Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Banada küçülecek dedi ama 10 cm falan küçülmesi lazım benim mutlu olmam için şuan üzgünüm
Silikon ameliyatı olan arkadaşların yorumları nasıl, ne kadar küçülecekmiş, şuan sert ve gergin olduğu için kocaman görünüyordur, güzel göğsümüz olsun diye yaptırdık, göğüs iyidir sıkma canını eminim çok güzel olmuştur, üzüleceksen de iyileşme bittikten sonra üzülürsün sonucu görmeden üzülme

İnş öyle olur ben çok büyük gögüs istemiyorum demiştim doktora neyse herkes büyük ister bende küçük offf

İnş öyle olur ben çok büyük gögüs istemiyorum demiştim doktora neyse herkes büyük ister bende küçük offf
Doktorlar ölçüm yapıp çiziyorlar benim doktorumda öyle yaptı ,vücut ölmüne uygun yapmış şimdi tadını çıkar. Bak olduk bitti şükür her ne kadar ağrım olsa da şükürler olsun hayalim gerçekleşti

Bence de tek başına liposuction olmaz o bombe görünüm sadece kas onarımı ile kaybolur.agri sizi korkutmasin uygun şartlar ve iyi bir doktor ile acısız ve çok kolay atlatabilirsiniz

Bir sorum var arkadaşlar şimdi ben ameliyat öncesi kıyafetlerini bile giyemez oldum.incelmem gerekmiyor mu daha 8. Günüm ama görünüşte düz bir karın güzel bir göbek olsada ölçüm olarak daha geniş olmuşum ameliyat öncesi 86 cm di bel çevrem liposuction olmadı bombe vardi kas onarımı ve germe yapıldı şekil olarak düzgün ama daha bı genisim yine 86 cm ölçüm.acaba sislikten midir. Ödem mı var bilemedim.kilo olarak da aynıyım.sonucta atılan deri bile 1 kg farketmez mi anlamadım kafam karıştı

Normal ilk zamanlar tartı da artı görebilirsin ödem şişlik çok oluyor , herkesde farklı oluyor bu süreçler kiminde uzun sürüyor ödem işi

benimde 2 ay 2 gün var ameliyata ama çok korkuyorum heran vazgeçcek gibiyim
Bende ayniyim ama hep kendime diyorum omur boyu yaptisammi yaptirmasammi dusunmekten iyidir vucudunda menmun degilsen hic tereddut etme sonra t'as ilerledikce saglik problemleride artiyor hayir sagligimiz yerindeyken en iyisi yaptirip kurtulmak

Normal ilk zamanlar tartı da artı görebilirsin ödem şişlik çok oluyor , herkesde farklı oluyor bu süreçler kiminde uzun sürüyor ödem işi
6 ayda şekil buluyor deniyor yazıyor ama büyük oranda azalmış olmalı ödem.siz de ameliyat olduysaniz ilk şekil kaç günde bariz belli olur.yani 2-3 haftada kıyafetler giyilebilir olur mu

Melur sen dikleşebildin mi ben gerginlikten dikleşemiyorum 9. Gün olacak jelecet kaç gün sürüyor gerginlik hep eğik kalmam umarım

Melur sen dikleşebildin mi ben gerginlikten dikleşemiyorum 9. Gün olacak jelecet kaç gün sürüyor gerginlik hep eğik kalmam umarım
İlginç ama ben 4 gün hastanede kaldım orda yürürken de çok hafif egiktim.dr kendini rahat hissediyorsan dik yürü vücut izin vermez rahatlığına göre eğik.kal dedi.ben bugün tamamen dik yürüyorum.hatta az önce kuaföre gittim geldim araba kullandım.masallah ağrım sızım da kalmadı iki gündür ayaklarım serbest uyuyorum.8. günüm çok şükür.ama morluk gerginlik ve şişlik benim rahatsız olduğum durumlar.yarin kontrol var bugün çok merak ettim Dr aradım normal dedi ama kıyafetlerin olmuyor işte bilemiyorum

Ne güzel ben daha dogrulamadım inş sorun yoktur yarın foktora soracagım

Ne güzel ben daha dogrulamadım inş sorun yoktur yarın foktora soracagım
Sizde liposuction olduysa daha çok gerilmistir ondan eğik kalmış olabilirsiniz.ben çok kilo vermedim çok fazla yağ yoktu normal kendi parcalarimdan şekil verildi ama bende diastaz çöktü bombe vardı ki 6 aylık gibiydim.simdi düz olmuş ama genişlik kilo aynı bı tek deri fazlam alındı.saniyorum çok gerilmedim.ondan rahat kalkabildim

Bende dikleştirme oldu kaç cc takıldığını sormadım, ama bana verilen kitapçık gibi bişey de biri 305 diğeri 295 gibi rakamlar yazılı bunlar olabilir, protezin markası motiva
Canim memnunmusun motiva protezinden benim doktorum mentor onerdi ama aklim karisti fransada mentor fazla kullanilmiyor daha cok motiva var ama motiva 5 yil mentor 10 yil garanti veriyor motiva hakkinda iyi seyler duydum daha dogal durdugu soyleniyor senin doktor ne soyledi protezin hakkinda

valla beklemek daha dert canım kafaya takma bari hemen gelsin günün
Tesekurler canim evet cok buyuk bir dert ama birde kilo verebilsem iyi olurdu ne kadarda dikkat etsem bir kilo bile veremiyorum suanki en buyuk sikintim doktor saglikli bir sekilde ver dedi sonra amaliyattan once sagligimida bozmak istemiyorum

Arkadaslar birde bir sorum olacakti ufuk bilkay lipomatik ile yaglari aliyormus korse daha az kullanma gerekiyor birde daha az agri ve morluk oluyorum birde vaser 3D liposaksin var hangisi daha iyi acaba deneyen varmi

Motiva dünya sağlık örgütünün önerdiği kansorejen olmayan maddeden yapılıyormuş, 10 yıl garantisi var ama bana ömürlük dedi doktorum yani çıkarttırmaya gerek yokmuş, ben ameliyat öncesi incelediğimde çok doğaldı çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…