Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhabalar hanimlar ben ufuk bilkay i dusunuyorum karin germe ve même diklestirme ve buyutme icin bilgisi olan varmi ufuk beye ameliyat olan varmi

Ufuk beye buradan arkadaşımız oldu @gizeml meme çok da güzeldi ben sonucunu beğenmiştim aktif mi bilmiyorum ama büyütme olmuştu sor özelden; doktor hakkında yazı vardır forumda adı geçen doktorlardan karın germesini bilmiyorum

Ameliyat olan arkadaslar, ameliyat oncesi tam olarak ne gibi tetkikler yapiyorlar? Benden gitmeden kan testi yaptirip sonucu gondermemi istediler suan icin.
Ameliyat olacagın gün sabah tüm tetkikler yapılıyor. Ama öncesi kan tahlili isteniyor bazen,çünkü kansızlık varsa hastaneden geri gönderiyorlar. Ameliyat etmiyorlar,kötü oluyor . Muhtemelen istenen şey Budur.. tam kan tahlili yaptır göster iyi olur

Tesekurler canim gonderdim mesaj INSALLAH cevap verir diger doktorlardan daha cevap almadim

Tesekurler canim gonderdim mesaj INSALLAH cevap verir diger doktorlardan daha cevap almadim
@gizeml arkadaşımız Cenk Tokat a ameliyat olmuştu. Ufuk beye degil . Meme sonuçlarını çok gördüm o doktorun,gerçekten çok başarılı. Sanada o yüzden Cenk beyle de görüş demiştim. Ama sen karın daha önemli diyince daha yazmadım. Karın germe sonucu görmedim çünkü.

Evet Cenk tokat a olmus mesajima cevap verdi Ufuk beyde iyi bir doktora benziyor ama Fatih bey konusunda yanildim INSALLAH bu defa dogru bir karar veriyorumdur ismi burda duydugum sedat baltaya ve Bulent tekerekoglu na Mail gonderdim daha bir cevap yok biraz daha beklersem istedigim tarihe ameliyat olma sansim kalmiyor ufuk bey 16 mart à kadar dolu oldugunu soyledi bende Mart ayinda istiyorum

Bülent beyin asistanı Merve hanımın

Son düzenleyen: Moderatör:
Offf şu doktor kararsızlığı beni yedi bitirdi yaa Şuana kadar 1 doktorla görüştüm. İzmirdeyim başka doktorlarla da görüşücem.
Bu yaz kesin olmalıyım artık

merhaba arkadaslar,ben birseyler paylasmak istiyorum..ben 3 sezeryanlı doğum yaptım.ilk doğumumda ilk heyecan olarak izmirin en meshur profesörüne gittim...ama ölüyorduk ben ve cocugum..3 ay yoğun bakımda kaldı bebegım yüzde 20 yasar dedıler...bir asistanın yapacagı bir doktor hatsıydı..ve sonra 2.ve 3. doğumumdada kendi hislerimle bir doktor tercih ettim..özellikle 3.doğum risklıydı ama agrı bile cekmedim.doğumdan cıktuıgım anda yürümeye basladım..ve suan hayatımda ilk kez estetik olacagım.karıngerme ve meme...yine hislerimle bir doktor tercih ettim.bu arada baska doktorla görüşmedim bile..cunkü içime sindi müthiş bir enerjı almıstım hatta doktora daha muayene bile olmadan..yani diyecegım o ki hislerinile hareket edin bu tamam iyi bir doktor aama birazda şans işi..bu benim doktorum ve benim tam hayalallerime kavusturcak doktor diyebilin ve kafanızı cok karıstırmadan ameliyat olun derim ben nacizane:))) içimden geldi paylasmak istedim.

Bulent cihantimur cok unlu bir doktor tabi her doktorun ayri bir fiyati var saygi duyarim beni en cok sinir eden sey yutdisindan arayanlara iki kat fiyat verilmesi oda ayri bir sorun
Canım bu işler ünlü olmak ile ilgili değil belirli bir fiyatın vardır mesela 20 bin tldir, yurt dışındakilere 5000 Euro dersin bu kadar olmaz Allah aşkına

Tabi canim haklisin ama yinede bence arastirmada fayda var derim benim yuz uze gorusmelerim olmadigi icin biraz daha zor secim yapmak malesef yurdisinda olan icin daha cok sikinti oluyor hem maddi hemde manevi Turkiye de cok iyi doktorlar var arastirip bulmak gerekiyor hangi hastanede yapiyor hangi malzemeler kullaniyor onlarda cok onemli isinde ne kadar iyi bence bunlarda arastirilmasi gerekiyor

Canım bu işler ünlü olmak ile ilgili değil belirli bir fiyatın vardır mesela 20 bin tldir, yurt dışındakilere 5000 Euro dersin bu kadar olmaz Allah aşkına
Malesef canim unlu olmakta cok alakali her doktorun kendine gore bir fiyati var ama ben bir doktorla ben bunun normal karlisiyorum daha iyi teknikleri vardir bir bunlar icin para harciyordur o ayri bir mesele ama bazilari sirf Yurdisi diye fiyatlar ikiye katlaniyor ben bunun cok buyuk bir saygisizlik olarak goruyorum zaten kendilerini hemen belli ediyorlar fiyatlar euro oluyor tl degil

Görüntülü görüşmeyi deneyebilirsin bence, doktordan o enerjiyi almak önemli, ben bir çok doktor araştırdım Bülent bey içime çok sindi, İnşaAllah iyi bir doktor ile karşılaşırsın hakkımızda hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…