Estagfurullah canım,sen benden daha iyi bilirsinBaya araştırma yapmışsınız cvc ye kadar brawo ,ben ilk estetik ameliyatım da çok sazandım :))))) tv de görülen ünlü iyi dr dedim :)))) Hasan bey benim ilk doktorum sonradan araştırdım ben , eski kayınpederi zaten estetikçi imiş onunla çalışmış yanında yetişmiş vs vsarzum77 daha iyi bilir gerçi gazetelerden okumuştum bende ,,karında bilemem çok sonuç görmedim burada 3.yada 4 vardı fitifitin sonucu aklımda sadece diğer olanlar yazmadılar ama ben doktoru memede çok okudum büyütmede güzel sonuçları genelde; sizin içinde hayırlısı olsun Fatih uyguru duymuştum
Hayırlısı olsun diyorum ben herkese,Allah herkesi iyi gelecek doktorlarla karşılaştırsın..Merhaba tesekurler onerileriniz icin Hasan findik benim icime sinmiyor acikcasi cok reklam yapan bir doktor ben doktorlarin ilk once oz gecmislerine bakiyorum fatih uygurla hasan findigi kiyaslarsam daglar kadar fark var fatih uygur hep estetikle ugrasmis onun egitimini almis hep kendini Amerika Cin Kore Japonya gibi ulkelerd gidip kendini gelistirmis bir cok estetik zamanda uzmanlik almis docenk olmus ama hasan findik beyin cerahi olarak gozukuyor ve sonradan estetige baslamis cok fazla estetikle ilgili egitimleri toi gibi geldi bana fatih dagdelende ayni sonradan bu estetik doktorluguna baslamis ve amerikada sac ekme ile egitim almis goze var akil var benim mantigima uymuyor
Evet baya arastirdim Google sag olsun herseyi yaziyor birde askeri hastanelerde calisan doktorlarin daha disiplinli olduklarini duydum fatih uygurda uzun sure askeri hastanede calismis ikiz kardesiyle birlikte calismak icin ekol hastanesinde calisiyormus dr un dogum hikayesine kadar okudum ama hasan findik icin cok fazla birsey yazmiyor taki tasarimida yapiyormus bir estetik yaptirana bi taki bedavatabi bu isin sakasi ikisinide tanimiyorum belkide yaniliyorum hayirlisi diyelim Hayirli olsun
:))Arzum valla doktor olsaydın sana yaptırasım vardı çok ilğilisin gerçekten.
Estagfurullah canım,sen benden daha iyi bilirsinOlurmu öyle şey :))
Ank devlet hastanesindeINSALLAH biz kadinlarin isi zor sis nerde olacaksiniz ameliyatinizi
İnş canım iyi dileklerin için sağol yazarım zaten destek bekliyorum ameliyattan sonra.Canım olup memnun olanda vardı zaten ama eski birde olanlar sağolsun başta iki yazıp (ya sorununu ya mutluluğunu )yok oldu sonra ne oldu süreci bilemedik ... sen ol uzun uzun yaz çok güzel olsun inşallah dediğim gibi devlette olan memnun olanda var özelde olan memnun olmayanda nasip kısmet
Yooo nesi komik hayatım,kendisi askeri hastanede görev yapan doktorları daha başarılı bulduğu için yazdım. Senin doktorun GATA da eğitim görmüş Ya onu dedim. Ne var bunda ... Doktor öneriyoruz,arkadaş araştırıyor yardımcı oluyoruz işte.ahahhahah buda komik olmuş ha yok onu sormamış kendi Fatih bey için demiş askeri hastene senin kafanda başka şimşek çakmış :)))) ben hep yazdım her doktorun var memnun kalan dr si kalmayanı
İ
İnş canım iyi dileklerin için sağol yazarım zaten destek bekliyorum ameliyattan sonra.
Hayırlısı olsun canım. Umarım çok çok güzle başarılı bir sonuçla mutlu mesut bir şekilde aramızda olursunAnk devlet hastanesinde
Yooo nesi komik hayatım,kendisi askeri hastanede görev yapan doktorları daha başarılı bulduğu için yazdım. Senin doktorun GATA da eğitim görmüş Ya onu dedim. Ne var bunda ... Doktor öneriyoruz,arkadaş araştırıyor yardımcı oluyoruz işte.
