Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Karın germedense Lipo yerleri daha sıkıntı yaratır. Ama çok daha güzel sonuç alınıyor Lipo ile desteklenince
Ben hep dikiş yerleri çok zorlar diye düşünmüştüm
Arzum hanım siz deneyimli olduğunuz için bir şey sormak istiyorum
Ameliyat günü dahil 9 gün istirahat iznim var daha sonra iş başı sizce toparlar mı vücut bu kadar zamanda

Bende oyle dusunuyorum ama ameliyat saati baya uzuyor o biraz benim tedirgin ediyor yoksa bencede en iyisi ama Fransada yapmiyorlar kombine estetik
Göğüse Sadece protez olursa daha kıssa sürer ama dikleştirme toparlama okursa biraz daha uzun sürer evet. Ama çok yapılıyor,yanı kombin olan sayısı çok fazla. Doktorlarımız tahlillerde bir sorun çıkmazsa ve vücudun durumuna göre kombin olmayı öneriyor. Ama önerilmedigi zamanlarda olabiliyor tabi. Son söz doktorlarda
Benim karın germe ile birlikte Lipo da yapılmıştı. Göbek fıtığım vardı,o da tedavi edildi. Ayrıca buruna ufak bir dokunuş da olmuştu

Hanimlar sizce karin germe + liposution +meme diklestirme ve buyutme 32000 tl fiyat uygun bir fiyat mu???Fransaya bakarak uygun ama avrupadan arayanlar icin fiyatlari yuksek tutuyorlar diye duydum

Dikiş yerleri uyuşuk oluyor zaten. Gerginlik oluyor fazlaca,taş gibi bir karın hissi... İlk zamanlar ilk birkaç hafta tam doğrulamamıştım ben. Bir aylığa yaklaşınca dışarı çıkıp kıssa,her gün süreyi arttırarak yürüyüşler yapıyordum.
Yatıp kalkmak,sürekli oturmak zor.. istirahat şart. Ben ev hanımıyım,çalışsaydım 9. Günde çalışamazdım sanırım...

Hanimlar sizce karin germe + liposution +meme diklestirme ve buyutme 32000 tl fiyat uygun bir fiyat mu???Fransaya bakarak uygun ama avrupadan arayanlar icin fiyatlari yuksek tutuyorlar diye duydum
TL fiyatı ise Yani 32 bin tl normal.. meme protez zaten normalde 10-15 arası artık. Karın germe daha pahalı.. ayrıca Lipo da eklersek...
Yurtdışından olunca Euro fiyat veriliyor evet.

TL fiyatı ise Yani 32 bin tl normal.. meme protez zaten normalde 10-15 arası artık. Karın germe daha pahalı.. ayrıca Lipo da eklersek...
Burda fiyatlar 5000 euro dan basliyor bir ameliyat icin burda yaptirsam 10000 euroyu gecerdi zataen burdaki doktorlarada fazla guven oluyor
7 000 euro istendi benden ama indirim yapacaklarinida soylediler bakalim haftaya buraya gelen doktorla gorusecegim

Görüş canım,aklındaki tüm doktorlarla görüş tabi.

32 bin çok değilme yaa fiyatlara bak çok artmış kombine ucuz diyorduk artık oda pahalı anlaşıldı

32 bin çok değilme yaa fiyatlara bak çok artmış kombine ucuz diyorduk artık oda pahalı anlaşıldı
Sadece protez 10-15 olursa,içine dikleştirme de girerse.. ayrıca karın germe ve Lipo... Bana normal geldi. Ama tabi muhakkak daha uyguna yapan doktorlarda olabilir. Tercih meselesi

Sadece protez 10-15 olursa,içine dikleştirme de girerse.. ayrıca karın germe ve Lipo... Bana normal geldi. Ama tabi muhakkak daha uyguna yapan doktorlarda olabilir. Tercih meselesi

ne bilim biz zamanında 7 bine olduk karını :)) doğru herşeye zam geldi arttı

Parayı veren düdüüğü çalar yani.
hahhahah allah seni ya ne bilim konfor olayı bazen üst seviyede olsun diyorsun varsa paran doktordan da eminsen niye olmasın ama devlette iyi doktor bulursan araya tanıdık sokarsan iyi bakılırsın şansa biraz bu işler devlette olup iyi sonuç alanda var özelde olup memnun kalmayan da

Parayı veren düdüüğü çalar yani.
Açıkça yazmak gerekirse devlette daha az ücretle ameliyat olan arkadaşlar var evet . Ama İnan şurada birçok özelde ameliyat olmuş arkadaşların sonuçlarından iyi degil. İstisna durumlarda başarılı çıkan olabilir tabi birşey diyemem. Ama tabi hastane konforu,ameliyat öncesi yapılan tetkikler falan koşturmadan halletmek,strese girmemek güzel bir duygu. Devlet hastanelerinin durumu belli tabi. Göze alan olur,almayan olur.. Karın germe gibi bir ameliyattan Sonra özel,tertemiz bir odada kalmak,yatmak,hemşirelerin ilgisi,yemeklerin iyisi hastaya iyi geliyor. Hani başka büyük bir hastalık,ameliyat olur başka. Devlet hastanelerindeki cerrahlar profesörler tercih edilebilir. Ama estetik olunca şahsi fikrim özel tabi. Tercihler değişir,saygı duyarım. Herkesin iyi sonuç alması ve iyi bir doktora denk gelmesi dileği ile

INSALLAH bakilim iyi bir doktor bulabiliriz haklisin ama bazi ozel hastanede calisan doktorlarda kendilerini cok begenmis oluyorlar hastalarina gerekli zaman ayirmiyorlar sadece isimlerine guveniyor cok yuksek rakamlar istiyorlar sonrada yeterl kadar ilgilenmiyorlar biri yazmisti unlu bir doktor ameliyattan 2 gun sonra kendisini gormeye gelmis yogun oldugu icin herkes ozel bir hastanede olmayi tercih eder zaten iki gece kaliniyor ama doktorun iyi olmasi hastanenin yemegindende temizligindende cok onemli bir ev kadininda 30 000 40 000 gibi fiyatlari bulup ameliyat olmasida imkansiz gibi birsey bence fiyatlar nerdeyse 3 e katlaniyor devletle ozel arasi bence cok abartili

Bende karın germe lipo ve burun estetiği için 17 anlaştım 32 biraz pahalı değilmi ya

Merhaba bende fransadan gittim istanbula ameliyat olmaya doktor ismi cok tabiki bu forumda ama ben memmun kalmadim eger bir daha olursam karin germeyi gordugum sonuclardan yola cikarak ilk sirada hasan findigi tercih ederim evet belki pahali ama bak simdi benim karnimi zor duzeltirller artik iki defa amzliyat parasi cikarmak bi yana cocuklardan ayri kalmak bi yana en onemlisi sonucun iyi olmasina bakin doktor cok onemli yurt disindakileri sanki basindan atiyorlar sonra
Ilk ameliyatima da 3000€ ya yakin para vermistim birde ! Siz ameliyatta olacaksiniz bence iki ay beklemeniz mantikli geliyor bana cunki narkoz aliyorsunuz sonucta saglinizi riske atmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…