Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

çok kafanı karıştırma yorumlarla görüşme yap doktorlarla sonuç gör çok didikledi mi zor oluyor seçim inan kafa yiyor insan
Zaten az kaldi kargayi yemeye ya guven vermiyorlar yada fiyatlar cok yuksek sonra burdami olsam diye aklimdan geciriyorum tum karisiyor

zor hep yazdım forumda sabahladım okumaktan gözlerim kan canagı olmuştu umarım içine sinen senin için de neyse o olur
Sagol canim bende arastiriyorum bakaim kismet artik burda yakinlarda bir kac doktora baktim ama icime sinen olmuyor silikonlari bile kalitesiz 3 senede bir kontrol yapilmasi gerekiyor 10 sene sonradan cikartmak gereken biliyormus benim karin ameliyatim burda sigortam karsilaniyor ama burda olmak istemiyorum burda olanlari gordum hicde hos degildi ama tabi Paris te kesin vardir iyi bir doktor

Selam arkadaşlar öncelikle sırasıyla yaşadıklarımı yazıyorum ON OCAK ÇARŞAMBA ameliyat günümdü. İşlemlerim karın germe lipolu_meme küçültme ve sırt bölgesel vaser lipoydu önce odamda doktorum serkan balta geldi çizimlerimi yaptı son kez neler yapılacağını ayrıntılı anlattı gidecek bölge. Vs sonra ben aklıma takılan şeyleri netleştirelim ve ameliyata indik en son saat 10.40 dı ve odaya gelişim ailemin dediği 19.30 ama 18.30da doktorum gelip bilgi vermiş çok üşüdüğüm için ısıtılıp odaya alınacakmışım. Kendime geldiğimde ağrı yok üşüme vardı serum ilerledilçe battaniyeyle çoraplarla düzeldim. Sonrası tabiki diren sayısı sonda insanı ürperiyor ben bunları sormadım bilerek yedi tane direnle çıktım tabiki akşam. Çıkınca gece uyku yok ağrılarım artmaya başladı anestezi uyuşukluk geçtikçe şikayetlerimi doktoruma söyledim ona göre doz ayarlandı çünkü aldığım ağrı kesici sanki azatlmıyordu acayip terledim sabaha kadar zaten gece yürüyüş için kalkmadım çok yorulmuştum ertesi gün sabah iyiydim kahvaltı yaptım ama tek sıkıntım benim boğazımda balgam hissi ve öksürük hissi çok yordu sürekli uğraşmaktan öksürmemek için yorulduö doktorum yarın herşeyin acının hissin kaybolacağını anestezi sırasında boğazımıza takılan şeyin çekilirken bazen balgam veya hassasiyet oluşturduğundan böyle bişey yaşayabileceğimi söyledi yürüdüm yattım ertesi gün dediği gibi herşey düzeldi iç dikişler acılar ağrılar öksürük kesildi yürümek direnlerle meşakkatli olsa yaşadık bitti direnlerim ve sonda cuma günü dörtte doktorum ve hemşiresi tarafından çekildi o kadar hafifledim ve rahatladım ki anlatamam cuma akşam taburcu olup eve geldim beşinci gün herşey güzel işlerimi hafifi hafifi yapabiliyorum şimdilik iyileşme süreci deyiz Allah burada yardımcımız olsun sizlerinde ameliyatlarında başarılı ve gönlünüzden geçtiği gibi olsun sevgiler

Benim doktorum protezin dünya sağlık örgütü onaylı ve kanserojen madde olmadığını ömürlük olduğunu söyledi, sanırım malzeme olarak değişiyor kullanım süresi

Pariste doktor vardır kesinde en iyi parfümler ordan çıktı araştır doktorda bulunur en iyi :)

keşke öyle bir sistem olsa özel sağlık sigortaları estetiği karşılasa :)

Pariste doktor vardır kesinde en iyi parfümler ordan çıktı araştır doktorda bulunur en iyi :)

keşke öyle bir sistem olsa özel sağlık sigortaları estetiği karşılasa :)
Canim burda saglik sigortalari dogumdan sonra veya asigi kilo klip vermede karin sarktiginda ve gobek fitigi oldugunda karsiliyor gogusler ise hic olmayanlar icin meme kanser sonrasi ve cok buyuk oldugunda karsiliyor ama benim goguslerim karsilanmiyor tabi icinde liposution da yapmiyorlar karin icin o zamanda hic hos durmuyor Paris te kesin vardir ama fiyatida cok pahali olduguda kesin 45000 tl sen kaliyor Sade gogusler icin benim burdakine baktim 5000euro 22000tl istiyor birde silikonu 10 yil garantisi var

anladım canım karın germe genelde lipo destekli yapılıyor , yurt dışı pahalı diyorlar evet çok gelen var buraya orada pahalı diye silikonun arada bakılması lazım yani ömürlük olayına ben sıcak bakmıyorum zaten sanatçılar değiştiriyor 10 senede bir

Mrb canım ameliyatın iyi geçer inş mutlu haberlerini bekliyorum bendr gögüs ve karın olacagım agrı durumu nasıl bilğilendirirsen sevinirim.
.
Merhaba psunato6 bu sabah 8.30da girdim ameliyata 3 saat sürdü. doktorum ameliyat sırasında iç kaslara ağrı kesici yapmış dolayısıyla şükür kalktığımda çok ağrım Olmadı. Az öncede kalkıp yürüdüm. Korktuğumdan hafif geçiyor diyebilirim

Avrupanin sadece adi var hersey burda cok pahali zaten bu aralar surekli skandallarla sallaniyor Bebek mamalarinda bakteri cikti kanser tedavisinde kullandiklari ilaclarin son kullanma tarihi gecmis oldugu halde hastalara vermisler Turkiyede moda olan seyler inanmzsin burda bir sene sonra moda oluyor
Burda zaten doktor kitligi var malesef Fransada doktor olmak cok zor devlet hastanelerindeki doktorlarin yarisindan fazlasi yabanci ne soylediklerini bile anlamiyoruz benim aile doktorumuza yabanci fransizca iyi bilmiyor bir dermatolog a gitmek istersek 4 ay bekliyoruz o yuzden fazla guvenim yok fransiz doktorlara fransada daralan kalp damarini ameliyat edebilen tek doktor biz Turk baska bu ameliyati yapabilecek fransada baska bir doktor yok yani adi Fransa

İyi olmana çok Sevindim gözün aydın darısı başımıza inşaAllah

Ameliyat olan arkadaslar, ameliyat oncesi tam olarak ne gibi tetkikler yapiyorlar? Benden gitmeden kan testi yaptirip sonucu gondermemi istediler suan icin.

Merhabalar hanimlar ben ufuk bilkay i dusunuyorum karin germe ve même diklestirme ve buyutme icin bilgisi olan varmi ufuk beye ameliyat olan varmi

Ameliyat olan arkadaslar, ameliyat oncesi tam olarak ne gibi tetkikler yapiyorlar? Benden gitmeden kan testi yaptirip sonucu gondermemi istediler suan icin.

Genelde hastanede ameliyat sabahı yada yurt dışından gidenler gece giriyor hastaneye o zaman o testler yapılıyor bende sabah yaptılar sonuca göre ameliyata alındım;.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…