Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Azmı fırça yedim senden zamanında..hatta ne kızmıştım sana :))

Size katılıtorum özel hastanenin herşeyi teferruatıylA en iyisi olmalı

Azmı fırça yedim senden zamanında..hatta ne kızmıştım sana :))
biliyorum sende arkamdan dedikodu yapmışsın ne uyuz diye neyse sonra anlaştık ya benim buradaki duruşumu site sahibi de bilir editörlerde ben babamı övmem kayırmam ters,m pis başka doktorları da bel altı vurduklarında yazarım tepkimi veririm yada kib yaparım ; doktor tavsiye de etmem oku araştır gör sorgula iyisi kötüsüyle kendin kararınıı ver yazarım çünkü biliyorsun başka dr de bende kardeşimle papaz oldum o seçti doktoru bende onla ona oldum sonuçlar memnun etmeyince doktorada onada sardım o yüzden bana yazarlar öneririmisin ben memnunum memnun olamayan da vardır oku başka dr lereide all listene görüş ay neyse muçuk kaçtım ben sen bana yüzde burunda atar yapmadın bak hep cevapladın :)))) hakkını yiyemem sağol

Selam canim, yorumun icin sagol. Ben dedigim gibi, yurtdisinda oldugum icin kendisini goremedim. Kuzenim ve arkadasi benim icin referans suan. Bilemiyorum ameliyatimi ne kadar basarili yapar,ben de tedirginim tabii. Ancak diger sordugum doktorlar bana asiri ucuk fiyat verdiler, gerci bunda benim sucum var cunku yurtdisindan gelecegimi soyledim,soylemeseydim farkli olurdu sanirim. Bir yandan da doktor seciminin loto gibi oldugunu dusunuyorum. Cok fazla secenek var ve biz birini seciyoruz. Kimi memnun kaliyor,kimi kalmiyor. Umarim memnun kalirim

Durumunu anliyorum cunku bende yurtdisinda yasiyorum. Ben cok aceleye getirdim doktor secinimi tatil gunlerimin kisitli olmasi sebebiyle. Benimde referansim cok iyiydi guvendim. Doktor hanimdan Iyi enerji almagim halde ok verdim. Vaktimi, parami ve guvenimi sarsti bu acele kararim. Bacak iclerim yapilan islemden dolayi yamru yumru. Basenlerim simetrik degil. Gobegim ayni sekilde duruyor ve yamru yumru. Goz kapagim simetrik degil. Yani sorun bir degil iki degil.
Iyi dusun derim acele etme ve doktorunu sev ve Ona guven derim herseyden once. Turkiye avrupa gibi degil. Hakkini kolay ariyamiyorsun.
Aman dikkat.

Memnun kalmamana uzuldum. Ameliyatinin uzerinden ne kadar gecti? Sen memnuniyetsizligini kendisine dile getirdin mi? ben yasadigim yerde ameliyat olmayi cok isterdim ama fiyat farki maalesef cok fazla, beni asiyor.

Bende çok üzüldüm..5 yıl önce konyada yaptırdığım lipoda bacak içlerim aynı dediğiniz gibi olduğu İçin bu yıl bacak germe yaptırdım..çok fazla işlemi bir arada yapmakta sanırım doktorları yoruyor ve özenli çalışmalarını engelliyor.inşallah sorununuz düzelir.benzer bir durum olduğu İçin yaşadığım sizi anlayabiliyorum

Merhaba arkadaşlar. Karin germe ameliyatı olan arkadaşlarıma bir sorum olacak 1 yil oldu benim ameliyat olali ve doktorumdan cok memnunum hic sikintim yok ama karin bölgemde çok agrilarim oluyor. Örneğin dar kıyafetler giydigimde, tayt giydigimde ve kot pantolon benzeri şeyler giydigimde. Tayttan başka da bir şey giyemiyorum acımasına rağmen. Doktorum agriyi azaltici mudahaleler yapiyor ama ne zaman tamamen gececek bu agrilar? Sizde de böyle oluyor mu?

Geçmiş olsun öncelikle. Bir seneden Sonra bu tarz ağrıların olması çok garip. Ne tür müdahaleler yapıyor doktorunuz ağrıyı azaltıcı? Merak ettim..

Çok şaşırdım dikiş kısmınızda mı kaslarınızın olduğu bölgede mi ağrılarınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…