Kızlar bazen karnımın bir yeri daha sert oluyor sizde de oluyormuO ağrı normal, morarma da normal içeride işlem yaptılar sonuçta kontrole gittin mi?
Yok perşembe gidicem dahaO ağrı normal, morarma da normal içeride işlem yaptılar sonuçta kontrole gittin mi?
İnce yapışkan var pansuman yapmıyorum sadece dren yerleri ve göbek için pansuman yapıyorum dren yeri iyileşti sadece göbek için yapıyorum oda kurudu ama kontrole kadar yapixamYok perşembe gidicem daha
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı bide işlem germe mı sadeceKızlar bazen karnımın bir yeri daha sert oluyor sizde de oluyormu
Daha onceden plaketlerine bakmamidilarmi canim ben en son kasimda yaptirdim iyi ve birde ameliyata bir hafta kala yaptieacagim benim bildigim plaketler ani bir sekilde dusmez ve sana plaket verile bilir damardan benim kardesimin cok dusuyordu ondan biliyorum tabi o hasta oldugu icin eger plaketlerin dusukse ic kanama riskin cok olur bence en dogru karar olmus ertelenmesiİspanya’dan canım. Evet plaket de deniliyor
6 GÜN OLdu 2 kez pansumana gittim dojtor sorun yok dedi inş öyledir sadece germe.Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı bide işlem germe mı sadece
Benim de 6. Gün ama iki gün oldu cikali 4 gün kaldım ben frenlerde akıntı bitmeden çıkarmadı dr6 GÜN OLdu 2 kez pansumana gittim dojtor sorun yok dedi inş öyledir sadece germe.
Çok geçmiş olsun Drenler çekilirken sıkıntı oldu mu acabaBenim de 6. Gün ama iki gün oldu cikali 4 gün kaldım ben frenlerde akıntı bitmeden çıkarmadı dr
Malesef korseler bu fiyatlarda estetikle ilgili herşey pahalıAyrıca bir sorum var korse çok pahalı geldi 350 TL bir sarıklı 3 bantlı kuşak için çok fazla degilmi yaaa
Çok geçmiş olsun.. benimde testlerim son gün yapılmıştı.. daha öncesinden yapılmasınıda mantıklı bulmuyorum.. her ihtimale karşı son gün en güvenlisi.. ama sanırım daha önce yaptırmışsınız ve birşey çıkmadı demişsiniz yanlış okumadıysam.. bazen Lab sonuçları bozuk çıkabiliyor.. öyle bişey olmuş olabilir mi?hematolojide detaylandırırlar bu durumu geç olsun güç olmasın vardır bir hayırİspanya’dan canım. Evet plaket de deniliyor
Yatış şekline korsenin gerginliğe göre yer yer sertlik olabilir sıkıntı yok canimArkadaşlar 7 gün oldu ameliyat olalı karnımın sag tarafı yunuşak sol tarsf sert normal mi arzum 77 sen bilirsin sıvı toplanması olmaz değil mi?
Tşk canımYatış şekline korsenin gerginliğe göre yer yer sertlik olabilir sıkıntı yok canim
Benim ameliyat ücretimin içerisindeydi korselerim, gerçekten pahalıymışAyrıca bir sorum var korse çok pahalı geldi 350 TL bir sarıklı 3 bantlı kuşak için çok fazla degilmi yaaa
Ne kadar ameliyatının sadece germe mı acaba ?Benim ameliyat ücretimin içerisindeydi korselerim, gerçekten pahalıymış
Ben 4 ay önce muayene olup erken rezervasyonla 20000 TL’ye anlaşmıştım kombin olarak, tabi kişiye göre değişir sanırım, iyi bir doktor seçmişim çok şükür, karın germede ağrım çok az oldu ama göğüs maf etti beni, 6. günüm bugün daha iyiyim şükür, iyi ki yaptırmışım şimdi sabırsızlıkla iyileşmeyi bekliyorum.Ne kadar ameliyatının sadece germe mı acaba ?
Ne kadar oldu ameliyat süreç hakkında önerileriniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?