Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok şükür benimde oldu bitti sonrası da çok eziyetliymiş bugün 3. Günüm daha önce iki defa ertelenmişti .geç olsun güç olmasın sonrasında yaşadığım olaylar nedeniyle iyimki ertelenmiş deyip şükrettiğim oldu .vardır her işte bir hayır inşallah herkes istediği sonuca ulaşır

Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım senin adına sevindim hepimize acil şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun.ama paket olduğu için demek ki korse gibi ufak hesap yapmamışlar zaten yeterince pahalı olmuş.onemli olan memnuniyeti umarım buna değer

Arkadsşlar ben şişiyorum 7. Gün ve şiştikçe eğiliyorum ve sağ taraf yumuşak sol tsraf göbek yakını şiş portakal ksdar tecrübeli olanlar cevaplayabilir mi

Yok yanlış anlaşılmadınız..1 hafta öncede yapılsın haklısınız durumunuzdan dolayı ama ameliyata girmeden tekrar yapılsın..sonuçta bir sorun olmasına karşın Allah korusun geri dönememektense..

Arkadsşlar ben şişiyorum 7. Gün ve şiştikçe eğiliyorum ve sağ taraf yumuşak sol tsraf göbek yakını şiş portakal ksdar tecrübeli olanlar cevaplayabilir mi
Hiç duymadım bu tarz bir durum karında korse kullanıyorsunuz dimii?benimde karında değil ama bacak germemde kasıklarımdaydı dikişim ve akşam olunca ordasanki bir muz şeklinde şişlik oluşuyordu..iyileştikçe geçti..ama yinede doktorunuza bir danışın

Geçmiş olsun öncelikle. Epeydir foruma girmiyorum...
Ben de karın germe ameliyatı oldum ssdece fazla deri alındı ve kaslar onarıldı...sonrasında içerde sıvı birikmesi oldu 3 kez doktorum iğne ile çekti sıvıyı ancak o şekilde düzeldi. Yalnız ben kan sulandırıcı kullanıyorum genelde bu ilacı kullananlarda görülüyormuş drum normal olduğunu söyledi. Daha önce pıhtı attığı için ömür boyu komadin kullanmam gerekiyor ameliyattan bir hafta önce kestik önlem olarak klexsan iğne oldum ameliyattan sonra da 10 gün kadar...içerde sıvı birikti üstelik dren 9 gün alınmadı fakat yine de böyle bir sonuçla karşılaştık.

Sizin de sorununuz sıvı birikmesi olabilir doktorunuza görünmenizi öneririm. Eğer böyle bir durum varsa vücut tolera etmiyor mutlaka içerdeki sıvının alınması lazım...

Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun..

Saglikli bir insanda kan degerleri sebepsiz yere bir haftada dusmez ya asiri kanama yada bir hastalik sebep olur oda zaten insan kendini bilir ama bilmiyorum bana tekrar ameliyattan once yaparlarmi benim bir sorun cikar diye cok korkuyorum zaten zar zor organize oldum ertelenirse bir sene sonraya tekrardan kendimi anca hazirlarim ondan tedbir icin bir hafta once benim icimi rahatlatiyor tabi ufak bir enfeksiyon veya grip te ameliyati ertelemeye yetiyor hayirlisi olsun herkes icin INSALLAH sorun cikan arkadasimiz kisa zamanda iyilesir ve ameliyatini olur haber vermedi bende merak ettim kendisini

Kötüyü hiç çağırmayın..güzel düşünün güzel olsun

Evet korse vsr ysrın kontroldev soracsgım inş ciddi değildir.

Teşekkürler bende kan sulandırıcı içmiyorum ama bir yerbdaha hassas bakalım ysrın soracsgım

Bugün benimde 7. Günüm dün duş almak için korseli çıkardığımda sağ ve soldaki dikişlerimin üst tarafı okadar şişmişti ki çok korktum,hemen fotoğraflarını çekip doktora gönderdim. doktor ödemden dolayı normal , ama daha fazla şişerse mutlaka bana haber ver dedi. Bence sende mutlaka doktoruna bilgi ver en azından fotoğraf göndererek yapabilirsin.

Canın doktor kontrolü var yarın soracsgım bende dün korsemi yıkamsk için çıkattım şiştim ve eğildim resmen çok gergin nasıl dikleşeceğim bilmiyorum

Senin gögüsler nasıl şiştir doktor bana masaj yap dedi yaptıkça şişiyor onuda soracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…