Geçmiş olsun öncelikle. Bir seneden Sonra bu tarz ağrıların olması çok garip. Ne tür müdahaleler yapıyor doktorunuz ağrıyı azaltıcı? Merak ettim..
6. ayımdı sanırım yanlış bi hareket yaptım yaklaşık 3 hafta kadar geçmeyen bi ağrı çektim. Sonra doktorum orayı yumuşayan ilaçlar enjekte etti karnıma. Rahatladım. Fakat bir süre sonra yeniden başladı ve ağrı olduğunda ilaçlı iğne yapıldı. İlk agrilarim kadar değil ama devam eden agrilarim var. Külotlu çorap giyince ya da benzer sıkı şeyler 2 saat sonra karin bolgemde nasıl desem böyle midenizde (kaslarimin oldugu yerde) yumru varmis gibi ya da kesik acısı gibi bir ağrı oluyor, dikiş hizamda ve biraz aşağısında da agrim oluyor. Morarmam yok ama agrı var. Büyük bi ameliyat sonuçta ama 1 seneden sonra devam eden ağrısı olan var mi diye sormak istedim.nolac arzum77
Çok geçmiş olsun,ilk defa okuyorum böyle bir şikayeti yaşayanı ve böyle bir tedavi şeklini. Doktorun Ne olduğunu biliyordur muhtemelen. Birinci seneden Sonra genelde çok rahatlatıyor. Ama zorlayıcı hareketlerde hemen belli ediyor kendini bir müdahale oldugunu.. Herşey düzelir rahata kavuşursunuz umarım. Doktorunuz gerekli gördüğü şeyleri yapacaktırTesekkur ederim.6. ayımdı sanırım yanlış bi hareket yaptım yaklaşık 3 hafta kadar geçmeyen bi ağrı çektim. Sonra doktorum oraya yumuşatan ilaçlar enjekte etti (karnıma). Rahatladım. Fakat bir süre sonra yeniden başladı ve ağrı olduğunda ilaçlı iğne yapıldı. İlk agrilarim kadar değil ama devam eden agrilarim var. Külotlu çorap giyince ya da benzer sıkı şeyler 2 saat sonra karin bolgemde nasıl desem böyle midenizde (kaslarimin oldugu yerde) yumru varmis gibi ya da kesik acısı gibi bir ağrı oluyor, dikiş hizamda ve biraz aşağısında da agrim oluyor. Morarmam yok ama agrı var. Büyük bi ameliyat sonuçta ama 1 seneden sonra devam eden ağrısı olan var mi diye sormak istedim. nolac arzum77
Hoşgeldin valla ben hiç okumadım denk gelmedim 1 sene sonra ağrının devam ettiğini bende ara ara kasılma krmap oldu ama dayanılmayacak ağrı değildi ne diyor doktorun filimn falan çekildimi bakıldımı
Çok geçmiş olsun,ilk defa okuyorum böyle bir şikayeti yaşayanı ve böyle bir tedavi şeklini. Doktorun Ne olduğunu biliyordur muhtemelen. Birinci seneden Sonra genelde çok rahatlatıyor. Ama zorlayıcı hareketlerde hemen belli ediyor kendini bir müdahale oldugunu.. Herşey düzelir rahata kavuşursunuz umarım. Doktorunuz gerekli gördüğü şeyleri yapacaktır
Hosbulduk çok teşekkür ederim. Ultrasonla bakacaktık ama iğneyle geçince ağrı bakmadık. Ben de talep etmedim sonrasında. Şu an şehir dışındayım döndüğümde gideceğim tekrar. Coken yerler var bunlar için doktorum yağ alıp dolduracağını söyledi. Biraz şansızlık yaşadım. Dikişlerim de genişleyerek iyileşti büyük bir şekilde. Öyle(
Rica ederim,Allah şifanızı versin .. Amaliyat sonuçta,bazen bazı komplikasyonlar olabiliyor tabi. Şans belki,dermansız dert olmasın çözülür üzülmeyin.Çok teşekkür ederimdoktorum çok iyi bir doktor ve çok da ilgili bir insan. Umuyorum tamamen geçecek bir dahaki gidişimde sorunumu halletmeyi umuyorum. Şansızlık belki de benimki bilemiyorum. Cevabınız için de çok teşekkür ederim
Bence baktır bi çektir için rahat etsin iğne ile geçtiyse kas ağrısımı acaba anlamam hiç yaşamdım yorum yapmak zor olan arkadaşlarımda da duymadım ne desem havada kalır
Rica ederim,Allah şifanızı versin .. Amaliyat sonuçta,bazen bazı komplikasyonlar olabiliyor tabi. Şans belki,dermansız dert olmasın çözülür üzülmeyin.
Doktorunuz kim acabsÇok teşekkür ederimdoktorum çok iyi bir doktor ve çok da ilgili bir insan. Umuyorum tamamen geçecek bir dahaki gidişimde sorunumu halletmeyi umuyorum. Şansızlık belki de benimki bilemiyorum. Cevabınız için de çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsunDoktorunuz kim acabs
Çok geçmiş olsun
Öyle yapicam.Doktorum sağolsun çok yardimci zaten mutlaka çözüme kavuşacaktır. Sadece agri tamamen geçse güzel olacak her sey :) sabır bakalım
Merhabalar,62 kiloyum ve sarkan bir göbüşüm var ve göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama önce hangisini olmalıyım? Gerçekten göbegımı yaptırmalı mıyım bılmıyorum ne olur yardımcı olun ? Artık okumaktan araştırmaktan çok sıkıldım
Canim son durum ayni degisen bisey yok kilo almadim biliyosun ameliyattan bu yana 5 kilo vermistim oylece kaldim..
@nrsngvn hiç yazmadın iyi olunca durumun yaz nasıl geçti iyi uyandın mı iyimisin ? Çok geçmiş olsun umarım iyi atlatmısşındır
Canım özelden yazmış teşekkür etmiş herşey yolundaymış bende mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?