- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
Azmı fırça yedim senden zamanında..hatta ne kızmıştım sana :))Canım kimin ne olduğunu buradakiler başlığı okur anlar tek mesajımız yok o arkadaş bu doktora ol diye !!!! Hatta benim var mesajım buldum hatta olma demişim hepimiz gerceğiz sürecimizi yazdık sakın alınma sen
Hemennolac bi bana atmadın karnını
Attım şimdinolac bi bana atmadın karnını
Size katılıtorum özel hastanenin herşeyi teferruatıylA en iyisi olmalıKeskelerler bos benimde anlamadigim ne zaman memmun olmadigimi belirtsem konuya atliyirsunuz neden herkesmi mutlu herkesmi memmun saniyorsunuz ? Oyle bir dunya yok her dr’un bir suru memmun olmayan hastalari var
Revizyonu ona olmayi dusundum cunki revizyon demek ilk amzliyatta sonuc kotu olan duzeltme islemidir ki benim karnimi hangi sekil ne kadar germis ne yapmis ne yapmamis en iyisini o bilir diye ve tabiki versigim ucretin bedelidir
Bu arada karalama yanlis kelime bence olanlari anlatiyorum unutmadan sunu da ekleyim ki ben ameliyata oje ile girdim o kadar soyledigim halde ojeleri silelim diye yok kalsin sorun degil dediler, sizce normalmi? Ben oyle bir hastane secmisim oyle ucretini vermisim neden hersey 4/4 degil o halde anlattiklari gibi ? Her seyi toz pembeye boyayip milleti kandirmayalim lutfen
Canım beni izlermisinResim var attimmi ? Amzliyat once ve sonra ayni oje hatta sahit ?
Azmı fırça yedim senden zamanında..hatta ne kızmıştım sana :))
Benide izlermisinizDeri fazlasi sarkma var mi ki?
çok teşekkür ederimSağ saglim ol çık insallah canim doktorun kim
çok teşekkür ederim
doktorum Bülent Tekerekoğlu
Merhaba, gidip gordunuzmu kendisini? Ya cok seviliyor yada tam tersi. Anladigim kadariyla kendisinin en basarili oldugu konu gogus ameliyat lark. Ben kendisine bir defada iki ameliyat yaptirdim. Sonuctan memnun kalmadim. Tarzindan da memnun kalmadim. Diger hastalarina karsi nasil bilemiyorum ama ben ameliyat sonrasi kendisini cok ilgisiz buldum. 6 ay gecti ameliyatimin uzerinden en kisa zamanda gidip sonucu gostermeyi planliyorum ve kendisinden hicbir pozitif sonuc almayacagima dair bir his var icimde.
Umarim sizin icin durum ayni olmaz.
Durumunu anliyorum cunku bende yurtdisinda yasiyorum. Ben cok aceleye getirdim doktor secinimi tatil gunlerimin kisitli olmasi sebebiyle. Benimde referansim cok iyiydi guvendim. Doktor hanimdan Iyi enerji almagim halde ok verdim. Vaktimi, parami ve guvenimi sarsti bu acele kararim. Bacak iclerim yapilan islemden dolayi yamru yumru. Basenlerim simetrik degil. Gobegim ayni sekilde duruyor ve yamru yumru. Goz kapagim simetrik degil. Yani sorun bir degil iki degil.Selam canim, yorumun icin sagol. Ben dedigim gibi, yurtdisinda oldugum icin kendisini goremedim. Kuzenim ve arkadasi benim icin referans suan. Bilemiyorum ameliyatimi ne kadar basarili yapar,ben de tedirginim tabii. Ancak diger sordugum doktorlar bana asiri ucuk fiyat verdiler, gerci bunda benim sucum var cunku yurtdisindan gelecegimi soyledim,soylemeseydim farkli olurdu sanirim. Bir yandan da doktor seciminin loto gibi oldugunu dusunuyorum. Cok fazla secenek var ve biz birini seciyoruz. Kimi memnun kaliyor,kimi kalmiyor. Umarim memnun kalirim
Durumunu anliyorum cunku bende yurtdisinda yasiyorum. Ben cok aceleye getirdim doktor secinimi tatil gunlerimin kisitli olmasi sebebiyle. Benimde referansim cok iyiydi guvendim. Doktor hanimdan Iyi enerji almagim halde ok verdim. Vaktimi, parami ve guvenimi sarsti bu acele kararim. Bacak iclerim yapilan islemden dolayi yamru yumru. Basenlerim simetrik degil. Gobegim ayni sekilde duruyor ve yamru yumru. Goz kapagim simetrik degil. Yani sorun bir degil iki degil.
Iyi dusun derim acele etme ve doktorunu sev ve Ona guven derim herseyden once. Turkiye avrupa gibi degil. Hakkini kolay ariyamiyorsun.
Aman dikkat.
Durumunu anliyorum cunku bende yurtdisinda yasiyorum. Ben cok aceleye getirdim doktor secinimi tatil gunlerimin kisitli olmasi sebebiyle. Benimde referansim cok iyiydi guvendim. Doktor hanimdan Iyi enerji almagim halde ok verdim. Vaktimi, parami ve guvenimi sarsti bu acele kararim. Bacak iclerim yapilan islemden dolayi yamru yumru. Basenlerim simetrik degil. Gobegim ayni sekilde duruyor ve yamru yumru. Goz kapagim simetrik degil. Yani sorun bir degil iki degil.
Iyi dusun derim acele etme ve doktorunu sev ve Ona guven derim herseyden once. Turkiye avrupa gibi degil. Hakkini kolay ariyamiyorsun.
Aman dikkat.
Korkma zor değil karın germe
İyi dileklerin için teşeklürler canım senin içinde iyi bir yıl olur inşYeni yılda kendinize hediye sıkıntısız atlatın inşalalh
Izliyorum bakabilirsinSenin resmini görebilir miyim karnını
İyi dileklerin için teşeklürler canım senin içinde iyi bir yıl olur inş
Geçmiş olsun öncelikle. Bir seneden Sonra bu tarz ağrıların olması çok garip. Ne tür müdahaleler yapıyor doktorunuz ağrıyı azaltıcı? Merak ettim..Merhaba arkadaşlar. Karin germe ameliyatı olan arkadaşlarıma bir sorum olacak1 yil oldu benim ameliyat olali ve doktorumdan cok memnunum hic sikintim yok ama karin bölgemde çok agrilarim oluyor. Örneğin dar kıyafetler giydigimde, tayt giydigimde ve kot pantolon benzeri şeyler giydigimde. Tayttan başka da bir şey giyemiyorum acımasına rağmen. Doktorum agriyi azaltici mudahaleler yapiyor ama ne zaman tamamen gececek bu agrilar? Sizde de böyle oluyor mu?
Merhaba arkadaşlar. Karin germe ameliyatı olan arkadaşlarıma bir sorum olacak1 yil oldu benim ameliyat olali ve doktorumdan cok memnunum hic sikintim yok ama karin bölgemde çok agrilarim oluyor. Örneğin dar kıyafetler giydigimde, tayt giydigimde ve kot pantolon benzeri şeyler giydigimde. Tayttan başka da bir şey giyemiyorum acımasına rağmen. Doktorum agriyi azaltici mudahaleler yapiyor ama ne zaman tamamen gececek bu agrilar? Sizde de böyle oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?