- 13 Kasım 2017
- 154
- 67
- 13
- 38
Bugün ameliyat olacak bi ark vardı galibaÇok geçmiş olsun, sen doktoruna karar ver güven ne zaman derse o zaman yaptırırsın geç olsun ama güç olmasın
Mrb canım ameliyatın iyi geçer inş mutlu haberlerini bekliyorum bendr gögüs ve karın olacagım agrı durumu nasıl bilğilendirirsen sevinirim.Merhaba hanımlar pazartesi kısmetse ameliyata giriyorum karın germe+ lipo ve meme büyütme kombin olacak aklımı karıştıran konu şu ki; doktorum karın germe ameliyatı geniş kapsamlı olduğu için kesinlikle lazer değil, klasik lipo yapıyorum dedi. Israrla slim lipo yapmasını söyledim ama senin için uygun olan klasik liposaction dedi lütfeeen cevap bekliyorum yorumunuz nedir? Estetik anlamında aradaki farkı bilen varsa lütfen yorum yazssın
Doktorların bu kadar Farklı önerilerinin olması çok kafa karıştırıcı . Açıkcası genel anestezi altında ameliyat olman gerekecek,yani bu kadın Doğum ile ilgili olan. Onu açık tekniklemi yapacaklar yoksa laparaskopi yöntemi ilemi? Her ameliyat arası en az 3 ay geçmeli diye biliyorum ben. Yani bir ay erken olur kanımca . Hemde bu ameliyat karın bölgenden yapılacak bir ameliyat üstelik. Karın germede karın bölgesi .... Bir aylık bekleme süreci çokta sağlıklı gelmedi bana açıkcası. Hem genel anestezi alacağın için onun etkilerinden hemde ameliyat bölgesi olarak. Yani Bülent bey öyle riski göze alacak bir doktor değildir diye düşünüyorum. Tabi Fatih bey neden alsın sonuçta ama dediğim gibi arada uçurum tavsiyeler var. İzmir de Cenk Tokat var,onunlada görüşüp fikir alsana. Kendisi meme konusunda uzman bence. Yani yaptıgı sonuçları çok begenirim.. Fikir almak iyidir,şimdi üzüldüğün şey ileride seni birçok risklerden komplikasyonlardan yada pişmanlıkların önüne geçebilir. Ne derler her şerde bir hayır vardır...Evet 10500 euro istedi ama 1 yil sonra yapabilirmis ayni yerdeki dr yucel 22000 tl istiyor oda ayni sekilde 1 yil beklemem gerektigini soyledi sinir oldum 3 gun sonra cevap geldi neden diye sordugumda cevap olarak doktor oyle uygun gordugunu soylediler bugun fatih uygur la gorustum 1 ay beklemem yeterli dedi Fatih beyde son fiyat olarak 6500 euro istedi ufuk bilkay a da mail gonderiyorsam cok gec cevap veriyor birde yeterince detay vermiyor bugun fatih beyi gordugumde kesin bir kararim olur diyordum ama hala cok kararsizim
Tesekurler bakalim memede basarili cok doktor var ama karin germe de fazla duymuyorum benim karnimda cok probleme var sen benden once yaptiracaksiniz sonradan kaybolmazsan bana anlatirsin surecleriÇok geçmiş olsun, sen doktoruna karar ver güven ne zaman derse o zaman yaptırırsın geç olsun ama güç olmasın
Benim gecirecegim ameliyat kapali bir ameliyat coeliscopie ile yapilacak tam turkcesini bilmiyorum doktor sadece 5 mm iki kucuk kesi yapacaklarini soyledi 30 dakikalik bir ameliyat sabah gidip oglen cikacagim ufuk bilkay da 2 ay beklemek yeterli dedi sonucta oda bir profesor memede basarili cok doktor var benim altinda cok problem var ben karin germede basarili bir doktor istiyorumDoktorların bu kadar Farklı önerilerinin olması çok kafa karıştırıcı . Açıkcası genel anestezi altında ameliyat olman gerekecek,yani bu kadın Doğum ile ilgili olan. Onu açık tekniklemi yapacaklar yoksa laparaskopi yöntemi ilemi? Her ameliyat arası en az 3 ay geçmeli diye biliyorum ben. Yani bir ay erken olur kanımca . Hemde bu ameliyat karın bölgenden yapılacak bir ameliyat üstelik. Karın germede karın bölgesi .... Bir aylık bekleme süreci çokta sağlıklı gelmedi bana açıkcası. Hem genel anestezi alacağın için onun etkilerinden hemde ameliyat bölgesi olarak. Yani Bülent bey öyle riski göze alacak bir doktor değildir diye düşünüyorum. Tabi Fatih bey neden alsın sonuçta ama dediğim gibi arada uçurum tavsiyeler var. İzmir de Cenk Tokat var,onunlada görüşüp fikir alsana. Kendisi meme konusunda uzman bence. Yani yaptıgı sonuçları çok begenirim.. Fikir almak iyidir,şimdi üzüldüğün şey ileride seni birçok risklerden komplikasyonlardan yada pişmanlıkların önüne geçebilir. Ne derler her şerde bir hayır vardır...
Istanbul dersen doktor çok ... Sanırlı ol,araştır devam et. Bende çok uzun zaman doktor görüşmesi yaptım,araştırdım öyle karar verdim pişman olmadım çok şükür .
