Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben baska sonuclara da kendiminkine de hayran kaldim. Sizden baska memnun olmayan gormemistim. Hatta yuzum icin yeni gun aldim ercan beyden. Memnun olmadiysaniz yazacaksiniz tabi ki ama memnun olanlara goz boyuyorsunuz demek en hafif tabirle hadsizliktir. Terbiye sinirlarini cok asiyor.

ojelerin rengi güzelmiş ama bu ameliayat masası değil hepimnizin silindi kaç kişi var buarada herkes yalan sen doğru ok hadi sana selametle
Hahha masada cekeczktim kendimi cunki girmeden ve cikinca halim anlamadiysan kusura bakma o halde kendime yeniden oje surecek kadar kendimde degildim hatta resmi cok iyi tanidigin biri cekti

Başlığı okusunlar baştan Sona sonuç ne olur sence?bu kadar adam senin neden kaynaklandığını ve kimin yaptırdığını anlamadığım doktor kötülemene mi Yoksa dönem dönem aradan yıllar geçsede aynı doktoru ısrarla seçip memnun olan bizlere yani çoğunluğa mı inanacak..bırakın bu işleri ya

Hahha masada cekeczktim kendimi cunki girmeden ve cikinca halim anlamadiysan kusura bakma o halde kendime yeniden oje surecek kadar kendimde degildim hatta resmi cok iyi tanidigin biri cekti

Valla sana fazla mesai harcanmaz harcayan sana emek veren çok kişiye yaptıkların ortada , evine alanlara bile dediklerin varki boşver hadi sana kolay gele

canım boşver hiç polemic oluşmasın görmeyin duymayın baksana bana diyor çağır eksik var belli takıntısı:) kendi çalsın oynasın

Operasyon sonuclarinizin fotograflarini paylasip bu memnuniyetsizliginizi kanitlatla desteklediniz mi bizlerin memnuniyetimizi kanitladigimiz gibi? Hangi bolumunden memnun kalmadiniz?

Valla sana fazla mesai harcanmaz harcayan sana emek veren çok kişiye yaptıkların ortada , evine alanlara bile dediklerin varki boşver hadi sana kolay gele
Kac sene gecmis hala burda bit bit bit konusuyor ya isin yokmu senin

Operasyon sonuclarinizin fotograflarini paylasip bu memnuniyetsizliginizi kanitlatla desteklediniz mi bizlerin memnuniyetimizi kanitladigimiz gibi? Hangi bolumunden memnun kalmadiniz?
Tabiki kanitlarim resimleri yollayinca anlarsiniz

Canım memenun olamaybilir kaldıki memesini başka doktora oldu onada başlık açtı hasteneyi doktoru yerdi adam dava değince u dönüşü yaptı hepsi yazıyor mesajlarında.... herkes memnun olacak diye garantimi var bende kolumdan memnun kalmadım olabilir yazılırda

Kac sene gecmis hala burda bit bit bit konusuyor ya isin yokmu senin
site senin mi babanın mı özelden yazmışsın eskiden samimi olup sonra bozuştuğun arkadaşına uyuz oluyorum diye ondanmı istemiyorsun baban site açsın gelmem bura herkese açık istediğim yerde yazarım

O zaman ben memmun olmadigimi yazinca atlamayin lutfen zorla memmun mu edeceksin beni jelesec hnm

O zaman ben memmun olmadigimi yazinca atlamayin lutfen zorla memmun mu edeceksin beni jelesec hnm

hahhahahha ya sen hakket .... neyse yazmayacağım buarada çok yazdılar sana başka doktorların hastaları artı sen memnun olmazsın Onur erol olsa bile:))) hadi son mesajınm sana millet senin yüzünden ban yemesin

Yok resimle gitmedim ama bu ameliyata cok inancli girdim cok umutluydum dr la konustugumda ben abdominoplastinin bile daha fazlasini yapiyorum diye .. hayal kirikligi yasadim

Bu arada kilo da verdim ama oyle 10 kilo degil 5 kilo kac kisi daha fazla verdi sarkmadi benim sorunum iki ay sonra basladi zaten hem piercing izin kalacak dememisti bana . Dikey iz piercing izi sarkma ve o uzun dikis cukur kaliyor ustu bombe alti bombe bir cok dr zor duzelir diyorlar niye kesilmis bi kere yeni gobek deligi yapilmis kolay degil gobek etrafindaki dikisler kicaman kocaman disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…