Tabiki icine sinen bir dr olacak ona katiliyorum da reklam her cesit yapiliyor malesef reklam olmasa zaten isimlerini nerden duyacagiz ki biz hele yurt disinda olanlar nasil dr sececekti ?? Bende senin gibi dr un gecmisine felan baktim ama el becerisi onemli bazen oyle yurt disinda gezdi dolc oldu diye hersey orda bitmiyor hatta arkadasim bir dolcen dr a olmustu cok da memmun kalmamisti .. ben gordugum sonuclardan dolayi sana hasan findik dedim meme olsun karin olsun guzel sonuclar gordum tabiki bu bir oneri degil kendi dusuncem yanlis anlamaMerhaba tesekurler onerileriniz icin Hasan findik benim icime sinmiyor acikcasi cok reklam yapan bir doktor ben doktorlarin ilk once oz gecmislerine bakiyorum fatih uygurla hasan findigi kiyaslarsam daglar kadar fark var fatih uygur hep estetikle ugrasmis onun egitimini almis hep kendini Amerika Cin Kore Japonya gibi ulkelerd gidip kendini gelistirmis bir cok estetik zamanda uzmanlik almis docenk olmus ama hasan findik beyin cerahi olarak gozukuyor ve sonradan estetige baslamis cok fazla estetikle ilgili egitimleri toi gibi geldi bana fatih dagdelende ayni sonradan bu estetik doktorluguna baslamis ve amerikada sac ekme ile egitim almis goze var akil var benim mantigima uymuyor
Canın bugün nasılsınYok öyle birşey olmaz kafamda kuruntu yapma hiç korkulacak gibi değil sen bana güven
Bugün çıkış işlemlerini yaptık eve geldim Allah’ıma bin şükürCanın bugün nasılsın
Zaman çabuk geçiyor bak iki gün oldu bile ameliyat izini gördün müBugün çıkış işlemlerini yaptık eve geldim Allah’ıma bin şükür
Dün ateşim çıktı ama bugün iyiyim dün gece rahat uyudum her geçen gün bir gün öncesinden daha iyi oluyor hala inanamıyorum ameliyat olduğuma :)))))
Bugün gördümZaman çabuk geçiyor bak iki gün oldu bile ameliyat izini gördün mü
Ben bu hafta önecekmesi için beklioyorum tatilden önce alnasını istedim öğtetmenim ama 30ocak gün vermişti yarın tekrar arayacagım hsyırlısıysa bir sn önce olayım günü saymaktan tükendim yaBugün gördümşimdilik çok şiş var göbek deliği fena durmuyor tam anlamdım salı kontrole gidecem bakalım o zaman daha net görürüm
Korkumdan ağzıma sigara sürmüyorum :))) üç gündür içmiyorum belki bırakmaya vesile olur hem
Senin haftaya mı ne zaman ameliyatın
Ben sigaa sosyal içiyordum uzun zamandır içmiyorum eşim içiyor onun dumanı bile etkileyecek diyo korkuyorum inş sonuçlar iyi olur.Bugün gördümşimdilik çok şiş var göbek deliği fena durmuyor tam anlamdım salı kontrole gidecem bakalım o zaman daha net görürüm
Korkumdan ağzıma sigara sürmüyorum :))) üç gündür içmiyorum belki bırakmaya vesile olur hem
Senin haftaya mı ne zaman ameliyatın
Yâri yıl tatilinde olursan güzel toparlanırsınBen sigaa sosyal içiyordum uzun zamandır içmiyorum eşim içiyor onun dumanı bile etkileyecek diyo korkuyorum inş sonuçlar iyi olur.