Yok canım,araştırıyor daha. Estetik internatıonal ve Fatih Uygur diyor. Daha karar verilmemiş,araştırıyor. Araştırsın tabi,aceleye gelmez bu işler. Araştırsınki en iyisini bulsun inşallahYahu kadın doktorunu bulmuş karar vermiş ne önericaz kafasını karıştırmak istemem kararı kendi versin okusun neyse
:))[/QUOTE
Ben sadece iyi bir doktor ariyorum ama dedigim gibi bazi doktorlar estetik te cok para var diye sonradan seciyorlar bu bolumu ben onu arastirdim bazilari reklam yaparken bazilarida kendini gelistirmis icin ulke ulke dolasiyor ben ilgimi ceken tum doktorlarin özgecmislerinede baktim oda onemli guvenmem icin bizde bir son vardi hic birine babamin oglu degil kolay kolay guvenemem ben kac senedir bu meslegin icinde oldugu aldigi egitimleri degerlendiriyorum normal olarak kimseyi karalamiyorum henuz hic ameliyat olmadim o yuzden hic bir doktor icin yorum yapmiyorum hasan findigi kendi ozel sitesinden baktim orda ne yaziyorsa onu soyluyorum taki tasarimi yapiyormus diger doktorlarin kinde calistigi hastaneler yaptigi stajlar kazandigi uzmanliklar yaziyor bende ona gore degerlendiriyorum
Bazi kadinlar ellerinde bir fotograf ile gidiyorlar ben boyle olmak istiyorum diye ama estetik e olsa senin karin benim karnima benzemez nede gogus yapimiz her ameliyat her insanda ayni sonucu vermez beklentileri yuksek plan insanlarda hayel kirikligina ugrar benim icin paradan cok guven onemli benim dusuncem bu hak eden doktora emeginin karsiligi veririm fazlasiyla ama reklamin parasinida ben odeyemem
INSALLAH bulurum yaşlanmadan once sonra birde yuz germe eklenecek ve kismet olursa burda paylasirim nasil gectigini birde en iyisini bulacagim diye en sakarini buluyormusumYok canım,araştırıyor daha. Estetik internatıonal ve Fatih Uygur diyor. Daha karar verilmemiş,araştırıyor. Araştırsın tabi,aceleye gelmez bu işler. Araştırsınki en iyisini bulsun inşallah
Ank devlet hastanesinde
Ank devlet hastanesinde[/QUOTE
Hayirlisi olsun INSALLAH bence sikinti yapmayin. Devlet hastanelerinde de iyi doktorlar var dia edicem sizin Allah yardimciniz olsunAnk devlet hastanesinde
Yok yok,en iyisini bulursun benceINSALLAH bulurum yaşlanmadan once sonra birde yuz germe eklenecek ve kismet olursa burda paylasirim nasil gectigini birde en iyisini bulacagim diye en sakarini buluyormusum
ĞBaya araştırma yapmışsınız cvc ye kadar brawo ,ben ilk estetik ameliyatım da çok sazandım :))))) tv de görülen ünlü iyi dr dedim :)))) Hasan bey benim ilk doktorum sonradan araştırdım ben , eski kayınpederi zaten estetikçi imiş onunla çalışmış yanında yetişmiş vs vsarzum77 daha iyi bilir gerçi gazetelerden okumuştum bende ,,karında bilemem çok sonuç görmedim burada 3.yada 4 vardı fitifitin sonucu aklımda sadece diğer olanlar yazmadılar ama ben doktoru memede çok okudum büyütmede güzel sonuçları genelde; sizin içinde hayırlısı olsun Fatih uyguru duymuştum
Çok sağol canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.Hayirlisi olsun INSALLAH bence sikinti yapmayin. Devlet hastanelerinde de iyi doktorlar var dia edicem sizin Allah yardimciniz olsun
Amin canim INSALLAH bakalim bende bir adim atabilseydim iyi olurdu esim vaz gecer yada ben vaz gecerim diye korkuyorum zaten zor kadar verdimĞ
Çok sağol canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?