Kader arksdsşım varsa gekecek başa dışarda da olur böyle düşün ve bizi habersiz bırakma ilk ayılma anını mutlaka yaz.resmen psikolojim bozulduuuu((((
Yazarım canım ama şu haber hakkaten ameliyat öncesi baya bir daralttı ama dediğin gibi vade dolduysa eğer sebeb tamamen bahaneKader arksdsşım varsa gekecek başa dışarda da olur böyle düşün ve bizi habersiz bırakma ilk ayılma anını mutlaka yaz.
Kaç kilosun liponolacak mıYazarım canım ama şu haber hakkaten ameliyat öncesi baya bir daralttı ama dediğin gibi vade dolduysa eğer sebeb tamamen bahane
68 Kiloyum lipo ve karın germe olacakKaç kilosun liponolacak mı
Bendw karın gögüs olaxagım birde hafif burun düzeltme frenkeştan gibi mazallah allah yardımcımız olsun.68 Kiloyum lipo ve karın germe olacak
Sen daha kompleks bir ameliyat oluyorsunBendw karın gögüs olaxagım birde hafif burun düzeltme frenkeştan gibi mazallah allah yardımcımız olsun.
Ben boyle giderse zor bu doktorlar benim deli edecek 23 ocakta kucuk biz ameliyat gecirecegim sonra ne zaman ameliyat olabilirim diyorum biri hafta biri 2 ay biride 1 yil diyor hangisine guvenecegim bilmiyorumBende öyleydim ama bir anda günü geldi :)))))
Çok teşekkür ederim verdiğin iyi moral ve duaların içinnnAllah’a emanetiz, vademiz doldu ise herşey bir sebep olacak sen duanı et sağsalim gir çık, aynı korkuları yaşıyoruz birşey olmayacak merak etme
Doktor ne dediyse dinle sonuçta uzman onlar canımBen boyle giderse zor bu doktorlar benim deli edecek 23 ocakta kucuk biz ameliyat gecirecegim sonra ne zaman ameliyat olabilirim diyorum biri hafta biri 2 ay biride 1 yil diyor hangisine guvenecegim bilmiyorum
Canım ben merzifonda devlet Hastanesi'nde Dr Engin Yosma ya oldum karın germeyi 3000 TL sadece 3.01.2018de oldum hatta bugün daha8-9 gün oldu gayet de iyiyimmerhaba 32 bin karın germe içinmi sadece.bilgi verirseniz cok sevinirim.ne yapacagım konusunda kararsızım.
Ne kadar oldu olalı bende 3 ocakta oldum mini karın germe sanırım rica etsem bir foto atarmisiniz banaTeşekkür ederim.Kurtuldum valla o göbekten.Çooook şükür.morarmalar da yavaştan geçmeye başladı.pek sorunum kalmadı baya toparlandım.
Öncelikle geçmiş olsun canım ama ne yazikki çalışmak için bence erkenBen hep dikiş yerleri çok zorlar diye düşünmüştüm
Arzum hanım siz deneyimli olduğunuz için bir şey sormak istiyorum
Ameliyat günü dahil 9 gün istirahat iznim var daha sonra iş başı sizce toparlar mı vücut bu kadar zamanda
Bir daha hamile kalmamak icin yumurtaliklara gidin kanallari baglattracagimgeç olsun güç olmasın canım ne ameliyatı geçireceksin Özel değilse ?
Hangisini dinleyim onu bilmiyorum hepside doktor sonuctaDoktor ne dediyse dinle sonuçta uzman onlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?