- 13 Kasım 2017
- 154
- 67
- 13
- 38
Hakkında hayırlısı olsun canım, karar versin ya önemli olan o senin adına sevindim şimdi vaktini bekleme zamanıHayirli olur umarim senin icin. Ne kadar fiyat verdi?
Birde gunumde belli olsaydi daha iyi olurdu seninde az kaldi sanirim 23 ocakta idi yanilmiyorsam birde vermem gereken 5 kilo varHakkında hayırlısı olsun canım, karar versin ya önemli olan o senin adına sevindim şimdi vaktini bekleme zamanı
O da olur merak etme, 24 Ocak canım kısmet olursaHakkında hayırlısı olsun canım, karar versin ya önemli olan o senin adına sevindim şimdi vaktini bekleme zamanı
Böyle güzel haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyorum, ne güzel oldu ve bitti tam olarak iyileşmen için biraz daha zamana ihtiyacın var. Şu fotolarınızı da görebilseydik bende sabırsızlıkla günümü bekliyorum,Selam ameliyat olalı sekiz gün bitti ne çabuk geçti gitti acısı ağrısı valla anlamadım sıra sizde arkadaşlar iniş bir an evvel geçsin gitsin dün kontrol vardı küçük küçük kapatılan bantlar çıkarıldı spreyle geniş bantlar var ondan takıldı bir on onbeş gün sonra tekrar kontrol var sonra artık kereme geçicez dedi herşey yolunda sadece hala dik tam duramıyorum tam sırtımda baskı var sanki o da ne zaman düzelecek bakalım bende durum bu şimdiden süper hissediyorum omzumdaki yük gitti ya en çok ondan tabi karnımda ayrı mutlu luk sebebi:)
Arkadaşlar yarın ameliyata gidiyorum
Allah yardimcin olsun INSALLAH hersey istedigin gibi olurArkadaşlar yarın ameliyata gidiyorum
Seninde az kalmis benim daha cok varO da olur merak etme, 24 Ocak canım kısmet olursa
Hastanede kalacağın sürede 2 gün bir refakatçi kalsa diğerlerini halledersin24 Mart à gun aldim ama simdide benimle gelecek eltim gelmek istemiyor esimde sicak bakmiyor yanliz gitmeme aslinda bende yanliz gitmek istemiyorum acikcasi tanimadigim bir yer yanliz basima ameliyatli bir sekilde Ameliyat tan sonra tek basina idare edebilirmiyim sizce arkadaslar zor durumda kaldim
Normalde hasta bakıcı yok, refakatçini kendin getiriyorsun hangi hastanede olacağını bilmiyorum canım o hastane ile görüş belki onların öyle bir Hizmetleri vardırTurkiyede ki hastaneler nasil bilyorum burda cok yardimci oluyorlar Turkiye de hic hastanede kalmadim nasil olur bilmiyorum Turkiyede hasta bakici yokmu hastanelerde
Burada işler öyle güzel değil canım herşey paraya bakıyor maalesef Hastane ile görüş derimOzel ege şehir hastanesinde olacagim nasil bie hastane hic bi bilgim yok yeni bir hastaneymis kimsesi olmayan ne yapiyor burda devlet hastanelerinde bile var
Hemşireler yardım eder kalkmana, içini ferah tut daha zamanın varTesekurler canim bakacagim artik hic yerimden kalkamazsam kimse béni kaldirmazmi simdi dahada korktum burda tam tersi refakatci istemiyorlar neyse artik bakacagim caresine
Evet en sonunda kararimi verdim kizlar zor oldu ama oldu prof dr Ufuk bilkay a ameliyat olacagim mart ayinda simdilik tam kesin tarihi bekliyorum INSALLAH iyi bir secim yapmisimsir
Arkadaşlar yarın ameliyata gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?