Ben hep dikiş yerleri çok zorlar diye düşünmüştümKarın germedense Lipo yerleri daha sıkıntı yaratır. Ama çok daha güzel sonuç alınıyor Lipo ile desteklenince
Göğüse Sadece protez olursa daha kıssa sürer ama dikleştirme toparlama okursa biraz daha uzun sürer evet. Ama çok yapılıyor,yanı kombin olan sayısı çok fazla. Doktorlarımız tahlillerde bir sorun çıkmazsa ve vücudun durumuna göre kombin olmayı öneriyor. Ama önerilmedigi zamanlarda olabiliyor tabi. Son söz doktorlardaBende oyle dusunuyorum ama ameliyat saati baya uzuyor o biraz benim tedirgin ediyor yoksa bencede en iyisi ama Fransada yapmiyorlar kombine estetik
Dikiş yerleri uyuşuk oluyor zaten. Gerginlik oluyor fazlaca,taş gibi bir karın hissi... İlk zamanlar ilk birkaç hafta tam doğrulamamıştım ben. Bir aylığa yaklaşınca dışarı çıkıp kıssa,her gün süreyi arttırarak yürüyüşler yapıyordum.Ben hep dikiş yerleri çok zorlar diye düşünmüştüm
Arzum hanım siz deneyimli olduğunuz için bir şey sormak istiyorum
Ameliyat günü dahil 9 gün istirahat iznim var daha sonra iş başı sizce toparlar mı vücut bu kadar zamanda
TL fiyatı ise Yani 32 bin tl normal.. meme protez zaten normalde 10-15 arası artık. Karın germe daha pahalı.. ayrıca Lipo da eklersek...Hanimlar sizce karin germe + liposution +meme diklestirme ve buyutme 32000 tl fiyat uygun bir fiyat mu???Fransaya bakarak uygun ama avrupadan arayanlar icin fiyatlari yuksek tutuyorlar diye duydum
Burda fiyatlar 5000 euro dan basliyor bir ameliyat icin burda yaptirsam 10000 euroyu gecerdi zataen burdaki doktorlarada fazla guven oluyorTL fiyatı ise Yani 32 bin tl normal.. meme protez zaten normalde 10-15 arası artık. Karın germe daha pahalı.. ayrıca Lipo da eklersek...
Yurtdışından olunca Euro fiyat veriliyor evet.
Görüş canım,aklındaki tüm doktorlarla görüş tabi.Burda fiyatlar 5000 euro dan basliyor bir ameliyat icin burda yaptirsam 10000 euroyu gecerdi zataen burdaki doktorlarada fazla guven oluyor
7 000 euro istendi benden ama indirim yapacaklarinida soylediler bakalim haftaya buraya gelen doktorla gorusecegim
TL fiyatı ise Yani 32 bin tl normal.. meme protez zaten normalde 10-15 arası artık. Karın germe daha pahalı.. ayrıca Lipo da eklersek...
Yurtdışından olunca Euro fiyat veriliyor evet.
Sadece protez 10-15 olursa,içine dikleştirme de girerse.. ayrıca karın germe ve Lipo... Bana normal geldi. Ama tabi muhakkak daha uyguna yapan doktorlarda olabilir. Tercih meselesi32 bin çok değilme yaa fiyatlara bak çok artmışkombine ucuz diyorduk artık oda pahalı anlaşıldı
Sadece protez 10-15 olursa,içine dikleştirme de girerse.. ayrıca karın germe ve Lipo... Bana normal geldi. Ama tabi muhakkak daha uyguna yapan doktorlarda olabilir. Tercih meselesi
Bence çok pahslı devlete olsa 10 bine çıkar hepsi.
Zamanında öyledir :))ne bilim biz zamanında 7 bine olduk karını :)) doğru herşeye zam geldi arttı
Parayı veren düdüüğü çalar yani.herkes devleti tercih etmiyor birde uzun işler orada dönüyor doktor bulmak konforlu balım o bu hepsini denk getirmek zor
hahhahah allah seni ya ne bilim konfor olayı bazen üst seviyede olsun diyorsun varsa paran doktordan da eminsen niye olmasın ama devlette iyi doktor bulursan araya tanıdık sokarsan iyi bakılırsın şansa biraz bu işler devlette olup iyi sonuç alanda var özelde olup memnun kalmayan daParayı veren düdüüğü çalar yani.
Canım fotoları nasıl görebilirim.
Açıkça yazmak gerekirse devlette daha az ücretle ameliyat olan arkadaşlar var evet . Ama İnan şurada birçok özelde ameliyat olmuş arkadaşların sonuçlarından iyi degil. İstisna durumlarda başarılı çıkan olabilir tabi birşey diyemem. Ama tabi hastane konforu,ameliyat öncesi yapılan tetkikler falan koşturmadan halletmek,strese girmemek güzel bir duygu. Devlet hastanelerinin durumu belli tabi. Göze alan olur,almayan olur.. Karın germe gibi bir ameliyattan Sonra özel,tertemiz bir odada kalmak,yatmak,hemşirelerin ilgisi,yemeklerin iyisi hastaya iyi geliyor. Hani başka büyük bir hastalık,ameliyat olur başka. Devlet hastanelerindeki cerrahlar profesörler tercih edilebilir. Ama estetik olunca şahsi fikrim özel tabi. Tercihler değişir,saygı duyarım. Herkesin iyi sonuç alması ve iyi bir doktora denk gelmesi dileği ileParayı veren düdüüğü çalar yani.
Merhaba bende fransadan gittim istanbula ameliyat olmaya doktor ismi cok tabiki bu forumda ama ben memmun kalmadim eger bir daha olursam karin germeyi gordugum sonuclardan yola cikarak ilk sirada hasan findigi tercih ederim evet belki pahali ama bak simdi benim karnimi zor duzeltirller artik iki defa amzliyat parasi cikarmak bi yana cocuklardan ayri kalmak bi yana en onemlisi sonucun iyi olmasina bakin doktor cok onemli yurt disindakileri sanki basindan atiyorlar sonraTam karar verdim diyorum icime siniyyor en ufak bir duyumda tekrar kararsiz kaliyorum ama karar vermisken uzatmak istemiyorum birde 23 ocak ta dogum kanallarimi baglatacagim genel anestezi ile bir dr 1 hafta beklemek yeterli derken digeri 2 ay beklemek gerekli diyor sastim kaldim fiyatlarda ayni nerdeyse yari yariya fark oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?