Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçmiş olsun canım yaşadıkların çok normal bir kaç gün sonra daha iyi olacaksın ilk banyo korkutuyor bende kendimden geçiyordum vücudundaki dikiş, şişlik ve morarmaları görünce, korseyi takmalıyız maalesef ödem atmak için gerekliymiş

Tatlım b cup olmaz sanıyorum ben c cup kullanıyorum..b cup silikon taktordığına değmez hiç üzme kendini 1 ay sonra göreceksin küçülecekler

Ark sargılarım alındı ama sağ dikiş bitiminden kan sızıntısı oluyor böyle birşey yaşsyan var mı

Nur doktor şişliğe normsl dedi şükür ama bugün sargılarım alında sağ dikiş yerinden sızuntı oluyor diren yerinde oldugu gibi karnıma bastırıncada çogalıyor bu iyi bir şey mi anlamadım sorun olmaz umarım sende böylw birşey duydun mu normal mi doktorun devlette çok sık ulaşamıyorum lütfen yardım

Tatlım b cup olmaz sanıyorum ben c cup kullanıyorum..b cup silikon taktordığına değmez hiç üzme kendini 1 ay sonra göreceksin küçülecekler
Doktora sordum gögğsler büyük dedim küçülecek 85-90arası b olur dedi hadi bakalım hsyırlısı

Bende de hafif kan pıhtısı olmuştu birşey olmaz demişti doktor ama sen yine de doktoruna ulaş bilgi ver

Canım geçmiş olsun. umarım düzelir en kısa zamanda.

Canım benim karnımın bi tarafı taş gibi oldu müthiş sertlik vardı. Söylediğim gibi içerde sıvı birikmiş oysa drenimi almamıştı doktorum, buna rağmen sıvı birikti ve 3 kez iğne ile çekti...Ben istemedim lâkin drum vücut tolera etmez mecburen çekmemiz lazım dedi... öyle ki bastırınca davul gibi olmuştu karnım ve içerde sıvı olduğu belliydi eşit değildi sıvı olan taraf daha şişkindi...

Canım ama ben kan sulandırıcı kullanıyordum dediğim gibi ve bu durumda sık görülen bir şey miş...

Sizin drunuz ne dedi normal olduğunu mu söyledi, canım o zaman normaldir...Eğer geçmezse tekrar bi daha gidin. Inşallah geçer hemen düzelir. Acil şifalar dilerim

Yalnız sızıntı sargılar açıldığında eve geldiğinizde mi oldu, doktorun yanında olmadı mı? Eğer öyle ise mutlaka doktorunuzu haberdar edin...

Teşekkürler canıö normal dedi hstta ben seroma oldum dedim güldü bumu şişlik diye onlar daha iyi bilir sonuçta ne yspslım

arkadaşım merhaba 22.ocakta karın germe ve liposuction yapıldı karnımda çatlak yoktu ve derim gayet gergin olmasına ragmen sezeryan ust bölgede çok hafif sarkma vardı karın germe olmadan olmaz dedi doktorum yaptırdım ama inanki 10.gun ve çok pişmanım 5 gun hastanede yattım. agrılrdan öldum okadaragrı kesiciye ragmen kanım 14 den 8 e duştu tansiyon cabası 3 gun aglam krizleri ve sakinleştiricilerle durdum suan halaegik yuruyorum yarın dikişlerim alınaacak sanki hiç degişiklik olmas zaten oyum 1.75 72 kilodaydım sadece çirkin bi göbegim var diye oldum ama çok pişmanım yerinde olsam spor salonudan çıkmam diet yapar yine de olmazdım bu ameliyatı gerçekten çok acılı sureç

Slm doktorunuz kimdi?cok gecmis olsun bende 16 subatta olacagım korkuyorum

Senin adına çok üzüldüm , 24 ocaktan kombin ameliyat oldum bende karnımın ağrısı azdı ve hafif eğiklik hala bende de var, iyi ki ameliyat oldum diyenlerdenim, sanırım doktorunuzla alakalı bir durum, muayene sırasında doktorun ameliyattaki elinin karın kasları ile çok oynayıp oynamamasının acıyı çok etkilediğini öğrenmiştim, bu ameliyatı sürekli yapan doktorlara yaptırmak gerekliymiş acı konusunda daha rahat olmak için, ameliyat olalı daha az bir zaman geçti, sonuçlar için daha erken,inşaAllah tez zamanda iyileşirsin ve aldığın sonuç çektiğin acıya değer. Çok geçmiş olsun

Doktora sordum gögğsler büyük dedim küçülecek 85-90arası b olur dedi hadi bakalım hsyırlısı
85 90 beden ölçün meme ölçün ise b c d diye söylediklerimiz
çok geçmiş olsun..ben sezeryandan çok daha hafif bir ameliyat olduğunu düşünüyorum çünkü öyle yaşadım..ama siz zor atlatmışsınız sanıyorum..

Geçmiş olsun arkadaşlar bugün doktora gittim çok şükür morarma ve şişlik normalmiş.arada buz torbası koymak gerekiyormus.lipo olmadigi icin korseyi siki yapmaya da gerek yokmus.korse sadece koruma amacli kullaniliyormus.dikisler ise kendiliğinden eriyerek 3 haftayı bulur dedi.ama malesef Dr geldikten sonra farkettim ki drenler kasiklarima konulmuştu iyileşti diye pansuman bile yapmiyordum.birinde nohut kadar bir beze oluşmuş.hala iyileşir mi anlamadım bu beze de nedir bu tip olay yaşayan varmı?

Geçmiş olsun ama bencede sezeryandan daha kolay atlatiliyor.korkunc bir ameliyat değil doktora bağlı demek ki.zaten çok güçlü ağrı kesiciler var ve üç gün sürekli serumla veriliyor.sonrasinda acılar çoktan bitmiş oluyor eğik yürüme ise toplamda 5-6 gün sürüyor en büyük sıkıntı eğik yürümek ve V yatmak.

Ben de karın ve Meme protez oldum .ilk 2 gün insan bunu kendine nasıl yapar dedim çok pişman oldum .ama geri dönüşü yoktu maalesef.ama sonrası çok hızlı geçiyor şu an zorlayan şey eğik yürümek ve gerginlik .umarım herkes çektiği sıkıntıların karşılığını alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…