Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam ameliyat olalı sekiz gün bitti ne çabuk geçti gitti acısı ağrısı valla anlamadım sıra sizde arkadaşlar iniş bir an evvel geçsin gitsin dün kontrol vardı küçük küçük kapatılan bantlar çıkarıldı spreyle geniş bantlar var ondan takıldı bir on onbeş gün sonra tekrar kontrol var sonra artık kereme geçicez dedi herşey yolunda sadece hala dik tam duramıyorum tam sırtımda baskı var sanki o da ne zaman düzelecek bakalım bende durum bu şimdiden süper hissediyorum omzumdaki yük gitti ya en çok ondan tabi karnımda ayrı mutlu luk sebebi:)

Böyle güzel haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyorum, ne güzel oldu ve bitti tam olarak iyileşmen için biraz daha zamana ihtiyacın var. Şu fotolarınızı da görebilseydik bende sabırsızlıkla günümü bekliyorum,

24 Mart à gun aldim ama simdide benimle gelecek eltim gelmek istemiyor esimde sicak bakmiyor yanliz gitmeme aslinda bende yanliz gitmek istemiyorum acikcasi tanimadigim bir yer yanliz basima ameliyatli bir sekilde Ameliyat tan sonra tek basina idare edebilirmiyim sizce arkadaslar zor durumda kaldim

Hastanede kalacağın sürede 2 gün bir refakatçi kalsa diğerlerini halledersin

Turkiyede ki hastaneler nasil bilyorum burda cok yardimci oluyorlar Turkiye de hic hastanede kalmadim nasil olur bilmiyorum Turkiyede hasta bakici yokmu hastanelerde

Turkiyede ki hastaneler nasil bilyorum burda cok yardimci oluyorlar Turkiye de hic hastanede kalmadim nasil olur bilmiyorum Turkiyede hasta bakici yokmu hastanelerde
Normalde hasta bakıcı yok, refakatçini kendin getiriyorsun hangi hastanede olacağını bilmiyorum canım o hastane ile görüş belki onların öyle bir Hizmetleri vardır

Ozel ege şehir hastanesinde olacagim nasil bie hastane hic bi bilgim yok yeni bir hastaneymis kimsesi olmayan ne yapiyor burda devlet hastanelerinde bile var

Tesekurler canim bakacagim artik hic yerimden kalkamazsam kimse béni kaldirmazmi simdi dahada korktum burda tam tersi refakatci istemiyorlar neyse artik bakacagim caresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…