Eray Copcuyla görüştüm. Burda olan bir arkadaşım var onun sonucu gördüm. Ufuk bilkay ile ilgili hem olumlu hem olumsuz yorum var açıkçası çok kararsızımBende sizinle ayni durumdayim sie izmirde kiminle gorusdunuz ufuk bilkay hakkinda bir bilginiz var mi simdilik benim aklimda o var
Bende burda duydum açıkçası gidip görüştüm bizim görüşmemiz çok iyi geçti. Sizin dediğiniz gibi ben hiç silikon markası falan sormadım.Bende Fatih uygur la yuz yuze konustum ama rdv iyi gecti diyemem kensinden cok emin bir dr ama samimi bulamadim zaten gec geldi hic bir ozur dileme geregi duymadi birde bana verdigi fiyat Turkiyedekilerine verdigi fiyatin iki kati bence saygisizlik yuzunede soyledim ama bize VIP kismet verdikleri icinmis hicte inandirici gelmedi birde hangi marka silikon kullandiklarida onemli bende ufuk beye sormadim ama fatih bey mentor kullaniyormus en iyisi birde kaygan yuzeyli degilde cikintili yuzeyli olanlar daha iyiymis ben eray beyi hic duymamistim
Fatih bey benden 32000tl (7000euro)istedi sonra kombine oldugu icin indirim yapti sag olsun 30000 tl son fiyat (6500)istedi ben birde ucak bileti ve hôtel parasi verecegim ustune Turkiye fiyatlari karin icin duymadim ama gogus icin 8000 tl kldigini duydum aslinda 17000tl normalBende burda duydum açıkçası gidip görüştüm bizim görüşmemiz çok iyi geçti. Sizin dediğiniz gibi ben hiç silikon markası falan sormadım.
Çok zor gerçekten Umarım isteyen herkes istediği sonuca ulaşır. Fiyat konusunda ben Eray beyden meme + lipo + karın germe 17 bin lira fiyat aldım. Ama geçen yaz konuşmuştum
çok haklısın,fatih beyle yüzyüze görüşmedim hiç ama neden bilmiyorum onu arastırırken hic ısınamamıstım.ben aynı hastanedeki baska doktorla olucam...hatta gün bile aldım 6 mart salı.astrolojik acıdan da baktıgım için o gunu sectimBende Fatih uygur la yuz yuze konustum ama rdv iyi gecti diyemem kensinden cok emin bir dr ama samimi bulamadim zaten gec geldi hic bir ozur dileme geregi duymadi birde bana verdigi fiyat Turkiyedekilerine verdigi fiyatin iki kati bence saygisizlik yuzunede soyledim ama bize VIP kismet verdikleri icinmis hicte inandirici gelmedi birde hangi marka silikon kullandiklarida onemli bende ufuk beye sormadim ama fatih bey mentor kullaniyormus en iyisi birde kaygan yuzeyli degilde cikintili yuzeyli olanlar daha iyiymis ben eray beyi hic duymamistim
Hangi doktor ogrene bilirmiyim Genk Melikoglunu daha uygun fiyata yapiyor diye duydum ama kendisini tanimiyorum rdv tu total émincé onunla rdv vermem istedilerçok haklısın,fatih beyle yüzyüze görüşmedim hiç ama neden bilmiyorum onu arastırırken hic ısınamamıstım.ben aynı hastanedeki baska doktorla olucam...hatta gün bile aldım 6 mart salı.astrolojik acıdan da baktıgım için o gunu sectiminsallah ameliyatımdan sonrada burda güzel seyler yazarım hersey güzel olur..senin için cok guzel olsun insallah yurtdısındasın ve bunu bizim doktorlarımız fiyat olarak kullanıyorlr malesef..ventor iyi bir markaymıs bana saglıkcı bir arkadasım dan teyit etmiştim..
Çok fazla istemiş sankiFatih bey benden 7000 euro (30000 tl )istedi kombine yaptigim icin indirim olarak 500 euro indirdi
Fatih bey benden 32000tl (7000euro)istedi sonra kombine oldugu icin indirim yapti sag olsun 30000 tl son fiyat (6500)istedi ben birde ucak bileti ve hôtel parasi verecegim ustune Turkiye fiyatlari karin icin duymadim ama gogus icin 8000 tl kldigini duydum aslinda 17000tl normal
Yağmur Kaan Bedir benim doktor.bu haftasonu ALMANYA da olacak berlin ve hamburgda muayene edecek.Hangi doktor ogrene bilirmiyim Genk Melikoglunu daha uygun fiyata yapiyor diye duydum ama kendisini tanimiyorum rdv tu total émincé onunla rdv vermem istediler
Tanimiyorum kendisini ekol hastanesinde miYağmur Kaan Bedir benim doktor.bu haftasonu ALMANYA da olacak berlin ve hamburgda muayene edecek.
Çok teşekkür ederim Amin tez zamanda kolayca atlatın inşallah
Tesekurler canim gonderdim mesaj INSALLAH cevap verir diger doktorlardan daha cevap almadim
Kizlar bir de benim ameliyat buyuk ihtimal adet donemine denk gelecek. Oyle olursa ertelerler mi acaba?
Karın germede ve hemen sonrasında adet olmanı istemiyorum demişti doktor Doktoruna danış adetini ilaçlarla erteleyebilirsin,Kizlar bir de benim ameliyat buyuk ihtimal adet donemine denk gelecek. Oyle olursa ertelerler mi acaba?
Ç
Doktorun adını karıştırmışım :) Ufuk beye olan vardı baya yorumları arat bulursun memnunlardı ; aman e postana tele dönmeyen doktoru zaten
Gec cevap veriyor ama en azindan arada assistanlari yok ondan dolayi gec veriyor ufuk bilkay bugun sabah tekrar mail donderdim bulent tekerek oglu a ve serkan balta y' ama cevap yok
Evet en sonunda kararimi verdim kizlar zor oldu ama oldu prof dr Ufuk bilkay a ameliyat olacagim mart ayinda simdilik tam kesin tarihi bekliyorum INSALLAH iyi bir secim yapmisimsir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?