmamı da söyledi
ortalama 3 saat bir ameliyat dedi ve 2 gün hatanede kalmamı istedi
yeni görüntü hakkındada resim örnek verdi
kafam rahatladı ama işte ameliyat psikolojisi işte biraz kasıyor ama olacakmıyım tabi ki olacam :)
devlet hastanesindeki doktorlar daha yoğun olduğundan birebir bu kadar detay anlatmayabilir ama tecrübeleri özel hastanelerden kat kat fazladır sen gene de içini rahat tut herşey güzel olacakNe güzel anlatmış dojtorun devlet hastanesi çok kalabalık doktor yogun bu kadar ilğili olamıyor bende kilo verdim iyice inş sonuç iyi olur senin lipo olacak mı
Yarın kim olacaktıYeni ameliyat olacak arkadaşlar sağlıkla atlatın inşallah (yarın ameliyata girecek arkadaş sende sağlıkla atlat) şimdiden hepinize geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?