Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyat olsun mu olmasın mı olursa hAngi doktor olsun ne zaman olsun öyle mi olsun böyle mi olsun diye düşünüp araştırırken geldi çattı ameliyat günü ..... yarın sabah 9 da ameliyata giriyorum girmesine de bugün gerginlik tavan halde bende
Ben de dahil tüm ameliyat olacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun
Yarın için benim için dua edin...

Allah yardimciniz olsun INSALLAH hersey istediginiz gibi olur ben daha kime ne zaman nasil asamasindayim sizin az kalmis hayirlisi olsun

İnş kolay atlatırsın.neler aldın yanına doktorla ne konuştun operasyon öncesi.benimde haftaya valla gün yaklaştıkça acaba vazmıgeçsem diyorum korkydan

İnş kolay atlatırsın.neler aldın yanına doktorla ne konuştun operasyon öncesi.benimde haftaya valla gün yaklaştıkça acaba vazmıgeçsem diyorum korkydan
Dün hem pijama hem gecelik aldım hastane için ama biraz bol aldım 1 beden büyük bol olsun dedi doktor
Bugün kahve 1 tane çay bir tane asitlik içecek Yok bitkisel içecek yok ayran yoğurt balık yok :)
Bakalım uyuyoruz :))))

Dün haberleri izledinizmi ya vallhai ben çok korktum bu işten vazmı geçsem ne

Merhaba hanimlar. Kac aydir hep sizlerin yazdiklarini okuyorum. Ben 56 kilo verdim ve sonuc berbat sarkmis bir vücüt... yurt disinda kaliyorum. Cok doktor arastirdim fiyat sordum... ama sonucta kime ameliyat olayim bilemedim. Kafayi yemek üzereyim...Bana yardimci olurmusunuz. Kime gideyim...Cok tesekkür ederim

Doktor tercihi önemli, hangi şehirde ameliyat olacağına karar verip doktorunu öyle araştırmalısın, inşaAllah iyi bir doktor bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…