Tamam,muhtemelen kapalı dediğin laparaskopi yöntemi ile olacak. Delik gibi kesi açılacak kameralı cihazlarla girilip kordonlar bağlanacak..Benim gecirecegim ameliyat kapali bir ameliyat coeliscopie ile yapilacak tam turkcesini bilmiyorum doktor sadece 5 mm iki kucuk kesi yapacaklarini soyledi 30 dakikalik bir ameliyat sabah gidip oglen cikacagim ufuk bilkay da 2 ay beklemek yeterli dedi sonucta oda bir profesor memede basarili cok doktor var benim altinda cok problem var ben karin germede basarili bir doktor istiyorum
Tesekurler onerilerin icin istambulda bir doktor bulabilirsem benim icin daha iyi olur birde dr fatih bey karimdaki kaslarin arasinin ne kadar acik oldugununda onemli oldugunu soyledi benimki baya acik gibi ultrason yaptirip gorecegimTamam,muhtemelen kapalı dediğin laparaskopi yöntemi ile olacak. Delik gibi kesi açılacak kameralı cihazlarla girilip kordonlar bağlanacak..
Karın germede sonuç Instağram sayfalarındanda görürsün. Bazı doktorlar paylaşım yapıyor. Ordanda Araştır,doktor isimlerini yaz profilden bak.
Doğum yapıp,o kadar kilo alıp verince hamilelikte o kadar karın büyürse karın kaslarının ayrılmaması imkansız zaten :)) Şu an görüntü olarakta kötü yapan aslında o karın kaslarının ayrık olması. Ne spor düzeltiyor onu Ne zayıflamak .. Ne kadar zayıf olursan ol gevşek duruyor işte. Karın germe mucize gibi sonuçlar veriyor. Karın kaslarının dikilmesi ile yanlardan toparlıyor karın sıkı oluyor. Araştır canım,inşallah doğruyu bulacaksın. Hakkında hayırlısı.Tesekurler onerilerin icin istambulda bir doktor bulabilirsem benim icin daha iyi olur birde dr fatih bey karimdaki kaslarin arasinin ne kadar acik oldugununda onemli oldugunu soyledi benimki baya acik gibi ultrason yaptirip gorecegim
Tesekurler canim INSALLAH Hayirlisiyla bir doktor bulup artik ameliyat tarihimi beklemek istiyorumDoğum yapıp,o kadar kilo alıp verince hamilelikte o kadar karın büyürse karın kaslarının ayrılmaması imkansız zaten :)) Şu an görüntü olarakta kötü yapan aslında o karın kaslarının ayrık olması. Ne spor düzeltiyor onu Ne zayıflamak .. Ne kadar zayıf olursan ol gevşek duruyor işte. Karın germe mucize gibi sonuçlar veriyor. Karın kaslarının dikilmesi ile yanlardan toparlıyor karın sıkı oluyor. Araştır canım,inşallah doğruyu bulacaksın. Hakkında hayırlısı.
Benden doktorum ultrason istemedi röntgen istedi röntgende çıkarmıAllah’tan bir aksilik çıkmaz ise kaybolmam merak etme olabildiğim kadar yardımcı olurum. Ben göğüs yapan çok doktor gördüm ama karın germe ve göğüs bir arada yapan doktor olarak en iyi Bülent beyi tanıdım, sadece para kazanmak için işini yapan bir doktor da değil, gerekli görmezse ameliyat yapmıyor. Sabırlı ol iyi araştır, o kime ameliyat olacağım sorusu insanı yiyip bitiriyor ama yapacak birşey yok maalesef iyi araştırmak lazım
Bugün gördümşimdilik çok şiş var göbek deliği fena durmuyor tam anlamdım salı kontrole gidecem bakalım o zaman daha net görürüm
Korkumdan ağzıma sigara sürmüyorum :))) üç gündür içmiyorum belki bırakmaya vesile olur hem
Senin haftaya mı ne zaman ameliyatın
Allah’tan bir aksilik çıkmaz ise kaybolmam merak etme olabildiğim kadar yardımcı olurum. Ben göğüs yapan çok doktor gördüm ama karın germe ve göğüs bir arada yapan doktor olarak en iyi Bülent beyi tanıdım, sadece para kazanmak için işini yapan bir doktor da değil, gerekli görmezse ameliyat yapmıyor. Sabırlı ol iyi araştır, o kime ameliyat olacağım sorusu insanı yiyip bitiriyor ama yapacak birşey yok maalesef iyi araştırmak lazım
Sanada canim isimiz zor ben Mart aylin basina yaptiracagim ama hala cok kararsizim doktor konusunda
Simdiden tesekurler INSALLAH iyi gecer bulent cihantimur icin soyluyorsunuz yoksa baska bir bulent daha vardi bulent cihantimur benden 10500 istedi yolculuk masraflari ile 11000 i gecer diye dusunuyorumAllah’tan bir aksilik çıkmaz ise kaybolmam merak etme olabildiğim kadar yardımcı olurum. Ben göğüs yapan çok doktor gördüm ama karın germe ve göğüs bir arada yapan doktor olarak en iyi Bülent beyi tanıdım, sadece para kazanmak için işini yapan bir doktor da değil, gerekli görmezse ameliyat yapmıyor. Sabırlı ol iyi araştır, o kime ameliyat olacağım sorusu insanı yiyip bitiriyor ama yapacak birşey yok maalesef iyi araştırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?