Hanimlar sizce karin germe + liposution +meme diklestirme ve buyutme 32000 tl fiyat uygun bir fiyat mu???Fransaya bakarak uygun ama avrupadan arayanlar icin fiyatlari yuksek tutuyorlar diye duydum
Sağol canım sen ne zaman oldun karın germe ve gögüs bir arsda zor olur mu acaba.Umarım herkes bütçesine göre şehrine yakın uzman gerçekten işini güzel yapan doktorlara denk gelsin..çok emekli zor işler herkesin sonucu güzel olsun..en önemlisi canımızı emanet ediyoruz üstüne birde paramızı döküyoruz sonucu güzel görmek istemek en doğal hakkımız..
Bana yüksek geldi dediğiniz fiyat. Yurtdışından bile olsanız eğer Türkiye'deki sayılıbir kaç doktordan birini seçmediyseniz ve Amerikanda ameliyat olmayacaksanız bu fiyatı yüksek söylemişler..kimdi doktorunuz bu fiyatı veren?hangi hastanede yapıyor ameliyatını? Bahsettiğiniz lipo hangi bölge için?Bende meme dikleştirme ve büyütme oldum ama ekstra fiyat ödemedim..şimdi size karın germe yaparken içindeki yağa lipo yapmak için ekstra fiyat vermesi gibi birşey olurdu bu
Fatih uygur la pazar randevum var buraya yakin bir yere belecek onun icin de biraz sicak bakiyorum 32000tl istediler ama tam olarak doktorla konusmadim ama biraz indirim yapacaklarini soylediler bir yere 17 000 dedi onuda gozum tutmadi birde bana bir hafta kalmam yeterli dediler ama burdaki yazilanlari okuduktan sonra biraz subhe etmeye basladimBana yüksek geldi dediğiniz fiyat. Yurtdışından bile olsanız eğer Türkiye'deki sayılıbir kaç doktordan birini seçmediyseniz ve Amerikanda ameliyat olmayacaksanız bu fiyatı yüksek söylemişler..kimdi doktorunuz bu fiyatı veren?hangi hastanede yapıyor ameliyatını? Bahsettiğiniz lipo hangi bölge için?Bende meme dikleştirme ve büyütme oldum ama ekstra fiyat ödemedim..şimdi size karın germe yaparken içindeki yağa lipo yapmak için ekstra fiyat vermesi gibi birşey olurdu bu
Burda bu iki ameliyat 10 000 euro tutar
Onlarda 7000 euro istiyor Ama pazarlik yapacagim bakalim birde ucak bileti ve hotel parasi eklenecek bana birsey kazandirmayacak bir sorun olsa kimse yok burdaki doktorlar ilgilenmez benim eltim karin germe ameliyati oldu haftada iki defa evet gelip pansuman yaptilar oda toi birde bana en yakin hava alanindan ucaklara baktim sabah 6 da burda biniyorum aksam 23 de izmire 3 aktarmali Allah tan hem Almanya hemde isvicre sinirina yakinim ordada kis aylarind izmir e direk ucak yok ama en azindzn iki aktarmali yinede donus benim icin zor olur diye korkuyorum yanlizim belki eltimle yaptiracak benimle ama ikimizde kor topal nasil olacak bilmiyorum kismet arastiriyorum ilginuz icin cok tesekur ederim
Malesef kimsem yok refakatci olarak 4 cocugum var esim onlarla ilgilenecek annem le babam kucuk biz kardesim hasta onunla ilgileniyor hayirlisi eger rahatsizlanirsam ucaga almazlar diye korkuyorum sizin ameliyatiniz nasil gectim memnunmusunuz nedeni iki defa yaptirdiniz bura bir cok kisi iki defa oluyor neden acabaİlk 3 günü atlattıktan sonra ağrı olarak bayaa rahat hissediyor olacaksın..yanında bir refakatçin olsa dönüş için havalananlarında loungelerde dinlenirsin..ama tek başına zor olabilir..pansuman konusunda her doktorun tekniği farklı sanıyorum ilk karın germemde pansuman yaptırdım..ama ikinci karın germede gerek YÖK demişti doktorum
Ben Bület Cihantimur ne kadar fiyat verecek onu merak ediyorum :)) Çok başarılı sonuçları var o doktorun.. Yani fotolar üzerinde oynanmıyorsa öyle görünüyorFatih uygur la pazar randevum var buraya yakin bir yere belecek onun icin de biraz sicak bakiyorum 32000tl istediler ama tam olarak doktorla konusmadim ama biraz indirim yapacaklarini soylediler bir yere 17 000 dedi onuda gozum tutmadi birde bana bir hafta kalmam yeterli dediler ama burdaki yazilanlari okuduktan sonra biraz subhe etmeye basladim
