Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim gorunurdu konusmayi bosverdim artik mesajlara bile assistanlari bakiyor surekli arada birileri var oda iyi birsey degil simdilik bana yuzyuze tel cevap verne doktor ufuk bilkay oldu bulent beye hem mail gonderdim germe Facebook tan mesaj gonderdim bir cevap alamadim

Bende sizinle ayni durumdayim sie izmirde kiminle gorusdunuz ufuk bilkay hakkinda bir bilginiz var mi simdilik benim aklimda o var
Eray Copcuyla görüştüm. Burda olan bir arkadaşım var onun sonucu gördüm. Ufuk bilkay ile ilgili hem olumlu hem olumsuz yorum var açıkçası çok kararsızım
Can kopal ile ilgili çok olumlu mesajlar gördüm ama karın germe ile ilgili çok sonuç yok göremedim çok kararsızım kısa zmanda randevu alıp tek tek görüşücem yaza kadar karar veririm umarım.
Eray Bey çok olumlu çok samimi konuştu fakat meme silikonu göğüs ucundan yapıyor. Ama ben meme altından istiyorum kesiyi tek tereddütte kaldığım nokta o

Bende Fatih uygur la yuz yuze konustum ama rdv iyi gecti diyemem kensinden cok emin bir dr ama samimi bulamadim zaten gec geldi hic bir ozur dileme geregi duymadi birde bana verdigi fiyat Turkiyedekilerine verdigi fiyatin iki kati bence saygisizlik yuzunede soyledim ama bize VIP kismet verdikleri icinmis hicte inandirici gelmedi birde hangi marka silikon kullandiklarida onemli bende ufuk beye sormadim ama fatih bey mentor kullaniyormus en iyisi birde kaygan yuzeyli degilde cikintili yuzeyli olanlar daha iyiymis ben eray beyi hic duymamistim

Bende burda duydum açıkçası gidip görüştüm bizim görüşmemiz çok iyi geçti. Sizin dediğiniz gibi ben hiç silikon markası falan sormadım.
Çok zor gerçekten Umarım isteyen herkes istediği sonuca ulaşır. Fiyat konusunda ben Eray beyden meme + lipo + karın germe 17 bin lira fiyat aldım. Ama geçen yaz konuşmuştum

Fatih bey benden 7000 euro (30000 tl )istedi kombine yaptigim icin indirim olarak 500 euro indirdi
Fatih bey benden 32000tl (7000euro)istedi sonra kombine oldugu icin indirim yapti sag olsun 30000 tl son fiyat (6500)istedi ben birde ucak bileti ve hôtel parasi verecegim ustune Turkiye fiyatlari karin icin duymadim ama gogus icin 8000 tl kldigini duydum aslinda 17000tl normal

çok haklısın,fatih beyle yüzyüze görüşmedim hiç ama neden bilmiyorum onu arastırırken hic ısınamamıstım.ben aynı hastanedeki baska doktorla olucam...hatta gün bile aldım 6 mart salı.astrolojik acıdan da baktıgım için o gunu sectim insallah ameliyatımdan sonrada burda güzel seyler yazarım hersey güzel olur..senin için cok guzel olsun insallah yurtdısındasın ve bunu bizim doktorlarımız fiyat olarak kullanıyorlr malesef..ventor iyi bir markaymıs bana saglıkcı bir arkadasım dan teyit etmiştim..

Hangi doktor ogrene bilirmiyim Genk Melikoglunu daha uygun fiyata yapiyor diye duydum ama kendisini tanimiyorum rdv tu total émincé onunla rdv vermem istediler

Çok fazla istemiş sanki 40 binliraya gelir size otel uçak bileti

Çok teşekkür ederim Amin tez zamanda kolayca atlatın inşallah

Ç
Tesekurler canim gonderdim mesaj INSALLAH cevap verir diger doktorlardan daha cevap almadim

Doktorun adını karıştırmışım :) Ufuk beye olan vardı baya yorumları arat bulursun memnunlardı ; aman e postana tele dönmeyen doktoru zaten ele :)

Evet en sonunda kararimi verdim kizlar zor oldu ama oldu prof dr Ufuk bilkay a ameliyat olacagim mart ayinda simdilik tam kesin tarihi bekliyorum INSALLAH iyi bir secim yapmisimsir

Tesekurler INSALLAH 25500tl karin germe ve liposution même diklestirme ve silikon la buyutme hesi karin cin 12500 gogus icin 13000

Selam arkadaşlar ameliyat olalı 7 gün geçti geçen hafta bugün panik stres heyecan korku herşey vardı çok şükür sorunsuz geçti
Korseden mi bilmiyorum ama tatlı tatlı kaşınmalar var gerçi kaşımam çok bişeyi ifade etmiyor yarı hissedip yarı hissetmiyorum :))))
Karnım şiş bu normal ama simit bölgem sanki eskisinden çok kilolu gibi genel hissedilen bu mudur bende sorun yok değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…