Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Goz boyuyorsunuz demeseniz sorun yoktu. Olabilir herkes memnun olacak her yaptigi is mukemmel olacak diye bir kaide yok. Dava acarsiniz eger uzlasamiyorsaniz hakliysaniz hakkinizi alirsiniz. Ercan bey sadece burda degil yurtdisindaki realself estetik internet sitesinin de top doktorlari arasinda, ve bir tane bile olumsuz yorum yok yurtdisindan gelen hastalarda. Ekte foto ekliyorum uygun degilse silerler siz de o siteye bakip uye olup kendiniz de gorebilirsiniz. Edit uygun degilmis fotoyu sildim

Angelina jolie nin resmiyle filan mı gittin?öylemiydi hayalin ?ona bakarsan bizimkinde olmadı o zaman
valla benimki de olmadı bak o zaman ya kusur ararsam ben 20 tane bulurum canım çok samimi söylüyorum sadece ben eskiye bakıp yenisi iyi diye memnunum tabi kaslı baklavalı az daha belim oyuklu karın isterdim açım diyetteyim
artı hep derim herkes memnun kalsa orda gariplik olur memnun kalmayan olacak

İnanın bende bulurum kusur ararsam 15 kilo aldım verdim ameliyatın üstüne ama ben eski çatlak ve sarkık karnımdan kurtulduğum ve rahatça göbeği açık giyinebildiğim için mutluyum ize filan takılacak olsam bacaklarımı gerdirmezdim..herkesin bakış açısı farklı pzt günü istanbuşdaydım sağ memem biraz aşağıda mı ercan bey dedim ama belki milimetrik..güldü adam Sonra 3. Ay gel lokal az daha kaldırırım dedi.belki hiç gerek olmayacak 3. Ayda ama o anki rahatlatma tarzı yaklaşımı beni her zaman mutlu etmiştir..İnan'ın ben siz yazıyorsunuz Ya acaba elektriğiniz mi tutmadı kırdınız mı birbirinizi o u düşünüyorum

Ben de diyetteyim ve yedikce tekrar cok hafif yaglanma oldu. Sonucta vucuttaki yag dokulari duruyor. Derimiz de tekrar sarkabiliyor bana olmadi ama kilo alip verince bunlar olabiliyor. Ve ic organlar diye bir gercek var, mide buyuyunce karin da buyuyor, yaglaninca portluyor vs. Beklentileri gercekci tutmakta fayda var diyorum nacizane

Hersey milimetrelik olsa keske ufak sorunlar cozulur ama gerilen bir karni tekrar germek sorun iste ben ize takiyorum soyle anlatim tayt giydigimde bile camasir iz yapmis gibi izim orda cukur kaliyor biydan boya bilmem anlatabiliyormuyum yani sorun bikini giyince de degil sadece kiyafetle bile belli oluyor
Yazin baska sorun tabi gobek etrafindaki izler dikey izi piercing izi inanin ben bunlari gordukten sonra basta begenmedigim diklestirme ameliyatimi su an cok cok sukur diyorum dikisler incecik evet tam diklesmedi dr tekrar ameliat ederim dedi ama ben surekli narkoz almaktan korkmaya basladim ve istemedim .. evet birbirimizi kirmis olabiliriz ama bastan beri derdimi anlattim basta dinledi ama sonra yazmamaya basladi ..
Simdi fragolanin resimlerine baktim ve boyle sonuca can kurban yazdim oncesi sonra inanilmaz guzel olmus bende isterdim bir kerede guzel olsun bitsin onume bakim sayfayi kapatim istedim ama benim karnim cok kotu bir karin degildi

Aksine kilo verdim evet ic yaglanma diye bisey var tabiki yok demiyorum ama hani kilo almayip verince neden degissin karin?

Aksine kilo verdim evet ic yaglanma diye bisey var tabiki yok demiyorum ama hani kilo almayip verince neden degissin karin?
E ici bosaliyor o yuzden. Ben ameliyata girdigim kilomdayim yaklasik 6 kilo alip verdim ve karnim ayni degil. Vucudumuz evriliyor surekli degisiyor bunu korumanin yolu sabit kilo ve spor. Bende ikisi de yok :)

E ici bosaliyor o yuzden. Ben ameliyata girdigim kilomdayim yaklasik 6 kilo alip verdim ve karnim ayni degil. Vucudumuz evriliyor surekli degisiyor bunu korumanin yolu sabit kilo ve spor. Bende ikisi de yok :)
Aynen spor zaten her seyin basi ama benim calistigim yer zaten baya bir zor is surekli spor yapar gibiyim :)

Karin germe ameliyati sarkan deri icindir. Ama ic organlar yagliysa oturunca katlanma olabilir. 50 kiloyken bende de oturunca hicbisey yoktu ama simdi yanlar katlaniyor biraz, neden? 53 kiloyum boyum da 153. 3 kilo normal boyda bi insanin 6 kilosu gibi benim icin. Simdi ben kilo verse spor yapsam gidecek ama ben napiyorum, yuzum yapilirken oralara da lazer lipo yaptiriyorum :))) artik hayirlisi :)

:) bende 162 boy 58 kiloyum en iyisi masaya yatmisken bir kac yere el attirmak

Canım kimin ne olduğunu buradakiler başlığı okur anlar tek mesajımız yok o arkadaş bu doktora ol diye !!!! Hatta benim var mesajım buldum hatta olma demişim hepimiz gerceğiz sürecimizi yazdık sakın alınma sen

Ben hatirliyorum bana bile ercan beye gidicem deyince baska doktorlarla da git konus ornek hastalar gor oyle karar ver diye kac kere soylemistin

Benimde yağlanmam oldu 15 kilo aldım verdim ama o kısım gitmedi ilk 2 yıl daha düzdü sonra spor ve diyet olmayınca biraz değişti.. aklımdan geçmiyor değil bir daha gerdirsem diye

Merhaba, gidip gordunuzmu kendisini? Ya cok seviliyor yada tam tersi. Anladigim kadariyla kendisinin en basarili oldugu konu gogus ameliyat lark. Ben kendisine bir defada iki ameliyat yaptirdim. Sonuctan memnun kalmadim. Tarzindan da memnun kalmadim. Diger hastalarina karsi nasil bilemiyorum ama ben ameliyat sonrasi kendisini cok ilgisiz buldum. 6 ay gecti ameliyatimin uzerinden en kisa zamanda gidip sonucu gostermeyi planliyorum ve kendisinden hicbir pozitif sonuc almayacagima dair bir his var icimde.
Umarim sizin icin durum ayni olmaz.

Sağ saglim ol çık insallah canim doktorun kim

Keşki koruyucu meleği olabilsem..gelen bütün herkes önce benim kontrolumden geçseben onay verirsem dr.la görüşse
Ayy ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…