Sende uyuyamsyanlardan mısın bende dün uyuyamadım bir de terlemeler başladı sizde de var mı enestezi mi yoksa enfeksiyon mu kaptım acabaBen de karın ve Meme protez oldum .ilk 2 gün insan bunu kendine nasıl yapar dedim çok pişman oldum .ama geri dönüşü yoktu maalesef.ama sonrası çok hızlı geçiyor şu an zorlayan şey eğik yürümek ve gerginlik .umarım herkes çektiği sıkıntıların karşılığını alır
arkadaşım ben de emzirirken ameliyatı düşünmüştüm fakat ertelemiştir çünkü ben gidiyorum anneciğimkucağına almak ve yan dönmek çok zor Benim iki buçuk yaşında Şimdi en küçük yanında yatarken bile bazen tekmeliyor Canım YanıyorSlm arkadaşlar bildiginiz gibi ameliyatıma cok az kaldı ancak soyle bır sorunum var kucuk kızım 17 aylık ve meme emiyor.Sutten kesmek ve kesmemek arasında kaldımsizce ne yapmam dogru olur ameliyat sonrası emzirebilir miyim?kucagıma almak sıkıntı olur mu?Benim durumumda olup tecrübeli arkadaslar yorum yapabilir mi?
Ben senin yerinde olsam kesinlikle keserdim 17 Aylık olmuş, zaten anestezi alacaksın ve 1 hafta kadar süte geçen ilaçlar kullanacaksın, kendini yıpratmana gerek yokSlm arkadaşlar bildiginiz gibi ameliyatıma cok az kaldı ancak soyle bır sorunum var kucuk kızım 17 aylık ve meme emiyor.Sutten kesmek ve kesmemek arasında kaldımsizce ne yapmam dogru olur ameliyat sonrası emzirebilir miyim?kucagıma almak sıkıntı olur mu?Benim durumumda olup tecrübeli arkadaslar yorum yapabilir mi?
Aynen kollarım sırtım çok ağrıyor bi de ödem atmak için sürekli su içince devamlı tuvalet için kalkmak zorunda kalıyorum ya uykum kaçıyor dün gece de aynı karnım gibi göğüslerim çok gerildi siz de de oluyor mu böyle çok tedirgin oldum .Sende uyuyamsyanlardan mısın bende dün uyuyamadım bir de terlemeler başladı sizde de var mı enestezi mi yoksa enfeksiyon mu kaptım acaba
Bende karın çok gergin sen banyo yaptın mı sargılar çıktı mı doktor bsna bsnyo yap dedi ama daha açık yara su değince mikrop kapar diye korkuyorum sargıyı çıkarttı ama bazı yerlerden sızıntı oluyorAynen kollarım sırtım çok ağrıyor bi de ödem atmak için sürekli su içince devamlı tuvalet için kalkmak zorunda kalıyorum ya uykum kaçıyor dün gece de aynı karnım gibi göğüslerim çok gerildi siz de de oluyor mu böyle çok tedirgin oldum .
Gecmis olsun terleme sikinti yapiyorsan ondanda olabilir atesine bak yuksekmi ilk hafta atesini kontrol etmen gerekli eger atesin varsa enfektiyon olabilir tani en ikisini doktorun bilirSende uyuyamsyanlardan mısın bende dün uyuyamadım bir de terlemeler başladı sizde de var mı enestezi mi yoksa enfeksiyon mu kaptım acaba
Benim kızım 9 aylık biberon emzik tutmaz tek beslenme kaynagiyim günde iki kez kaşık mama ve çorba var öğün olarak ama yinede oldum ameliyat.direk alıp kaldıramıyorum ama sürünüyor oturduğum yerde kucağıma alıp emziriyorum.cok sıkıntı yok benim 10 gün oldu 3 haftaya alırsın dedi Dr kucaginaSlm arkadaşlar bildiginiz gibi ameliyatıma cok az kaldı ancak soyle bır sorunum var kucuk kızım 17 aylık ve meme emiyor.Sutten kesmek ve kesmemek arasında kaldımsizce ne yapmam dogru olur ameliyat sonrası emzirebilir miyim?kucagıma almak sıkıntı olur mu?Benim durumumda olup tecrübeli arkadaslar yorum yapabilir mi?
