Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet ekol hastanesinde benim randevum var pazar gunu kendisiyle benimde fazla bir bilgi yok bende arastiriyorum siz nerde kaliyorsunuz
Şimdi geçmişi okudum sizde martta düşünüyorsnuz bende aynı:) sizde de cocuk cok bende:) benimde randevum persembe günü,Ekol hastanesinde Yağmur Kaan Beder le..bu doktorun adını izmirde cok duyuyorum.bakalım ınsallah içime siner size yazarım..

Ne tesaduf belkide kismet olursa hastanede gorusuruz bende size fatih uygur la randevumdan bahsederim ben sizin doktorun adini duymamistim Ben bur kac doktordan daha yanit bekliyorum size iyi sanslar simdiden gercekten cok zor karar vermek

evet cok zor karar vermek.hele birde cocuklar varsa..benim 3 oglum var en ufagı 13 aylık kafamda sorular cok fazla...agırlık kaldırmak yasak diyorlar onu nasıl kucaklayacagım bakalım bilemiyorum bende.kaan ben karın germe ve doğal meme de yazılaırnı okudum nette.ve yorumlarda cok iyi..izmirde ekolden önce üniversite calısmıs bakalım nasip.insallah hayırlı olur ikimiz içinde:) evet hastanede görusuruz:)

Benim 3 kizim bir oglum seninde 3 oglun varmiş tam tersi benim senin gibi dusunuyorum o sikintilar bendede var ben kizima hep soylerim saclarini yaparken fransizlarda bir soz var guzel olmak istiyorsan aci cekmem gerek diye bu soz tam bize soylenmis ben artik karnimi bu sekilde gormek istemiyorum o yuzden yasayip gorecegim artik iyimi olur kotumu surekli takinti yapmaktansa en iyisi

Ve zurnanın zurt dediği yere geldik:) yarın ameliyatım var anestezi doktoru ciğerlerimi dinledi onayı verdi malum boğazdan bir enfeksiyon geçirdim söylemiştim hepinizden duanızı bekliyorum herkese sevgiler burdanda yazıcam inşşş sonuçlarıöı çok heyecanlıyım endişe bastı ama telkinlere başladım sonrasını düşünerek en güzeli memelerden giyemediği beyaz tshırt askısız sütye giyebilecek olmak karnımın sarkıklığından pantolon üstünde oluşan o neye benzediği belli olmayan fazla et mi göbek mi:) hepsinden kurtulup rahata istediğin bedene kavuşacak olmak işte hepsi hayaller bunlar hakkımda hakkınızda sizinde hayırlısı inşşşşş

INSALLAH istedigin gibi gecer ameliyatin Allah yardimcin olsun heyecanini tahmin edebilirorum darisi bizim basimiza daha bende ne gun nere yer belli nerde olacaksin kime yaptiracaksin sakincasi yoksa ogrene bilirmiyim

Hadi güzel haberlerle aramızda ol canım

INSALLAH istedigin gibi gecer ameliyatin Allah yardimcin olsun heyecanini tahmin edebilirorum darisi bizim basimiza daha bende ne gun nere yer belli nerde olacaksin kime yaptiracaksin sakincasi yoksa ogrene bilirmiyim
Cnm ben yazmıştım serkan balta doktorum sağolun iyi dilekleriniz için

Sağ Salim atlatırsın inşallah darısı başıma

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz..tüm dileklerin sağlıkla gerçek olsun

Hiç korkmayın..3 kez estetik operasyon geçirmiş biri olarak hiç pişman olmadım..birincisinde karnım iyi olmadı belki ama memeleri güzel yapmıştı..onlarıda 15 kilo verince bu sene yenilettimEtrafımda eleştiren çok insan var Bu tarz operasyonları birde burası Konya..kiminin kocası kiminin cesareti kiminin parası birşeyler hep engeldir..bence her kadın yaptırmak ister ihtiyacı varsa..herzaman diyorum ben bu hayatta kendim için yaptığım en güzel şey bu operasyonlar..hiç korkmayın..ben aml sonrası yatmayı pek sevmem o nedenle kendinize verdiğiniz bir haftayıda günlük sizi yormayacak aktiviteler için fazlasıyla yeterli buluyorum..

Cok tesekurler desteginiz icin cesaretinize hayran kaldim MASALLAH benim annemin haberi yok olsa asla istemez ben aynaya baktigimda gordugum vucuttan rahatsiz oluyorum o yuzden istiyorum bu ameliyatlari benimde suan 10 kilo fazlam var nasil olacak bilmiyorum vermeye calisiyorsun ama bir turlu veremiyorum

Canım geçmiş olsun atlattın mı?

karın germe ameliyatı olan arkadaşlar
cuma günü operasyona gireceğim ama hastanede pijamamı yoksa gecelik mi tercih etmeliyim ?

karın germe ameliyatı olan arkadaşlar
cuma günü operasyona gireceğim ama hastanede pijamamı yoksa gecelik mi tercih etmeliyim ?
Az kaldı hadi hayırlısı ben tayt üstünede fermuarlı eşorfman almayı düşündüm sirenler olacağı için tayt daha iyi tutar gibime geldi göğüs ameliyatı da olacağım için fermuarlı iyi olur galiba

Tayt dar olmaz mı bol olmalı diye duymuştum ben

bu rumuzu resmi hatırlıyorum ama nerde ne şekilde onu çıkaramadım meme küçültmeden olabilir belki eskiden orada aktiftim çünkü ; inşallah sağlıkla atlatır çokda memnun kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…