Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Doktorumum asil plani etrafindaki yagi alip popoya basip brezilya poposu yapmakti ama bu islem karin germe ile birlikte olmuyormus ikinci islemi de ven istemedim oyuzden boyle yapti
yok daha göremedim korseli
Ona bakmak Ta bir cesaret
Yarın herhalde ilk kontrol o zaman görecem sanırım
Bugün nasılsın gece uyuyabildin mi

Bugün nasılsın gece uyuyabildin mi
Gece çok kolay olmadı çünkü sabit
Yatmaktan sırt ağrısı çoktu beden kütük gibi yatakta kollardan destek alarak sürüklüyorsun sağa soka birde korsenin sıkıldığından yarım nefes alıyordum batıyordu
Ama gene buna şükür gece başka hastaları görünce halime şükür ettim ben onlardan çok çok iyiyim :)

Lipodan olabilir sırt agrısı bende gögüs için korkuyorum karın inş basit geçer diger hastaların amelşyatı ne idi karın mı gene

Evet karın germe ve lipo vardı Birtane o bayaaa iki büklüm yürüyordu ve gece çok sancısı oldu
Ben de eğik yürüyorum ama dike yakınım
Herkesin vücut tepkisi farklı
ben şimdi hastanedeyim oturabiliyorum şu kesik nefes batma hikayesi de bitince oh diyeceğim
Ama gerçekten öyle korkulacak bi ağrı sızı Yok
Güzellik için katılabilecek ağrılar :))))

Senin adına çok sevindim şimdi ben senin duydugunnkorkuları yaşıyorum olup kurtulurum inş bir an önce hayırlısıyla.ben şundan korkuyorum deri çok gerilip tekrar dik yürüyememe durumu olmaz demi

Iyi olmaniza sevindim INSALLAH dahada iyi olursunus Bende mart ayinda karin germe lipo siliconla meme diklestirme olacagim bazen hepsi bir anda zor mu olur diye dusunuyorum

Bir şey kalmamış Sağ Salim ol gir çık inşaAllah , her doktorun tekniği Farklı, benim doktorum 4 yöntemi bir arada kullanıyor mesela, doktona güvendiysen senin için en iyi yönteme doktorun karar verir, içini ferah tut

Senin adına çok sevindim şimdi ben senin duydugunnkorkuları yaşıyorum olup kurtulurum inş bir an önce hayırlısıyla.sben şundan korkuyorum deri çok gerilip tekrar dik yürüyememe durumu olmaz demi
Yok öyle birşey olmaz kafamda kuruntu yapma hiç korkulacak gibi değil sen bana güven

evet kısmet olursa 10 günüm kaldı çok heyecanlıyım, grip oldum ilaç kullanıyorum inşaAllah iyileşirim bir aksilik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…