Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkür ederim.Kurtuldum valla o göbekten.Çooook şükür.morarmalar da yavaştan geçmeye başladı.pek sorunum kalmadı baya toparlandım.

Bende kesinlikle katılıyorum ve devlette olacagım için teraddütlerim de var ama başka türlüsüne bütçe yetmiyor inş sorun yaşamam.

Devlette olup çok memnun olan biri vardı dersiniz artık

Merhaba tesekurler onerileriniz icin Hasan findik benim icime sinmiyor acikcasi cok reklam yapan bir doktor ben doktorlarin ilk once oz gecmislerine bakiyorum fatih uygurla hasan findigi kiyaslarsam daglar kadar fark var fatih uygur hep estetikle ugrasmis onun egitimini almis hep kendini Amerika Cin Kore Japonya gibi ulkelerd gidip kendini gelistirmis bir cok estetik zamanda uzmanlik almis docenk olmus ama hasan findik beyin cerahi olarak gozukuyor ve sonradan estetige baslamis cok fazla estetikle ilgili egitimleri toi gibi geldi bana fatih dagdelende ayni sonradan bu estetik doktorluguna baslamis ve amerikada sac ekme ile egitim almis goze var akil var benim mantigima uymuyor

Bende kesinlikle katılıyorum ve devlette olacagım için teraddütlerim de var ama başka türlüsüne bütçe yetmiyor inş sorun yaşamam.[/QUOTE
N
Bence neden olmasin bir cok unlu doktorlar baktigimizda devlet hastanesinde calismislar ve sonradan ozel hastanelerde calismaya baslayinca fiyatlari ikiye katlamislar herseyin hayirlisi hakkinizda INSALLAH iyi gecer ameliyatiniz

Gunaydin hanimlar ben bugun estetik international i aradim bilgi almak icin 11000 karin 13000 de goguslerim icin istediler 24 000 bakalim tam cevabi 2 ila 3 gun icinde alacagim burasi bana biraz daha uygun geldi aranizda istanbul estetik international da ameliyat Oman varmi??.

Bence neden olmasin bir cok unlu doktorlar baktigimizda devlet hastanesinde calismislar ve sonradan ozel hastanelerde calismaya baslayinca fiyatlari ikiye katlamislar herseyin hayirlisi hakkinizda INSALLAH iyi gecer ameliyatiniz
İnş teşekkür ederim kasım ayınds gittim 30 ocak gün verdi ama erkene alır diye bekliyorum adetime denk geldiğini söyleyeceğim hayırlısı inş.

Benim icin ,mini karin germe 8500 , tam karin germe+lipo dahil 10.000 dendi. Hangisi olacagina muayenede karar verilecek ama buyuk ihtimal tam karin germe. Atasehir Acibadem hastane,ameliyat 29 ocak tabii aksilik cikmazsa,bakalim. Ben de artik olup kurtulmak istiyorum hakikaten beklemek zor.

Hayirlisi olsun INSALLAH Memnun kalirsiniz Bende bir karar verseydim kime olacagimi en azindan bekleme surecim baslardi ben Mart ayinda olmayi planliyorum iki doktor arasindayim suan

Hayirlisi olsun INSALLAH Memnun kalirsiniz Bende bir karar verseydim kime olacagimi en azindan bekleme surecim baslardi ben Mart ayinda olmayi planliyorum iki doktor arasindayim suan

Doktor secimi gercekten cok sancili, sonucta sectigimiz doktordan memnun kalacagimizin bir garantisi yok,her zaman ayni olmuyor maalesef. Umarim en kisa zamanda karar verirsin

Canım olup memnun olanda vardı zaten ama eski birde olanlar sağolsun başta iki yazıp (ya sorununu ya mutluluğunu )yok oldu sonra ne oldu süreci bilemedik ... sen ol uzun uzun yaz çok güzel olsun inşallah dediğim gibi devlette olan memnun olanda var özelde olan memnun olmayanda nasip kısmet

Baya araştırma yapmışsınız cvc ye kadar brawo ,ben ilk estetik ameliyatım da çok sazandım :))))) tv de görülen ünlü iyi dr dedim :)))) Hasan bey benim ilk doktorum sonradan araştırdım ben , eski kayınpederi zaten estetikçi imiş onunla çalışmış yanında yetişmiş vs vs arzum77 daha iyi bilir gerçi gazetelerden okumuştum bende ,,karında bilemem çok sonuç görmedim burada 3.yada 4 vardı fitifitin sonucu aklımda sadece diğer olanlar yazmadılar ama ben doktoru memede çok okudum büyütmede güzel sonuçları genelde; sizin içinde hayırlısı olsun Fatih uyguru duymuştum

Son düzenleme:
Doktor secimi gercekten cok sancili, sonucta sectigimiz doktordan memnun kalacagimizin bir garantisi yok,her zaman ayni olmuyor maalesef. Umarim en kisa zamanda karar verirsin
Umarin kararimi degistirmeden veririm gercekten guven meselesi cok zor birde ben bir hafta sonra donecegim bir sorun yasamaktan korkuyorum sonra burdaki doktorlar ilgilenmek istemiyor

Evet baya arastirdim Google sag olsun herseyi yaziyor birde askeri hastanelerde calisan doktorlarin daha disiplinli olduklarini duydum fatih uygurda uzun sure askeri hastanede calismis ikiz kardesiyle birlikte calismak icin ekol hastanesinde calisiyormus dr un dogum hikayesine kadar okudum ama hasan findik icin cok fazla birsey yazmiyor taki tasarimida yapiyormus bir estetik yaptirana bi taki bedavatabi bu isin sakasi ikisinide tanimiyorum belkide yaniliyorum hayirlisi diyelim Hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…