valla benimki de olmadı bak o zamanAngelina jolie nin resmiyle filan mı gittin?öylemiydi hayalin ?ona bakarsan bizimkinde olmadı o zaman
Bu arada kilo da verdim ama oyle 10 kilo degil 5 kilo kac kisi daha fazla verdi sarkmadi benim sorunum iki ay sonra basladi zaten hem piercing izin kalacak dememisti bana . Dikey iz piercing izi sarkma ve o uzun dikis cukur kaliyor ustu bombe alti bombe bir cok dr zor duzelir diyorlar niye kesilmis bi kere yeni gobek deligi yapilmis kolay degil gobek etrafindaki dikisler kicaman kocaman disinda
Hersey milimetrelik olsa keske ufak sorunlar cozulur ama gerilen bir karni tekrar germek sorun iste ben ize takiyorum soyle anlatim tayt giydigimde bile camasir iz yapmis gibi izim orda cukur kaliyor biydan boya bilmem anlatabiliyormuyum yani sorun bikini giyince de degil sadece kiyafetle bile belli oluyorİnanın bende bulurum kusur ararsam 15 kilo aldım verdim ameliyatın üstüne ama ben eski çatlak ve sarkık karnımdan kurtulduğum ve rahatça göbeği açık giyinebildiğim için mutluyum ize filan takılacak olsam bacaklarımı gerdirmezdim..herkesin bakış açısı farklı pzt günü istanbuşdaydım sağ memem biraz aşağıda mı ercan bey dedim ama belki milimetrik..güldü adam Sonra 3. Ay gel lokal az daha kaldırırım dedi.belki hiç gerek olmayacak 3. Ayda ama o anki rahatlatma tarzı yaklaşımı beni her zaman mutlu etmiştir..İnan'ın ben siz yazıyorsunuz Ya acaba elektriğiniz mi tutmadı kırdınız mı birbirinizi o u düşünüyorum
Aksine kilo verdim evet ic yaglanma diye bisey var tabiki yok demiyorum ama hani kilo almayip verince neden degissin karin?Ben de diyetteyim ve yedikce tekrar cok hafif yaglanma oldu. Sonucta vucuttaki yag dokulari duruyor. Derimiz de tekrar sarkabiliyor bana olmadi ama kilo alip verince bunlar olabiliyor. Ve ic organlar diye bir gercek var, mide buyuyunce karin da buyuyor, yaglaninca portluyor vs. Beklentileri gercekci tutmakta fayda var diyorum nacizane
E ici bosaliyor o yuzden. Ben ameliyata girdigim kilomdayim yaklasik 6 kilo alip verdim ve karnim ayni degil. Vucudumuz evriliyor surekli degisiyor bunu korumanin yolu sabit kilo ve spor. Bende ikisi de yok :)Aksine kilo verdim evet ic yaglanma diye bisey var tabiki yok demiyorum ama hani kilo almayip verince neden degissin karin?
Aynen spor zaten her seyin basi ama benim calistigim yer zaten baya bir zor is surekli spor yapar gibiyim :)E ici bosaliyor o yuzden. Ben ameliyata girdigim kilomdayim yaklasik 6 kilo alip verdim ve karnim ayni degil. Vucudumuz evriliyor surekli degisiyor bunu korumanin yolu sabit kilo ve spor. Bende ikisi de yok :)
:) bende 162 boy 58 kiloyum en iyisi masaya yatmisken bir kac yere el attirmakKarin germe ameliyati sarkan deri icindir. Ama ic organlar yagliysa oturunca katlanma olabilir. 50 kiloyken bende de oturunca hicbisey yoktu ama simdi yanlar katlaniyor biraz, neden? 53 kiloyum boyum da 153. 3 kilo normal boyda bi insanin 6 kilosu gibi benim icin. Simdi ben kilo verse spor yapsam gidecek ama ben napiyorum, yuzum yapilirken oralara da lazer lipo yaptiriyorum :))) artik hayirlisi :)
Milleti kandirmak cok agir bir itham yalniz. Ben muhtemelen sizin bu siteye uye oldugunuz tarihte oldum bu ameliyati ve bu baslik altinda bir cok mesajim var. Surecimi ve fotograflarimi da paylastim. Sonucun ne kadar duzgun oldugunu herkes gordu. Ayrica doktor anam mi babam mi neden birilerinin gozunu boyamak isteyeyim ki ne cikarim olabilir??? Paranoid hastalar gibi yazdiklariniz.
