@miss blue @semi78 kızlar benim telden foto kabul etmiyor yükleyemiyorum bi türlü rica etsem @miss blue sen buraya bi tane atarsan arkadaşlar bi gördün sana ginderdiklerimden. Benim karnım dümdüz olmadı mesela modem gitti bo tek ben bu ameliyatı boşunamı oldum kızlar ya.Ödem bi tek lipo da oluyormuş öyle mi bide @miss blue gördü karnım yamuk yumuk kesildi benim
Doktorumum asil plani etrafindaki yagi alip popoya basip brezilya poposu yapmakti ama bu islem karin germe ile birlikte olmuyormus ikinci islemi de ven istemedim oyuzden boyle yapti
Bugün nasılsın gece uyuyabildin miyok daha göremedim korseli
Ona bakmak Ta bir cesaret
Yarın herhalde ilk kontrol o zaman görecem sanırım
Gece çok kolay olmadı çünkü sabitBugün nasılsın gece uyuyabildin mi
Lipodan olabilir sırt agrısı bende gögüs için korkuyorum karın inş basit geçer diger hastaların amelşyatı ne idi karın mı geneGece çok kolay olmadı çünkü sabit
Yatmaktan sırt ağrısı çoktu beden kütük gibi yatakta kollardan destek alarak sürüklüyorsun sağa soka birde korsenin sıkıldığından yarım nefes alıyordum batıyordu
Ama gene buna şükür gece başka hastaları görünce halime şükür ettim ben onlardan çok çok iyiyim :)
Senin adına çok sevindim şimdi ben senin duydugunnkorkuları yaşıyorum olup kurtulurum inş bir an önce hayırlısıyla.ben şundan korkuyorum deri çok gerilip tekrar dik yürüyememe durumu olmaz demiEvet karın germe ve lipo vardı Birtane o bayaaa iki büklüm yürüyordu ve gece çok sancısı oldu
Ben de eğik yürüyorum ama dike yakınım
Herkesin vücut tepkisi farklı
ben şimdi hastanedeyim oturabiliyorum şu kesik nefes batma hikayesi de bitince oh diyeceğim
Ama gerçekten öyle korkulacak bi ağrı sızı Yok
Güzellik için katılabilecek ağrılar :))))
Sen hangi operasyonları olacaksınKısmet olursa 24 ocakta kombin olarak ameliyat olacağım o zaman yorum yaparım canım
Çok geçmiş olsunyok daha göremedim korseli
Ona bakmak Ta bir cesaret
Yarın herhalde ilk kontrol o zaman görecem sanırım
Yok öyle birşey olmaz kafamda kuruntu yapma hiç korkulacak gibi değil sen bana güvenSenin adına çok sevindim şimdi ben senin duydugunnkorkuları yaşıyorum olup kurtulurum inş bir an önce hayırlısıyla.sben şundan korkuyorum deri çok gerilip tekrar dik yürüyememe durumu olmaz demi
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Karın germe + göğüs dikleştieme ve protez[/QUOTE
Bende sizinle ayni operasyonlari olacagim siz hangi doktoru tercih ettiniz
Benim tam kesin degil ama Fatih uygur a olmayi dusunuyorum yarin Almanyaya gelecek onunla gorustukten sonra kesin kararimi verecegim olmazsa aklimda kimse kalmadiYar. Dol. Bülent tekerekoğlu doktorum sizin?
Tesekurler canim INSALLAH hepimizin hakkinda hayirlisi olur senin az kalmisİnşaAllah iyi bir doktor bulursun hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?