Slm öncelikle ameliyat olanlara cok geçmiş olsun .. Bende sonunda karar verdim ve ist.da hem göğüs hem de karın germeyı bırlıkte olacağım ..sizde kac gün kalırım hastanede yada kaç gun içinde işe dönerim ona göre senelik iznimden almam gerekebilir.
evet dr.Tamer şakrakDoktora karar verdin mi?
evet dr.Tamer şakrak
Cok gecmis olsun. Kac saat surdu ameliyat? Karnini gordun mu,nasil gorunuyor?
Slm öncelikle ameliyat olanlara cok geçmiş olsun .. Bende sonunda karar verdim ve ist.da hem göğüs hem de karın germeyı bırlıkte olacağım ..sizde kac gün kalırım hastanede yada kaç gun içinde işe dönerim ona göre senelik iznimden almam gerekebilir.
Bu arada benle ameliyat oncesi ve sonrasi resim paylasabilecek olan var mi? Isteyene ben de simdiki karnimin resmini atabilirim.
Cok gecmis olsun. Kac saat surdu ameliyat? Karnini gordun mu,nasil gorunuyor?
nrsn2017 canım tekrar geçmiş olsun..hepsi bu kadar en zorunu atlattın..iyi olmana sevindim..şimdi hiç acele etmeden güzelce dinlen..nasılsa ayaklanıcaksın inşallah..sonrada şişmeler ödemler başlıcak..neyse iyi ol gğzel sonucun olsunda hepsi geçiyor..on güne baya toparlarsın
Biraz bahsedermisin süreçten uyuyup utsnma agrı nasıldıSelam 2.5 saat sürdü ameliyat. karnımı gördüm ödemli olmasına rağmen gayet güzel.
Ne gğzel atlattın bize cesaret oldu dikiş izleri çok kötümü foto atarsan bakslımSürecim harikaydı bu kadarını beklemiyordum.miğdem çok hassastır bulantı için iğne istedim ameliyat öncesi heyecanı giderici şurup verdi hemşire ameliyathaneye nasıl gittiğimi hatırlamıyorum bile.hani derler ya buz gibi uyandım titredim diye.sıcacık yerde uyandım hayal meyal hatırlıyorum zaten o anı ağrı kesici yapmışlar hemen çıkınca dayanılmayacak birşey yok.sonrasında kollamak gerek ama dikişleri.
Ne gğzel atlattın bize cesaret oldu dikiş izleri çok kötümü foto atarsan bakslım
Tm bende olunca atarımÇok yeniyim bugün 6. Günüm.toparlandıktan sonra olabilir ama önce siz fotoğraf atarsınız sonra da ben toparlanınca atarım.malum sizi hiç tanımıyorum.
Sürecim harikaydı bu kadarını beklemiyordum.miğdem çok hassastır bulantı için iğne istedim ameliyat öncesi heyecanı giderici şurup verdi hemşire ameliyathaneye nasıl gittiğimi hatırlamıyorum bile.hani derler ya buz gibi uyandım titredim diye.sıcacık yerde uyandım hayal meyal hatırlıyorum zaten o anı ağrı kesici yapmışlar hemen çıkınca dayanılmayacak birşey yok.sonrasında kollamak gerek ama dikişleri.
Aman iyisin yazmaya başlamışsın hadi tekrardan çok geçmiş olsun kusmadan atlattın:))) hastanede ki gibi bakım olmaz evde ama dikkat et dikişlerini sıkıntısız iyileş inşallah...Sırtın ne alemde ? Dren çıktımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?