Canım kimin ne olduğunu buradakiler başlığı okur anlar tek mesajımız yok o arkadaş bu doktora ol diye !!!! Hatta benim var mesajım buldum hatta olma demişim hepimiz gerceğiz sürecimizi yazdık sakın alınma sen
Senin resmini görebilir miyim karnını:) bende 162 boy 58 kiloyum en iyisi masaya yatmisken bir kac yere el attirmak
Benimde yağlanmam oldu 15 kilo aldım verdim ama o kısım gitmedi ilk 2 yıl daha düzdü sonra spor ve diyet olmayınca biraz değişti.. aklımdan geçmiyor değil bir daha gerdirsem diyeKarin germe ameliyati sarkan deri icindir. Ama ic organlar yagliysa oturunca katlanma olabilir. 50 kiloyken bende de oturunca hicbisey yoktu ama simdi yanlar katlaniyor biraz, neden? 53 kiloyum boyum da 153. 3 kilo normal boyda bi insanin 6 kilosu gibi benim icin. Simdi ben kilo verse spor yapsam gidecek ama ben napiyorum, yuzum yapilirken oralara da lazer lipo yaptiriyorum :))) artik hayirlisi :)
Benimde yağlanmam oldu 15 kilo aldım verdim ama o kısım gitmedi ilk 2 yıl daha düzdü sonra spor ve diyet olmayınca biraz değişti.. aklımdan geçmiyor değil bir daha gerdirsem diye
Merhaba, ben de bu ameliyati olmaya karar verdim. Suan yurtdisinda yasadigim icin internetten doktor arayisi icindeyim. Kuzenim gecen sene Dr Eser Aydogdu`ya gogus estetigi yaptirdi,cok memnun kaldi, beni de ona yonlendirdi. Bu arada diger klinikleri de arastiriyorum ancak onlarin verdigi fiyatlar cok ucuk. Sizlerden Dr tavsiyesi bekliyorum.
Sağ saglim ol çık insallah canim doktorun kimDoktora soru sormama gerek kalamdı artıları eksleri hepsini anlattı sağolsun
zayıflamamı söyledi ki zayıfladım bende :)
göbek altında bazen dikine küçük bir dikiş olabileceğini de söyledi
sigarayı azaltmamı mümkünse bırakmamı da söyledi
ortalama 3 saat bir ameliyat dedi ve 2 gün hatanede kalmamı istedi
yeni görüntü hakkındada resim örnek verdi
kafam rahatladı ama işte ameliyat psikolojisi işte biraz kasıyor ama olacakmıyım tabi ki olacam :)
Deri sarkması Yok o bölgedeki derimi tutamıyorum bile ama yağlandırdığım İçin yağ var..gerilmez öyle latife yapıyorumDeri fazlasi sarkma var mi ki?
Özelden resim attım son hali karnımınDeri fazlasi sarkma var mi ki?
Keşki koruyucu meleği olabilsem..gelen bütün herkes önce benim kontrolumden geçseKoruyucu Meleklikle ne alakası var?vıp odada kalmamızı alaycı bir tavırla yalanlamışsınız..bu nedenle size cevap veriyorum yoksa İnan'ın buradaki bir çok insan sonuçlarından memnun ve pekde etkilenmiyorlar sizin yazdıklarınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?