Geçmiş olsunÇok şükür benimde oldu bitti sonrası da çok eziyetliymiş bugün 3. Günüm daha önce iki defa ertelenmişti .geç olsun güç olmasın sonrasında yaşadığım olaylar nedeniyle iyimki ertelenmiş deyip şükrettiğim oldu .vardır her işte bir hayır inşallah herkes istediği sonuca ulaşır
Çok geçmiş olsun canım senin adına sevindim hepimize acil şifalar diliyorumÇok şükür benimde oldu bitti sonrası da çok eziyetliymiş bugün 3. Günüm daha önce iki defa ertelenmişti .geç olsun güç olmasın sonrasında yaşadığım olaylar nedeniyle iyimki ertelenmiş deyip şükrettiğim oldu .vardır her işte bir hayır inşallah herkes istediği sonuca ulaşır
Ben 4 ay önce muayene olup erken rezervasyonla 20000 TL’ye anlaşmıştım kombin olarak, tabi kişiye göre değişir sanırım, iyi bir doktor seçmişim çok şükür, karın germede ağrım çok az oldu ama göğüs maf etti beni, 6. günüm bugün daha iyiyim şükür, iyi ki yaptırmışım şimdi sabırsızlıkla iyileşmeyi bekliyorum.
Yok yanlış anlaşılmadınız..1 hafta öncede yapılsın haklısınız durumunuzdan dolayı ama ameliyata girmeden tekrar yapılsın..sonuçta bir sorun olmasına karşın Allah korusun geri dönememektense..Ben yanlis anlasildim galiba ben yurt disanda gelenler icin soyluyorum Turkiye de olanlar bir sorun ciktimi evine gidip tedavisini bekler cok fazla bir sikinti olmaz ama yutdisindan gelindiginde hersey cok daha zor buyuk bir organizasyon gerekiyor ucak hôtel isten izin alinmasi cocuklarda olunca daha zor onlarin bakilim eslerde izin almasi gerekiyor bir hafta oncesi bence mantikli onceden yapildiginda en azindan onlem alinir ve tedaviye kaldigi ulkede yapilir bazen cok uzun surebiliyor ne zaman nede para kaybi olur en azindan minimum bir onlem alinmasi daha iyi olur diye soyledim
Hiç duymadım bu tarz bir durum karında korse kullanıyorsunuz dimii?benimde karında değil ama bacak germemde kasıklarımdaydı dikişim ve akşam olunca ordasanki bir muz şeklinde şişlik oluşuyordu..iyileştikçe geçti..ama yinede doktorunuza bir danışınArkadsşlar ben şişiyorum 7. Gün ve şiştikçe eğiliyorum ve sağ taraf yumuşak sol tsraf göbek yakını şiş portakal ksdar tecrübeli olanlar cevaplayabilir mi
Geçmiş olsun öncelikle. Epeydir foruma girmiyorum...Arkadsşlar ben şişiyorum 7. Gün ve şiştikçe eğiliyorum ve sağ taraf yumuşak sol tsraf göbek yakını şiş portakal ksdar tecrübeli olanlar cevaplayabilir mi
Çok geçmiş olsun..Geçmiş olsun öncelikle. Epeydir foruma girmiyorum...
Ben de karın germe ameliyatı oldum ssdece fazla deri alındı ve kaslar onarıldı...sonrasında içerde sıvı birikmesi oldu 3 kez doktorum iğne ile çekti sıvıyı ancak o şekilde düzeldi. Yalnız ben kan sulandırıcı kullanıyorum genelde bu ilacı kullananlarda görülüyormuş drum normal olduğunu söyledi. Daha önce pıhtı attığı için ömür boyu komadin kullanmam gerekiyor ameliyattan bir hafta önce kestik önlem olarak klexsan iğne oldum ameliyattan sonra da 10 gün kadar...içerde sıvı birikti üstelik dren 9 gün alınmadı fakat yine de böyle bir sonuçla karşılaştık.
Sizin de sorununuz sıvı birikmesi olabilir doktorunuza görünmenizi öneririm. Eğer böyle bir durum varsa vücut tolera etmiyor mutlaka içerdeki sıvının alınması lazım...
Tekrar geçmiş olsun.
