Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İspanya’dan canım. Evet plaket de deniliyor
Daha onceden plaketlerine bakmamidilarmi canim ben en son kasimda yaptirdim iyi ve birde ameliyata bir hafta kala yaptieacagim benim bildigim plaketler ani bir sekilde dusmez ve sana plaket verile bilir damardan benim kardesimin cok dusuyordu ondan biliyorum tabi o hasta oldugu icin eger plaketlerin dusukse ic kanama riskin cok olur bence en dogru karar olmus ertelenmesi

Bende drenden korkmuştum ama hiç acimadi sonta daha çok acıdı .dren delikleri de iki günde iyileşti

Ayrıca bir sorum var korse çok pahalı geldi 350 TL bir sarıklı 3 bantlı kuşak için çok fazla degilmi yaaa

İspanya’dan canım. Evet plaket de deniliyor
Çok geçmiş olsun.. benimde testlerim son gün yapılmıştı.. daha öncesinden yapılmasınıda mantıklı bulmuyorum.. her ihtimale karşı son gün en güvenlisi.. ama sanırım daha önce yaptırmışsınız ve birşey çıkmadı demişsiniz yanlış okumadıysam.. bazen Lab sonuçları bozuk çıkabiliyor.. öyle bişey olmuş olabilir mi?hematolojide detaylandırırlar bu durumu geç olsun güç olmasın vardır bir hayır

Ben yanlis anlasildim galiba ben yurt disanda gelenler icin soyluyorum Turkiye de olanlar bir sorun ciktimi evine gidip tedavisini bekler cok fazla bir sikinti olmaz ama yutdisindan gelindiginde hersey cok daha zor buyuk bir organizasyon gerekiyor ucak hôtel isten izin alinmasi cocuklarda olunca daha zor onlarin bakilim eslerde izin almasi gerekiyor bir hafta oncesi bence mantikli onceden yapildiginda en azindan onlem alinir ve tedaviye kaldigi ulkede yapilir bazen cok uzun surebiliyor ne zaman nede para kaybi olur en azindan minimum bir onlem alinmasi daha iyi olur diye soyledim

Arkadaşlar 7 gün oldu ameliyat olalı karnımın sag tarafı yunuşak sol tarsf sert normal mi arzum 77 sen bilirsin sıvı toplanması olmaz değil mi?

Arkadaşlar 7 gün oldu ameliyat olalı karnımın sag tarafı yunuşak sol tarsf sert normal mi arzum 77 sen bilirsin sıvı toplanması olmaz değil mi?
Yatış şekline korsenin gerginliğe göre yer yer sertlik olabilir sıkıntı yok canim

Ne kadar ameliyatının sadece germe mı acaba ?
Ne kadar oldu ameliyat süreç hakkında önerileriniz var mi
Ben 4 ay önce muayene olup erken rezervasyonla 20000 TL’ye anlaşmıştım kombin olarak, tabi kişiye göre değişir sanırım, iyi bir doktor seçmişim çok şükür, karın germede ağrım çok az oldu ama göğüs maf etti beni, 6. günüm bugün daha iyiyim şükür, iyi ki yaptırmışım şimdi sabırsızlıkla iyileşmeyi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…