Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba,ancak fırsat bulup yazabiliyorum bugün çıktım hastaneden malum evde iki çocuk.çok şükür herşey yolunda.Çok iyi uyudum iyi uyandım anesteziden.Ne bir miğde bulantısı ne bir öksürük oldu.bu kadarını beklemiyordum.Ercan bey harika bir doktor.Yılbaşı günü bile beni dolaşmayı ihmal etmedi.Direnimin biri çıktı bir tanesi kaldı dört gözle onun da çıkmasını bekliyorum.yatıp kalkmak çok zor ne zaman biraz da olsa normale dönerim bilmiyorum ama şükür atlattım.Bana destek olan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.

nrsn2017 canım tekrar geçmiş olsun..hepsi bu kadar en zorunu atlattın..iyi olmana sevindim..şimdi hiç acele etmeden güzelce dinlen..nasılsa ayaklanıcaksın inşallah..sonrada şişmeler ödemler başlıcak..neyse iyi ol gğzel sonucun olsunda hepsi geçiyor..on güne baya toparlarsın

Çok sevindim iyi olmana korkuyordun nasıl uyanacağım diye mide bulantın olmamış süper iğne yapmışlardır kesin onun olmaması için; başlığı baştan sona oku üşenme dedim sende okudun bilinçli girdin ameliyata süreci az çok biliyorsun şimdi ödemler dikişleri iyi koruma zamanı çabuk geçsin sıkıntısız atlat bu süreci inşallah iş güç yapma çocukları kucaklama siğara içiyorsan sakın içme

Gmiş olsun

Cok gecmis olsun. Kac saat surdu ameliyat? Karnini gordun mu,nasil gorunuyor?

Slm öncelikle ameliyat olanlara cok geçmiş olsun .. Bende sonunda karar verdim ve ist.da hem göğüs hem de karın germeyı bırlıkte olacağım ..sizde kac gün kalırım hastanede yada kaç gun içinde işe dönerim ona göre senelik iznimden almam gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…