Cagirsana eksik kisiler varo niye gerçekleri yazıyorum !!!!
Kusura bakmayin ama ben 3/4 kere cocuklarimi birakip geldim istanbula ufak ufak cocuklarimdan ayri kaldim ve kolay gunler yasamadim siz yasayinca anlarsiniz belki bu yazilarim etkilemek icin degil ama insanlar istemer istemez sizin konusmalariniza hayran kaliyor benim kaldigim gibi ne zaman yeni biri gelse basligi okuyun bastan sona ee sonra baslikta kac tane dr ismi var bi bakin ! Ben paranoyak felan degil uydurmuyorum hersey yazili cizili izler belli sanki guzel olan biseye kotu diyorum tobe tobe
Hahha masada cekeczktim kendimi cunki girmeden ve cikinca halim anlamadiysan kusura bakma o halde kendime yeniden oje surecek kadar kendimde degildim hatta resmi cok iyi tanidigin biri cektiojelerin rengi güzelmiş ama bu ameliayat masası değil hepimnizin silindi kaç kişi var buarada herkes yalan sen doğru ok hadi sana selametle
Cagirsana eksik kisiler var
Başlığı okusunlar baştan Sona sonuç ne olur sence?bu kadar adam senin neden kaynaklandığını ve kimin yaptırdığını anlamadığım doktor kötülemene mi Yoksa dönem dönem aradan yıllar geçsede aynı doktoru ısrarla seçip memnun olan bizlere yani çoğunluğa mı inanacak..bırakın bu işleri yaKusura bakmayin ama ben 3/4 kere cocuklarimi birakip geldim istanbula ufak ufak cocuklarimdan ayri kaldim ve kolay gunler yasamadim siz yasayinca anlarsiniz belki bu yazilarim etkilemek icin degil ama insanlar istemer istemez sizin konusmalariniza hayran kaliyor benim kaldigim gibi ne zaman yeni biri gelse basligi okuyun bastan sona ee sonra baslikta kac tane dr ismi var bi bakin ! Ben paranoyak felan degil uydurmuyorum hersey yazili cizili izler belli sanki guzel olan biseye kotu diyorum tobe tobe
Hahha masada cekeczktim kendimi cunki girmeden ve cikinca halim anlamadiysan kusura bakma o halde kendime yeniden oje surecek kadar kendimde degildim hatta resmi cok iyi tanidigin biri cekti
Başlığı okusunlar baştan Sona sonuç ne olur sence?bu kadar adam senin neden kaynaklandığını ve kimin yaptırdığını anlamadığım doktor kötülemene mi Yoksa dönem dönem aradan yıllar geçsede aynı doktoru ısrarla seçip memnun olan bizlere yani çoğunluğa mı inanacak..bırakın bu işleri ya
Sen endo ol burun ol cok dua ediyorum sana hadi by :)) omamis insanlar nerde hanibak senin ruhunu burada aynı doktora ameliayat olmamış insanlar bile çözmüş boşver sen
Kac sene gecmis hala burda bit bit bit konusuyor ya isin yokmu seninValla sana fazla mesai harcanmaz harcayan sana emek veren çok kişiye yaptıkların ortada , evine alanlara bile dediklerin varki boşver hadi sana kolay gele
Tabiki kanitlarim resimleri yollayinca anlarsinizOperasyon sonuclarinizin fotograflarini paylasip bu memnuniyetsizliginizi kanitlatla desteklediniz mi bizlerin memnuniyetimizi kanitladigimiz gibi? Hangi bolumunden memnun kalmadiniz?
Ben baska sonuclara da kendiminkine de hayran kaldim. Sizden baska memnun olmayan gormemistim. Hatta yuzum icin yeni gun aldim ercan beyden. Memnun olmadiysaniz yazacaksiniz tabi ki ama memnun olanlara goz boyuyorsunuz demek en hafif tabirle hadsizliktir. Terbiye sinirlarini cok asiyor.
site senin mi babanın mı özelden yazmışsın eskiden samimi olup sonra bozuştuğun arkadaşına uyuz oluyorum diye ondanmı istemiyorsun baban site açsın gelmem bura herkese açık istediğim yerde yazarımKac sene gecmis hala burda bit bit bit konusuyor ya isin yokmu senin
O zaman ben memmun olmadigimi yazinca atlamayin lutfen zorla memmun mu edeceksin beni jelesec hnm
Angelina jolie nin resmiyle filan mı gittin?öylemiydi hayalin ?ona bakarsan bizimkinde olmadı o zamanfragola izliyorum istedigin zaman bakabilirsin resimlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?