Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım ben merzifonda devlet Hastanesi'nde Dr Engin Yosma ya oldum karın germeyi 3000 TL sadece 3.01.2018de oldum hatta bugün daha8-9 gün oldu gayet de iyiyim
Canım bende devlette olaxagım süreçi yazarmısın kaç saat sürdü ayılırken agrı şiddetlimi oluyor dikiş izi nssıl

Canım ben merzifonda devlet Hastanesi'nde Dr Engin Yosma ya oldum karın germeyi 3000 TL sadece 3.01.2018de oldum hatta bugün daha8-9 gün oldu gayet de iyiyim
cok gecmiş olsun zor kımı atlattınız yeni hayat basladı:) Cvbınız için cok tessekkürler..Nasıl öncesi sonrası agrı sızı...ben de 6 mart için gün aldım..

Canım gittin mi hastaneye allah yardıncın olsun.
Geldim canım oldum bile valla hala inanamıyorum ben son dakika vazgeçerim gibi hissediyordum ))
Üç saat oldu çıkalı
Şuanki iyiyim oksijen veriyorlar sondam var bir de serum direnlerim
Öyle çok ağrım da Yok
Darısı senin başına

Ay şükür valla haber bekliyordum çok sevindim iyi geçtiğine.sonrs ayrıntılı anlatırsın

Demib
Ay şükür valla haber bekliyordum çok sevindim iyi geçtiğine.sonrs ayrıntılı anlatırsın
ilk yürüyüşümü ilk yemeğimi yedim bile zaman be hızlı geçiyor
Doktoruma dünkü Muşlu kızıda sordum
14 kilo yağ almak adamı öldürür tabi dedi içimi rahatlattı güle oynaya ameliyata girdim

Teşeklürler heyecan korku belirsizlik bitti senin için şimdi sabırla yara iyileşme süreci hadi hayırlısı

Merhaba Arkadasım buraz once ikudum da karın germe ameliyatinizi olmussunuz cok gecmis olsun 1 sene olmus sanirim ne mutlu Bende cok ustiyorum cesaret edebilirsem Siz acaba istanbulda mi oldunuz hangi doktor ve fiyat ne ödediniz ve Rica etsem göbek resimlerinizi gorebilirmiyim cok sevinirim mumkunse izlemeye alirsaniz ...tsk ederim Sevgiler.

Merhaba hanımlar pazartesi kısmetse ameliyata giriyorum karın germe+ lipo ve meme büyütme kombin olacak aklımı karıştıran konu şu ki; doktorum karın germe ameliyatı geniş kapsamlı olduğu için kesinlikle lazer değil, klasik lipo yapıyorum dedi. Israrla slim lipo yapmasını söyledim ama senin için uygun olan klasik liposaction dedi lütfeeen cevap bekliyorum yorumunuz nedir? Estetik anlamında aradaki farkı bilen varsa lütfen yorum yazssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…