Kötüyü hiç çağırmayın..güzel düşünün güzel olsunSaglikli bir insanda kan degerleri sebepsiz yere bir haftada dusmez ya asiri kanama yada bir hastalik sebep olur oda zaten insan kendini bilir ama bilmiyorum bana tekrar ameliyattan once yaparlarmi benim bir sorun cikar diye cok korkuyorum zaten zar zor organize oldum ertelenirse bir sene sonraya tekrardan kendimi anca hazirlarim ondan tedbir icin bir hafta once benim icimi rahatlatiyor tabi ufak bir enfeksiyon veya grip te ameliyati ertelemeye yetiyor hayirlisi olsun herkes icin INSALLAH sorun cikan arkadasimiz kisa zamanda iyilesir ve ameliyatini olur haber vermedi bende merak ettim kendisini
Guzel dusunmeye calisiyorum ama yinede aklimd takmiyorda degilim hayirlisi olsun diyorumKötüyü hiç çağırmayın..güzel düşünün güzel olsun
çok teşekkür ederim Çiğdem...
Allah hepimizin yardımcısı olsun Sedakt...
canım umarım en kısa zamanda sağlıklı ve kolay bir şekilde gerçekleşir ameliyatın...
haydi kızlar ameliyathaneyeeeee...:79::79::79:
Evet korse vsr ysrın kontroldev soracsgım inş ciddi değildir.Hiç duymadım bu tarz bir durum karında korse kullanıyorsunuz dimii?benimde karında değil ama bacak germemde kasıklarımdaydı dikişim ve akşam olunca ordasanki bir muz şeklinde şişlik oluşuyordu..iyileştikçe geçti..ama yinede doktorunuza bir danışın
Teşekkürler bende kan sulandırıcı içmiyorum ama bir yerbdaha hassas bakalım ysrın soracsgımGeçmiş olsun öncelikle. Epeydir foruma girmiyorum...
Ben de karın germe ameliyatı oldum ssdece fazla deri alındı ve kaslar onarıldı...sonrasında içerde sıvı birikmesi oldu 3 kez doktorum iğne ile çekti sıvıyı ancak o şekilde düzeldi. Yalnız ben kan sulandırıcı kullanıyorum genelde bu ilacı kullananlarda görülüyormuş drum normal olduğunu söyledi. Daha önce pıhtı attığı için ömür boyu komadin kullanmam gerekiyor ameliyattan bir hafta önce kestik önlem olarak klexsan iğne oldum ameliyattan sonra da 10 gün kadar...içerde sıvı birikti üstelik dren 9 gün alınmadı fakat yine de böyle bir sonuçla karşılaştık.
Sizin de sorununuz sıvı birikmesi olabilir doktorunuza görünmenizi öneririm. Eğer böyle bir durum varsa vücut tolera etmiyor mutlaka içerdeki sıvının alınması lazım...
Tekrar geçmiş olsun.
Bugün benimde 7. Günüm dün duş almak için korseli çıkardığımda sağ ve soldaki dikişlerimin üst tarafı okadar şişmişti ki çok korktum,hemen fotoğraflarını çekip doktora gönderdim. doktor ödemden dolayı normal , ama daha fazla şişerse mutlaka bana haber ver dedi. Bence sende mutlaka doktoruna bilgi ver en azından fotoğraf göndererek yapabilirsin.Arkadsşlar ben şişiyorum 7. Gün ve şiştikçe eğiliyorum ve sağ taraf yumuşak sol tsraf göbek yakını şiş portakal ksdar tecrübeli olanlar cevaplayabilir mi
Canın doktor kontrolü var yarın soracsgım bende dün korsemi yıkamsk için çıkattım şiştim ve eğildim resmen çok gergin nasıl dikleşeceğim bilmiyorumBugün benimde 7. Günüm dün duş almak için korseli çıkardığımda sağ ve soldaki dikişlerimin üst tarafı okadar şişmişti ki çok korktum,hemen fotoğraflarını çekip doktora gönderdim. doktor ödemden dolayı normal , ama daha fazla şişerse mutlaka bana haber ver dedi. Bence sende mutlaka doktoruna bilgi ver en azından fotoğraf göndererek yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?