Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim sadece karın germe daha kolaymı olur bilmiyorum

Ben ozel hastaneye ozel doktora gittim de nolduki bir soeu bile soramadan ameliyata alindik . bende katiliyorum sana ilgi alaka bos onemli olan sonuc
Ozel hastanelerde ilgi bi yere kadar sonuc iyi olmadimi hop hemen arkalarini donerler ben o kadar para verdigime pismanim .. deymedi !
hem butun doktorlar devlet hastanelerinden cikip ozele geciyorlar isimleri duyuldukca yazildikca fiyatlari yurt disindan bile pahali yapiyorlar .
En son revizyon icin gittigimde kan aldilar sonra doktor geldi yok hastasin ameliyat etmem dedi peki dedim iyilesince gel dedi.. ( ki sonra ameliyat etmek istemedi ) neyse o arada hemsire gelip kan yolumdaki igneyi cikarmaya geldi cikarip cikti hemen ufak bir pamuk verdi neyseki tutuyorum ama kan fiskiriyo heryere ne gelen var ne giden OZEL HASTANE birde memorial ben yazin hastalandigimda adana da daha iyi bakildim bide VIP odalardan bahsediyorlar ben oyle oda gormedim nasilsa benim icin oda moda bos sonuc onemli!

Keşke ameliyatınızı da Adana'da olsaydınız..neden ercan beye olmayı düşündünüz yada revizyonunuzu orda yaptırın belliki memnun değilsiniz yerinizde olsam aynı doktora revizyon yaptırmam..sadece ben ameliyat olduğum gün 5 tane karaciğer nakli yapıldı hastanede..bu denli donanımlı bir merkeze nedir bu karalama kampanyanız?tamam doktoru anlarım anlayabilirim beklentiniz her neyse sonuç sizi mutlu etmemiş..ama hastaneye neden?vıp odayı yazan bir arkadaşım ve ben olduğum İçin söyleminize cevap hakkım oldu..

Son düzenleme:
Keskelerler bos benimde anlamadigim ne zaman memmun olmadigimi belirtsem konuya atliyirsunuz neden herkesmi mutlu herkesmi memmun saniyorsunuz ? Oyle bir dunya yok her dr’un bir suru memmun olmayan hastalari var
Revizyonu ona olmayi dusundum cunki revizyon demek ilk amzliyatta sonuc kotu olan duzeltme islemidir ki benim karnimi hangi sekil ne kadar germis ne yapmis ne yapmamis en iyisini o bilir diye ve tabiki versigim ucretin bedelidir
Bu arada karalama yanlis kelime bence olanlari anlatiyorum unutmadan sunu da ekleyim ki ben ameliyata oje ile girdim o kadar soyledigim halde ojeleri silelim diye yok kalsin sorun degil dediler, sizce normalmi? Ben oyle bir hastane secmisim oyle ucretini vermisim neden hersey 4/4 degil o halde anlattiklari gibi ? Her seyi toz pembeye boyayip milleti kandirmayalim lutfen

Ben 3 sene once ercan beye karin germe ameliyati oldum, muthis bir sonuc aldim. Kendisi her soruma cevap verdi, ilgilendi, her mail atisimda ulastim, ameliyattan 1 sene sonra sordugum sorulari da ilgiyle uzun uzun yanitladi. Yukarda mavi renk yazan arkadasin ercan beyi kastettigini nolac arkadasin yazisi sayesinde anladim ve şok oldum, sanki bambaska bir doktor bir hastaneden bahsediliyor. Cok enteresan.

Hanfendi gerçekten anlayamıyorum..defalarca ojemi kontrol ettiler..bende size tam tersini soruyorum neden herkes memnunda şi değilsiniz ne hastaneden ne doktordan ?eğer bu kadar memnun insan varken siz değilseniz bence doktorunuzu suçlamak yerine uzlaşmayı seçin

Resim var attimmi ? Amzliyat once ve sonra ayni oje hatta sahit ?

Milleti kandirmak cok agir bir itham yalniz. Ben muhtemelen sizin bu siteye uye oldugunuz tarihte oldum bu ameliyati ve bu baslik altinda bir cok mesajim var. Surecimi ve fotograflarimi da paylastim. Sonucun ne kadar duzgun oldugunu herkes gordu. Ayrica doktor anam mi babam mi neden birilerinin gozunu boyamak isteyeyim ki ne cikarim olabilir??? Paranoid hastalar gibi yazdiklariniz.

Yine geldi koruyucular hadi bana musade :))

Koruyucular değil gerçek ameliayat olan yeni ameliyatlarını olan ve memnun kalıp tekrar gün almış hastaları sen herkese fake yalancı muamelesi yaparsan büyük hata yaparsın !!!! Vip oda yalan değil ki kalmışlar yazdılar yani yalan beyan mı bu ????sanada kuaför yollandı parası alınmadı senin yazın yalan mı diyelim ??? Doktoruna kinin olabilir eyvallah hastaneyi yermen komik olmuş:)

Kusura bakmayin ama ben 3/4 kere cocuklarimi birakip geldim istanbula ufak ufak cocuklarimdan ayri kaldim ve kolay gunler yasamadim siz yasayinca anlarsiniz belki bu yazilarim etkilemek icin degil ama insanlar istemer istemez sizin konusmalariniza hayran kaliyor benim kaldigim gibi ne zaman yeni biri gelse basligi okuyun bastan sona ee sonra baslikta kac tane dr ismi var bi bakin ! Ben paranoyak felan degil uydurmuyorum hersey yazili cizili izler belli sanki guzel olan biseye kotu diyorum tobe tobe

Sen
yazma bana lutfen sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…