Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Estagfurullah canım,sen benden daha iyi bilirsin Olurmu öyle şey :))

Hayırlısı olsun diyorum ben herkese,Allah herkesi iyi gelecek doktorlarla karşılaştırsın..
Hasan beye ilk meme ameliyatımı oldum,çok memnun kaldım. Karın germede ilk bu forumdan bir arkadaşta gördüm sonucu. Sonra ben oldum. Benden sonrada birkaç kişi oldu tabi. Çok şükür memnun kaldı herkes.
Memedede memnun olanlar.
Fatih Uygur’un meme konusunda memnun olmayan hastaları var. Bu kadar Araştırma yaptıysanız muhakkak okumuştursunuz zaten . Ama karın germe olan birini hiç görmedim okumadım yorum yapamam..
Kimi doktorun reklamı vardır,Tv kere çıkar evet. Kimi başka yerlerde reklam yapar. Bu tarz sitelerde,realself sayfalarda falan.... Hiçbir doktorun reklamsız çalışmaları olmaz sonuçta.
Ben sonuca bakarım,süreçteki uzun vadeli sonuçlara bakarım. İyi kötü değerlendiririm. Ama yine diyorum,vardır memnun kalanda kalmayanda. Siz birazda maddi kısma bakıyorsunuz tabi,anlıyorum. Herkesin bütçesi farklı. Kimi verir kimi vermek istemez o kadar parayı. Ama reklama,saçma sapan yerlerde doktoru karalamak yada övmek için yazılan yorumlarada çok önem vermem. Çünkü doktorun reklamını yapanda oluyor sırf doktoru karalamak içinde girip yazanda oluyor.
Daha dün iki sahte üye tespit ettik meme estetiği sayfasında.. biri doktoru övmüş,nerden bulduysa iki foto eklemiş öncesi sonrası diye... başka foto eklemiyor,şüphe uyandırıyor... biride ameliyat olacağım diye nerden bulmuşsa kendi fotom diye başka fotolar eklemiş...

Jelesec hanımın doktoru GATA da görev yapmış,onuda araştırın C ChAneL81 memnun kalmadı ama memnun kalanlarda var tabi

Jelesec hanımın doktoru GATA da görev yapmış,onuda araştırın C ChAneL81 memnun kalmadı ama memnun kalanlarda var tabi

ahahhahah buda komik olmuş ha yok onu sormamış kendi Fatih bey için demiş askeri hastene senin kafanda başka şimşek çakmış :)))) ben hep yazdım her doktorun var memnun kalan dr si kalmayanı da si.. yarışı yaptırmamış kadın :))) revizyonunu yapar senin doktorun inşallah çok da memnun kalır kankan :) hadi iyi günler

İ
İnş canım iyi dileklerin için sağol yazarım zaten destek bekliyorum ameliyattan sonra.

ahahhahah buda komik olmuş ha yok onu sormamış kendi Fatih bey için demiş askeri hastene senin kafanda başka şimşek çakmış :)))) ben hep yazdım her doktorun var memnun kalan dr si kalmayanı
Yooo nesi komik hayatım,kendisi askeri hastanede görev yapan doktorları daha başarılı bulduğu için yazdım. Senin doktorun GATA da eğitim görmüş Ya onu dedim. Ne var bunda ... Doktor öneriyoruz,arkadaş araştırıyor yardımcı oluyoruz işte.

İ

İnş canım iyi dileklerin için sağol yazarım zaten destek bekliyorum ameliyattan sonra.

Ankarada olan çok vardı geçmişi okuduysan denk gelmişsindir hatta baya iyi destek olduk o zamanlarda birbirimize ; oluruz tabiii rahat ol kararını verdiysen iyi düşün iyi olsun

Yahu kadın doktorunu bulmuş karar vermiş ne önericaz kafasını karıştırmak istemem kararı kendi versin okusun neyse

Yahu kadın doktorunu bulmuş karar vermiş ne önericaz kafasını karıştırmak istemem kararı kendi versin okusun neyse
Yok canım,araştırıyor daha. Estetik internatıonal ve Fatih Uygur diyor. Daha karar verilmemiş,araştırıyor. Araştırsın tabi,aceleye gelmez bu işler. Araştırsınki en iyisini bulsun inşallah

Yok canım,araştırıyor daha. Estetik internatıonal ve Fatih Uygur diyor. Daha karar verilmemiş,araştırıyor. Araştırsın tabi,aceleye gelmez bu işler. Araştırsınki en iyisini bulsun inşallah
INSALLAH bulurum yaşlanmadan once sonra birde yuz germe eklenecek ve kismet olursa burda paylasirim nasil gectigini birde en iyisini bulacagim diye en sakarini buluyormusum

Ğ
Hayirlisi olsun INSALLAH bence sikinti yapmayin. Devlet hastanelerinde de iyi doktorlar var dia edicem sizin Allah yardimciniz olsun
Çok sağol canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…