Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Doktora karar verdin mi?

Cok gecmis olsun. Kac saat surdu ameliyat? Karnini gordun mu,nasil gorunuyor?

Cevap veremez bir iki gün geçmeden :) bana yazmış ağrısı çoktu karın değil doktoru jest yapmış ameliyathane de sırtını da lipo yapmış ağrısı orada mor mor ağrılı takılıyordu :)

Özelden de demiştim kararını verdiysen hiç korkma kombine en güzeli tek seferde kurtlursun, ikisi bir arada olduğu için 15 gün de dinlenme sürecine gerçi durumun ne gösterir net bilemem bakarsın gerekirse eklersin izininden

Teşekkür ederim inşallah toparlarım.

Sürecim harikaydı bu kadarını beklemiyordum.miğdem çok hassastır bulantı için iğne istedim ameliyat öncesi heyecanı giderici şurup verdi hemşire ameliyathaneye nasıl gittiğimi hatırlamıyorum bile.hani derler ya buz gibi uyandım titredim diye.sıcacık yerde uyandım hayal meyal hatırlıyorum zaten o anı ağrı kesici yapmışlar hemen çıkınca dayanılmayacak birşey yok.sonrasında kollamak gerek ama dikişleri.

Ne gğzel atlattın bize cesaret oldu dikiş izleri çok kötümü foto atarsan bakslım

Ne gğzel atlattın bize cesaret oldu dikiş izleri çok kötümü foto atarsan bakslım

Çok yeniyim bugün 6. Günüm.toparlandıktan sonra olabilir ama önce siz fotoğraf atarsınız sonra da ben toparlanınca atarım.malum sizi hiç tanımıyorum.

Aman iyisin yazmaya başlamışsın hadi tekrardan çok geçmiş olsun kusmadan atlattın:))) hastanede ki gibi bakım olmaz evde ama dikkat et dikişlerini sıkıntısız iyileş inşallah...Sırtın ne alemde ? Dren çıktımı ?

Merhaba arkadaşlar, güncel fiyatlar nedir acaba ona göre eşime yavaştan yol yapıcamda :)

Evet çok şükür atlattım.Hastanedeki bakım evde olur mu hiç çıkmak istemedim valla:))))Evet işte dikişlere dikkat etmek lazım kasılıyorum birşey yapacam diye.Sırtım dün çok zonkladı ama bugün iyiyim direni de iki gün önce çıkardı Ercan Bey.

Kişiden kişiye değişiyor fiyatlar şimdi yeni yıl geldi zam gelmiştir, ben erken ameliyat tarihi aldığım için 20 bin göğüs + karın germe

Merhabalar karın germe meme küçlt ameliyatı öncesi verebileceğiniz öneriler nelerdir acaba söylemesi ayıp 10 ocakta olacağımda

Sağ Salim olun çıkın İnşaAllah Doktorumun söyledikleri , Allah kısmet ederse ben 24 Ocak’ta olacağım tarihi ona göre. 14 ocaktan itibaren alkol almayalim VE herhangi bir ilac tüketme ihtiyacimiz olur ise MUTLAKA bana danışalım. 23 Ocak günü Gece saat 23:30 da küçük bir sandviç,ya bir tost ya da bir corba tüketelim,yanında cok acik bir cay ve meyve suyu içelim. Aksam saat 21;00 e kadar 1 kahve +1 cay+1 sigara hakkınız var (Yeterki bitki çayı meyve cayi olmasın,21:00 den sonra olmasin ve 1 er adedi asmasin) Çay,kahve,sigara,asitli gazli icecek,herhangi bir ilac,alkol,meyve cayi,bitki çayı,suya atinca eriyen vitamin vb icecekler,ayran,balık,yogurt yasak asla tüketmiyoruz. Bunun disinda hersey serbest istediğinizi yiyip içebilirsiniz.Gece 00:00 da son suyumuzu icelim sonrasinda orucmus gibi su da dahil hicbirsey yiyip icmiyoruz, dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…