Sargı çıkınca bant yapıştırmadi mı açık yara olarak mı gönderdi dikişlerin kapalı olması gerekmez mi? Çok geçmiş olsun canım senin baya eziyetli geçiyor sürecin üzüldümBende karın çok gergin sen banyo yaptın mı sargılar çıktı mı doktor bsna bsnyo yap dedi ama daha açık yara su değince mikrop kapar diye korkuyorum sargıyı çıkarttı ama bazı yerlerden sızıntı oluyor
Az bı kesik değil ki nasıl açık kalsın hala akıntı var diyorsun nasıl kaynayacak seni korkutmak istemem ama komplike bir durum çok tehlikeli olabilir benimki bantlı olmasına rağmen Dr su degse bile hemen kurula 3 hafta dikkatli banyo yapalım dedi.bende bantlı olmasına rağmen gobegimi sarıp banyo yapıyorum Allah korusun dikkat etmek lazım.canim sen doktoruna aklına takılan herşeyi sor ve hastasın asla doktora ulaşma rahatsız etme düşüncesi olmasın tek önceliğin sağlığın.gecmos olsun tekrardanSu değsin dedi açık kalsın dedi pazaryesi kontrol var soracagım banyo yapnayacagım ama yinede her doktor farklı işte
Benim 5. Gün açtık pansumanları 6. Günden itibaren banyo yapıyorum sadece krem sürüyorum, bana su az değsin gibi şeyler söylemedi, demek ki her doktor Farklı şeyler söylüyorAz bı kesik değil ki nasıl açık kalsın hala akıntı var diyorsun nasıl kaynayacak seni korkutmak istemem ama komplike bir durum çok tehlikeli olabilir benimki bantlı olmasına rağmen Dr su degse bile hemen kurula 3 hafta dikkatli banyo yapalım dedi.bende bantlı olmasına rağmen gobegimi sarıp banyo yapıyorum Allah korusun dikkat etmek lazım.canim sen doktoruna aklına takılan herşeyi sor ve hastasın asla doktora ulaşma rahatsız etme düşüncesi olmasın tek önceliğin sağlığın.gecmos olsun tekrardan
Sezeryanda benimde hemen açtılar ama bu estetik dikiş açık olmaz dedi ince iz yapmayan bant yapıştırılarak sargı ve pansuman olmadan 4. Gün banyo yapabilirsin dedi . farklı doktorlar farklı süreçler ama mutlu ve aynı sonuçlar olsun inşallahBenim 5. Gün açtık pansumanları 6. Günden itibaren banyo yapıyorum sadece krem sürüyorum, bana su az değsin gibi şeyler söylemedi, demek ki her doktor Farklı şeyler söylüyor
Enfeksiyon kapmamışsınızdır korkmayın ..sadece ameliyathane soğuk olduğu için Ve uzun sürdüğü içim ameliyatlar biz hep titreme ile çıkıyoruz..sanıyorum bu nedenden bende hep ameliyat sonrası hafif ateşlenmeler enfeksiyon varmış gibi kırgınlıklar doktorum Arada bir aferin alabilirsin demişti..bıçak değiyor kolay değil..hiç endişelenmeyin..ben sadece son ameliyatımda bu olayı yaşamadım herhalde alıştı vücudum ama ilk ikisinde eve sağlık kabininden gelip serum bile taktırıyorduk ateşlenmem ve kırgınlığım yüzündenSende uyuyamsyanlardan mısın bende dün uyuyamadım bir de terlemeler başladı sizde de var mı enestezi mi yoksa enfeksiyon mu kaptım acaba
Suyu genelde doktorlar çok seviyorlar.ve banyo olayına Genelde yapabilirsiniz diyorlar..üstünde dikişlerinin herhangi birşey olmaması daha iyi çünkü kapalı yer enfeksiyona meyilli..banyo yapıp çıktıktan sonra kurutma makinesiyle dikişlerini güzelce kurutup sonrasında pansumanı yapabilirsin..ama akıntı var dediğin için doktorunla konuşmanı tavsiye ediyorumBende karın çok gergin sen banyo yaptın mı sargılar çıktı mı doktor bsna bsnyo yap dedi ama daha açık yara su değince mikrop kapar diye korkuyorum sargıyı çıkarttı ama bazı yerlerden sızıntı oluyor
Evet çok kötü zamanlar geçiriyoruz inş değerAynen kollarım sırtım çok ağrıyor bi de ödem atmak için sürekli su içince devamlı tuvalet için kalkmak zorunda kalıyorum ya uykum kaçıyor dün gece de aynı karnım gibi göğüslerim çok gerildi siz de de oluyor mu böyle çok tedirgin oldum .
Sağol canım destegini unutmayacagımSuyu genelde doktorlar çok seviyorlar.ve banyo olayına Genelde yapabilirsiniz diyorlar..üstünde dikişlerinin herhangi birşey olmaması daha iyi çünkü kapalı yer enfeksiyona meyilli..banyo yapıp çıktıktan sonra kurutma makinesiyle dikişlerini güzelce kurutup sonrasında pansumanı yapabilirsin..ama akıntı var dediğin için doktorunla konuşmanı tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?