Şimdi geçmişi okudum sizde martta düşünüyorsnuz bende aynı:) sizde de cocuk cok bende:) benimde randevum persembe günü,Ekol hastanesinde Yağmur Kaan Beder le..bu doktorun adını izmirde cok duyuyorum.bakalım ınsallah içime siner size yazarım..Evet ekol hastanesinde benim randevum var pazar gunu kendisiyle benimde fazla bir bilgi yok bende arastiriyorum siz nerde kaliyorsunuz
Hadi güzel haberlerle aramızda ol canımVe zurnanın zurt dediği yere geldik:) yarın ameliyatım var anestezi doktoru ciğerlerimi dinledi onayı verdi malum boğazdan bir enfeksiyon geçirdim söylemiştim hepinizden duanızı bekliyorum herkese sevgiler burdanda yazıcam inşşş sonuçlarıöı çok heyecanlıyım endişe bastı ama telkinlere başladım sonrasını düşünerek en güzeli memelerden giyemediği beyaz tshırt askısız sütye giyebilecek olmak karnımın sarkıklığından pantolon üstünde oluşan o neye benzediği belli olmayan fazla et mi göbek mi:) hepsinden kurtulup rahata istediğin bedene kavuşacak olmak işte hepsi hayaller bunlar hakkımda hakkınızda sizinde hayırlısı inşşşşş
Cnm ben yazmıştım serkan balta doktorum sağolun iyi dilekleriniz içinINSALLAH istedigin gibi gecer ameliyatin Allah yardimcin olsun heyecanini tahmin edebilirorum darisi bizim basimiza daha bende ne gun nere yer belli nerde olacaksin kime yaptiracaksin sakincasi yoksa ogrene bilirmiyim
Darısı başına Cnm sayılı gün geçti bile anlamadımSenin adına çok sevindim, sağ Salim gir çık inşaAllah, hayırllı güzel haberler bekliyorum.
Okumamistim kusura bakma tesekurler tekrar yazdigin icin Hayirlisiyla istedigin sonucu alirsin INSALLAH Bende senin icin heyecandim guzel haberlerini almak dilegiyle iyi aksamlarCnm ben yazmıştım serkan balta doktorum sağolun iyi dilekleriniz için
Sağ Salim atlatırsın inşallah darısı başımaVe zurnanın zurt dediği yere geldik:) yarın ameliyatım var anestezi doktoru ciğerlerimi dinledi onayı verdi malum boğazdan bir enfeksiyon geçirdim söylemiştim hepinizden duanızı bekliyorum herkese sevgiler burdanda yazıcam inşşş sonuçlarıöı çok heyecanlıyım endişe bastı ama telkinlere başladım sonrasını düşünerek en güzeli memelerden giyemediği beyaz tshırt askısız sütye giyebilecek olmak karnımın sarkıklığından pantolon üstünde oluşan o neye benzediği belli olmayan fazla et mi göbek mi:) hepsinden kurtulup rahata istediğin bedene kavuşacak olmak işte hepsi hayaller bunlar hakkımda hakkınızda sizinde hayırlısı inşşşşş
Ve zurnanın zurt dediği yere geldik:) yarın ameliyatım var anestezi doktoru ciğerlerimi dinledi onayı verdi malum boğazdan bir enfeksiyon geçirdim söylemiştim hepinizden duanızı bekliyorum herkese sevgiler burdanda yazıcam inşşş sonuçlarıöı çok heyecanlıyım endişe bastı ama telkinlere başladım sonrasını düşünerek en güzeli memelerden giyemediği beyaz tshırt askısız sütye giyebilecek olmak karnımın sarkıklığından pantolon üstünde oluşan o neye benzediği belli olmayan fazla et mi göbek mi:) hepsinden kurtulup rahata istediğin bedene kavuşacak olmak işte hepsi hayaller bunlar hakkımda hakkınızda sizinde hayırlısı inşşşşş
Benim 3 kizim bir oglum seninde 3 oglun varmiş tam tersi benim senin gibi dusunuyorum o sikintilar bendede var ben kizima hep soylerim saclarini yaparken fransizlarda bir soz var guzel olmak istiyorsan aci cekmem gerek diye bu soz tam bize soylenmis ben artik karnimi bu sekilde gormek istemiyorum o yuzden yasayip gorecegim artik iyimi olur kotumu surekli takinti yapmaktansa en iyisi
Canım geçmiş olsun atlattın mı?Ve zurnanın zurt dediği yere geldik:) yarın ameliyatım var anestezi doktoru ciğerlerimi dinledi onayı verdi malum boğazdan bir enfeksiyon geçirdim söylemiştim hepinizden duanızı bekliyorum herkese sevgiler burdanda yazıcam inşşş sonuçlarıöı çok heyecanlıyım endişe bastı ama telkinlere başladım sonrasını düşünerek en güzeli memelerden giyemediği beyaz tshırt askısız sütye giyebilecek olmak karnımın sarkıklığından pantolon üstünde oluşan o neye benzediği belli olmayan fazla et mi göbek mi:) hepsinden kurtulup rahata istediğin bedene kavuşacak olmak işte hepsi hayaller bunlar hakkımda hakkınızda sizinde hayırlısı inşşşşş
Az kaldı hadi hayırlısı ben tayt üstünede fermuarlı eşorfman almayı düşündüm sirenler olacağı için tayt daha iyi tutar gibime geldi göğüs ameliyatı da olacağım için fermuarlı iyi olur galibakarın germe ameliyatı olan arkadaşlar
cuma günü operasyona gireceğim ama hastanede pijamamı yoksa gecelik mi tercih etmeliyim ?
Tayt dar olmaz mı bol olmalı diye duymuştum benAz kaldı hadi hayırlısı ben tayt üstünede fermuarlı eşorfman almayı düşündüm sirenler olacağı için tayt daha iyi tutar gibime geldi göğüs ameliyatı da olacağım için fermuarlı iyi olur galiba
Ve zurnanın zurt dediği yere geldik:) yarın ameliyatım var anestezi doktoru ciğerlerimi dinledi onayı verdi malum boğazdan bir enfeksiyon geçirdim söylemiştim hepinizden duanızı bekliyorum herkese sevgiler burdanda yazıcam inşşş sonuçlarıöı çok heyecanlıyım endişe bastı ama telkinlere başladım sonrasını düşünerek en güzeli memelerden giyemediği beyaz tshırt askısız sütye giyebilecek olmak karnımın sarkıklığından pantolon üstünde oluşan o neye benzediği belli olmayan fazla et mi göbek mi:) hepsinden kurtulup rahata istediğin bedene kavuşacak olmak işte hepsi hayaller bunlar hakkımda hakkınızda sizinde hayırlısı inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?