Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçmiş olsun öncelikle. Bir seneden Sonra bu tarz ağrıların olması çok garip. Ne tür müdahaleler yapıyor doktorunuz ağrıyı azaltıcı? Merak ettim..

Tesekkur ederim. 6. ayımdı sanırım yanlış bi hareket yaptım yaklaşık 3 hafta kadar geçmeyen bi ağrı çektim. Sonra doktorum oraya yumuşatan ilaçlar enjekte etti (karnıma). Rahatladım. Fakat bir süre sonra yeniden başladı ve ağrı olduğunda ilaçlı iğne yapıldı. İlk agrilarim kadar değil ama devam eden agrilarim var. Külotlu çorap giyince ya da benzer sıkı şeyler 2 saat sonra karin bolgemde nasıl desem böyle midenizde (kaslarimin oldugu yerde) yumru varmis gibi ya da kesik acısı gibi bir ağrı oluyor, dikiş hizamda ve biraz aşağısında da agrim oluyor. Morarmam yok ama agrı var. Büyük bi ameliyat sonuçta ama 1 seneden sonra devam eden ağrısı olan var mi diye sormak istedim. nolac arzum77

Hoşgeldin valla ben hiç okumadım denk gelmedim 1 sene sonra ağrının devam ettiğini bende ara ara kasılma krmap oldu ama dayanılmayacak ağrı değildi ne diyor doktorun filimn falan çekildimi bakıldımı

Çok geçmiş olsun,ilk defa okuyorum böyle bir şikayeti yaşayanı ve böyle bir tedavi şeklini. Doktorun Ne olduğunu biliyordur muhtemelen. Birinci seneden Sonra genelde çok rahatlatıyor. Ama zorlayıcı hareketlerde hemen belli ediyor kendini bir müdahale oldugunu.. Herşey düzelir rahata kavuşursunuz umarım. Doktorunuz gerekli gördüğü şeyleri yapacaktır

Hoşgeldin valla ben hiç okumadım denk gelmedim 1 sene sonra ağrının devam ettiğini bende ara ara kasılma krmap oldu ama dayanılmayacak ağrı değildi ne diyor doktorun filimn falan çekildimi bakıldımı

Hosbulduk çok teşekkür ederim. Ultrasonla bakacaktık ama iğneyle geçince ağrı bakmadık. Ben de talep etmedim sonrasında. Şu an şehir dışındayım döndüğümde gideceğim tekrar. Coken yerler var bunlar için doktorum yağ alıp dolduracağını söyledi. Biraz şansızlık yaşadım. Dikişlerim de genişleyerek iyileşti büyük bir şekilde. Öyle (

Çok teşekkür ederim doktorum çok iyi bir doktor ve çok da ilgili bir insan. Umuyorum tamamen geçecek bir dahaki gidişimde sorunumu halletmeyi umuyorum. Şansızlık belki de benimki bilemiyorum. Cevabınız için de çok teşekkür ederim

Bence baktır bi çektir için rahat etsin iğne ile geçtiyse kas ağrısımı acaba anlamam hiç yaşamdım yorum yapmak zor olan arkadaşlarımda da duymadım ne desem havada kalır

Rica ederim,Allah şifanızı versin .. Amaliyat sonuçta,bazen bazı komplikasyonlar olabiliyor tabi. Şans belki,dermansız dert olmasın çözülür üzülmeyin.

Bence baktır bi çektir için rahat etsin iğne ile geçtiyse kas ağrısımı acaba anlamam hiç yaşamdım yorum yapmak zor olan arkadaşlarımda da duymadım ne desem havada kalır

Öyle yapicam. Doktorum sağolsun çok yardimci zaten mutlaka çözüme kavuşacaktır. Sadece agri tamamen geçse güzel olacak her sey :) sabır bakalım

Doktorunuz kim acabs

Merhabalar,62 kiloyum ve sarkan bir göbüşüm var ve göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama önce hangisini olmalıyım? Gerçekten göbegımı yaptırmalı mıyım bılmıyorum ne olur yardımcı olun ? Artık okumaktan araştırmaktan çok sıkıldım

Öyle yapicam. Doktorum sağolsun çok yardimci zaten mutlaka çözüme kavuşacaktır. Sadece agri tamamen geçse güzel olacak her sey :) sabır bakalım

Lütfen o ağrıyı ihmal etme baktır en önemlisi o sebebi ne niye geçmiyor onu bulsun doktorlar doktorun iyi ilgileniyorsa şanslısın takip ediyor olması iyi ne zaman oldun sen 1 sene öncemi?

Önce hangisi gerekli ise senin için onu ol özel mesajına yazdım cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…