Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

mrh bayanlar hepinize geçmiş olsun.samsunda ameliyat olan varmı aranızda acaba dr araştırma içersindeyim bende aslında ameliyat günüm belli ama hala araştıryorum

Canın doktor kontrolü var yarın soracsgım bende dün korsemi yıkamsk için çıkattım şiştim ve eğildim resmen çok gergin nasıl dikleşeceğim bilmiyorum
Bana da haber ver canım, ameliyat olduk kolay birşey değil düzeleceğiz, inşallah her geçen gün daha iyi olacak. Yazı düşünüp mutlu olalım

Benim göğüsler de şiş ve gergin, doktor bana masaj önermedi, belki 1. Aydan sonra önerebilir. Ödemler indikçe zamanla yumuşayacaklar
Kaç cc oldu senin ben dikleştirme olmadı doktor onun için toparlasın diye375cc tsktı bana büyük gelşyor umarım pişman olmam şişler insin bakalım merakla bekliyorum

mrh bayanlar hepinize geçmiş olsun.samsunda ameliyat olan varmı aranızda acaba dr araştırma içersindeyim bende aslında ameliyat günüm belli ama hala araştıryorum
Benim Samsun’da yaşayan arkadaşımdan duyduğum kadarı ile Prof. Dr Lütfi eroğlu ile yard. Doç. Çağlayan yağmur iyi doktorlarmış araştırabilirsiniz

Kaç cc oldu senin ben dikleştirme olmadı doktor onun için toparlasın diye375cc tsktı bana büyük gelşyor umarım pişman olmam şişler insin bakalım merakla bekliyorum
Bende dikleştirme oldu kaç cc takıldığını sormadım, ama bana verilen kitapçık gibi bişey de biri 305 diğeri 295 gibi rakamlar yazılı bunlar olabilir, protezin markası motiva

Benim Samsun’da yaşayan arkadaşımdan duyduğum kadarı ile Prof. Dr Lütfi eroğlu ile yard. Doç. Çağlayan yağmur iyi doktorlarmış araştırabilirsiniz
çağlayan yağmura olcam lipo için gittim.göbek ve yanlar için o karın germeyle daha iyi olur dedi ben korktum istemedm karın germe.çatlat sarkma yok çünki bende sadece 7 aylık gibi bi göbek var.şimdi lipo ve karın germe istiyorum ama feci korkuyorum nisana gün verdi bekliyoruz

Benimde 7. Günüm dikişlerin sağ son sol son ve piknik üstü yani tam ortasında morluk var kırmızı değil bı yere çarpmış siyahlasmis gibi

Yarın zaten kontrol var arayıp sormak istemedim ama merak da ediyorum tabi.ayrica göbek ne.kadar süre pansuman olacak kurudu iki gündür hiç leke olmuyor bezi

Benimde 7. Günüm dikişlerin sağ son sol son ve piknik üstü yani tam ortasında morluk var kırmızı değil bı yere çarpmış siyahlasmis gibi
Canım morluk var bendede doktor olabilir dedi gittikçe yayılıyor sorun yok yani benimde çok şiş çok büyük bir an önce küçülsün seninde şişmi çok sırf gögğs oldum sanki.

Canım morluk var bendede doktor olabilir dedi gittikçe yayılıyor sorun yok yani benimde çok şiş çok büyük bir an önce küçülsün seninde şişmi çok sırf gögğs oldum sanki.
Benim de morluk kan toplamaya benzer sanki dayak yemişim gibi görünüyor bir çok yerimde var zamanla geçecek

Yarın zaten kontrol var arayıp sormak istemedim ama merak da ediyorum tabi.ayrica göbek ne.kadar süre pansuman olacak kurudu iki gündür hiç leke olmuyor bezi
hiç pansumana gitmedim. 5. Gün kontrole gittiğimde doktor pansumanı açtı bir sprey şıktı, yarın duş alabilirsin ve her gün 1 defa kesiklerine fucidin antibiyotikli merhem sür dedi, demek ki her doktor Farklı tedavi yapıyor

Tek başına Liponun çok işe yaramayacağını düşünenlerdenim, çünkü karın kasları gevşiyor onlara müdahale edilmeden karın sıkılaşmıyor, tabi bir kaç doktorla daha görüşüp ona göre karar vermen daha uygun olur, karın germe ameliyatı için hiç korkma acı çok az oluyor, içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…