Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sağolun bende bir boğaz enfeksiyon var antibiyotik kullanıyorum perşembeden beri anestezi doktoru ile görüşücem ona göre ameliyat günü değişebilir şans işte bakalım görücez salı günü

Öksürük başladı o sebeple gittim doktora sonra tabi ilaçsız olmayınca doktorumaa haber verdim anestezi ile ilaçları görücek sonrası kısmet artık geç olsun güç olmasın diyelim siz Bülent hocaya oluyorsunuz değil mi

Merhabalar
Bende mart ayinda karin germe ve même diklestirme ameliyati olacagim doktor fatih uygur ile defne erkaya ile gorusuyorum ama hala tereddutteyim 4 cocugum var fransada kaliyorum hangi doktoru tavsiye edersiniz yardimci olursaniz sevinirim

Fatih Uygur’un karın germe sonucunu görmedim ama Defne hanıma ameliyat olan arkadaşım var. Asla tavsiye etmem! Ayrıca başka arkadaşlarda var sorun yaşayan. Aman derim!!

Fatih Uygur’un karın germe sonucunu görmedim ama Defne hanıma ameliyat olan arkadaşım var. Asla tavsiye etmem! Ayrıca başka arkadaşlarda var sorun yaşayan. Aman derim!!
Cok tesekur ederim bende daha cok defne hanima yaptirmayi dusunuyordum iyi oldu televizyonda gordum kendisini ama hakkinda iyi kotu hicbir yorum okumamistim bende kendimce iyi bir doktor olmasa en azindan yorumlari olur d
diyordum cok kararsizim haftaya Fatih uygur Almanyaya gelecek ondan rdv aldim ben fransadayim ama Almanya sinirina yakinim fatih bey gonderdigim fotograflara lipo gerek défi defna hanim gerek yok demisti baska iyi bir doktor varmi tavsiye edebileceginiz fatih bey izmirde ama ben Istanbul da olmak istiyorum mart ayinda izmir e direk ucus olmadigi icin

Benim doktorum opdr serkan balta Bülent tekerekoğlu sırf bana uzak olduğu için tercih etmedim kısmet bakalım doktoruma güveniyorum inşallah sağ salim atlaticaz hepimiz sizede doktor arayışında kolay gelsin doktorunuzu seçti mi gerisi hemen geliyorr inanın

INSALLAH Memnun kalirsiniz ben korkum ameliyati iyi gecmezse cocuklarima kalmamak benim cok korkutuyor 4 cocugum var en buyuk 10 yasinda ama seker hastasi 7 yasinda 3 ve 1 kucuk yasinda kizlarim var hepside ilgi bekliyor cocuklarimdan 1 hafta bile uzak kalmam bana cok zor geliyor bir sorun cikarda uzun sûre Turkiye de kalirim diye cok korkuyorum ama kendimide hic iyi hissetmiyorum karnim hala 5 aylik hamile karni gibi top gibi duruyor karin kaslarim yirtilmis doktor ameliyatsiz duzelmez défi cok kararsizim

Gerek varsa tabi Lipo ile kombinenen sonuçlar çok daha güzel oluyor İnan’ın. Benim çok sorunum yoktu ama karın germe ile birlikte Lipo da yapıldı. Çok daha kıvrımlı hoş sonuçlar ortaya çıkıyor Bende ıstanbulda oldum,doktorum Hasan Fındık.
Fransa’dan ıstanbula ameliyat için gelen çok arkadaşlar var. C ChAneL81 de Fransa’dan gelmişti.
Forumda doktor ismi çok var. Mail ile fotonuzu atıp az çok fikir alabilirsiniz .
Hayırlı kararlarınız olsun inşallah

Tesekurler INSALLAH Bende once Hassan findik diyordum ama Memnun olmayan insanlari duydum vazgectim size memnunmusunuz

Hakkınızda hayırlısı inş benimde ikş çocuk var küçük 2.5 yaşında ben bile nasıl olcak sonrası Hoplama zıplama dönemleri korkuyorum sizin endişeniz kesinlikle haklısınız yurt dışından daha insan zorlanır ama iyi düşünün iyi olsun pozitif olmak lazım herşeyin hayırlısı inş

Haklisiniz zaten zor karar verdim Anneme bile soylemedim o cok karsi estetik ameliyatlarina vaz gecmeden en kisa zamanda olmak istiyorum yaz gelmeden olmam gerekli yazin cok daha zor oldugunu duydum korse takmak ve odem daha fazla diye duydum

Doktora karar verdikten sonra rahatlıyor insan, sadece olacağın zamanı bekliyorsun, şuan o durumdayım. Operasyonumu Allah kısmet ederse Ben Bülent tekerekoğluna yaptıracağım, İlgili güler yüzlü işini bilen bir adam yaptığı ameliyatlarıda gördüm, yoğun bakımını olan iyi bir hastane, içime sindi. belirsizlik kötü, Bende küçük 3 çocuk annesiyim. Sanırım annelerin ortak endişesi hep aynı, çocuklarımız Hayırlısı ile sağsalim olup çıkalım İnşaAllah, umarım iyi bir doktor ile karşılaşırsın ve herşey yolunda gider içini ferah tut.

Tesekurler iyi dileklerin icin INSALLAH sizinkide iyi gecer bulent tekerek oglu hangi hastanede yapiyor ameliyatlarini benim icin Istanbul daha uygun gibi

Tesekurler INSALLAH Bende once Hassan findik diyordum ama Memnun olmayan insanlari duydum vazgectim size memnunmusunuz
Ben memnunum. Birçok ameliyatımı kendisine oldum. Karın germedede önce buradan başka hastalarının memnuniyet mesajlarını okudum,sonuçlarını gördüm beğendim oldum. Çok şükür bir sorun yaşamadım.
Karın germede memnun olmayan hastası Yok aslında,ama olabilir tabi. Her doktorun memnun olan hastasıda olur olmayan hastasıda olabilir sonuçta
Istanbulda sorunca ben kendi tecrübeme dayanarak size doktorumun ismini verdim. Araştırın içinize hangi doktor sinerse onu tercih edin tabi. Kimse kimseye sebep olmak istemez,iyi olur Allahtan kötü olur kuldan olur...

Haklisiniz ben burda degil Google da okudum Memnun olmayan hastalarini buraya yeni une oldum il zamanlarda aylin karalik i cok tavsiye ediyorlar bilmiyorum arastirip son kararimi verecegim gercekten cok zor secim yapmak cok doktor var estetik yapan hepsinin uzmanlik alani farkli tabi birde hastanede cok onemli tabi

Muhakkak... Araştırın okuyun tabi. Doktor ismi çok var forumdada. Okuyun,bakın sonuç görün.. Her doktorun tekniği sonucu farklı olabiliyor

Muhakkak... Araştırın okuyun tabi. Doktor ismi çok var forumdada. Okuyun,bakın sonuç görün.. Her doktorun tekniği sonucu farklı olabiliyor
Tam karar verdim diyorum icime siniyyor en ufak bir duyumda tekrar kararsiz kaliyorum ama karar vermisken uzatmak istemiyorum birde 23 ocak ta dogum kanallarimi baglatacagim genel anestezi ile bir dr 1 hafta beklemek yeterli derken digeri 2 ay beklemek gerekli diyor sastim kaldim fiyatlarda ayni nerdeyse yari yariya fark oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…