Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Aslında karın germe ile birlikte yaptırabilirsiniz bu işlemide. Neden ayrı ayrı operasyon oluyorsunuzki?

Aslında karın germe ile birlikte yaptırabilirsiniz bu işlemide. Neden ayrı ayrı operasyon oluyorsunuzki?
Bilmiyorum hic bir doktor biz yapalim samedi ama bu jinekolojik bir ameliyat jinekolog un yapmadi daha iyi olur stiyorum bir daha amile kalma riskini goze alamam ayni anda stérilemide cikartacak doktorum ondanda kurtuluyorum ben bende anémi var kansizlik o stérilet cikinca umarin duzelir zaten duzenli demir hapi kullaniyorum dr iki ameliyat icin kan degerlerimin iyi olmasi gerektigini soyledi

sevindim arkadaşım hastaneden bende çıkmak istememiştim :) sırt liposu zor ya tahmin edebiliyorum ama morarma agrın geçer buzamanda azalmıştır sağol karın resmini gördüm kurtulmuşsun göbüşünden:)))

Evet,kan değerleri önemli. Düşük çıkarsa ameliyatına izin vermezler..

Arkadaşlar ameliyata kaldı 4 gün kalbim güm güm yerinden çıkacak gibi :))))
Düşünmeyeyim diyorum ama kafam sürekli zaman sayıyor heyecan yaratıyor
Ben mi fazla abartıyorum acaba ????
Bence abartmıyorsun,bende çok heyecan yapmıştım :))

Heyecanlanmak normal bende az kalmis ben hala bir doktorda karar veremedim bu durumun her asamasi sikintili galiba ama size yinede fazla stress yapmayin daha yolun basindasiniz INSALLAH hersey istediginiz gibi olur

Kusura bakma yazdiklarim biraz anlamsiz gibi olmus telefonumun klaviyesiyle alakali sanirim dikkat ediyorum ama bazi kelimeleri degistiriyor yazdiktan sonra birde cok kelime var fransizca bazi kelimeleri kullaniyor turkcede ama bazilarinin bir anlami yok galiba Turkiyede hamile kalmamak icin takilan t seklindeki dogum kontrol yonteminin ismi turkcede stérilet mi acaba yoksa baska bir ismimi var

Bende synı durumdayım bu hafta görüşmeye gideceğim ben gögüste ysptırcam kombin gsliba çok zor olur diye korkuyorum.

Arzu senin kombin olan tanıdıkların vardır çok zormu olur kaldırabilirmiyim çok gerginlik sıkıntı yaratırmı biri üstten biri alttan çocuklara bakan varken hepsi aradan çıksın diyorum ama kaldıramazsam diye korkuyorum da açıkçası

Cuma ameliyata giriyorum inşallah
Karın germe ve lipo olacak
Kolay olmayacak biliyorum ama sonuçları gördükçe zor zamanlar çabuk geçer diye umuyorum
Benim de aklımdan hiç çıkmıyor karnıma düşündükçe agrılar giriyor stresi daha kötü galiba inş iyi geçwr gelişmelerden haber ver

Doğum kontrol için takılan aletin aldı spiral Türkiye’de.

Evet var tabi. Biraz daha zor oluyor tabi sadece karın germe veya meme ameliyatı olan birine göre. Ama kombin iyidir yaa.. ayrı ayrı o sıkıntıları çekmektense birarada atlatmak daha iyidir

Cuma ameliyata giriyorum inşallah
Karın germe ve lipo olacak
Kolay olmayacak biliyorum ama sonuçları gördükçe zor zamanlar çabuk geçer diye umuyorum
Karın germedense Lipo yerleri daha sıkıntı yaratır. Ama çok daha güzel sonuç alınıyor Lipo ile desteklenince

Evet var tabi. Biraz daha zor oluyor tabi sadece karın germe veya meme ameliyatı olan birine göre. Ama kombin iyidir yaa.. ayrı ayrı o sıkıntıları çekmektense birarada atlatmak daha iyidir
Bende oyle dusunuyorum ama ameliyat saati baya uzuyor o biraz benim tedirgin ediyor yoksa bencede en iyisi ama Fransada yapmiyorlar kombine estetik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…