Canım bende devlette olaxagım süreçi yazarmısın kaç saat sürdü ayılırken agrı şiddetlimi oluyor dikiş izi nssılCanım ben merzifonda devlet Hastanesi'nde Dr Engin Yosma ya oldum karın germeyi 3000 TL sadece 3.01.2018de oldum hatta bugün daha8-9 gün oldu gayet de iyiyim
Canım gittin mi hastaneye allah yardıncın olsun.Çok teşekkür ederim verdiğin iyi moral ve duaların içinnn
Paniklemem biraz daha azaldı sanki :)
3 s kuralı ile yarın ameliyata hazırım :))))
cok gecmiş olsun zor kımı atlattınız yeni hayat basladı:) Cvbınız için cok tessekkürler..Nasıl öncesi sonrası agrı sızı...ben de 6 mart için gün aldım..Canım ben merzifonda devlet Hastanesi'nde Dr Engin Yosma ya oldum karın germeyi 3000 TL sadece 3.01.2018de oldum hatta bugün daha8-9 gün oldu gayet de iyiyim
Geldim canım oldum bile valla hala inanamıyorum ben son dakika vazgeçerim gibi hissediyordumCanım gittin mi hastaneye allah yardıncın olsun.
Geldim canım oldum bile valla hala inanamıyorum ben son dakika vazgeçerim gibi hissediyordum))
Üç saat oldu çıkalı
Şuanki iyiyim oksijen veriyorlar sondam var bir de serum direnlerim
Öyle çok ağrım da Yok
Darısı senin başına
Ay şükür valla haber bekliyordum çok sevindim iyi geçtiğine.sonrs ayrıntılı anlatırsınGeldim canım oldum bile valla hala inanamıyorum ben son dakika vazgeçerim gibi hissediyordum))
Üç saat oldu çıkalı
Şuanki iyiyim oksijen veriyorlar sondam var bir de serum direnlerim
Öyle çok ağrım da Yok
Darısı senin başına
Cok gecmis olsun. Umarim cabucak iyi olursun. Kac saat surmus?
ilk yürüyüşümü ilk yemeğimi yedim bile zaman be hızlı geçiyorAy şükür valla haber bekliyordum çok sevindim iyi geçtiğine.sonrs ayrıntılı anlatırsın
Aminnnnnçok sevindim gözün Aydın canım darısı başımıza
Canm ayılırken agrı oldumu en çok ondan korkuyorumAminnnnn
Canm ayılırken agrı oldumu en çok ondan korkuyorum[/QUOTE
Bişi diyimmi hiç hissetmiyorsun saatler sonra da baskı ve mekik hareketi yanması gibi hepsi bu
Hiç Ağrı’yı dert etme
Merhaba Arkadasım buraz once ikudum da karın germe ameliyatinizi olmussunuz cok gecmis olsun 1 sene olmus sanirim ne mutlu Bende cok ustiyorum cesaret edebilirsem Siz acaba istanbulda mi oldunuz hangi doktor ve fiyat ne ödediniz ve Rica etsem göbek resimlerinizi gorebilirmiyim cok sevinirim mumkunse izlemeye alirsaniz ...tsk ederim Sevgiler.merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
yok daha göremedim korseliDikişlerini görebildin mi bazen vücudu ikiye ayırmış gibi kötü görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?