Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaslar birde bir sorum olacakti ufuk bilkay lipomatik ile yaglari aliyormus korse daha az kullanma gerekiyor birde daha az agri ve morluk oluyorum birde vaser 3D liposaksin var hangisi daha iyi acaba deneyen varmi
Benim doktorum bütün Lipoları beraber kullanıyor, 4d Lipo diyor adına bilgi alabilirsiniz

Lipo yoktu kilo da yoktu 56 ama çok deri fazlam vardı çok gergin şimdi
Sizinle ben çok benziyoruz durum dönem olarak belki de doktorunuz daha gergin yapmıştır.benimki de baya normal dikis ustunde hatta ufak bombeli bı kat bile var.hangimiz doğru bilemedim bende şimdi şişlik inerse yeniden sarkık görüntü olurmu suphesine düştüm.aci rahatlık falan çok iyi ama görünüm ve incelme yok morluk var dikiş hattı üstünde daha da büyümüş morluk hafif bir bombe kat da var işte bilemiyorum

Tesekurler canim evet cok buyuk bir dert ama birde kilo verebilsem iyi olurdu ne kadarda dikkat etsem bir kilo bile veremiyorum suanki en buyuk sikintim doktor saglikli bir sekilde ver dedi sonra amaliyattan once sagligimida bozmak istemiyorum
Diyetisyen denemelisiniz canım.kan değerlerine İnsülin direnci bakılması gerekir.her bünye farklı kilo verir kimi yiyerek kimi aç kalarak kimi sıvı beslenme kimi katı ve lifli

Diyetisyen denemelisiniz canım.kan değerlerine İnsülin direnci bakılması gerekir.her bünye farklı kilo verir kimi yiyerek kimi aç kalarak kimi sıvı beslenme kimi katı ve lifli
Ben hayatim boyunca hic kilolu olmadim hic rejimde yapmadim yediklerimede dikkat etmedim ne olduysa son hamileligimden sonra kullandigim dogum kontrol yontemleri benim kilo vermemi durdurdu kilo almiyorum ne kadar yesemde ama yemesemde kilo veremiyorum 2 kilodan sonra takilip kaliyorum uykusuzluk stress de kilo vermemi etkiliyor dietisyenede ayiracak vaktim yok problemde burda galiba kendime ayiracak vaktim olmamasi

6 ayda şekil buluyor deniyor yazıyor ama büyük oranda azalmış olmalı ödem.siz de ameliyat olduysaniz ilk şekil kaç günde bariz belli olur.yani 2-3 haftada kıyafetler giyilebilir olur mu

Valla yazdığım gibi herkes de süreç farklı geçti bende ödem 2 ayda bitti ama şekil alması 6 ay biir sene sürenler de vardı... 3 hafta eşofmanla takıldım ben hep korseden dolayı yalnız şu var benim hastanede ertesi gün doktor kontrole gelip açtığın da koca göbek yoktu mutlu oldum ama o arada doktorum dedi 10 gün sonra şişersiniz ödem olur panic yapmayın cidden ödemden tartıa da artı gördüm , sonra iniyor bol su iç ve yürüyüş yap sakin geçir daha yenisin 1 aya daha rahatlarsın geçmiş olsun

Tesekurler canim evet cok buyuk bir dert ama birde kilo verebilsem iyi olurdu ne kadarda dikkat etsem bir kilo bile veremiyorum suanki en buyuk sikintim doktor saglikli bir sekilde ver dedi sonra amaliyattan once sagligimida bozmak istemiyorum

bak iyi taraf bu kilonu vereceksin aynen dikkatli yap diyetini de önce sağlık canım

Melur sen dikleşebildin mi ben gerginlikten dikleşemiyorum 9. Gün olacak jelecet kaç gün sürüyor gerginlik hep eğik kalmam umarım

Beni pek örnek alma ya ben hastanede ilk yürümede az eğik dim doktorum ertesi gün kızınca iki büklüm yürüdüm buda değişiyor kişinin vücut yapısı ile ilgili kalan görmedim iki büklüm no panic geçiyor doktoruna da sor bakalım artık hafif zorlayayım mı kendimi dik yürümek için diye

Nurum neyin var atladım yoktum yeni okudum mesajını çok geçmiş olsun
Canımm bir şeyim yok... Arkadaşın birine yorum yapmıştım karın germe sonrası şişlik olmuş da, ben de kendi tecrübemi anlatmıştım bi tane arkadaş da yorum yapmış geçmiş olsun diye ona cevaben yazdım

Teşekkür ederim canım.o zaman bende aynı surecteyim hastanede gördüm harika bir karın derim incelme ve minicik estetik göbek deliği hemen dedim 36 beden gardrop yapmalıyım.acilarimi unuttum.eve geldim ki derim mor korseden dolayı kırışık gergin ve ödem sanırım şişlik.ama 10 gün sonra şişer demiş doktorunuz demek ki benim de öyle olacak.sonuc güzel olsun inşallah beklicez

Dikislere bağlı hani sigara içmiyorsaniz zaten ikinci gün kaynamaya başlıyor.benim 4. Gundu baya diklestim yürürken doktor dikişler zaten kaynamış sıkıntı yok kendinizi nasıl rahat hissederseniz dedi.illa eğik yürümek için zorlamaya gerek yok benim belim çok agrimosti

İnş öyle olur ben çok büyük gögüs istemiyorum demiştim doktora neyse herkes büyük ister bende küçük offf
Yok hiç öyle düşünme.. bende aml öncesi küçük olsun demiştim ama şimdi bir tık daha büyük olsaydı diyorum.. daha şişlikler inicek daha doğal bir göğsünüz olacak.. şu an kendi dokumla beraber hesap edersem 400cc takılmış büyüklükte aslında 175 cc var içinde 200 bileolabilşrmiş ama..kaç gün oldu sizin

Bende ayniyim ama hep kendime diyorum omur boyu yaptisammi yaptirmasammi dusunmekten iyidir vucudunda menmun degilsen hic tereddut etme sonra t'as ilerledikce saglik problemleride artiyor hayir sagligimiz yerindeyken en iyisi yaptirip kurtulmak
Kendinize yaptığınız en güzel şey! Tabiiki sağlığınız elveriyorsa.. onun dışında bence hiç birşey engel değil.. bu bir deformasyon ve düzelmesi mümkün.. ve psikolojimize olan olumlu katkılarını düşünürsek bu mutlulukla daha geç yaşlanırız bence

Çok sagol biraz moral buldum 375 cc tskıldı biraz doku vardı şimdi9.gün çok büyük geliyor gözüme şişlikler inince kaç cm küçülür acaba sizin şimdi ksç beden oldu ben b kup istiyorum inş küçülür o kadar yoksa mutlu olamam

Teşekkürler bizde inş iyi gelişmeleri yazarız

Nur cevabın için teşekkürler bugün kontrolde soracagım inş önemsizdir.

Günaydınlar kızlar meme dikleştirme protez ve karın aml nda 5. Günüm Dr um artık banyo yapabilirsin ama güzel kurut dedi bantların üzerini korktum korseyi çıkarınca düşüyormuşum gibi hissediyorum bende çok eğil yürümüyordum yine de 10 gün eğik yürü sesi Dr dikkat edilmeliymiş Bende sabah daha iyiyim gece yatarken vücudum korseden dışarı çıkmak için savaşıyor çok şişiyorum

Canım bende aynı durymdayım akşam şişiyorum bende hem gögüs hem karın oldum bununlada alakalı olabilir çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…