Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kader arksdsşım varsa gekecek başa dışarda da olur böyle düşün ve bizi habersiz bırakma ilk ayılma anını mutlaka yaz.
Yazarım canım ama şu haber hakkaten ameliyat öncesi baya bir daralttı ama dediğin gibi vade dolduysa eğer sebeb tamamen bahane

Allah’a emanetiz, vademiz doldu ise herşey bir sebep olacak sen duanı et sağsalim gir çık, aynı korkuları yaşıyoruz birşey olmayacak merak etme

QUOTBenimde karın lipo ve burun şimdi sadece karın germe. İ olsa burun u 1 ay sonrayamı atsam ya içim şişti artık dr bi görüşim diyorum[/QUOTE]

Bende öyleydim ama bir anda günü geldi :)))))
Ben boyle giderse zor bu doktorlar benim deli edecek 23 ocakta kucuk biz ameliyat gecirecegim sonra ne zaman ameliyat olabilirim diyorum biri hafta biri 2 ay biride 1 yil diyor hangisine guvenecegim bilmiyorum

Allah’a emanetiz, vademiz doldu ise herşey bir sebep olacak sen duanı et sağsalim gir çık, aynı korkuları yaşıyoruz birşey olmayacak merak etme
Çok teşekkür ederim verdiğin iyi moral ve duaların içinnn
Paniklemem biraz daha azaldı sanki :)
3 s kuralı ile yarın ameliyata hazırım :))))

Ben boyle giderse zor bu doktorlar benim deli edecek 23 ocakta kucuk biz ameliyat gecirecegim sonra ne zaman ameliyat olabilirim diyorum biri hafta biri 2 ay biride 1 yil diyor hangisine guvenecegim bilmiyorum
Doktor ne dediyse dinle sonuçta uzman onlar canım

Teşekkür ederim.Kurtuldum valla o göbekten.Çooook şükür.morarmalar da yavaştan geçmeye başladı.pek sorunum kalmadı baya toparlandım.
Ne kadar oldu olalı bende 3 ocakta oldum mini karın germe sanırım rica etsem bir foto atarmisiniz bana

Öncelikle geçmiş olsun canım ama ne yazikki çalışmak için bence erken

Kızlar ben dayanamadım ve ameliyatdan sonraki 7-8ve9. günlerinde 3-4 adet sigara içtim doktora sormaya korkuyorum şimdi bilgisi olan varmı sizce birşey olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…