benimde 2 ay 2 gün var ameliyata ama çok korkuyorum heran vazgeçcek gibiyimDaha 2 ay 1 hafta gunum var ameliyata
Bana da haber ver canım, ameliyat olduk kolay birşey değil düzeleceğiz, inşallah her geçen gün daha iyi olacak. Yazı düşünüp mutlu olalımCanın doktor kontrolü var yarın soracsgım bende dün korsemi yıkamsk için çıkattım şiştim ve eğildim resmen çok gergin nasıl dikleşeceğim bilmiyorum
Benim göğüsler de şiş ve gergin, doktor bana masaj önermedi, belki 1. Aydan sonra önerebilir. Ödemler indikçe zamanla yumuşayacaklarSenin gögüsler nasıl şiştir doktor bana masaj yap dedi yaptıkça şişiyor onuda soracagım
Aleyküm selam hadi inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruzSlm bende heycan dorukta 16 şubatta Ankara’da ozan bitik e ameliyat oluyorum
Ne ameliyatı olacaksın? Sadece karın germe mi?benimde 2 ay 2 gün var ameliyata ama çok korkuyorum heran vazgeçcek gibiyim
Kaç cc oldu senin ben dikleştirme olmadı doktor onun için toparlasın diye375cc tsktı bana büyük gelşyor umarım pişman olmam şişler insin bakalım merakla bekliyorumBenim göğüsler de şiş ve gergin, doktor bana masaj önermedi, belki 1. Aydan sonra önerebilir. Ödemler indikçe zamanla yumuşayacaklar
Benim Samsun’da yaşayan arkadaşımdan duyduğum kadarı ile Prof. Dr Lütfi eroğlu ile yard. Doç. Çağlayan yağmur iyi doktorlarmış araştırabilirsinizmrh bayanlar hepinize geçmiş olsun.samsunda ameliyat olan varmı aranızda acaba dr araştırma içersindeyim bende aslında ameliyat günüm belli ama hala araştıryorum
Bende dikleştirme oldu kaç cc takıldığını sormadım, ama bana verilen kitapçık gibi bişey de biri 305 diğeri 295 gibi rakamlar yazılı bunlar olabilir, protezin markası motivaKaç cc oldu senin ben dikleştirme olmadı doktor onun için toparlasın diye375cc tsktı bana büyük gelşyor umarım pişman olmam şişler insin bakalım merakla bekliyorum
çağlayan yağmura olcam lipo için gittim.göbek ve yanlar için o karın germeyle daha iyi olur dedi ben korktum istemedm karın germe.çatlat sarkma yok çünki bende sadece 7 aylık gibi bi göbek var.şimdi lipo ve karın germe istiyorum ama feci korkuyorum nisana gün verdi bekliyoruzBenim Samsun’da yaşayan arkadaşımdan duyduğum kadarı ile Prof. Dr Lütfi eroğlu ile yard. Doç. Çağlayan yağmur iyi doktorlarmış araştırabilirsiniz
Sana büyük geliyormu şuanBende dikleştirme oldu kaç cc takıldığını sormadım, ama bana verilen kitapçık gibi bişey de biri 305 diğeri 295 gibi rakamlar yazılı bunlar olabilir, protezin markası motiva
Benimde 7. Günüm dikişlerin sağ son sol son ve piknik üstü yani tam ortasında morluk var kırmızı değil bı yere çarpmış siyahlasmis gibiBugün benimde 7. Günüm dün duş almak için korseli çıkardığımda sağ ve soldaki dikişlerimin üst tarafı okadar şişmişti ki çok korktum,hemen fotoğraflarını çekip doktora gönderdim. doktor ödemden dolayı normal , ama daha fazla şişerse mutlaka bana haber ver dedi. Bence sende mutlaka doktoruna bilgi ver en azından fotoğraf göndererek yapabilirsin.
Canım morluk var bendede doktor olabilir dedi gittikçe yayılıyor sorun yok yani benimde çok şiş çok büyük bir an önce küçülsün seninde şişmi çok sırf gögğs oldum sanki.Benimde 7. Günüm dikişlerin sağ son sol son ve piknik üstü yani tam ortasında morluk var kırmızı değil bı yere çarpmış siyahlasmis gibi
Evet yumuşayıp küçülecekmiş biraz , sana ne dedi doktorSana büyük geliyormu şuan
Benim de morluk kan toplamaya benzer sanki dayak yemişim gibi görünüyor bir çok yerimde var zamanla geçecekCanım morluk var bendede doktor olabilir dedi gittikçe yayılıyor sorun yok yani benimde çok şiş çok büyük bir an önce küçülsün seninde şişmi çok sırf gögğs oldum sanki.
hiç pansumana gitmedim. 5. Gün kontrole gittiğimde doktor pansumanı açtı bir sprey şıktı, yarın duş alabilirsin ve her gün 1 defa kesiklerine fucidin antibiyotikli merhem sür dedi, demek ki her doktor Farklı tedavi yapıyorYarın zaten kontrol var arayıp sormak istemedim ama merak da ediyorum tabi.ayrica göbek ne.kadar süre pansuman olacak kurudu iki gündür hiç leke olmuyor bezi
Banada küçülecek dedi ama 10 cm falan küçülmesi lazım benim mutlu olmam için şuan üzgünümEvet yumuşayıp küçülecekmiş biraz , sana ne dedi doktor
Yarın zaten kontrol var arayıp sormak istemedim ama merak da ediyorum tabi.ayrica göbek ne.kadar süre pansuman olacak kurudu iki gündür hiç leke olmuyor bezi
Tek başına Liponun çok işe yaramayacağını düşünenlerdenim, çünkü karın kasları gevşiyor onlara müdahale edilmeden karın sıkılaşmıyor, tabi bir kaç doktorla daha görüşüp ona göre karar vermen daha uygun olur, karın germe ameliyatı için hiç korkma acı çok az oluyor, içini ferah tutçağlayan yağmura olcam lipo için gittim.göbek ve yanlar için o karın germeyle daha iyi olur dedi ben korktum istemedm karın germe.çatlat sarkma yok çünki bende sadece 7 aylık gibi bi göbek var.şimdi lipo ve karın germe istiyorum ama feci korkuyorum nisana gün verdi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?