aaaa çok sevindim bu habere bir daha atlattı sağlıklı uyandı sevindim sağol canım
Umduğumdan çok daha kolay geçti diyor..düşünüyorumda ne kadar kolay destekte o ağrılar zor yaAma sonuç güzel değer
Bende sevindim ayrıntıları bekliyorumaaaa çok sevindim bu habere bir daha atlattı sağlıklı uyandı sevindim sağol canım
Neresinorası bende geleyimSonucu mutlu etsin inşallah ben başka başlıktayıım orda olay var öptüm seni canımmm sağol haber verdiğin için
yazar canım hastenede ise girmemiştir uzaktan geldi fazla kalacaktı hastenede çıkmamıştır dahaBende sevindim ayrıntıları bekliyorum
Neresinorası bende geleyim
Chap 20 mibenim gibi nerde ekşın oraya geliyorsun yani son mesaj yazığım yer üyenin geçmişine bakıyorum analiz yapmak için
Beni izlermisinCanım özelden yazmış teşekkür etmiş herşey yolundaymış bende mutlu oldum
Chap 20 mi
İzleyim ama resmim YÖK benimBeni izlermisin
Sadece özelden bir kaç arkadaşa resim attım..izlemek foto için herhalde dimi ben bilemiyorumBeni izlermisin
Merhaba,ancak fırsat bulup yazabiliyorum bugün çıktım hastaneden malum evde iki çocuk.çok şükür herşey yolunda.Çok iyi uyudum iyi uyandım anesteziden.Ne bir miğde bulantısı ne bir öksürük oldu.bu kadarını beklemiyordum.Ercan bey harika bir doktor.Yılbaşı günü bile beni dolaşmayı ihmal etmedi.Direnimin biri çıktı bir tanesi kaldı dört gözle onun da çıkmasını bekliyorum.yatıp kalkmak çok zor ne zaman biraz da olsa normale dönerim bilmiyorum ama şükür atlattım.Bana destek olan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.
Merhaba,ancak fırsat bulup yazabiliyorum bugün çıktım hastaneden malum evde iki çocuk.çok şükür herşey yolunda.Çok iyi uyudum iyi uyandım anesteziden.Ne bir miğde bulantısı ne bir öksürük oldu.bu kadarını beklemiyordum.Ercan bey harika bir doktor.Yılbaşı günü bile beni dolaşmayı ihmal etmedi.Direnimin biri çıktı bir tanesi kaldı dört gözle onun da çıkmasını bekliyorum.yatıp kalkmak çok zor ne zaman biraz da olsa normale dönerim bilmiyorum ama şükür atlattım.Bana destek olan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.
Evet canım bende ksrın germe ve gögüs olsxagım inş foto için demiştimSadece özelden bir kaç arkadaşa resim attım..izlemek foto için herhalde dimi ben bilemiyorum
Gmiş olsunMerhaba,ancak fırsat bulup yazabiliyorum bugün çıktım hastaneden malum evde iki çocuk.çok şükür herşey yolunda.Çok iyi uyudum iyi uyandım anesteziden.Ne bir miğde bulantısı ne bir öksürük oldu.bu kadarını beklemiyordum.Ercan bey harika bir doktor.Yılbaşı günü bile beni dolaşmayı ihmal etmedi.Direnimin biri çıktı bir tanesi kaldı dört gözle onun da çıkmasını bekliyorum.yatıp kalkmak çok zor ne zaman biraz da olsa normale dönerim bilmiyorum ama şükür atlattım.Bana destek olan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?