İnş canım gelişneleri paylaşalım.Yâri yıl tatilinde olursan güzel toparlanırsın
Bence de öne aldır senin için süper olur
Sigara içmemen ise süper yaran çabuk iyileşir
Canım,Bülent beyden cevap geldimi? Ne kadar fiyat verildi ?Benim tam kesin degil ama Fatih uygur a olmayi dusunuyorum yarin Almanyaya gelecek onunla gorustukten sonra kesin kararimi verecegim olmazsa aklimda kimse kalmadi
Ben yanlis anlamiyorum sanirim benim icin reklam yapmasi problem degil yapsin tabi taninmus bir doktor zaten icime sinen biri olmus olsaydi onada mail donderirdim ama ben bir defa hakkindaTabiki icine sinen bir dr olacak ona katiliyorum da reklam her cesit yapiliyor malesef reklam olmasa zaten isimlerini nerden duyacagiz ki biz hele yurt disinda olanlar nasil dr sececekti ?? Bende senin gibi dr un gecmisine felan baktim ama el becerisi onemli bazen oyle yurt disinda gezdi dolc oldu diye hersey orda bitmiyor hatta arkadasim bir dolcen dr a olmustu cok da memmun kalmamisti .. ben gordugum sonuclardan dolayi sana hasan findik dedim meme olsun karin olsun guzel sonuclar gordum tabiki bu bir oneri degil kendi dusuncem yanlis anlama
Insallah icine sinen doktoru bulursun en zor kisim bu sanirim
Ben hasan bey taniyorum zaten icime sinen coktan ondan rdv almistim iyi bir doktor olabilir ama icime sinmiyor hepsi bu bana samini gelmedi bugun fatih uygurla gormstum ismni sévèrek yapan bir doktor tabi yaniliyorda olabilirim ama hislerim boyle gercekten cok zor iyi bir doktor bulmakTabiki icine sinen bir dr olacak ona katiliyorum da reklam her cesit yapiliyor malesef reklam olmasa zaten isimlerini nerden duyacagiz ki biz hele yurt disinda olanlar nasil dr sececekti ?? Bende senin gibi dr un gecmisine felan baktim ama el becerisi onemli bazen oyle yurt disinda gezdi dolc oldu diye hersey orda bitmiyor hatta arkadasim bir dolcen dr a olmustu cok da memmun kalmamisti .. ben gordugum sonuclardan dolayi sana hasan findik dedim meme olsun karin olsun guzel sonuclar gordum tabiki bu bir oneri degil kendi dusuncem yanlis anlama
Insallah icine sinen doktoru bulursun en zor kisim bu sanirim
Sanada canim isimiz zor ben Mart aylin basina yaptiracagim ama hala cok kararsizim doktor konusundaAllah yardımcın olsun, bana da bakacak kimse yok eve gelince 3 çocukla uğraşacağım , ben ameliyat için erken rezervasyon ile tarih almıştım, kişiden kişiye değişiyor fiyatlar benim 20000 tl
Evet 10500 euro istedi ama 1 yil sonra yapabilirmis ayni yerdeki dr yucel 22000 tl istiyor oda ayni sekilde 1 yil beklemem gerektigini soyledi sinir oldum 3 gun sonra cevap geldi neden diye sordugumda cevap olarak doktor oyle uygun gordugunu soylediler bugun fatih uygur la gorustum 1 ay beklemem yeterli dedi Fatih beyde son fiyat olarak 6500 euro istedi ufuk bilkay a da mail gonderiyorsam cok gec cevap veriyor birde yeterince detay vermiyor bugun fatih beyi gordugumde kesin bir kararim olur diyordum ama hala cok kararsizimCanım,Bülent beyden cevap geldimi? Ne kadar fiyat verildi ?
Sanada canim isimiz zor ben Mart aylin basina yaptiracagim ama hala cok kararsizim doktor konusunda
23 ocakta genel anestezi ile kucuk bir ameliyat olacagim o yuzden bazi doktorlar 1 yil diyor bazilari 1 ay ile 2 ay arasi beklemem gerektigini soyluyorlar1 yıl bekleme sebebi nedir?
Cok sagol canim INSALLAH mart ayi sart degil ama 1 senede az degil suan cocuk izni.deyim ve bu sene bitiyor eylulde calismaya basliyacagim o zaman ev is cocuklar daha cok sorunum olacak birde esimi zor ikna ettim simdiden bile arada bir fikir degistiriyor bence cok sacma doktorlar arasinda bu kadar farkl bir fikir ayriligi olmasi fatih bey zaten dun gec geldi fazla detayli konusamadik en kisa zamanda kararimi vermem gerekli INSALLAH Icime sinen bir doktor bulabilirimCanım birazda gözünü kararman Lazım..yoksa olmaz bu işyaptıranların sonuçlarını gör ondan sonra karar ver.mart ayında olman şart mı?beklemende sorun yoksa içine Sinen doktor olana kadar bekle..çünkü doktoruna güvenmen çok önemli..sonrası birazda şans işi.. herşey yolunda giderken iyileşme döneminde en basiti dikişlerde bile sorun yaşayabiliyor insan..sonrasının takibini iyi yapan bir doktor seç özellikle..sonuçta kul yapımı hatalar mutlaka olacaktır önemli olan iletişim kurabileceğin bir doktorunun olması..umarım içine sinen biri dOMBIRA65..sonuçlarında çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?