Benim ilk ameliyatımı 5 yıl önce Konya'da oldum.dikişim çamaşırdan 3 parmak yukarda ve bombeliydi.bir yıl sonra düzelttirdim..korkmuş aşağı çekememiş germemiş karnımı çatlakları alıp yukardan dikmiş..ama şükür düzeltildi..bulunduğunuz yerde iyi bir doktor varsa bence orda olun derim ben çünkü zaten masrafınız olucak gel git uçaklar aktarmalar birde zorlanacaksınız üstüne..Malesef kimsem yok refakatci olarak 4 cocugum var esim onlarla ilgilenecek annem le babam kucuk biz kardesim hasta onunla ilgileniyor hayirlisi eger rahatsizlanirsam ucaga almazlar diye korkuyorum sizin ameliyatiniz nasil gectim memnunmusunuz nedeni iki defa yaptirdiniz bura bir cok kisi iki defa oluyor neden acaba
Benim eltim burda oldu burda onlarda problem cikiyor kismet pazar gunu doktorla yuz yuze konusacagim burda fiyatlar en begenmedigimiz doktora bile en az 5000 euro tutuyor sadece karin birde ben goguslerimide yaptiracagim emzirmeden olmayi sarkti birde ona en az verecegim une 5000 oda en iyi doktora bile degil fransizlarin tunus à gidiyor estetik yaptirmak icin parasi Turkiye dende daha uygun ama asla guvenemem onlara karnimin ablasindan cok benim karin kaslarimin arasi acik o yuzden top gibi yuvarlak duruyor o yuzden olmak istiyorum kismet hayirlisiBenim ilk ameliyatımı 5 yıl önce Konya'da oldum.dikişim çamaşırdan 3 parmak yukarda ve bombeliydi.bir yıl sonra düzelttirdim..korkmuş aşağı çekememiş germemiş karnımı çatlakları alıp yukardan dikmiş..ama şükür düzeltildi..bulunduğunuz yerde iyi bir doktor varsa bence orda olun derim ben çünkü zaten masrafınız olucak gel git uçaklar aktarmalar birde zorlanacaksınız üstüne..
merhaba 32 bin karın germe içinmi sadece.bilgi verirseniz cok sevinirim.ne yapacagım konusunda kararsızım.Fatih uygur la pazar randevum var buraya yakin bir yere belecek onun icin de biraz sicak bakiyorum 32000tl istediler ama tam olarak doktorla konusmadim ama biraz indirim yapacaklarini soylediler bir yere 17 000 dedi onuda gozum tutmadi birde bana bir hafta kalmam yeterli dediler ama burdaki yazilanlari okuduktan sonra biraz subhe etmeye basladim
Size yapılacak olan lipo hangi bölgeyeFatih uygur la pazar randevum var buraya yakin bir yere belecek onun icin de biraz sicak bakiyorum 32000tl istediler ama tam olarak doktorla konusmadim ama biraz indirim yapacaklarini soylediler bir yere 17 000 dedi onuda gozum tutmadi birde bana bir hafta kalmam yeterli dediler ama burdaki yazilanlari okuduktan sonra biraz subhe etmeye basladim
Evet ekol hastanesinde benim randevum var pazar gunu kendisiyle benimde fazla bir bilgi yok bende arastiriyorum siz nerde kaliyorsunuzherkese merhaba..bende karın germe ameliyatı olmak istiyorum arastırmalara basladım.tesadüf burda yazılan doktoru gördüm fatih uygur izmir ekol hastanesindeki doktor mu..
Hayirli karin germe + liposution +même diklestirme ve buyutme operasyonu oun toplami karin bir fiyat degil asistaniyla konusup indirim yapacaklarini soyledi tabi ben yurt disanda oldugu icin fazla soyledi olabilirler kadin rakami pazar gunu ogrenicemmerhaba 32 bin karın germe içinmi sadece.bilgi verirseniz cok sevinirim.ne yapacagım konusunda kararsızım.
Kusura bakmayin hayir demek isdedim birde kadin degil kesin demek istedim telefonumun klaviyesi degistiriyorHayirli karin germe + liposution +même diklestirme ve buyutme operasyonu oun toplami karin bir fiyat degil asistaniyla konusup indirim yapacaklarini soyledi tabi ben yurt disanda oldugu icin fazla soyledi olabilirler kadin rakami pazar gunu ogrenicem
Tam olarak bilmiyorum daha muayene olmadim fotograf gondermistim asistani yanitladi pazar gunu Almanyaya geliyor o zaman detayli bilgi alacagim sizinle paylasirimSize yapılacak olan lipo hangi bölgeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?